Chytej.cz

Slezská Harta

17.9.2007 | Petula | 792.627 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:59 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

džigit> 0,9 to je trochu málo to se ti bude vlnit

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:58 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> já ne já jedu do Hasvagu

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:25 ® džigit

AdamHT> ve Dřevo Trustu mají 0,9cm 1,25*2,5 m za 850 kč s protiskluzo­vou.Zatím potřebuji najít prostor na náfuk a změření.Takže čásek :-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:12 ® kejra
kejra

Stroft,AdamHT>Plá­nujeme to na červenec…chcete se přidat?

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:09 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> Tak kdy jedeš do Norska. Já jedu 2. zaří na 14 dní. Už se nemužu dočkat.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:04 ® AdamHT
AdamHT

džigit> Jafholtz výpadovka na Opavu kup si voděvzdornou protiskluzovou. Jestli to máš na podlážku tak je zbytečné ji dělat tak velkou. Já jí mám z masivu v rozměru 600×900 mm. Je lehká stojí se na ní perfektně a nacpu jí vpohodě do auta. Pokud na lodi chytáte dva tak udělej dvě. Já to mám z palubky. Nařezal jsem jí slepil herkulesem od Patexu do kupy osmirkoval a bylo to.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:32 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> zavolej Mihiho ten dělá kun-fu:-) Kdy jedeš do Norway?

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:29 ® džigit reakce na …

Stroft> máš pravdu předsedo,ouplně mně to vypadlo z hlavy,neb jsem dříve nepochodil,dík

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:23 ® kejra
kejra

Stroft>Nezapo­mínej,že je to héérečka…se vším všudy…taky bych si nepomyslel,že mne bude mlátit!

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:21 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Zrovna koukám v televizi na Tvou šikulovskou ženu a nepřijde mi, že by byla schopna nějak omezovat.Tak nevymýšlej a přiznej barvu.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Dřevoprodej v Hrabůvce.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:03 ® džigit reakce na …

AdamHT> poraď zdroj vodovzdorné překližky.Zřejmě letos zbude jen u předělávky,či vytunění Colorada.Takové 4,60m na 1,60m se na vodě udrží docela v poho

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:59 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

džigit> fofroval by tak akorát ke břehu s pádlama. pustit 24v do 12v motoru by se mu z toho zakouřilo a finito :-D

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:46 ® džigit

AdamHT> zkazíš kdejaku prču :-D To mohly byť fofry :-))

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:30 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> to snad ne :-D

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:29 ® kejra
kejra

AdamHT>Vidíš to,co jsem za cipa…mé elektroznalosti jsou rovny nule…já mám strach i z tužkovky:-))

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:21 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> Paralelně ty baterky Jaromíre, paralelně.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:39 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Já jsem ti to říkal Jaromíre, to s tou ženou neděláš dobře:-))

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:01 ® kejra
kejra

Stroft>Obávám se,že ne..letos pouze Norway a československé kaluže…to máš:málo peněz,málo času,malé dítě,malé pochopení mé ženy.....atd…

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:44 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Hm, mě by se také líbily dvě, také proto,že bych při vábničce rozložil rovnováhu ale bedna lahváčů mi udělá stejnou službu, že?:-) Jedeš s námi na Ebro? Už to pomalu zařizujem.

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 12:54 ® kejra
kejra

Stroft>Asi máš recht,ale to víš-zima,a tak,jako každoročně,vymýšlím drahé cipoviny.Nicméně baterky každopádně dvě do sérky.Jednak se mi trochu uleví ohledně toho šturmu a za druhé tam na tom lehkém zadku bez spalováku nebudu lítat jak gondoliér,co veze zájezd tlusťochů:-)

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 12:33 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Poslední Hartu jsem objel s Adamovou 44 a podstatný rozdíl jsem nezaznamenal.Max rychlost 6km/hod.pravda, že ve dvou lidech na palubě. Také bych šel do silnějšího ale kuwa, kde brát ten štrum?!

reagovat
Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 12:10 ® kejra
kejra

Stroft>Jo jo…snad už je to za námi,byli jsme mladí a neklidní…teď už žádnou námahu,proto řídím Yamahu(kuwa jsem dobrý..asi jim to pošlu jako návrh sloganu)…teď ještě 55 Míňu elektro a budu vás houpat na vlnách i na té Hartě:-))

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 14:53 ® Stroft
Stroft

kejra> Doby nevypočitatelného spalovacího motoru Jonson jsou snad už pryč:-) Už bych nechtěl zažívat ten nepříjemný pohled, kterým jsem byl častován, po žádosti o odtah :-(

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 13:47 ® kejra
kejra

AdamHT>…už to řeším fešáku..pak si ho pustíme vrchovatě:-))

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 13:36 ® AdamHT
AdamHT

kejra> čau rybář tak už jsi něco zjistil nového? už by to chtělo trochu plynu do trubky :-D

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 13:33 ® AdamHT
AdamHT

kerob> nebo nějakého masaře co ti cpe pod ruce podběrák když chceš pustit rybu zpátky. :-D Je pravda že mám zvenku boční držáky takže by mi v lodi ty pádla nepřekážely.

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 13:32 ® kejra
kejra

Místo vesel sebou vozím vlečné lano+záložní loď se záložním motorem,kotvou a kormidelníkem…jme­nuje se QUEEN Petřvald II…ale vesla nemá taky:-))

reagovat
Středa 5. ledna 2011 ve 13:05 ® kerob
kerob

AdamHT> nahoda je blbec a ty vesla se daj pouzit i jinak (na odhaneni RS treba :-) )

reagovat
Středa 5. ledna 2011 v 11:17 ® AdamHT
AdamHT

kasikkaja> osvětlení neřeším když potřebuji vezmu si čelovku. Ono se dá do těch zákazu , ale když přijedeš k vodě jsou tam závory. Pozor na to kde chytáš ne všude se muže s lodí a u hráze až po bojky nesmíš a na druhé straně od karlovce směr mezina. Jinak do zakazu se dá vyřídit povolení vjezdu. Stojí to 60kč/měsíc. Já mám povolení zezadu z Meziny.

reagovat