Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 793.195 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. července 2010 ve 21:28 ® šikula
-
Po nadherne noci stravene jen pod širákem na břehu v blízkosti člunu,téměř beze spánku jsme s kamošem vyrazili na vodu ve 4.30 a vydrželi jsme do 10.00. Odměnou nám byla štika 60, candat (viz foto) 59 a pár pruhovaných do 25 cm . Vše plave dál.Při projíždění okolo břehů spatřeno na více místech cca 15–20 kaprů 50–70cm. prostě pohoda.
reagovat - Sobota 17. července 2010 v 1:14 ® šikula
-
Přímo z místa činu-počasí super,dva setřepané záběry od dravců. takže výsledek jen dva pruhovaní.
reagovat - Pátek 16. července 2010 ve 21:30 ® Alov reakce na …
-
Stroft> Pokud mi nebudeš rajzovat kolem břehu, tak palbu nezahájím
reagovat - Pátek 16. července 2010 v 17:00 ® LeoC reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Pátek 16. července 2010 ve 14:07 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> To vím, ale já tam jedu na ryby........
reagovat)
- Pátek 16. července 2010 ve 13:45 ® džigit reakce na …
-
LeoC> tento týden určitě ne,za chvíli opět vyrážím na „Colours“ ale na příštý týden mně tam lákají…
reagovat - Pátek 16. července 2010 ve 13:21 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Džigit se tam chystá taky…
reagovat - Pátek 16. července 2010 ve 13:06 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Vím, že na MRK by to bylo horší, (právě proto tam chodím jen minimálně a jen do Ostravské diskuze.) Proto jsem chtěl lehce šťouchnout ať se to tady nezvrátí a nerozháda stejně jako u sousedů.Jo a příští týden tam jedu, tak jak uvidíš týpka na hlinikovém Linderu nezasypej ho olovem.
reagovat - Pátek 16. července 2010 v 8:51 ® Alov reakce na …
-
Stroft> V klidu kolego. Bylo to myšleno v lehké nadsázce. Ty kluky neznám nejsou tu registrovaní a nejsem jeden z tech, co by tady proflákl sve topfleky. Najednou se tu objeví a chtějí poradit, kam na ně.
reagovat
MRK taky pročítám a věř mi, že tam by to bylo od jiných ještě horší. Petruv zdar - Pátek 16. července 2010 v 1:39 ® Stroft
-
Alov> Tohle je přesně ta odpověd co by se dala čekat na MRK.
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 ve 22:20 ® Alov
-
Přátelé, upřímně jsem rád, že jezdíte na tyto místa. Myslím tím do Rázové, k ostrovu, ke včelínu, do leskovecké zátoky, k divadlu, na Mezinu atd. Tam máte nádherné pláže, kde se vás vejde opravdu hodně.
reagovat
Já se aspon nemusím strachovat o svoje skryté kvalitní fleky. Hodně štěstí s koupáči. Bude to na těch místečkách opravdu dost na husto tento víkend. Ale má být hnusně, což je dobře. Petruv zdar všem plážistům - Čtvrtek 15. července 2010 v 19:29 @ Pavlos reakce na …
-
Ja jedu zitra taky na vikend na hartu,jedu do razove,kamaradi tam byli,pry zadna slava,ze to nejde ale par kapru se tam vytahlo jinak slabota…zdarec
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 17:08 ® Alov reakce na …
-
Kareras> Neregistrovanému uživateli tu poradí flek tak akorát totální magor. I když i takový se tu občas vyskytne. Hodně štěstí na Hartě
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 16:32 @ Kareras
-
Zdravím. Chystám se teď na 3 dny na Hartu pod stan, ale přemýšlím kam. Většinou chodím za Leskovec ke všelínu do té zátoky, ale poslední dobou to tam nějak nejde. Kam tak nejlíp na kapry? Díky za info
reagovat - Čtvrtek 15. července 2010 v 6:34 ® Petula
-
přesně tak,když se trošku zná profil dna a ví se kde jsou překážky,ryba se tam zdržuje a dá se ulovit
reagovat - Středa 14. července 2010 v 8:09 ® džigit reakce na …
-
LeoC> já dodržuji pitný režim maximálně
reagovatryby na vláčku na mně teďka kakaj,auto v servise…
- Úterý 13. července 2010 v 19:36 ® LeoC reakce na …
-
džigit> Zduř Čerte, kdy zajdem na škopek?
