Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 792.090 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. října 2010 ve 23:36 ® džigit reakce na …
-
LeoC> psal,že jede!
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 23:17 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Jedeš zítra na Hartu?
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 21:07 ® pastro
-
tak zítra ráno Harto !!!
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 16:50 ® zedus reakce na …
-
Stroft> Tak tohele by si měl vytesat do kamene.
Přesně tohle sem si myslel když sem si o těch mapách četl. Mapy jsou i přístupné na netu, dokonce jsem si ji i sám nakalibroval do GPS, ale víte k čemu to je? K ničemu, všechno zajímavý je na hartě v hloubkách.
šikula> Čau, nepotkali sme se onehdá při vyloďování na Hartě v Roudnu? Chytám s hnědýho boutu guidline. Já tě bez té beranice nemůžu poznat jestli seš to ty nebo ne.
reagovat - Pátek 22. října 2010 ve 13:20 ® Stroft
-
kingkubik> Hele, ono nakonec stejně zjistíš, že mapa je ti k ničemu.Ve své době jsem si ji taky přál,ale po té co jsem ji u jednoho „dobrého“ člověka viděl jsem po ni přestal toužit.Stačí, když si budeš všímat okolí a tak zjištíš kde jsou mělčiny a hlubočiny.Pokud snad myslíš, že najdeš na Hartě nějaký zatopený ostrov tak v to nedoufej,je to jedná velká hluboká díra.Vidina lovu ve starém korytě,je také zoufalá,neb se nachází ve 40metrové hloubce,snad jen blíže k přítoku ale tam je zase lov z lodě zakázán tak ma rada zní: vykašli se na mapu a koukej kolem sebe.Ps.na Hartu jezdím 10let a dalších dvacet bych potřeboval abych si mohl říct,že ji dobře znám.Petrův zdar
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 10:52 ® kingkubik reakce na …
-
šikula> nejsem nabrousenej spise po ne zcela prijemnem dni v praci proto jsem nepochopil oc vam dvema jde ze jste se do me obuly kvuli nejaky mapy.....jasne vim ze to jde ale jako prvni jsem zkusil zabrousit u rybaru na co hartu znaji lepe nez google.neuspesne mno tak si poradim jinak ze
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 9:02 ® šikula reakce na …
-
kingkubik> Tady je někdo pěkně nabroušenej
reagovatMapu jsem měl doma druhý den, po tom, co jsem se o ni začal zajímat. Jen jsem ti psal, že když se chce, tak to jde.
- Pátek 22. října 2010 v 6:16 ® džigit
-
kingkubik> domorodec od Harty nejsem.Jen jsem v místech,kde přehrada stojí jezdil na „polní“ brigády.A určitě nebude takový problém nějakou starší mapu najít.Harta má pár let a turistické mapy „jen“ o něco víc
reagovatNevím kolik Ti je let,tak snad nejsi školou povinný
A pokud ano,jistě máte doma PC a strejdu Googla
http://www.google.cz/search?… - Pátek 22. října 2010 v 0:49 ® kingkubik reakce na …
-
džigit> co tady chces vymyslet:Djako mam chytit duchodce z leskovce pod limec dat mu do ruky pastelky a prikazat mu kresli:Dslusne jsem se zeptal tak nechapu co ty vase popudlive reakce?snad nejsi jeden z tech domorodcu co mu harta patri ze ne?toho jsem si uzil minulej tyden
reagovat - Pátek 22. října 2010 v 0:43 ® kingkubik reakce na …
-
šikula> mno klidne si ji strc za klobouk treba:Dco jineho cekas ze ti na to napisi?nezlob se co ze si nepamatuji co se tady resilo pred rokem:Dteda v podstate dvema podle me jsem na chytej jeste ani nechodil…reknu ti to takhle sehnal jsem ji (teda mam ji slibenou pocitam tak do tydne)behem tri dnu jak dlouho jsi ji shanel ty?teda dokonce se me zeptali jestli chci i kruzberk a jine prehrady:Da vis co je nejlepsi?ze ji nemam ani za tri tisece ani pod pohruzkou smrti nechapu oc jde lidem co ji vlastni.mam ji za zeptani milej usmev a podekovani…asi jsem vyjmecne narazil na cloveka
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:32 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak ať se daří.Já jedu až v sobotu a dále pak,příští týden na Maru.
