Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 792.209 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. prosince 2010 ve 20:18 ® AdamHT
- reagovat
- Středa 8. prosince 2010 ve 20:17 ® AdamHT
-
Tak dneska byla Harta uplně luxusní. Dali jsme jim se Stroftem pěkně zabrat, teda hlavně Stroft.
reagovat - Středa 8. prosince 2010 v 7:15 ® šikula reakce na …
-
Stroft> Ani nevíš jak mě svrbí ruce. Kdyby manželka nebyla na služební cestě, tak bych nechal děcka na ní a teď bych byl na cestě za Váma
reagovatCelý podzim jsem se těšil, jak bude Harta zapadaná sněhem a já si to budu užívat ve člunu
- Úterý 7. prosince 2010 ve 21:31 ® Stroft reakce na …
-
šikula> nesýčkuj a v zítra v 7hod sraz pod sopkou. Pruhatci smutně koukaj z vody a vyhlížejí svého oblíbeného okounobijce.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 ve 21:02 ® šikula
-
Stroft, AdamHT> Tak Vám k těm velkolepým plánům přeji hodně zdaru. A dejte sem taky nějaké foto
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:28 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> jasně si stejně myslím, že jak bude na sjezdu dostatek sněhu tak to tam dotlačíme. to se uvidí zítra. Tak já už končím v robotě a jdu se domu chystat.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:25 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Rozměr.....to jo.....nevím gumy mám jak tatra
reagovatAle, komu by se to chtělo řetězy nazouvat. Adame jsme velcí kluci, nějak si poradíme
- Úterý 7. prosince 2010 v 18:24 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> roudno nehrozí, cestaři tam valí hromady sněhu tam se nedostanem. Takže bud zkusti Rázovou nebo leskovec. Oni tam stejně dojedou dřív než mi takže jim brknu jak to tam vypadá.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:15 ® Stroft
-
kejra> na přeskakující sanice je dobrý dětský silikonový dudlík. Dcera půjčí,ne? Nebo také kousátko ryba
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:15 ® AdamHT
-
Stroft> Prý někde jak přejedeš přes hráz tak nahoře v zatáčce je sjezd viděl jsem ho ale nezajížděl jsem tam. Ještě je možnost zavolat do ryb.domu kdy bude vstávat ten správce má totiž klíče od závory dole v Roudně. jaký máš rozměr pneu na autě že bych vzal řetězy.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 18:13 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> moje loď nejde ručně tlačit, těžiště je na předním kolečku, které by se zarylo do bahna. V Razové připadá v úvahu, jen objet závoru a to nemusí dobře dopadnout. Nevím jak to vypadá s tím druhým sjezdem z protějšího břehu, který je cca ve třetině zátoky. Slyšel jsem něco o sjezdu u hráze a tom nic nevíš?
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 17:48 ® kejra
-
samozřejmě,že tiše závidím a překakují mi sanice
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 17:42 ® AdamHT
-
Stroft> ci jo tam to taky neznám a co to pustit v rázové jim ráno než tam dorazíme zavolám jestli je tam sníh a kdyžtak to dotlačíme tam až do vody. Okouny drtím na smaky. Nebo vezmu čeren a zkusíme něco načeřit. Ale máš telku tak omrknem nějaké hrany a uvidíme.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 17:38 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Štikovek mám dost, horší je to s okounovkama. Pokud budeme spouštět u Šneka, tak by jsme se měli plavit směrem na hráz a tam to vůbec neznám ale podvědomě tomu věřím.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 17:33 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Jj sleduji. Foťák mám a taky vysílačky, takže se spojíme pak s druhou lodí jak jim to jde. Pokud budeš mít málo rybek tak já budu gumovat, to není problém, jsem zvyklý.
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 17:14 ® Stroft
-
AdamHT> Morčata neber, já vezmu něco živého se šupinami, hlavně vem foťák neb mr.Kejra by nevěřil. Všiml sis, sarkasmu o píšťálkách? Asi ho to hodně žere
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 17:04 ® kejra
-
Mám o vás hošové regulérní strach…nezapomeňte na píšťalky a světlice!!…a jestli to přežijete,tak mně nezapomeňte nakrmit…průkazná jsou jen fota s datumem
reagovat - Úterý 7. prosince 2010 v 16:37 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Budu kaučukovat , leda že bych vzal morčata
reagovatale to by mi přítelkyně asi dala kdybych je nechal požvýkat od nějaké zubajdy
- Úterý 7. prosince 2010 v 16:03 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Přesně, nechávám pleteninu. Pláštěnku nemám, ale rum to spraví
reagovatMáš něco živého, nebo budeš jen kaučukovat?
- Úterý 7. prosince 2010 v 10:07 ® AdamHT
-
Stroft> Tak zítra má být vítr v průměru 1,8 m/s teplota kolem 2 stupňů, zataženo a možna trošku sprchne jinak ideální. Nechal jsem tam ty pletenky, ale beru si sebou i cívky se silonem.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 ve 22:28 ® Stroft reakce na …
-
solich76> pajka> díky za dobré zprávy, ve středu jedu .
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 19:25 ® pajka reakce na …
-
Stroft> ahoj, dneska jsme byli na harte, led se pomalu zmensuje, jsou jen zamrzle pritoky, jinak v Nové pláni je led az nějak po ten les a u přítoku z Bruntalské strany…
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 19:06 ® solich76 reakce na …
-
Stroft> Harta je údajně zamrzlá. Komplet.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 0:17 ® Stroft
-
Nebyl někdo na Hartě? Jak to vypadá s ledem.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 23:08 ® inspo reakce na …
-
rybardusacek>
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 22:53 ® rybardusacek reakce na …
-
macik> No zvikat sy na psaní tvrdého a měkkého i … To nebude noťasem
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 22:20 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 13:18 ® macik reakce na …
-
Stroft> jo budu ja vim ale mam notas tak jsi nemu zu zviknout
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 13:14 ® Stroft
-
macik> Krásni okouni. Pozdravuj paní učitelku z českého jazyka.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 13:12 ® macik
- reagovat