Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 792.606 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:50 ® džigit reakce na …
-
LeoC> jj,to máš: broďáky,gumové holinky,vesta,mikina,čepice,polarizační brýle,neprůtažný silon,šňůry,navijáky,multiplikátory,vláčecí pruty,castingové pruty,sumcové pruty,woblery,jerky,rotačky,twistry,kopyta,smáčky,jigové hlavy,jigové háčky,smáčkové háčky,trojháčky,dvojháčky,nymfy,lanka,karabinky,obratlíky,kleště,vylovovací kleště,podběrák,váha,vážící taška a podložka.
reagovat
Podvozek na loď,kotva,naviják na kotvu,lano na kotvu,nějaké bójky,GPS,foťák,náhradní sonda k echolotu,taška na baterii do lodi,taška na drobnosti do lodi a…a…a… a… vlastně to neskončí nikdy,má žena už druhá pochopila - Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:12 ® LeoC reakce na …
-
džigit> hmmm, vidím, že doma bude opět tichá domácnost, neb se zaberu do rozšířování svých rybářských obzorů a minimálně do večera se mnou nikdo nic neudělá.
reagovat
Vidím, že moje plánované Novoroční předsevzetí, že omezím nákupy rybářských potřeb na totální minimum, vyjma broďáků, pomalu ale jistě bere za své… - Pondělí 27. prosince 2010 ve 12:40 ® džigit
-
LeoC> http://www.nachytano.cz/…cniky/a/241/
reagovat
A jinač mohu zapůjčit i nějaké to psané slovo na papířePo přečtení najdeš volný bazén a potrénuješ a pak hurá na ně!Tam zjistíš,že je vše jinak,ale to Tě nesmí odradit,NAOPAK
- Pondělí 27. prosince 2010 ve 12:39 ® džigit reakce na …
-
LeoC> to neva.Hltat a mlaskat u toho se nemá
reagovatJinak castový cajk je trochu jinak stavěný, na k tomu určené nástrahy a 100 gr to zrovna nemuší bejt.Převážně …a vůbec,tady něco přečti a rozšiř obzor sokolíku
http://www.nachytano.cz/…nosti/a/210/
- Pondělí 27. prosince 2010 v 11:57 ® LeoC reakce na …
-
džigit> viděl jsem jenom kapitoly do chytání sumců. Koupil jsem si v akci 3 DVD a nerozbalené mám zatím taje plavačky. Jinak Osprey opět famózní, po jeho výkladu mám naprosto jasno.
šikula> to byla moje původní myšlenka
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 11:31 ® šikula
-
LeoC> Já používám multiplikátor jen při chytání s nástrahama těžšíma nad 100 gramů. Ale to je jen z toho důvodu, že v takovém případě ovu volím výbavičku, co jsem si pořídil na chytání ve Švédsku. Kamoš o jezdí se mnou, se stejnýma nástrahama chytal s klasickým vláčákem a smekacím navijákem a to bez problémů. Já mám vždy, když začnu chytat s multíkem problémy s nahazováním (nebotˇse jedná o jíný styl než s klasikou),ale pak to člověk dostane do ruky. Ačkoliv používám oba způsoby, tak je mi příjemnější klasický vláčák se smekacím navijákem. Multíkovou sestavu používám pro fakt těžkou přívlač, kdy mi sestava prakticky dovoluje tahat z vody zatopené kořeny
reagovat. Ale to je každého věc a každý má na to jiný názor.
- Pondělí 27. prosince 2010 v 10:45 ® džigit reakce na …
-
LeoC> tak Tys to ještě neviděl a mluviš,že není
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 10:35 ® LeoC reakce na …
-
džigit> Tak jdu rozbalit dárek a jdu čučet
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 10:31 ® džigit reakce na …
-
LeoC> no a ve dvojce cuká i HaD
reagovatBylo to tu v ukázce…
- Pondělí 27. prosince 2010 v 10:23 ® LeoC reakce na …
-
džigit> Chytáme přívlačí I i II mám.....
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 10:09 ® džigit reakce na …
-
LeoC> kdyby sis koupil ze zdejší produkce,viděl bys
reagovatTady to používá víc lidí,namátkou Osprey,PetrC,Sethy atd.
Až slušně rozhýbu svoje nástrahy,tak snad i já - Pondělí 27. prosince 2010 v 10:00 ® LeoC reakce na …
-
džigit> ber to tak, že se furt učím. Že multíky existují, jsem věděl, ale zatím jsem o nikom nevěděl, že je má (vyjma kluků, co jezdí do Norska). A když se podíváš do našich časopisů, tak tam moc toho o přívlači s multíkama nenajdeš. A není to ani na DVDčkách, které si sem tam koupím.
