Chytej.cz

Slezská Harta

17.9.2007 | Petula | 792.233 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:37 ® džigit reakce na …

LeoC> jak na něčem vidím Bravo,znejistím.Asi se Ti tam nebudu plést :-)) Snad bude o.k. :-)

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:32 ® kejra
kejra

LeoC>…tak to bych do dupky dostat nechtěl!:-))

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:23 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> nešetřil jsem:

Rychlost: 150l/min. Síla: Maximum foukaní 300 mbar (4,4 psi) Možnosti: nafukovací tlak možnost volby mezi 150 do 300 mbar (2.2 psi do 4.4 psi) SAFETY: automatic stop at selected pressure

Možnost nafukování i vyfukování Velikost: 23×13×13 Váha 1.1 kg Ideální pro lodě do 4 metrů délky na větší lodě doporučujeme BST 12.

• Voltaž: 12V
  • Výkon: 150 l/min.
  • Tlak: 4,4 psi
  • Spotřeba: 9 Amp
reagovat
foto/forum/2010/th-img15894.jpg
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:19 ® kejra
kejra

…do kamene…kuwa

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:19 ® kejra
kejra

Džigit>…Tesám to kamene!!:-) :-)

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:12 ® džigit

kejra> máš pravdu předsedo.Ona ta lávka v gumáku,uchycení v bortu na to asi nebude stavěné.Přeci jenom sedět a vrtět se na lávce samé,či to „páčit“ za pomocí nějaké"páky" v podobě sedačky se nemusí vyplatit.A vytržená sedačka,či její uchycení z bortu, vžene slzy do očí daleko spolehlivěji,než první nafouknutí :-)

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:09 ® džigit reakce na …

LeoC> sem chtěl jít na ryby,ale vzhledem k této události se asi přijedu podívat jak Ti vzduch s prasklé hadice bude vhánět slzy do očí :-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:05 ® kejra
kejra

LeoC>..taky si myslím,že tohle není typ lodi,kde by měla přijít sedačka…minimálně bych s ní jednu sezonu pobrouzdal,myšlenky a možnosti se vytříbí a pak snad nějaký eventuální tunning..věřím,že jsi natěšený,ale já osobně bych do toho ještě nevrtal-to se dá udělat vždycky.Pohodlí je důležité,ale nejdůležitější je mít smočeno!!..přeji ti, ať ti tvůj nový miláček dělá jen samou radost a doufám,že příští rok se tam někde bok na bok potkáme…s tou novkou budeš zářit široko dokola takže tě nepřehlédnu:-) …ps:jde o to rozmlátit šampus?

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:01 ® LeoC reakce na …
LeoC

šikula> jak máš velkou loďku a jaký typ?

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 19:00 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> zítra dorazí elektrická pumpa, takže v kanclu nastane ten slavnostní do očí slzy vhánějící okamžik, kdy nafouknu člun.
Když tady nedorazí fotky jsem v mrákotách.....

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 18:37 ® džigit

šikula> ty mu teda radíš :-)) já bych vraždil,když vidím raft na suchu a někdo mi na něj sedne :-((
A on tam má ještě nafukovací kýl…

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 17:31 ® šikula reakce na …
šikula

LeoC> Nikoho neodrazuju, jen před tím, než budeš kupovat nějakou sedačku, tak si někde nafoukni člun, naskládej do něho potřebnou výbavičku (motor, baterku, rybářské věci, kabelu s oblečením) a pak si do něho sedni. Sám zjistíš, co ti bude vyhovovat nejlépe. Já jsem taky vymýšlel všelijaké vyfi.....ce, a teď sebou beru jen to nejdůležitější a aby toho bylo co nejmíň, protože nanosit a vynosit to z vody,je pěkná pakárna, ikdyž mám člun na kolečkách, tak se člověk pěkně zapotí.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 17:25 ® Stroft
Stroft

Dal bych to na lávku a kdyby to pružilo, vyztužil bych ji hliníkem.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 17:19 ® džigit reakce na …

AdamHT> to neudrží…

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 16:41 ® AdamHT
AdamHT

aha kovové už si to nepamatuji. A co dát tu přepážku pryč a udělat to sedátko na tyč co se přidělá do podlážky?

