Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 792.140 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:15 ® solich76
solich76

jarivali> tady něco máš

reagovat
Sobota 20. listopadu 2010 ve 14:27 ® jarivali
jarivali

Zdar lidi,nemate prosim nejake aktualni fota z Harty?Uz jsem ji zase nejakou dobu nevidel…moc moc diiiky :-)

reagovat
Středa 17. listopadu 2010 ve 20:52 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

šima1970> JJ je tam myslím 40 m vody. Nebo tak nějak jsem to četl v nějaké diskuzi. Ale stejně je to pěkné prohlédnout si naše revíry, jak vypadaly bez vody :-)

reagovat
Středa 17. listopadu 2010 v 17:58 ® zedus reakce na …
zedus

šikula> taky sem si dneska říkal co tím chctějí vodohospodáři říct, když sem viděl ty zatopený trávy. :-)

reagovat
Středa 17. listopadu 2010 ve 14:44 ® Alov reakce na …
Alov

šikula> Jim snad hrabe! Vzdyt jsou cca 50 cm nad stav :-O

reagovat
Středa 17. listopadu 2010 v 11:38 ® šikula
šikula

Nevěřím vlastním očím, kolik je v Hartě vody=-|

reagovat
Úterý 16. listopadu 2010 v 19:55 ® šima1970 reakce na …

rybardusacek> Na přítoku by se ještě o nějakém korytě dalo uvažovat ale na hlavní zátopě je to pase. Pokud myslíš ten most u Leskovce tak ta hlubina je moc veliká.

reagovat
Úterý 16. listopadu 2010 v 19:43 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

šima1970> JJ já neříkám, že to vše bylo tak jak je na fotkách. Ale cesty a staré koryto by mělo sedět. A hlavně zmiňovaný most, který zde zazněl a byla poptávka po jeho GPS souřadnicích.

reagovat
Úterý 16. listopadu 2010 ve 14:53 ® macek2 reakce na …
macek2

mycek> v nědeli jsem na hartě byl a něco takového nad hartou lítalo.

reagovat
Úterý 16. listopadu 2010 ve 14:39 ® mycek
mycek

Co na to říkate

reagovat
foto/forum/2010/th-img15478.jpg
Úterý 16. listopadu 2010 ve 12:27 ® šima1970 reakce na …

rybardusacek> Na této mapě sice najdeš zatopené území dnešní nádrže ale před napuštěním doznala tato část určitých změn takže to co je vidět na té mapě je zavádějící.Zajdi do místních hospod vem si tu mapu a poptej se. Budeš se divit.

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:56 ® rybardusacek
rybardusacek

Alov> a všichni ostatní řešitelé a shánitelé mapy :-)

NA níže uvedené adrese najdete mapu nejen zatopené Harty, ale celého území ČR. Upřímně říkám, že když jsem ji poprvé viděl, zvlhly mi oči. Ta místa před 50 lety a teď se mnohde změnila, ale jinde zůstala naprosto stejná. Princip je stejný jako na mapy.cz. Odkaz je volně přístupný, zdarma … Myslím, že na internetu žádnou lepší mapu nenajdete. Některá místa nejsou příliš podrobně vidět, ale základ tam je. Berte v potaz, že celé území ČR bylo tehdy snímkováno mnohem méně dokonalou technikou než dnes. Ať si v mapě každý najde ta svá místa, pokud si myslí, že ho mapa spasí. Ale ve skutečnosti je to tak, jak zde již psali jiní. HArta je nádherná, tajemná a nevyzpytatelná voda. A její kouzlo spočívá právě v tom tajemství… Tajemnství vlastního zkoušení a objevování… TAk Petruv zdar.

kontaminace.ce­nia.cz

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:42 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

rgb23> Tak tak, musí svítí sluníčko… nejlepší je ale ty individua ignorovat.

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:10 ® AdamHT
AdamHT

Včera na Hartě nádherně, ale ulovky moc slabé pár okounu a dvě cvaklé štiky. Co myslíte stahujou se ty ryby už do hloubek? Na místech do 10 m kde jsem vždycky chytal už pomalu není ani šupina.

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2010 v 9:09 ® AdamHT
AdamHT

Když trefí loďku nebo přes tak mu upalím silon cigárem pokud zrovna kouřím jinak mu to řiznu nožem.

