Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 792.627 zobrazení | 6.261 odpovědíVodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:59 ® AdamHT reakce na …
-
džigit> 0,9 to je trochu málo to se ti bude vlnit
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:58 ® AdamHT reakce na …
-
kejra> já ne já jedu do Hasvagu
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:25 ® džigit
-
AdamHT> ve Dřevo Trustu mají 0,9cm 1,25*2,5 m za 850 kč s protiskluzovou.Zatím potřebuji najít prostor na náfuk a změření.Takže čásek
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:12 ® kejra
-
Stroft,AdamHT>Plánujeme to na červenec…chcete se přidat?
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:09 ® AdamHT reakce na …
-
kejra> Tak kdy jedeš do Norska. Já jedu 2. zaří na 14 dní. Už se nemužu dočkat.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:04 ® AdamHT
-
džigit> Jafholtz výpadovka na Opavu kup si voděvzdornou protiskluzovou. Jestli to máš na podlážku tak je zbytečné ji dělat tak velkou. Já jí mám z masivu v rozměru 600×900 mm. Je lehká stojí se na ní perfektně a nacpu jí vpohodě do auta. Pokud na lodi chytáte dva tak udělej dvě. Já to mám z palubky. Nařezal jsem jí slepil herkulesem od Patexu do kupy osmirkoval a bylo to.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:32 ® Stroft reakce na …
-
kejra> zavolej Mihiho ten dělá kun-fu
reagovatKdy jedeš do Norway?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:29 ® džigit reakce na …
-
Stroft> máš pravdu předsedo,ouplně mně to vypadlo z hlavy,neb jsem dříve nepochodil,dík
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:23 ® kejra
-
Stroft>Nezapomínej,že je to héérečka…se vším všudy…taky bych si nepomyslel,že mne bude mlátit!
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:21 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Zrovna koukám v televizi na Tvou šikulovskou ženu a nepřijde mi, že by byla schopna nějak omezovat.Tak nevymýšlej a přiznej barvu.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:10 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Dřevoprodej v Hrabůvce.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:03 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> poraď zdroj vodovzdorné překližky.Zřejmě letos zbude jen u předělávky,či vytunění Colorada.Takové 4,60m na 1,60m se na vodě udrží docela v poho
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:59 ® AdamHT reakce na …
-
džigit> fofroval by tak akorát ke břehu s pádlama. pustit 24v do 12v motoru by se mu z toho zakouřilo a finito
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:46 ® džigit
-
AdamHT> zkazíš kdejaku prču
reagovatTo mohly byť fofry
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:30 ® AdamHT reakce na …
-
kejra> to snad ne
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:29 ® kejra
-
AdamHT>Vidíš to,co jsem za cipa…mé elektroznalosti jsou rovny nule…já mám strach i z tužkovky
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:21 ® AdamHT reakce na …
-
kejra> Paralelně ty baterky Jaromíre, paralelně.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:39 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Já jsem ti to říkal Jaromíre, to s tou ženou neděláš dobře
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:01 ® kejra
-
Stroft>Obávám se,že ne..letos pouze Norway a československé kaluže…to máš:málo peněz,málo času,malé dítě,malé pochopení mé ženy.....atd…
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:44 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Hm, mě by se také líbily dvě, také proto,že bych při vábničce rozložil rovnováhu ale bedna lahváčů mi udělá stejnou službu, že?
reagovatJedeš s námi na Ebro? Už to pomalu zařizujem.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 12:54 ® kejra
-
Stroft>Asi máš recht,ale to víš-zima,a tak,jako každoročně,vymýšlím drahé cipoviny.Nicméně baterky každopádně dvě do sérky.Jednak se mi trochu uleví ohledně toho šturmu a za druhé tam na tom lehkém zadku bez spalováku nebudu lítat jak gondoliér,co veze zájezd tlusťochů
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 12:33 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Poslední Hartu jsem objel s Adamovou 44 a podstatný rozdíl jsem nezaznamenal.Max rychlost 6km/hod.pravda, že ve dvou lidech na palubě. Také bych šel do silnějšího ale kuwa, kde brát ten štrum?!
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 12:10 ® kejra
-
Stroft>Jo jo…snad už je to za námi,byli jsme mladí a neklidní…teď už žádnou námahu,proto řídím Yamahu(kuwa jsem dobrý..asi jim to pošlu jako návrh sloganu)…teď ještě 55 Míňu elektro a budu vás houpat na vlnách i na té Hartě
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 14:53 ® Stroft
-
kejra> Doby nevypočitatelného spalovacího motoru Jonson jsou snad už pryč
reagovatUž bych nechtěl zažívat ten nepříjemný pohled, kterým jsem byl častován, po žádosti o odtah
- Středa 5. ledna 2011 ve 13:47 ® kejra
-
AdamHT>…už to řeším fešáku..pak si ho pustíme vrchovatě
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 13:36 ® AdamHT
-
kejra> čau rybář tak už jsi něco zjistil nového? už by to chtělo trochu plynu do trubky
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 13:33 ® AdamHT
-
kerob> nebo nějakého masaře co ti cpe pod ruce podběrák když chceš pustit rybu zpátky.
reagovatJe pravda že mám zvenku boční držáky takže by mi v lodi ty pádla nepřekážely.
- Středa 5. ledna 2011 ve 13:32 ® kejra
-
Místo vesel sebou vozím vlečné lano+záložní loď se záložním motorem,kotvou a kormidelníkem…jmenuje se QUEEN Petřvald II…ale vesla nemá taky
reagovat - Středa 5. ledna 2011 ve 13:05 ® kerob
-
AdamHT> nahoda je blbec a ty vesla se daj pouzit i jinak (na odhaneni RS treba
reagovat)
- Středa 5. ledna 2011 v 11:17 ® AdamHT
-
kasikkaja> osvětlení neřeším když potřebuji vezmu si čelovku. Ono se dá do těch zákazu , ale když přijedeš k vodě jsou tam závory. Pozor na to kde chytáš ne všude se muže s lodí a u hráze až po bojky nesmíš a na druhé straně od karlovce směr mezina. Jinak do zakazu se dá vyřídit povolení vjezdu. Stojí to 60kč/měsíc. Já mám povolení zezadu z Meziny.
reagovat