Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.459 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. července 2011 v 10:12 ® neny

Tak jak to jde na Hartičce?

reagovat
Pondělí 18. července 2011 ve 12:41 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

šikula> no tak to je paráda, tolik ulovků.

reagovat
Pondělí 18. července 2011 ve 12:40 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

fola66> jsem si to přečetl až teď, škoda včera jsem se doma pěkně nudil :-)

reagovat
Pondělí 18. července 2011 v 8:23 ® šikula
šikula

Rychlovka z tohoto víkendu. Chytáno celou sobotu a v neděli dopoledne. Ve třech rybářích 11 štiček (nej 55 cm) a asi 10 okoun(k)ů. Mně se konečně podařila ± 35 cm pruhovanej, ale do lodi jsem ho nedostal, setřepal se. Jak se dostanu k fotkám od potapěče, tak to sem dám. Měl by na nich být candát (odhadem 60+) a sumec (něco přes metr).Údajně od sebe leželi v blízkosti 1 metru. Viditelnost pod vodou prý byla velice špatná. Takže těch fotek není mnoho a poměrně mně to zklamalo. Jo a viděl jsem kontrolu od policajtů bandy „taky rybářů“. Výsledek: po 20 minutách byli policajti doslova vyfuckování, sbalili se a odjeli. Auta skoro u vody, stanové městečko taky zůstalo a v noci do 3 hodin totální diskotéka. To probíhalo jak v pátek tak i v sobotu – HNUS VELEBNOSTI.

reagovat
Sobota 16. července 2011 ve 23:24 ® jajco reakce na …
jajco

AdamHT> Někdo jednou musí napsat že konečně berou,tak to pojedu zítra navečer zkusit na přívlač.

reagovat
Čtvrtek 14. července 2011 ve 22:50 ® fola66 reakce na …
fola66

ahoj,no možná bych jel jestli pojedeš ..nechci sedět doma

reagovat
Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:45 ® šikula
šikula

Teď jsem málem dostal infarkt, když jsem se dozvěděl o „Vodnickém dni“

reagovat
Čtvrtek 14. července 2011 v 18:20 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

fola66> čau tak to je mrzuté že to ještě nejde, no snad se to zlepší. Možná bych jel v neděli, ale nevím nevím po těch informacích co tady čtu, to mužu házet doma rovnou do kýblu:D ty jedeš?

reagovat
Středa 13. července 2011 ve 14:46 ® mycek reakce na …
mycek

šikula> Tak ať vám vyjde počasí.Může to být zajímavé.Už se těším na fotky.Já se na Hartu dostanu asi až na podzim,tak se pokochám aspoň fotkama.

reagovat
Středa 13. července 2011 v 8:13 ® šikula
šikula

Příprava na tento víkend vrcholí: Sestava – 4 rybáři, 2 potapěči a 1 skoro rybář. Chtěl bych kluky potopit na pár vytipovaných hranách,slíbili že sebou pod vodu vezmou i foťák,tak snad z toho něco vyjde a já to sem vyvěsím. Každopádně to tento víkend o rybařině moc nebude, ale s ní to bude mít hodně společného. Pokusím se podávat aktuální informace přímo z místa činu;-)

reagovat
Středa 13. července 2011 v 0:40 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kingkubik> na meteosatu chmi (aktuální radarová data) si můžeš spustit animaci průběhu srážek se zpožděním maximálně 15minut od aktuálního času. Dá se z toho odhadnout hafo informací, zejména jestli zmokneš nebo nebo ne:-)

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 18:15 ® fola66 reakce na …
fola66

Ahoj Adame,o víkende jsi o nic nepřišel,Harta pořád spí,nešlo nic.Potápěl jsem se na nádech a viděl jsem krásné okouny a jednoho condoša tak 60cm paráda. čus zdenek

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 1:06 ® kingkubik reakce na …

kety.vydra> no jedina skoda ze ten radar neukazuje pocasi aspon pul hodky predemDjelikoz na hatu to mam cca 10 minut?vlastne kdyz je na harte bourka vidim to z balkonu:Dale pro par znamych funguji jako radar ja:Ddycky telefon a otazka:jake je u vas pocasi:D:D:D:Dale jak vidis i mistr tesar se nekdy utne:D

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 17:13 ® inspo reakce na …

LeoC> To bylo o prsa. :-)

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 17:04 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kingkubik> Mě to stačí.Jak jsem tu bouřku viděl,tak jsem si říkal,že by to za hodinu mohlo přejít,protože pak už bylo jenom jasno…a o moc jsem se nesekl.Ale máš aspoň na výběr,co ti poradili i další.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 15:26 ® neny

Zdar kolegové rybáři, chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo zkoušel z lodi chytat na kaču na vytipované místo pomocí echolotu, popřípadě s jakým výsledkem.Díky

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 14:43 ® AdamHT
AdamHT

já používám windguru zadáš přímo hartu máš tam vítr teplotu oblačnosti srážky a vždycky mi to fungovalo podle toho