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2010 v 7:41 ® šikula
šikula

Ono mnohdy nejlepší je, nereagovat na takového blbce vůbec anenechat si zkazit pobyt u vody9-) Tuto sobotu to na břehu vypadalo, jako by se tam všichni přijeli pouze ožrat.

reagovat
Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:51 ® rgb23 reakce na …
rgb23

rybardusacek> ale problém je když nesvítí sluníčko, to pak těch prasátek moc neuděláš:-) Prak je ale samozřejmě taky nesmysl.

reagovat
Neděle 14. listopadu 2010 ve 22:42 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

Ono stačí obyčejné zrcátko :-) Věřte, že takový člověk, kterému budete neustále z loďky pouštět prasátka do „ksychtíku“ dlouho u vody nevydrží…

reagovat
Neděle 14. listopadu 2010 v 15:03 ® šikula reakce na …
šikula

džigit>Moooc velcí KINGOVÉ Ještě lepší než prak by asi byla paintbolová puška :-D

reagovat
Neděle 14. listopadu 2010 v 8:24 ® džigit reakce na …

šikula> třeba pořídit solidní prak s předloketní opěrkou a pustit jim pozdrav zpět :-)) A to asi byli vélcí chlapi,jak už dohodili „celých“ 70 metrů :-))

reagovat
Neděle 14. listopadu 2010 v 8:10 ® šikula
šikula

Včera čistokrevná 0 Co jsem se bavil s pár lidmi co chytali na malé nástražní rybky, tak měli pochytáno okounky do 20 cm a štičky do 35cm. Opět kontakt s blbci, co měli nahozeno na kapry a měli potřebu si dokázat, že dohodí 70 metrů od břehu a dokáží při tom trefit 3metrový člun.

reagovat
Sobota 13. listopadu 2010 v 10:52 ® solich76 reakce na …
solich76

Alov> Vlado nech to na neděli )))) má být super. Vem si i slunečník. A dej jim. Já budu fotit na Skaldě a podám večer info :-D

reagovat
Sobota 13. listopadu 2010 v 10:48 ® solich76
solich76
reagovat
Pátek 12. listopadu 2010 ve 14:06 ® šikula reakce na …
šikula

Alov> Věřím, že to vyjde i zítra. :-93;

reagovat
Pátek 12. listopadu 2010 v 9:06 ® Alov reakce na …
Alov

šikula> No zítřek má být dost děštivý a větrný. My jsme lodkování zrušili. Ale neděle má být náááádherná :-))

reagovat
Pátek 12. listopadu 2010 v 8:07 ® šikula
šikula

To počasí mi radost nedělá:-(( Doufám,že se to do zítřka trochu uklidní.

reagovat
Neděle 7. listopadu 2010 ve 22:09 ® rgb23
rgb23

dneska v podvečer jsem byl krátce provětrat feeder na přítoku, krom pár plotic jsem se při posledním záběru poprvé setkal s ježdíkem, zajímavá rybka, kterou bych rozhodně nečekal.

reagovat
Sobota 6. listopadu 2010 ve 13:10 ® kejra reakce na …
kejra

stroft>Jestli bude foukat,tak jako dneska,tak nás nezachrání ani Sv.Linder ani 16 kilová kotva:-) ..Na polsko bych to viděl tak úterý nebo středa,k bratom na ostriže jsem myslel už vyjet v pátek večer a tak do úterka..no pouvažuj…na té vrbce bacha..když si vzpomenu jak mě to tam v těch broďákách převrátilo,tak je mi pořád ouzko!

reagovat
Sobota 6. listopadu 2010 ve 12:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> šňůry máme dost, jen chybí kousek od kotvy:-) Tu, po poslední strátě, vyrábím na cca 16kg!Nezapomeň příští týden na to Polsko,díval jsem se na Web a mají v nabídce spousty zajimavých šňůr. Předpokládám, že se nic nezměnilo a příští neděli vyražíme k bratrům na Céčka.Ps.Kdyby ti tvá hodná žena dala vycházku, tak jsem do zítřka na Vrbici, víš kde.....v brodech uprostřed:-))

reagovat
Sobota 6. listopadu 2010 v 10:12 ® kejra
kejra

stroft>Na 40 metrů nemám dostatek šňůry:-) ..spíše mne trápí proč máme ty drahé mušáky doma v koutě a neroztahujem ladné smyčky nad Hartou?…třeba dneska by to šlo na vátou šňůru:-))

reagovat