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 9:09 ® džigit
- Hele
reagovat
- Neděle 26. prosince 2010 ve 22:08 ® džigit
-
LeoC> obvyklý jev?!? Na jerky a velké slidery atd.,vpodstatě na „cukaturu“ jako takovou je multík vhodnější.Ale na to jsou zde povolanější.Přesný důvod oček nahoře neznám,ale asi to logicky vychází z toho,že při velkých rybách se očko opírá o prut,pod prutem drží na ovinech a když se přešlo na „jemnější“ chytání,tak to zůstalo.
reagovat
Věřím,že někdo to rozsekne - Neděle 26. prosince 2010 ve 22:01 ® AdamHT reakce na …
-
LeoC> výhoda multíku podle mě je jen v tom, že vydrží větší zátěž při zdolávání než smekací že se tak nenamáha jinak se sním huř nahazuje, musíš to hlídat aby se ti to nepřemotalo a navíc se sním nedají nahazovat lehké návnady. Já ho používámjen na těžší navnady a na vertikální dropshot.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 21:51 ® LeoC reakce na …
-
džigit> o amících si všeobecně myslím svoje, to mě ani nepřekvapuje, navíc jak jsem měl možnost 14 dnů sledovat Fishing&Hunting tak jsem to viděl v reálu, ale myslel jsem, že v našich končinách to není obvyklý jev, kromě toho, co už jsem napsal dřív. Hlavně jsem do dneska nepochopil, jaká je největší výhoda vedení vlasce nad prutem.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 20:26 ® džigit reakce na …
-
LeoC> amíci převážně vláčí s multíky
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 ve 20:21 ® LeoC reakce na …
-
AdamHT> zajímavá kombinace, jsem zvědav na Tvoje pocity. Nevím proč, ale multíky jsem měl stále zafixované pro mořský rybolov nebo max. pro sumce.
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 17:49 ® AdamHT reakce na …
-
LeoC> http://www.ravenbrno.cz/…or/ravrp750/
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 ve 13:05 ® LeoC reakce na …
-
AdamHT> O jaký multík jde…?
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 ve 13:01 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> snad od Ježíška
reagovatTak ať slouží!
- Sobota 25. prosince 2010 ve 12:05 ® AdamHT
-
TAk jsem dostal od přítelkyně nový prut team dragon silver edition casting 2,1 m 5– 21 g. Už na něho jen přidělám to multíkové vajčko co mám doma, a budu doufat že letos ještě zafičím na Hartu.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 12:01 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to už tu jednou bylo.A teď koukám,kde já toho Sola viděl?Vidím,že si pořídil dvojče
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 11:33 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Né,ne, já jsem jen studovaná lopata na uhlí. Co umím tak to lámat Dragony ale máš pravdu, ta destinka je povedená a drží.Kdyby to nebyla taková žvejka tak jsem spokojen
reagovatPs.Foto-select guide
- Pátek 24. prosince 2010 v 8:40 ® džigit reakce na …
-
LeoC> co říkáš?Neni slyšet
reagovat
A těch deset žduchů je v poho,to se jen rozcvičíš před pádlováním,když Ti zhasne motor - Pátek 24. prosince 2010 v 8:30 ® LeoC
-
džigit> včera Tvé znejistění se potvrdilo. Když jsem zkoušel pumpu v praxi, tak jsem málem ohluchnul, nehledě na to, že AirMat podlážka má doporučený max. tlak 5 psi, a pumpička tlačí max 4,4 psi. Takže cca 10 x manuálně dofouknout. Co se týče válců, tak tam mě kámoš vyhodil z kanclu, protože si myslel, že nepřijdu a tak si domluvil schůzku a při foukání se fakt toho nedalo moc probrat. Takže výhodou pumpy je snad to, že krásně člun vyfoukne a druhým pozitivem je, že se připojuje na baterii k motoru. Shrnu-li to, tak mé pocity z této pumpy jsou zatím mírně řečeno smíšené. Podrobnější názor si udělám, až celý člun kompletně nafouknu a zjistím, které díly se musí dofoukávat a jak dlouho trvá nafouknutí celého člunu.
P.S. nerýpej se v uchu uchoštouchadlem
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 8:15 ® džigit reakce na …
-
Stroft> dyť Ty si člověk študovany.Měl bys vědět,že Destinka sama neodejde,bo nema nožičky
reagovatLeda bys ju dolamal…
- Pátek 24. prosince 2010 ve 2:32 ® AdamHT
-
Stroft> jo byl ale tam nic jel jsem asi o 30 m dale tam kde jsem ti ríkal ale taky nic
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 v 19:53 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Destiny je poslední kousek od Dragonu, už se těším, až mi odejde z domu . Ještě mám vrátek Team Dragon 935. tento „skvělý“ kousek ti nabídnu za 5O%cenu. Snad už nebudu nikdy takový ko…t a nekoupím nic Polského.!
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2010 v 18:53 ® džigit
-
Stroft> Destiny?Snad né Tebou zatracovaný papírový Drak?!?
reagovatSi nám nějak na ty Vánoce vyměkl