Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.061 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. června 2011 ve 22:18 ® Stano
-
Zdravim, tak co kapříci už začli pořádně brát ? Voda by na ně měla být dostatečně teplá...... ve středu vyrážím na hartu na carpy, tak jsem zvědav, jestli to bude mít cenu..:)
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 23:57 ® Stroft reakce na …
-
petrikveprik> Paráda, neboj, my také nejsme lakomí a na lodi se vždy něco najde(myslím tím limonádu atd.)
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 23:05 ®
-
krygl zapujcim, souradnice..no budu uplne vsude, nejradeji na nekolika mistech najednou
reagovatSamozrejme ze nezalekl, ale jak to tak sleduju, tak to stene bude asi malo, tak priberu radeji jeste i koncentrovanejsi poteseni z valasska
- Neděle 12. června 2011 v 11:51 ® Stroft
-
Kluci asi nic, /Petrikveprik/ se asi zalekl tolika zájemců
reagovat - Sobota 11. června 2011 ve 13:07 ® kingkubik reakce na …
-
petrikveprik> hej nemam lod ale tak jestli tam budes mit stene rekni kde se pudes pohybovat klidne tam doplavu:D
reagovat - Pátek 10. června 2011 ve 22:52 ® mycek reakce na …
-
petrikveprik> Reklamu jsis udělal dobrou.Teď abys to splnil.Určitě budeš mít kolem sebe narváno. Petrův zdar
reagovat - Pátek 10. června 2011 ve 14:59 ® Stroft reakce na …
-
petrikveprik> Mám si vzít svůj krygl, nebo bude k zapůjčení?
reagovat - Pátek 10. června 2011 ve 14:14 ® kejra
-
petrikveprik>…souřadnice a čas!!..
reagovat - Pátek 10. června 2011 ve 12:43 ®
-
chlapi jestli tam jdete 16teho nekdo na lodku, tak se zastavte na pivko – budu se také pohybovat na hladine a beru sebou „malou kamarádku“ becku tekutin abychom nebyli dehydrovani
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:45 ® kingkubik reakce na …
-
šikula> tak ty sticky asi dostanou dobre garde 16nacteho v sobotu jsem tam chytal…teda pokud je ta fotka z plaze.chytal jsem na zizalu a pri vytahnovani mi po tom skocila sticka a ukousla navazec takze to bude asi pri chuti
reagovat - Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:47 ® AdamHT
-
Tak za chvíli to začne. Stroft ještě je nemám, říkal že to do 15ho zkusí sehnat.
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 23:56 ® Stroft reakce na …
-
šikula> Máme velké oči, tak jako každý rok 16.6.
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 20:47 ® šikula reakce na …
-
Stroft> A hlad letos budou mít ukrutnej-takové množství potěru co jsem (ne)viděl,jim určitě stačit nebude.
reagovat - Pondělí 6. června 2011 ve 13:51 ® Stroft reakce na …
-
šikula> To mi povídej. Candáti polezou z hnízd a budou hladoví. Za 10 dnů jsem na vodě
reagovat - Neděle 5. června 2011 ve 21:56 ® šikula reakce na …
-
Stroft> Ja uz pomalicku dostavam tik do ruky
reagovat - Neděle 5. června 2011 ve 13:16 ® Stroft reakce na …
-
šikula> Veselé to není, ale lépe se budou lokalizovat pruhatci
reagovat - Neděle 5. června 2011 v 11:27 ® šikula
-
Prochazka okolo vody ze strany od Leskovce.Voda o cca 3 vyskove metry dole,oproti stavu jeste v dubnu.Na 400 metrech videno 8 sticek do 40 cm. Foto posilam primo z mista cinu.
reagovat - Pátek 3. června 2011 v 17:51 ® Stroft reakce na …
-
dany2> Já ti věřím-:) tak jsem o tom i psal.
reagovat - Pátek 3. června 2011 v 17:40 ® dany2 reakce na …
-
Stroft> Ahoj.No když se ryba vytře a pak spadne voda..každý metr je malér..to mi věř.
reagovat - Pátek 3. června 2011 v 10:42 ® yop reakce na …
-
kingkubik> Čest, já tam byl včera a něco se chytlo, ale pokud si chces chytnou nějakého kapra, tak musíš dát něco selektivního nebo se přes plotice neprochytáš nikam:)
reagovat - Středa 1. června 2011 ve 13:11 ® kingkubik
-
cauec.nebyli jste nekdo tedka u vody?jakpak vam to slo na harte?jak to bralo a podobne?diky moc
reagovat - Středa 1. června 2011 v 10:13 ® toska2 reakce na …
-
jsou porybni a porybni co ti mužou říct na bivak bez podlahy?To máš těžke, byl jsem minulý tyden a byli tam kluci se stanem a člunem a před něma bojka z petky nevím jestli to tam dali oni nebo už tam byla, ale když jsem přijel za 2 dny už byli pryč, ale petka zustala ve vodě mohli ju vytahnout a bylo.Zatim mě kontrolovali jenom porybni bez policie
reagovat - Středa 1. června 2011 v 0:57 ® rgb23
-
šikula> zatím není o čem psát
reagovatkapry na Hartě neumím, plotky a oukleje berou jak o život, 16tého se sice blíží, ale času je nějak pramálo i na ostatní rybajdu… úhoři jsou zatím bída a s upouštěním vody to taky žádná sláva není.
- Úterý 31. května 2011 v 16:24 ® Marty Mcfly reakce na …
-
toska2> o těch polišech a pokutách o parkování mi říkali o víkendě chlapi v roudně.A slyšel jsem že tam policajti s RS komplikujou bivakování a pokutujou to do výše 5tis? Víš o tom něco?
reagovat - Úterý 31. května 2011 ve 13:56 ® toska2 reakce na …
-
nemužu potvrdit,zatím jsem na ně nenarazil a to jezdim dost často
reagovat - Úterý 31. května 2011 ve 13:23 ® romren
-
přes víkend 10 kaprů 42 až 54 cm od Leskovce zaslechl jsem že na Hartu jezdí policajti z Benešova a dávají pokuty za auta co je na tom pravdy
reagovat - Úterý 31. května 2011 v 11:17 ® toska2
-
včera same oka,ale nevadí bylo krásně a klid
reagovat - Úterý 31. května 2011 v 7:40 ® šikula
-
Taky jen s rozpaky pozoruji jak vody ubývá
reagovat. Holt půjdu s člunem o pár metrů dál
. Já to na 16tého nevidím, ale v sobotu 18tého si ty „závody“ nenechám ujít
- Pondělí 30. května 2011 v 19:54 ® Stroft
-
Alov> Se nebojím
reagovatHarta je tak hluboká, že kdyby se ztratilo 10metrů tak se nic neděje. Pravdou je, že to hubí vytřené plůdky ale co my už s tím. Ve světě na velkých řekách a jejich přehradách je to zcela běžné a rybám to nijak nevadí, takové 3metry co chybí na Hartě nic neznamená.
- Pondělí 30. května 2011 v 18:45 ® Alov
-
tom.fík> No ani mi nemluv. Loni jsem se třepal celý týden, až vyrazím na Hartu a letos mě to vůbec nebere. Možná až na dravčíky potahat …
reagovat