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 18:09 ® džigit reakce na …
-
LeoC> vydro
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:56 ® LeoC reakce na …
-
LeoC> ještě fotka štiky
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:49 ® LeoC
-
Zasílám první letošní úlovky, kapřík 37 cm, štika 53 cm – chycena na první vycházce s novým vláčákem – Shimano ForceMaster (úžasný prut, rázem se stal mým míláčkem)
reagovat - Neděle 11. července 2010 ve 22:55 ® jarivali reakce na …
-
ja to nemyslel zle,ja chytam na Harte od napusteni a chytal jsem jeste na Moravici pred napusteni,tak to tam docela znam.samozrejme,ze kdyz si sedne nekdo na plaz,kde ve vode ryby nemaji ukryt,tak se tam nebudou zdrzovat.projedou a to je vsechno.jen diky tomu jsem na harte loni chytal mimo plaze(skaly,parezy) a v dobe,kdy udajne nebrali,chytil jsem vic jak 20kapru pres 80cm,vsechy jsem pustil. a nahoda to neni.Samozrejme,ze je pohodlnejsi zajet autem skoro az k vode,vyvalit se na kreslo a popijet pivko
reagovat.chce to hledat dobre misto,na harte ryby berou stale,ale chce to vedet,kde…zeptej se starousedliku a lidi co jsou u vody kazdou volnou chvilku,tak jako ja.
- Pátek 9. července 2010 ve 14:07 ® AdamHT reakce na …
-
ne.znalek> no stanovat se nesmí, ale tolerujou to. Já stanoval u psí zátoky a straně Roudna a bez problému.
reagovat - Pátek 9. července 2010 ve 14:06 ® AdamHT
-
Tak já byl o víkendu a už i přítelkyně chytala. Chytli jsme pár okounu a menší štiku.
reagovat - Pátek 9. července 2010 v 10:18 @ ne.znalek
-
Zdravím Vás páni rybáři, prosím o radu, chci jet deď na víkend na hartu rekreovat se a rybařit.několik let sem tam už nebyl, tak nevím jak to tam vypadá, hlavně bych potřeboval vědět jak je to tam s možností přespání u vody, případně stanováním.(jestli se to tam toleruje, jsou nějaká vyhrazená místa atd… vím,že s tím tam býval problém,ale v penzionu bydlet nebudu, zkrátka jak to tam momentálně chodí) a ještě z které strany mi doporučíte jet. chytat se budu snažit navečer, zrána asi jenom dravce. předem moc díky honza nemrava, prosim jeslti nekdo stihnete odpovedet,nejlepe na mejl ne.znalek(zavinac)seznam.cz
reagovat - Středa 7. července 2010 v 0:05 ® rgb23 reakce na …
-
jarivali> je to něco jako fráze, že nesnáším ryby, ale miluji rybaření
reagovatChodím na ně ve správou dobu, ale neberou. Na to abych vysedával u ryb od 4 ráno nemám ani čas, ani volnou dovolenou
- Úterý 6. července 2010 ve 22:21 ® Michal/
-
Zdravím… Já sem byl na Hartě včera jen cca 3 hodinky. Za tu dobu se povedlo hafo cejnů, pár plotic a po dlouhé době i dva kapříci. Sice měli jen kolem 35 cm, ale i tak potěšili. Na Hartě sem chytil kapra naposledy asi před třemi roky.
Jinak kam sem se podíval, tak všude rybáři
reagovatAle docela sem se pobavil když se partička rybářů začala hádat s jedním „nebojsou“ který na malé plachetničce jezdil asi dvacet metrů od břehu. Rybáři ho varovali, že může dostat olovem a že to není sranda. Nakonec si ho přitáhli až k sobě a byla řacha
- Úterý 6. července 2010 v 17:14 ® jarivali reakce na …
-
Jdes na ne ve spatnou dobu,zajdi k vode ve 4 rano a chytej max do 7hod a uvidis,jak pujdou,kapri jdou od 4rano do 5,pul 6 a kolem 7 mas dobrou dobu na stiky.pak napis,jak jsi dopadl
reagovat - Úterý 6. července 2010 v 0:37 ® rgb23
-
Zážitky z prodlouženého víkendu: dnes naproti Karloveckému kostelu od 15:00 do 20:00, ze břehu od Rázové vláčka a feeder. Na vláčku až na jediný záběr a krátké povodění asi pěkného candáta urvaného ve vázce naprostý průstřel, jinak ani ťuk. Na feeder mraky plotic a perlínů. Včera jsem od pěti do půlnoci zkoušel plenit dravce na přítoku. Vláčka, feeder, klasika na těžko i kačena, neměl jsem jediný záběr, nebyla ani vidět jakákoliv aktivita lovících dravců. Kapři se na přítoku vesele a laxně sluní těsně pod hladinou, s plandavkou by to asi šlo
reagovatSoudě podle okolních dobrodruhů se splávky se ale lapit nechali. Máte někdo jiné poznatky?
- Sobota 3. července 2010 ve 12:35 ® plescarp reakce na …
- reagovat
- Sobota 3. července 2010 ve 12:05 @ Pavlos
-
napis mi svuj mail…
reagovat