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:20 ® džigit reakce na …
-
Stroft> ale jo sem tam zajdu,ale úspěchy nevalné.Když jsem tady,tak jsem většinou v robotě…
reagovatTeď zrovna jdu na ně,aspoň na chvilku před noční…
- Čtvrtek 21. října 2010 v 11:57 ® Stroft
-
džigit> Ano máš pravdu ale jak je to krásné nic nedělat, nevymýšlet a jenom shrábnout
reagovatJak jinak, chodíš vůbec k vodě nebo jen chytej.cz
Sobota bude krásný den a dravci na Hartě při chuťi, tak se hecni a dojeď !!!!!
- Čtvrtek 21. října 2010 v 8:33 ® džigit reakce na …
-
šikula> víš ono je těžké donutit se něco najít a vymyslet,lepší když to za mně udělá někdo jiný
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 8:26 ® šikula reakce na …
-
kingkubik> už se to stou mapou tady řešilo v únoru minulého roku. Mě se podařilo sehnat mapu „Harty“ před zatopením v digitální podobě, včetně ukazování GPS souřadnic,vrstevnic atd. ALE NIKOMU JI NEPOSKYTNU, neboť jsem se k ní dostal pod trestem smrti a navíc ji mám nainstalovanou v jakémsi spešl programu, bez kterého je nepoužitelná. Z toho plyne, že když budeš šikovnej a budeš mít chuť ji sehnat, tak ji někde seženeš.
reagovat - Čtvrtek 21. října 2010 v 0:42 ® kingkubik reakce na …
-
Alov> ja dneska dostal napad manzelka kolegy z prace dela na povodi odry tam by to mohli mit ne?nebo kdyz se to nesezene tam tak kde jinde?3000??cooo?to ti chtel prodat nejaky psychopat ne:Dkde jsi se na to ptal?zkousel jsem googlovat ale nic jsem nenasel nevim zda-li se ta mapa jmenuje vrstevnicova.zkusim to poresit s klegou napadlo me to az ted k veceru tak uvidim jak tam pochodim
reagovat - Středa 20. října 2010 v 18:50 ® pastro reakce na …
-
sajmon>
reagovat - Středa 20. října 2010 v 18:22 ® sajmon
-
mají rádi všechno
reagovatDDDD
- Středa 20. října 2010 v 18:14 ® pastro
-
Petrův zdar
reagovatporadí mi někdo prosím co mají rádi kapříci za návnadu plující v Hartě? dík Petr
- Středa 20. října 2010 v 18:09 ® Alov reakce na …
-
kingkubik> Svého času jsem to zkoušel sehnat a nejnižší nabídka, jakou jsem dostal byla 3 000kč. Takže jsem se na to vyprd
reagovat - Středa 20. října 2010 v 17:05 ® džigit reakce na …
-
kingkubik> vzhledem k tomu,že je to mladá přehrada,nebude problém sehnat starší mapu,kde ještě není voda a pak dokresli zátop
reagovatMysli,kolego
- Středa 20. října 2010 ve 13:20 ® kingkubik
-
ahoj jelikoz nejsem vlastnikem ani clunu ani echelotu zajimalo by me jestli nekdo nemate vrstevnicovou mapu slezske harty nebo nevite kde by se dala sehnat?chtel by jsem navstivit nejaka nova mista na harte a vybirta by jsem chtel podle hloubky a clenitosti dna nechce se mi prochytavat zbatecne mista a trhat navnady
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 23:04 ® šima1970 reakce na …
-
pastro> Toto místo je neustále v obležení více rybářů a pokud máš rád klid tak to nebude to pravé ale vyzkoušej a uvidíš.Přeji dobrý lov.
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 21:13 ® pastro reakce na …
-
šima1970> klid?? proč myslíš,že klid na rybařinu nebude?
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 20:48 ® šima1970 reakce na …
-
mycek> Myslím si, že tam kde je ten kříž byly kdysi Boží muka.Zbytek bude momentálně asi pod vodou.
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 20:45 ® šima1970 reakce na …
-
pastro> Připrav se ale že klid na rybařinu tam nenajdeš.
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 20:44 ® šima1970 reakce na …
-
Připrav se ale že klid na rybařinu tam nezažiješ.
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 20:00 ® mycek
-
Jednou na tom místě jsem se setkal s pánem,který dělá jachty.Jedná jachta tam vždy byla ukotvena a další brázdí moře.Asi si tam dělal nárok na tu louku,coš mi říkal.Ale ostrava byla rychlejší, asi.A proto tam je ten kříž.Směřuje na Roudno. To je má doměnka. Dík za odpověď.
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 17:36 ® pastro
-
Petruv zdar Vám všem přátele…jsou ještě někde rybářské závody? na googlu jsem nic nenašel…
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 16:08 ® pastro
-
děkuji Vám všem za rady…po víkendu napíši a popřípadě dodám i foto pokud bude co fotit
reagovat