Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.391 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 8. července 2011 ve 14:28 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> ccee no to je jasne
reagovat - Pátek 8. července 2011 ve 14:25 ® Stroft
-
AdamHT> určitě počasím
reagovat - Pátek 8. července 2011 v 7:27 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft>
reagovatno jeden hulič nejel a druhý skoro vůbec nehulil, tak si spíš myslím že to bylo počasím.
- Čtvrtek 7. července 2011 ve 21:07 ® Stroft
-
AdamHT> To máš z toho, že jezdíš na ryby z huličema. Jak nad sebou nemáš ochrannou ruku Strofta nebo Kejry, tak si v pasti
reagovatPs.Nordkap za 8dnů
- Čtvrtek 7. července 2011 v 15:30 ® AdamHT
-
včera Harta z lodě, kolega 0 na vláčku a já taky, jen na mušák jsem chytnul jednoho pidi okouna.
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 22:57 ® rgb23
-
kingkubik> nic si z toho nedělej, já boleny chytám celkem pravidelně když jdu na nástražní rybičky. Zpravidla mají ale do 10cm
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 22:57 ® manchester11
-
Zdar tak sme tam byli od pondělí 14:00 do ůterý 15:00 a nic moc! 1 candát 51, štika 51 a kapr 49cm! ale vedle nás byl dětský tábor a za 3 dny chytli jejich vedoucí kolem 30 kaprů všechno kolem 50–60cm! Ale měli tam i větší přes 10 kg, to byly klády, vše na boilies!! Petrův zdar
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 22:29 ® kingkubik reakce na …
-
rgb23> jo tak ja jsem videl na harte tak boleny dva v zivote a to kolem 50cm a to je harta ma domovska voda jsem tam vic jak u mlade:Dale jeste takovou potvoru:(a ja zase skoro nic…v prdeli:(zitra jedu o5 na vlacku
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 22:08 ® rgb23 reakce na …
-
kingkubik> bolenů je na Hartě dost, ale 93 cm, to teda smekám klobouk
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 20:09 ® šima1970
-
Letos je to velice špatné. Dnes návrat z dvoudení vláčky z lodě. Ve dvou čistá nula.Počasí docela šlo ale jinak nic.
reagovat - Středa 6. července 2011 v 18:08 ® petr82
-
Zdar rybáři. Včera návrat z harty od soboty zhruba 30 kapříku do 46cm 3 štičky 48 35 51cm, a kolega jednu 66 všechny šli na třpitku.počasí moc nepřálo hlavně v neděli to byl masakr,ale alespon voda stoupla cca 20cm.
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 13:00 ® kingkubik
-
tak jsem se o5vratil z harty vcera jsem tam stravil den a noc…dnes akorat do desate hodiny a zabalily jsme to nemelo to vbc cenu.lovilo se na polozenou kapriky nej kapr cca 35cm chyceno jich asi 10 ale ve trech lidech.kamarad dva pruty na boilie ani potah.vecer dva pruty na dravce a ani potah…des a bida.jo jinak pro vlackare kamos v pondeli lapil na harte BOLENA 93cm..nechapu uz nic ja tam bolena v zivote ani nevidel:(
reagovat - Středa 6. července 2011 v 0:43 ® Alov reakce na …
-
rgb23> Už jsem jim kdysi psal a ptal jsem se, proč drží hladinu před táním tak vysoko. Po týdnu mi došla odpověd, že až se spočítají sněhové úhrny a množství vody při tání, tak se hladina spustí. Bla, bla, bla…
reagovat - Středa 6. července 2011 v 0:04 ® rgb23 reakce na …
-
Alov> obávám se, že tohle ti nikdo z POD nevysvětlí a pokud ti vůbec odpoví, tak to bude v duchu krmení turbín, které jak sám píšeš, jedou právě od února.
reagovat - Úterý 5. července 2011 ve 23:33 ® Alov
-
LeoC> Tak já mám zprávy, že místy to na Hartě jde. Ono spíš jde o to, že si to kluci od Meziny už možná vymlátili. Tam se těžilo celé jaro jak o závod ..
reagovat - Úterý 5. července 2011 ve 23:31 ® Alov reakce na …
-
rgb23> Ano. To máš pravdu. Ale at mi pak POD vysvětlí, proč drželo hladinu Harty od listopadu 2010 do února 2011 na 496,05 m.n.m. a to i přesto, že ležel sníh na kopcích. Mimochodem 496,05 m.n.m. je jen 60 cm od havarijního přepadu. I když JEN..On těch 60 cm je kvantum vody.
