Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 792.121 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. října 2010 v 15:40 ® šikula
-
pastro> já vyrážím tradičně z Roudna (ale Rybářskému domu se vyhýbám jak čert kříži) a pohybuju se kilometr doprava i kilometr doleva Pro tebe nejlepší místo pro zvolený způsob lovu je přesně to, co ti poradil „vábnička“ Stroft
reagovatDoporučuji ti si přivstat, neboť toto místo je neustále obsazené.
- Úterý 19. října 2010 v 15:33 ® šikula reakce na …
-
mycek> jediné co tam vyrostlo (kromě několika „chatiček a maringotek“) je tento kříž – viz foto č.2 ze dne 12.10
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 13:43 ® toska2 reakce na …
-
kingkubik> byl jsem o vikendu oba dny v sobotu byla super chytačka chytil jsem jich 12 a nedéli asi to bylo tím ochlazením užjenom 3 ale myslím že není problém kapry nachytat
reagovat - Úterý 19. října 2010 ve 12:01 ® stenlos reakce na …
-
jj da se v pohodě.
reagovat - Úterý 19. října 2010 v 11:13 ® kingkubik
-
cusek pls nevite nekdo jak je to na harte s kapry?je jeste nejaka sance na ulovek.pritelkyni jsem vcera rek ze se chystam na okouny a to bylo…zase jdes na ryby?ja jsem vosk,atd atd…dostal jsem za ukol ulovit vanocniho kapra
reagovatnavrhnul jsem ji coz treba nejakyho dravce ale nebyla s ni rec na vanoce jedine kapr.proto se ptam muze mi nekdo rici jake jsou me sance na uloveni kaprika?prece jen se citelne ochladilo ma to jeste vyznam?diky za odpoved
- Pondělí 18. října 2010 ve 23:14 ® Stroft reakce na …
-
pastro> Nevím co ti poradí Šikula ale tvé ubytování,tě trošku svazuje.Pod úbytkem máš mini zátoku kde zpravidla pochytáš dravce.Při letošním stavu vody se vlevo od hotelu nepouštěj vše je pod vodou.Raději se vydej na pravou stranu (z pohledu na vodu)tam cca po 200metrech najdeš slušné lovné místa na kapra a bílou rybu.Ps.ale pozor v blízkosti penzionu můžeš narazit na Šíkulu „okounobijce“
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 23:05 ® mycek
-
Šikulo,Petulo,ALOV-Letos jsem se na Hartu nedostal,a vypadá to,že po deseti letech to bude poprvé.Chtěl jsem se zeptat,jestli se děje něco okolo nového rybářského domu,naproti Roudna.Tam by to mělo stát.viz foto
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 21:28 ® pastro
-
šikulo-kde budeš na Hartě?? nechci konkrétní místo,protože to si asi každý střeží ,ale já jen jestli není hloupost chytat u penzionu U vody… jsem tam prvně a chci aspoň nějaké cejny…nejsem masař a ryby nejím,ale mám rád tu zábavu kolem..jsem tam také ze soboty na neděli.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 21:26 ® pastro
-
Alov-děkuji za názor
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 20:47 ® Alov reakce na …
-
pastro> Zaplat pánbůh, že zatím ÚS ČRS Ostrava si z Harty neudělala soukromáček jako z Lomnického potoka 1A za naše peníze. Tudíž si kamarád povolenku jakožto nečlen koupit nemůže. Prodávají se pouze hostovačky pro členy ČRS resp. MRS. Petruv zdar
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 20:32 ® šikula reakce na …
-
pastro> nejsem na 100% přesvědčený, ale na 99,9% si myslím, že si povolenku zakoupit nemůže. Jinak ti přeji hodně úspěchů. Já se osobně chystám vsobotu opět vyrazit na hladinu, tak jsem zvědavý, jaké připraví Harta počasí.