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 13:44 ® MatesKGB reakce na …
MatesKGB

http://www.chmi.cz/portal/dt?…

na tom odkazu máš všechny data…

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 13:12 ® kingkubik reakce na …

kety.vydra> meteoradar?oki tak na to kouknu ja prave koukam na meteocentrum kde si zadas primo meste a kazdou hodinu ti to ukaze jak by melo byt…taky ze jsem to zadaval a ukazalo mi to 23stupnu a zatazeno…jelikoz jsem nachcipany tahal jsem s sebou bundu v batohu.na sobe dlouhe kalhoty atd…mno smrt…nejak jim to pocasi nevyslo

reagovat
Pondělí 11. července 2011 ve 12:28 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kingkubik> Co se počasí týče,tak se občas koukni na netu na Meteoradar…V noci jsem šel na balkon a jak jsem viděl ty zářivky od západu,tak jsem zapnul kompa,kouknul na Meteoradar a tam bylo krásně vidět postup té bouřky nad republikou.A mají to „odkrokované“ po 15ti minutách,dobrá věcička.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 10:58 ® kingkubik reakce na …

LeoC> tak to jste meli hrubo stesti.ta bourka byla vazne mazec mno.my jsme prijeli k vode a kamarad s jeho otcem sli bobkarit na kapra ja ze pujdu vlacet.a to jsme vyjizdeli a bylo jasne nebe bydlim v Jakartovicich a hartu mam v podstate na dohled.behem te pul hodky se tam rozpoutalo hotove peklo.naskakali jsme do auta a jeli domu.v 8 mi vola kamos jedem znova?tak ja vstanu kouknu z okna a vidim ze je zatazeno a vypada to tak na cely den.rikam jo to by mohlo jit tak jedem.do pul hodky se mraky roztrhaly a nastoupil takovy hic az to pekny nebylo.stiky se opalovaly na melcinach.smacky nymfy a buh vi co vsechno jsem jim tahal kolem tlamy ale totalni nezajem takze odpoledne ciste zero.kde jste jezdily na lodi?nemeli jste takove cinske capky?:D

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 8:21 ® šikula reakce na …
šikula

LeoC> Tak to bylo o fous.

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 7:12 ® LeoC
LeoC

AdamHT> na loďce jsem brázdil Hartu jak se dalo a výsledek s klukem: 3 okouni. Vrcholem bylo, když klukovi pod nohou, kterou měl spuštěnou do vody přes válec, projela štika cca 65 cm, pak se obrátila, chvilku pozorovala vrtuli motoru (z takové blízky, že by se dala vytáhnout podběrákem), aby asi po 20s s opovržlivým pohledem odplula do hlubin…

reagovat
Pondělí 11. července 2011 v 7:07 ® LeoC
LeoC

kingkubik> o bouřce mi ani nemluv. Prásklo to do stromu asi 30 m od mojí chaty. Překonal jsem rekord v nadskočení v posteli. Ztrouchnivělá větev to nevydržela a poroučela se k zemi...... tam, kde jsem parkoval..... auto naštěstí minul, ale výboj blesku pravděpodobně poškodil většinu elektroniky.

reagovat
foto/forum/2011/th-img17906.jpgfoto/forum/2011/th-img17907.jpgfoto/forum/2011/th-img17908.jpgfoto/forum/2011/th-img17909.jpg
Neděle 10. července 2011 v 6:23 ® kingkubik

caute vseci:Dtak prave jsem ze vratil z harty:Dve 4 jsem zacal chytat a v 5 uz jsem byl doma:Dta bourka podle predpovedi opravdu prisala:(a jak na svinu kdyz to bralo:(chytal jsem cca 20 min a povedla se mi stika cc50 a dva candosi 30cm k tomu jeste jeden nepromenenej zaber…asi od candose:(vecer jedu znova:D

reagovat
Sobota 9. července 2011 v 16:00 @ SuldaM
:-)
reagovat
Sobota 9. července 2011 v 15:27 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Na sumce…to nevím, snad v půlce srpna.

reagovat
Sobota 9. července 2011 v 8:49 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> já jsem tento víkend lichý, musímn na letiště pak dělám kachnu, večer běhat a bruslit a zítra kutit rybník. Budu to muset bez ryb nějak vydržet. Kdy vyrazíme na toho sumíka na Hartu?

reagovat
Pátek 8. července 2011 v 18:23 ® kingkubik

tak vcera vacka od pul 5 do 10 vecer…predelaval jsem kamarada kaprare na vlackare:Djezis to vam byla prdel:Dno jinak 4 stiky cca 40cm jedna cca55 se setrepala u brehu jednoho okisa cca 20cm a candata cca 30cm…kamarad nic pouze 8× wolfram lanko + navnada utrzeno v parezovce:D

reagovat
Pátek 8. července 2011 ve 14:38 ® Stroft
Stroft

AdamHT> Pěkně se to tam v oblacích mele, svědí mě ruce, dnes by mohl přijít sumo! Asi hopnu na Odru.

reagovat