Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.459 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. července 2011 ve 20:10 ® Look

Dneska s tátou od 10 do 16 hod. První půlhodinku jsem vláčel, na 10cm slidera přišly dvě štiky tak 35 a 40cm a jeden nedobraný 45cm tloušť. Pak jsem se přidal k tátovi, on klasika s kukuřicí s plechovky, já feeder s halibut peletkama. Zpočátku jsem do krmítka dával malé pelety, ale rozdíl v záběrech kaprů žádný, akorát jsem tahal víc plotic a cejnů, tak jsem přešel taky na směs mivardi. Celkem ve dvou lidech 10 kaprů, nej 46,47,48 + tři podobní buď vyřízlí nebo skončili ve vázce. Prochytat se ploticema ke kaprovi byly doslova galeje, zvlášť, když u břehu kapr nebyl a valili jsme to kolem 70 metrů daleko.

reagovat
Sobota 30. července 2011 v 1:11 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> ty tak to jsi mel pekny vylet 250kilaku to by jsem asi hrubo zaplakal:Dale reknu ti ze do te 8 rani jsou ryby v poho potom uz jim jebe.ja dneska v 10 vecer kaprika 45cm regulerene za tlamu:Do jineho dravce jsem az do pul 12 nezavadil…nor­malne cekam az kaprum na harte narostou zuby…tam v te vode fakt musi prcat kamen cihlu bo jinak to neni mozne:D

reagovat
Pátek 29. července 2011 v 1:15 ®  reakce na …

kerob> hh a hned víš na co to bude brát :-))

reagovat
Pátek 29. července 2011 v 1:09 ® 

kingkubik> predpokladam ze jsi byl po 8 rano :-)) ja totiz taky. Delam si srandu, ale mas to brani asi dobre vypozorovano – normalne jsem premyslel jestli jsou tam vubec ryby, jak moc to nebralo. Nakonec z toho byla jedna štika – míru měla, potěšila a šla zpět. Pak jsem už jen zaplakal nad 250 ujetymi km.

Jinak harta je moc velka ⇒ moc velka pravdepodobnost pritomnosti a osobního kontaktu s blbem.

reagovat
Čtvrtek 28. července 2011 v 16:53 ® GE-MA

to se prostě neomrzí:-)

reagovat
Středa 27. července 2011 ve 22:59 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kerob> já nic, já muzikant:-) nic proti zahradníkům, jenom upozornění.

reagovat
Středa 27. července 2011 v 11:19 ® kerob reakce na …
kerob

rgb23> nebud paranoidni :-D

reagovat
Středa 27. července 2011 ve 2:32 ® kingkubik

cusec.ted jsem se vratil z hraty nic moc odchytano ale rad vam povim svuj zazitek:laduju si to takhle s kamaradem k vode auto na parkovisti a uz kdyz jsem schazel z kupce vidim cca 6 aut v zakazu na louce tesne nad zatopovou zonou(rada smrcku)rikam si kuwy jedny ale na harte nic divneho a tak si z toho uz nic nedelam.prijdem k vode a tam sedelo asi cca 7 rybaru nasackovanych na 20 metrech …vypadalo to jako zavody.rikam si s kamosem ty jdem o kus dal nejsem asi az tak soutezivy tip.posadime se cca 350 metru od ni dal uz to fakt neslo.nahodim puty vytahnu dalekohled a zacnu si koukat po druhe strane kde kdo chyta at…kdyz kouknu na skupinku rybaru poznavam mezi nimi jednoho kdysi znameho porybneho.sedel tam se svym synem kteremu opravdu 15 bude az za dlouho.klucina si to lovi na zive rybky a na kacenu,pan porybny haze jeden vajgl za druhym rovnou do vody.rikam si tak je normalni?u zidlicky mu lezi igelitka s papirkama sackama a petkou.kdyz ukonci lov zajde si pro auto nacouva si k vode nalozi si veci a samozdrejme ze sacek s papirky a petkou haze do sipkoveho kraku co ma kousek od sebe.tak s prominutim toho porybneho uz muze delat kazdej curak!!!

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 23:12 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kerob> je fajn, že se tu bavíte i o zahradničení, ale v osobce by to asi bylo nejen diskrétnější… Ono i pár kytek dokáže člověku docela zkomplikovat život a zbytečně na sebe upozorňovat ve veřejném fóru je prostě zbytečné.

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 22:32 ® mycek
mycek

šikula>Těším se na foto.Dostanu se na Hartu okolo 13.8.Je v diskuzi málo fotek. Foťte a dejte něco zde.

