Chytej.cz

Slezská Harta

17.9.2007 | Petula | 792.636 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. srpna 2010 v 6:56 ® šikula reakce na …
šikula

rgb23> Velká gratulace. Tento rok ti docházku asi ještě neomezí, ale v příštím roce s rybama asi moc nepočítej;-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 1:32 ® rgb23
rgb23

Po dnešním večeru mám největší úlovek svého života, 50cm a 2,95kg, jmenuje se Matyáš a asi mi výrazně omezí docházku nejen na Hartu, ale i ostatní oblíbené revíry.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14488.jpg
Pondělí 2. srpna 2010 ve 23:32 ® rybardusacek
rybardusacek

Dneska jsem se vrátil z Harty. Ve čtyřech lidech za 4 dny dva kapříci a pár cejnů a plotic. Jinak vůbec nic. Ale bylo tam krásně… Tak ať se vám daří mnohem lépe…

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 v 18:09 ® šikula
šikula

V sobotu ráno pouze dva okounci. Při pokusu pobavit se lovem plotic, hned při prvním záběru a stahování plotice, těsně u člunu ji strhla štika cca 60+. Jinak plotice braly téměř po dopadu nástrahy do vody. Pak jsem si všimnul jelců, kteří jezdili stále dokola břehu, tak jsem se je snažil přachytračit a dostal jsem dva kousky velikosti 30 cm. Shrnuto – spokojeně jsem si odjel domů.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 v 8:28 ® LeoC reakce na …
LeoC

šikula> My s klukem v pátek štika 50 cm a okounek, oba dále plavou, v sobotu ráno málem další štika okolo 50 cm, ale ta se mi pod nohama vypla a večer pak okouní drobotina. V neděli ráno ani ťuk. Všechny vycházky byly na vláčku na 3 různých místech (Nad soutokem a mezi Rázovou a Leskovcem.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14475.jpgfoto/forum/2010/th-img14476.jpgfoto/forum/2010/th-img14477.jpg
Sobota 31. července 2010 v 1:11 ® šikula
šikula

Přímo z místa činu Pršet přestalo cca v 17.30, chytáno do 22.00. Ve dvou lidech chyceny dvě štiky cca 60 cm-neměřeny, plavou dál

reagovat
Pátek 30. července 2010 v 8:44 ® Petula
Petula

pro dnešek máme s počasím jasno,spíše zataženo s deštěm,v tomhle nečase však berou nejlépe

reagovat
Středa 28. července 2010 ve 21:16 ® LeoC reakce na …
LeoC

šikula> servry se liší v předpovědi, obecně v sobotu by pršet nemělo, ale o pátku má každý jiné představy. Zatímco Meteopress předpovídá déšť max. dopoledne, dle Medarda-on-line bude pršet až do 20 hod. Tak si vyber......

reagovat
Středa 28. července 2010 ve 20:27 ® šikula
šikula
reagovat
Středa 28. července 2010 v 18:01 ® šikula
šikula

Opět se chystám na Hartu z pátku na sobotu, ale mám docela obavy z pátečního počasí, abych to neproseděl v autě a nezůstalo mi na chytání jen sobotní dopoledne:-((

reagovat
Středa 28. července 2010 v 16:46 ® Look

byli jsme s tátou sobota neděle na Dlouhé stráni z pohodlnosti na závodišti, v sobotu pět kapříků na halibut pelety na feeder, nej táta 42, nespočet cejnů (12mm peletka je moc malá :-) , k večeru na rybku u břehu okoun 35 hned po náhozu. V neděli ráno bylo o dost chladněji, kapr žádný, braly jen plotice.

reagovat
Středa 28. července 2010 v 6:30 ® Petula
Petula

letos to s vodou na hartě nemá chybu

reagovat
Neděle 25. července 2010 ve 23:17 ® candát

Dnes jsem se vrátil s Harty a aktivita ryb byla nulová. Kapři nebrali vůbec , útěchou je jedna malá zubatá . Jestli má vliv zvedlá voda o 50 cm a změna počasí ? Máte někdo jiné poznatky za víkend ?

reagovat
Neděle 25. července 2010 ve 22:07 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

V rybářském domě koupíš povolenky podle druhu a za ceny jako všude jinde. Možná nebudou mít všechny druhy, ale já si tam kdysi kupoval dvoudenní i týdenní. Přehled cen povolenek územních na revíry VÚS ČRS Ostrava jsou tady: http://crs-ova.fishnet.cz/index.php?…

reagovat
Sobota 24. července 2010 ve 22:25 ® Radek M.
Radek M.