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 ve 14:11 ® Stroft
Stroft

LeoC> Jak píše Adam, jen to není z plastu ale z kovu a na sedačce je přimontovaná otáčecí deska. Nedej se odradit Šikulou, otočná sedačka ti zvedne nohy do správného uhlu a možnost otáčení dle potřeby je k nezaplacení.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 ve 13:42 ® Koudy reakce na …
Koudy

AdamHT> no jo,zase jsem o něco chytřejší:-)

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 ve 12:46 ® šikula reakce na …
šikula

LeoC> sedačka v navukovačce je podle mojich zkušenstí na prd-není tam tolik prostoru- Já jezdím úplně bez příčných sedaček – sedím normálně na boku toho člunu a je to tak pro mně nejlepší – nemusím nic překračovat atd. A když chci mít luxusní posezení, tak si vezmu skládací židličku cca za 250 Kč a mám posezení jak v křesle včetně držáku na pivečko9-) . Jinak s těma bočníma lištama u podlahy přeju hodně trpělivosti. Já je za sezónu nasazuji jen jednou a jen jednou je vytahuju, ale čert by mě vzal, jaká je to drbárna. Každopádně přeji hezké svezeníčko na Hartě.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 11:31 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Koudy> to je zaklad

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 11:06 ® Koudy reakce na …
Koudy

AdamHT> No je fakt, že já jsem počasí, než jsem na hartu jel, na netu nikdy nezkoumal…evidentně asi začnu:-)

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 9:19 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Koudy> jo přesně, sníh mi nevadí ale ten vítr je brutus. Než jedu koukám na meteopress.cz, meteocentrum.cz, medard-online.cz a hlavně na windguru.cz, pak to ještě omrknu na kameře na slezskaharta.eu a pak se rozhodnu.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 9:18 ® AdamHT
AdamHT

LeoC> je to plastová deska kterou přišroubuješ, a do ní pak zastrčíš tu sedačku, jsou tam po stranách vodící dražky

reagovat
Pondělí 20. prosince 2010 v 7:49 ® LeoC reakce na …
LeoC

Stroft> Díky za tip, je to fakt rozdíl, akorát, že na Ravenu nepíší, jaký mají sedačky úchyt k lavičce.

reagovat
Neděle 19. prosince 2010 ve 23:30 ® Stroft reakce na …
Stroft

LeoC> Udělej si kontrolní zborku a rozborku a napiš jak ti šly složit ty vodící podlahové lišty.U mého člunu to byla tragedie(obzvláště za chladu) Ohledně sedačky:mám obavu, že to bude pružit. Levněji koupíš tady:http://www.ravenbrno.cz/…_na_clun/x2/

reagovat
Neděle 19. prosince 2010 ve 22:36 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> Jinak se už těším, že mě poctíš společnou projížďkou.

reagovat
Neděle 19. prosince 2010 ve 22:35 ® LeoC
LeoC

Už se ho chystám vylepšit: http://www.boat007.cz/…sedacka.html

Péťo, dělám dobře…???

reagovat
Neděle 19. prosince 2010 ve 22:28 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> Ani nemluv, doufám, že mě Stroft vezme na milost a ze vzdálenosti ne menší než 50 m ho budu moci následovat :-D

reagovat
Neděle 19. prosince 2010 ve 20:37 ® džigit reakce na …

LeoC> to je rozdíl oproti fishhunteru co?

reagovat
Neděle 19. prosince 2010 v 19:47 ® LeoC
LeoC

Jen co odezní letošní zima, tak mě můžete vidět v mém novém miláčkovi… V pátek dorazil do kanclu :-93;

reagovat
foto/forum/2010/th-img15887.jpg
Neděle 19. prosince 2010 v 18:46 ® Koudy
Koudy

Stroft> Moje reakce na Adama nebyla myšlena nějak špatně:-) Myslím že rešíme hovadinu:-) já na ryby pokud se mi chce a vím že je šance si zachytat chodím,jak jsi viděl,i v prosinci:-) jen s tou Hartou v prosinci mám špatné zkušenosti…nemám rád vítr a vlny a to mě tam zatím v zimě pokaždé potkalo:-((

reagovat