reagovat - Úterý 5. července 2011 ve 23:09 ® rgb23 reakce na …
-
LeoC> nezoufej, bude hůř. Alov> Podle povodňového plánu, jestli správně interpretuji data, se má držet zásobní prostor v kótě 452 až 495,5 m n.m. Aktuálně má Harta 492,4 m n.m… Takže podle představ POD je vlastně téměř plná
reagovathttp://www.pod.cz/povodnovy_plan/
- Úterý 5. července 2011 v 17:06 ® LeoC
-
jsem v vody každý den a je to skutečně v řitním otvoru. Chodím na břeh směrem od Meziny a v podstatě NIKDO NIC pořádného nechytil. Ani plotky a cejni nejdou
reagovat - Úterý 5. července 2011 ve 14:58 ® dany2 reakce na …
-
Alov> ahojJe to špatný z vodou..měl jsem v plánu tam zaject a vzít si hostovačku..no třeba se to zlepší..Větší voda je dobrá i pro tření ryb..když to pak opadne,tak zustanou jikry na suchu…
reagovat - Úterý 5. července 2011 ve 13:34 ® Alov reakce na …
-
šikula> Jako bohužel. Od 1.2.2011 jedou turbíny, protože POD podepsalo smlouvu o odběru ekologické energie a tu musí plnit i kdyby Hartou tekla jen Moravice. Nějací rybáři nebo koupáči je vůbec nezajímají
reagovat - Úterý 5. července 2011 ve 3:16 ® šikula
-
Pratele pardon,ale pokud se zase neposere turbina,tak je to v deli. Ubytek vody oproti lonsku je viditelny a muze za to jen a pouze vyroba elektriky
reagovat - Úterý 5. července 2011 v 0:33 ® rgb23 reakce na …
-
Alov> zázraky taky nečekám, ale vem si o kolik se Harta dopustila za pár dní při povodních 97´… po pár dnech skoro intenzivního deště jsem aktuálně doufal ve vyšší hladinku než zrovna máme
reagovatBTW: průběžná data nejen v grafech najdeš na pod.cz, ty aktuální na sofyko.cz/meteo2/, a ty budoucí na portal.chmi.cz
- Pondělí 4. července 2011 ve 22:55 ® Alov reakce na …
-
rgb23> No po pravdě já jsem zázraky nečekal. Ono když si najdeš celkový úhrn za poslední týden (někde jsem na to narazil, ale za boha už nevím kde), tak to zas takový příděl nebyl. Aspon to ted trošku drží a o 30 cm za cca poslední týden to šlo nahoru. Ale to je prd. Chtělo by to aspon 3 metry, ale to by musel přijít z nebes jiný hardcooor
reagovat - Pondělí 4. července 2011 ve 20:54 ® rgb23 reakce na …
-
Alov> čekal bych, že po těch deštích se ta hladina zvedne trošku víc
reagovat - Pondělí 4. července 2011 v 18:57 ® Alov
-
Zlatan 22> Řekl bych, že tyto údaje mají lepší dlouhodobou informační hodnotu než udáj pouze z dnešního dne
http://www.pod.cz/prehrady.html
reagovat - Pondělí 4. července 2011 v 18:47 ® Zlatan 22 reakce na …
-
http://www.pod.cz/…l/nadrze/cz/
reagovat - Pondělí 4. července 2011 v 17:14 ® rybardusacek
-
Jak to vypadá s vodou po současných deštích? Byli jste teď někdo u vody? Díky…
reagovat - Pondělí 4. července 2011 ve 2:04 ® rgb23 reakce na …
-
LeoC> velebnosti, ty poslední fotky jsou fakt humus. K úlovku blahopřeji, ale i ryba k sežrání se dá nafotit důstojněji…
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 14:49 ® LeoC
-
Jo a ještě jedna poznámka, včera jsme premiérově spustily na vodu Z-Ray 400 s Watersnakem FTB 55lb s baterií 100Ah, Překvapivě i přes to, že více jak 3,5 hodiny kluci jezdili v silném větru na 4–5 rychlost, tak baterii nevybili. Vyjeli od bývalé cesty z Meziny do Karlovce až někde k Leskovci, křižovali to sem a tam a člun i baterka přes silný vítr v pohodě zvládaly svůj křest na Hartě. Jinak my jsem chvíli zkoušeli feeder, ale od Nových plání foukal vítr tak silně, že jsem to po půl hoďce vzdali.
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 14:40 ® LeoC
-
Ve čtvrtek skoro po 2 měsících absencí u vody jsme šli se synátorem lehce proházet nové wobíky a výsledek : každý po jednom okounčím dorostenci. V pátek šel mladý s Chorchusem a jeho synem na úhoře a :.....
reagovat