reagovat - Pondělí 18. října 2010 ve 13:55 @ pastro
-
Petrův zdar Vám všem!!! jsem tady nový a doufám,že zapadnu
reagovattento týden jedu na Hartu,protože se na ní může chytat celoročně a chtěl bych se zeptat. Kamarád nemá rybářský lístek a není členem žádné organizace a chtěl by si na Hartě zachytat je možno zakoupit na Hartě(Rybářský dům) povolenku pro nečleny??? děkuji za odpověď Petr
- Neděle 17. října 2010 ve 20:39 ® Stroft reakce na …
-
kejra> mno,letos jsem te Hartě moc nedal ale příští rok ji „vycákám“ tak, až se zvedne Porubka a odnese ti loď
reagovat - Neděle 17. října 2010 v 19:37 ® kejra
-
to stroft:…no konečně!…už jsem myslel,že budeš do té harty buchat tak dlouho až ji celou vycákáš!
reagovat - Sobota 16. října 2010 ve 22:52 ® Stroft
-
Tak dnes už 6 na vodě(tma jak v Přívoze)Z rána šli okouni ale jen na jednom místě,ostatní osvědčená, bez aktivity.V 15 hodin začlo pršet a voda se mi podívala až do trenek
reagovatAle i tak jsem vdržel do 18hod a odměnou mi byl „vyklepaný“ sumec.
- Sobota 16. října 2010 ve 12:58 ® kasikkaja
-
koukam dobra predpoved snad nebude zima a foukat bo si vezu clunek.a jednoho osla sebou.dnes jeste na sumvaldsky rybnik s detma na vylov a kolotoce.tak petruv zdar
reagovat - Sobota 16. října 2010 v 9:23 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Uplně závidím hned bych jel, budu to holt muste týden vydržet.
reagovat - Sobota 16. října 2010 v 8:05 ® kasikkaja
-
hoj kluci mrzne? po dlouhe dobe chci na ne.
reagovat - Pátek 15. října 2010 v 19:28 ® Stroft
-
Když Adam nemůže, tak já zítra jedu.Okouni budou jistě při chuťi a sumec se snad taky nechá vyvábit.
reagovat - Pátek 15. října 2010 v 18:38 ® AdamHT
-
Tento víkend nemužu , přítelkyně má narozeniny tak budu hodný a strávím víkend sní, ale příští Neděli jedu. Minulý týden to šlo candát 35 cm, okouni do 32 cm a štiku 103 cm
reagovat - Pátek 15. října 2010 v 15:42 ® Petula
-
candát 58,štika 70cm
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 10:12 ® šikula reakce na …
-
Petula> Gratuluji, kolik měla ta štika?
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 9:52 ® Petula
-
slušná chytačka
reagovat - Úterý 12. října 2010 v 7:45 ® šikula
-
Nedělní ráno začalo škrabáním zamrzlého okna u auta.
reagovatChytáno jen do oběda s výsdkem tři štičky-60,55 a 51 cm.
- Úterý 12. října 2010 v 7:36 ® šikula
-
Sobota na Hartě- ráno mlha až do 10 hod, potom slunečno a hladina na dvě hodiny jako olej. Pak se slušně rozfoukalo. Chyceno jen něco málo okounů do 30cm a tři candátci menší velikosti. Neví někdo prosím, proč se objevil na břehu tento kříž?
reagovat - Pondělí 11. října 2010 ve 13:55 ® AdamHT reakce na …
-
Alov> Včera bylo krásně na Hartě. Ráno sice trochu zima, ale zahřál jsem se při foukání lodi.No potom štika, candát a okouni.
reagovat - Pondělí 11. října 2010 v 11:51 ® Alov
-
Tak co hartáci? Jak to šlape. Já byl včera odpoledne do večera a kapříci se mi vyhýbali potvory jedny. Jinak bylo supr
reagovat - Neděle 10. října 2010 ve 21:41 ® rybardusacek reakce na …
-
Nemáš zač. Zkoušej a uvidíš, že candáti přijdou…
reagovat - Neděle 10. října 2010 v 9:01 ® Twistr
-
Děkuji za odpověď
reagovat - Sobota 9. října 2010 ve 21:09 ® rybardusacek
-
To je blbost. Mám chyceno několik candátů pár metrů od břehu. Je to přesně tak jak už tady bylo zmíněno. Především musí mít rybky chuť papat a pak je potřeba najít to správné místo. Mimoto, největšího candáta na Hartě jsem chytl na foukačku… takže to chce i trochu toho štěstí.
reagovat