Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 792.159 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 22:33 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Ani řeč domorodých Američanů, ti nemůže pomoci. Dobyvatelé na bojovných lodích ztrestají barbary a věčné kouřiče trávy, tak jak si zaslouží. Jejich vratké kanoe, budou rozstřílené anglickým prakem a rozválcový švédským Linderem. Tímto Tě oficiálně vyzývám na bojiště pod Velkým Roudným a to, tuto neděli v 7,00hod. Výběr zbraní nechávám na rudých prašivých kojotech.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 ve 21:43 ® kejra reakce na …
-
stroft>…tvá ústa jsou proradná jak zobák staré vrány!..ještě mnoho zim se ten co ho „prostým Petrem“ zovou bude učit jak starý kejrípetra umí do své kánoe tučné úlovky sezvat!!
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 ve 21:22 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Jestli máš dalekonosný prak a dobrou mušku, tak tě vezmu do lodě. Budeme na Kejru pálit jako z dvojhlávňovky
reagovatPs.Okyši a zubatky půjdou jak šílení.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:28 ® šikula
-
Taky jsm to pro letošek z gumáku zabalil. Včera jem měl pouze jeden záběr, kdy mi byl prut málem vyrvaný z ruk, ale po velice krátké době to ryba pustila. Bylo to na hloubce okolo 18 metrů, ale nástraha vedená v 10 metrech, takže o vázce nemohla být řeč. Jinak mi echolot neukazoval ryby v menší hloubce než 15 metrů.
reagovat - Pondělí 29. listopadu 2010 ve 14:29 ® AdamHT
-
Stroft> nevím jestli mě robka pustí
reagovatbyl jsem včera kousek za OVY propadlině. Lodí jsem si v tom ledu vykrájel kolečko ta 20 v pruměru a pak jsem ho zatlačil pod zbývající led a chytal. 2 okouny, 11 štik do 50 cm Ale to je stím gumákem pro letošek vše. Těch 5mm ledu už bylo na něho tak akorát. Teď už se budu muset přivtěřit někomu na pevnou loď.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 3:13 ® džigit reakce na …
-
Stroft> dva neckáři se škádlí? Docela prča…
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 2:16 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Hele co tak příští týden o víkendu na Hartě srazit Kejrovi hřebínek, nějak se nám tu, na chýtej, začíná roztahovat-amatér! Navrhuji, prakový útok na ten jeho nemožný „poťenkinův“ křižník.Ps.bez smailiků
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 ve 20:38 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Budu doufat, že to vydrží co nejdéle.
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 v 19:09 ® šikula
-
Těšil jsem se na zasněženou Hartu a ono prd. Ráno,když jsem vylezl ve Valticích ze sklípku,tak byko všude bílo a cca 3 cm sněhu.
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 v 16:50 ® Alov
-
Dnešní feederovačka na Hartičce. Plotice kolem cca 25cm na hod, jinak nic. Ale nuda rozhodně nebyla…
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 v 16:48 ® Stroft reakce na …
-
kejra> stroft není Honza
reagovatZe vzdálenosti 100metrů, Tebou určených, vytáhnu mušák a Tvé slzy změní Hartu v brakické moře!
- Sobota 27. listopadu 2010 v 15:51 ® LeoC
-
Dnešní polední situace: oblačno s pokusy Oskara se prodrat paprskama až na hladinu, teplota vzduchu kolem levého břehu všude –0,5°C, rybářů po skrovnu, hladina je kur… zvednutá, místy mám dojem, že je výš než při jarním tání z Jeseníků.
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 v 15:38 ® kejra
-
stroft>Je to těžké,Petře…stovky lidí stojí před branama a chcou být u toho.Musel by jsi mít namíchaný ten nejdelikátnější rumočaj v množství větší než malém a potom by jsi mě směl následovat coby doprovodné plavidlo v distanci nejméně 100 metrů…to je přesně ta vzdálenost,která ti umožní letmo nahlédnout do čarodějovy kuchyně…i přes ty tvé ustavičně obtěžující otázky"jak jsi to udělal?„,“co jsi tam na to dal?„,můžu to tak mít?“,„kdy už pojedeme domů?“, mám pro tebe,pro mne nepochopitelnou,slabost
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 ve 14:14 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Každá větší akce mívá velkolepou reklamu.Ovšem na tuto show jsem v tisku neviděl ani čárku.Hm…asi reklamu nepotřebuje. Mrzí mne, že jsem tento předprodej propásl. Napadá mě, jestli bych nemohl dělat přeměřovače délek a fotografa, případně maséra? Vím, že takových by se našlo stovky ale vem v úvahu můj jistě nezvratný smysl pro detail a okamžik. Termoska s čajovým rumem v neomezeném množství by byla samozřejmosti.
reagovat - Sobota 27. listopadu 2010 v 10:11 ® kejra
-
stroft>tohle představení je dávno vyprodané!!..ale dám ti tip:sežeň si někde kvalitní trieder,do batohu židličku,termosku a udělej si výšlap na Velký Roudný.Odtamtud, s tribuny chudých,můžeš sledovat to velkolepé divadlo s názvem „Něco s abecedy moderní rybařiny“ aneb „nahlédli jsme mistrovi pod pokličku“…a teď plač,že jsi nestál frontu v předprodeji!..
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 19:25 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Mám obavu, že letos to zamrzne dříve
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 19:23 ® Stroft
-
kejra> A kde je předprodej vstupenek na Tvuj vikendový lov?
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 ve 13:23 ® AdamHT
-
Ja budu chytat dokud harta nezamrzne loni jsem byl naposledy 31.12.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 ve 13:06 ® Alov
-
šikula> Sezona se ukoncuje pravidelne na Hartě 31.12.
reagovatAkorat loni jsem to nestihl. To sem byl už 29.12.
Lépe po tom večer chutná
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 12:56 ® šikula reakce na …
-
kejra> Neboj, nechám ti tam všechno. Jedu se tam spíš zbavit kocoviny
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 ve 12:53 ® šikula
-
Já se chystám v sobotu 4.12 s největší pravděpodobností ukončit sezónu na Hartě taky. Potom už jen lyžování a párkrát někam se vyblbnout a pokecat na dírky.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 ve 12:46 ® mycek
-
Pro nerybáře k zamyslení.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 ve 12:05 ® kejra reakce na …
-
stroft>ano,příští víkend!!!..příď už jsem vystužil protiledovými pláty
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 11:45 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Příští víkend,jo?
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 8:54 ® kejra
-
šikula>V Ostravě ještě bílo není(tady bylo spíše vždycky černo),ale kosa jak cyp!…já budu zapřahat asi až příští víkend a zároveň to pro tento rok z mé Aurory odstřelím…tak ať to kouše a něco mi tam nech!
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 8:51 ® AdamHT reakce na …
-
šikula> ještě ne uvidíme dneska jestli zasněží. Možná se tam v Neděli potkáme na vodě. Ještě v Sobotu dodělám podlážku a hurá na ně.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 8:12 ® šikula
-
Zdravím sever, tak co už tam máte bílo?
reagovatPokud zítra rozchodím dnešní vinný sklípek, tak zapřahám člun za auto a vyrážím směr Bruntál, abych v neděli byl na značkách na Hartě
- Úterý 23. listopadu 2010 v 18:58 ® LeoC reakce na …
-
solich76> můžeš mít moc velké soubory, zkus je zmenšit
reagovat - Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:26 ® solich76
- reagovat
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:22 ® solich76
-
takže nic nejde mi to poslat. Vložím fotky a nic. Asi dělám něco špatně.
reagovat