Nemáte nekdo nejaky cenik povolenek ktere se daji zakoupit v rybarskem dome v roudne? Dneska jsem jel kolem a zrovna tam nikdo nebyl.

reagovat
Pátek 23. července 2010 ve 20:25 ® Stroft reakce na …
Stroft

šikula> Dnes jsem se vrátil.Dravci totálně bez aktivity.Jednou jsem našel lovíci hejno candátů tak jsem slušně zachytal ale jinak bída.Dvě noci zabojkováno na sumce a taky bez uspěchu.Příliž horko, počkám si až na záři.Most jsem nakonec nehledal, protože jsem byl zabyvakovaný dost daleko od hráze a nechtěl jsem plýtvat energii.

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 18:23 ® džigit

šikula> dík,myslím,že to bude jen s procházkou-pokud počasí dovolí.Beru to jako zpestření :-)

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 17:47 ® šikula reakce na …
šikula

džigit> Kolem Harty můžeš jít úplně kamkoliv – ryby jsou všude, připrav se, že pokud budeš vláčet ze břehu, tak toho hodně urveš. Z Nové Pláně se projdi lesním úsekem okolo vody k Červenému kostelu. Já jsem tam vláčel jen 2 x (pouze při procházce s rodinou), ale několikrát jsem to projížděl na člunu s echolotem a ryby tam jsou. Ale také nespočetně vázek. Tak ať se daří

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 17:42 ® šikula
šikula

Uvidíme co to bude zanmenat v praxi, jaká budou omezení pro „mně“ jako lovícího téměř ve 100% z člunu. Jelikož se motám většinou okolo břehů, tak doufám že žádné. Teď jen doufat, že to budou využívat spíše rodinky s dětmi a budou sedět „nehlučně“ a ne že to bude pojízdná „diskotéka“ s bandou přiožralejch dementů dělající bugr:-((

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 16:12 ® Michal/
Michal/

Tak Pánové a je to tady :-(( Právě dnes v 15:00 byla spuštěna vyhlídková plavba. http://www.slezskaharta.eu/…e-harte.html

reagovat
Pátek 23. července 2010 ve 14:50 ® džigit reakce na …

šikula> já myslel to upouštění pro sjezd Moravice,ale zřejmě teď i dost naprší.Takže vylej nalej :-) Dá se někde zachytat okolo Nové Pláně?Kolega mně tam tahá na výlet,že bych někde v okolí zavláčel…

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 8:12 ® šikula reakce na …
šikula

Stroft> Jak jsi dopadnul-jestli to teda není tajné, našel jsi ten most?

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 8:00 ® šikula reakce na …
šikula

džigit> stejný odtok jako přítok A i kdyby byl odtok o něco vyšší, tak uvidíš po víkendu jak se to změní. To co spadne vody stejně donutí povodí, aby trochu upustilo, jinak se nebude dát kam sednout, což mně ale nevadí:-D

reagovat
Pátek 23. července 2010 v 7:03 ® džigit

hele http://www.povodiodry.cz/

reagovat
Čtvrtek 22. července 2010 ve 22:23 ® plescarp reakce na …

šikula> jen abys je neprechvalil :-D

reagovat
Středa 21. července 2010 v 16:57 ® šikula
šikula

Je zatím s podivem, kolik nechává povodí Odry vody v Hartě. Jen tak dál:-93;

reagovat
Úterý 20. července 2010 v 6:52 ® šikula reakce na …
šikula

Stroft> Tak ať se daří.

reagovat
Úterý 20. července 2010 v 0:01 ® Stroft reakce na …
Stroft

šikula> Díky, zítra tam vyzkouším vyvábit sumce.

reagovat
Pondělí 19. července 2010 ve 20:39 ® šikula
šikula

Stroft> 17:33:40,266; 49:54: 17,510

je to použito z vojenské mapy, tak by to mělo sedět

reagovat
Neděle 18. července 2010 v 15:46 ® Stroft
Stroft

Kluci nemáte někdo souřadnice na ten zatopený most co vedl do Leskovce?Díky

reagovat