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 15:16 ® kerob reakce na …
kerob

inspo> ja tusim kdo to byl a pokud je moje domnenka spravna, tak si to moc neuzil… ale to uz je fuk, me to aspon donutilo prehodnotit system pestovani, kvantitu jsem nahradil kvalitou a uz jedu jen overenou holandskou outdoor genetiku na bezpecnych mistech. Letos dohromady jen asi 10 kytek, ale samy dobroty… Northern Light, Deep Sweet Grapefruit, Hollands Hope a Passion #1… 9-) :-> :-> :->

reagovat
Úterý 26. července 2011 ve 14:54 ® inspo reakce na …

kerob> Lumpové. :-) Snad si to aspoň užili. :-)

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:47 ® kerob reakce na …
kerob

inspo> jo, bylo videt kde to prehazeli pres zivej plot a tam to nahazeli do auta…

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 10:40 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> nezadarilo se jo?mno nevim me to bralo tri dny po sobe na vlacku pouze do te 8 hodiny mozna to jde k veceru jeste ale ci ja se v tom vyznam:Dtady aspon vidis cim dneska lidi ty woblery dipuji aby mely co nejveselejsi lov:D…tzv.vesela chytacka:D

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 1:19 ® 

kingkubik> no s tím braním do 8 máš asi pravdu (vzhledem k mému celodennímu výsledku od 9 do 23 :-))

Jinak pěkný úlovek resp. lov zážitků :-)) Proč by to nerostlo mezi kameny? Když čtu kolik je tu huličů, bych se nedivil, že tam někdo nechtě vysypal krabičku „s woblery“ :-)) Možná to může být i z vnadící směsi. Ryby konopí také rády!

reagovat
Úterý 26. července 2011 v 0:23 ® kingkubik

chlapi tech kytek jsem nasel tak 15 az 20 a pokud budete mit zajem klidne vam prasknu kde jsou me to je na hovno.jen se obavam aby nebyly hluchy…jestli to neni nejaky technicky konopi nezda se mi ze to roste volne mezi kamenama a nikdo si toho nevsimne

reagovat
Pondělí 25. července 2011 v 17:46 ® inspo reakce na …

kerob> Tak to museli přijet autem, protože 40-ti litrové květináče by těžko tahali ručně někam dál. Prostě pech. Musíš si pořídit pořádného psa. :-)

reagovat
Pondělí 25. července 2011 v 17:22 ® kerob reakce na …
kerob

inspo> na zahrade kam neni videt… predloni mi je slohli i s kvetinacema (40 litru/kus). Letos jsou na balkone a na jednom supertajnym fleku v zapadnich cechach. Snad bude veselej rok :-D

reagovat
Pondělí 25. července 2011 v 17:08 ® inspo reakce na …

kerob> Asi proto, že je máš na kokotském místě. :-D

reagovat
Pondělí 25. července 2011 v 16:45 ® kerob reakce na …
kerob

angler> na urceni pohlavi je jeste brzo, ale tak za 14–20 dni uz bude jasno! Kua proc ja nikdy kytky nenajdu… a proc vzdycky nejakej kokot najde ty moje?

reagovat
Pondělí 25. července 2011 v 16:28 ® angler

kingkubik> Pěkná jikernačka :-)

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 14:58 ® kerob reakce na …
kerob

kingkubik> pche, ve vlastnim chovu mam mnohemm vetsi :-)

reagovat
Pondělí 25. července 2011 ve 14:54 ® zander1980 reakce na …

Pěkný úlovek,jen ještě nemá míru:)

reagovat
Neděle 24. července 2011 v 15:11 ® kingkubik

dnesni exotick ulovek z harty:D

reagovat
foto/forum/2011/th-img17978.jpg
Neděle 24. července 2011 v 15:06 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> kam se chystas?taky mozna pujdu mam jste tyden dovolene .dneska jsem byl o5 ale jen 3 stiky a tak 7 zaberu nedobranych u kraje vsechny zaberey do 8 rano…potom jak kdyz utne:(prohazel jsem tak 4 kilaky a o candosa jsem nezavadil:(

reagovat
Neděle 24. července 2011 v 1:59 ®  reakce na …

kingkubik> to rád čtu, že jsou úlovky. Právě jsem skončil s přípravou a zítra tam vyrážím:-) jsem zvědavý!

reagovat
Sobota 23. července 2011 v 9:43 ® kingkubik

cauec.po tydnu na Lipt.mare jsem se vratil zase do cr a hura na hartu.ted jsem se vratil uvlaceny 3stiky cca45cm a candat 60cm okoun ani jeden.....candat plave daaal.jak jste na tom vy?

reagovat
Pátek 22. července 2011 v 10:48 ® fola66 reakce na …
fola66

už musím zavolej mi odpo a upřesním si co a jak

reagovat
Pátek 22. července 2011 v 10:45 ® fola66
fola66

AdamHT> počasí na sobotu je fajne idem je probrat? Petru zdar Zduř

reagovat
Pátek 22. července 2011 v 10:45 ® AdamHT
AdamHT

Tak Harta se nám zvedla o 7 cm za den, uvidíme jestli to bude pokračovat když tak prší. Zítra by sice nemělo ale pozítří už zase jo.

reagovat