Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.343 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 27. června 2011 ve 21:30 ® Hugozhor79

Ahoj, v sobotu U lišáka se zadařilo. Candát 50cm.

reagovat
Pondělí 27. června 2011 ve 20:59 ® jajco
jajco

Tak včerejší pokus uvláčet nočního dravce skončil akorát mojí koupelí,nechtěl sem ztratit velkého nočního favorita.

reagovat
Pondělí 27. června 2011 ve 14:01 ® kingkubik reakce na …

petr82> kde presne jste lovily z lodky?

reagovat
Pondělí 27. června 2011 ve 14:00 ® kejra
kejra

kingkubik>ani nemluv,ty dva dny jsem tam na zahájení kroužil se Stroftem taky,každý na své lodi.. můj výsledek dvakrát candoš 55,4 okyše nevalné velikosti a jedna setřepaná kudla u lodi..das ist hrůza…papíry si ještě nechejme,už jsem trošku vychladnul:-) …je třeba bojovat!!

reagovat
Pondělí 27. června 2011 ve 13:15 ® petr82

v pátek na hartě jedna urvaná štika mezi kořeny, a v sobotu chytáni z lodky pod lodi nám kroužil fousatý 2a pul hodky sme mu pumpovali před tlamou navnady si nevšímal. za týden to zkusime znova snad už bude při chuti.jinak je to letos bída.petruv zdar

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 21:28 ® rybardusacek
rybardusacek

Dnes jsem se vrátil z dvoudenní chytačky na Hartě. Dravce jsem nechal být a věnoval pouze feederu. Kapři žádní, ale cejnů a plotic mraky. A 3 krásní líni cca 30 cm. Vše plave dál… Snad se s těmi líny zase někdy uvidím. Vody málo (viz foto). Ale jinak tam bylo krásně… Tak ať se Vám daří…

reagovat
foto/forum/2011/th-img17852.jpgfoto/forum/2011/th-img17853.jpgfoto/forum/2011/th-img17854.jpg
Neděle 26. června 2011 v 19:51 ® kingkubik reakce na …

kejra> jsme dva ja se dneska pokousel okouny premluvit na vsechno snad a ani jeden a stiky max do 40cm.takze jak je pojedes odevzdat stav se i pro moje …dik

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 19:50 ® kingkubik reakce na …

jajco> no ja se tak stale chystam na sumika ale mam problem ze na to nejsem jeste psychicky zraly:Dnedokazu jen stat a dve hodiny hazet i kdyz vim ze ty ryby v tom miste jsou:D

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 19:48 ® kejra
kejra

stroft>…nerozu­mím,nechápu,jdu na svaz odevzdat papíry

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 19:23 ® Stroft
Stroft

dnes jsem jel kolem Harty a proutek byl v kufru. Třihodinová polední vláčka, přinesla 12 štik a 7 okounů. By se člověk posral…na zahájení navíc ještě z lodě, za dva dny, poctivé dřiny,jen jeden candát:-((

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 16:21 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Ja mám nejvíce záběrů až po desáté,stojím na místě,kterému věřím a hážu a hážu.Chce to ale mít flek,kde víš že candáti loví.

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 16:21 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Ja mám nejvíce záběrů až po desáté,stojím na místě,kterému věřím a hážu a hážu.Chce to ale mít flek,kde víš že candáti loví.

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 14:41 ® kingkubik reakce na …

jajco> z lodi vbc nima love na ni:Djezdivam chytat pres tyden na vecer(vlacet)a zustavam vetsinou tak to te desate ale ulovky latos nemam zadne dalo by se rici.az na brachu tomu se ted podarila jedna devadesattrojka stika a kamosovi co byl s nim sumec 70cm jinak vbc co by stalo za rec

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 14:24 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Zkoušíš vláčet i v noci?Nebo jen přes den z lodi?

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 13:52 ® kingkubik

koho jsem to dneska potkal na lodce vlacet?byli to nejaci tri borci a zajimalo by me jak dneska dopadli?potkali jsme se na kamenech u tabora a pak jeste smerem k roudnu.....HLASTE SE my ve dvojko od pul seste do dvanacti a 6sticek kolem 40cm jinak ani jo a nevite nekdo co jebe OKOUNUM na harte?nedostal jsem ani jednoho!

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 13:48 ® kingkubik reakce na …

jajco> jo tak to jsem zvedavej jak se ti zadari jelikoz candat JA a harta posledni dobou nejsme vbc kamaradi:D

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 9:22 ® jajco reakce na …
jajco

Dám vědět,letos sem tam ještě nebyl,ale loni to fungovalo skvěle.V pátek na nádrži u Kopřivnice během 1.5 hod dva candáti a dva záběry.

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 0:48 ® kingkubik

tak co muzete se nekdo pochlubit nejakymy kousavyma fiskama?me se nedari vbc.mame ve dvojko za 3 vypravy po 4 hodinach cca 7 stik nejvetsi 65cm jinak vbc nic ani jeden okoun ani candos.ale brachovi se povedla ve ctvrtek stika 92cm pustena z5 takze vim na sichr ze tam jeste neco bude:)

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 0:45 ® kingkubik

jajco> hejky dej pak vedet co se ti na nocni privlaci povedlo.jelikoz me to nejde ani za houby:(

reagovat
Sobota 25. června 2011 ve 21:46 ® jajco
jajco

Ahoj,zkoušel ste někdo noční přívlač?Zítra se pokosím něco udolat.Jinde mám ověřené že koušou.

reagovat
Sobota 25. června 2011 ve 13:33 ® šikula
šikula

Tak a uz jsem doma- po 11 jsme dokonale promokli,tak jsme to zabalili. Dnes tri kousky nize uvedene velikosti. Nedelala jim problem ani nastraha 15 cm,coz byla minimalne jejich polovicni velikost.

reagovat
Sobota 25. června 2011 ve 12:51 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

šikula> a pak že to nebere. už se zítra těším až tam smočím udičku.

reagovat
Sobota 25. června 2011 v 11:11 ® inspo reakce na …

šikula> To je monstrum. :-) Gratuluji.

reagovat
Sobota 25. června 2011 v 11:02 ® šikula
šikula
reagovat
foto/forum/2011/th-img17836.jpg
Pátek 24. června 2011 v 18:49 ® angler

Díky moc za tipy, snad se něco podaří :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 15:39 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

angler> na dravce naproti leskovce pod pilu

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 15:26 ® oldrocco reakce na …
oldrocco

Stejné doporučení, na kapříky raději jinam než Roudno. Na ty je to možná lepší v okolí Nové Pláně a nebo pak na druhém břehu od Razové (alespoň před dvěma lety, co jsem tam byl na dovolené to tak bylo). I když v Roudně se dá taky, ale musí se jít trošku podél vody vpravo od příjezdu od rybářského domu, ale ty mršky jsou tam dál od břehu. Petrův zdrar

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 13:38 ® Stroft reakce na …
Stroft

angler> někam jinam.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:07 ® angler

Ahoj, chystám se na víkend na Hartu a stan rozbiju v rybářském domově v Roudně. Chtěl bych se zeptat, zda jsou v blízkosti vhodné fleky, či zda se mám přesunout někam jinam. Můj plán je následující: V sobotu se pokusit o nějakého kapříka, případně večer candáta na rybku a druhý den ráno se věnovat přívlači. Díky moc za odpovědi…

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 19:01 ® Zlatan 22

Na Harte to je velice bidne,za dva dny u Karlovce ani zaber a podobne to je pry i na jinych mistech.

reagovat