Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 793.294 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 15. května 2010 v 10:35 ® pajka

Pekny den… tak dneska valim na ne…no uvidim jak budou kousat :-)

reagovat
Pátek 14. května 2010 ve 12:51 ® GENTLE.69 reakce na …

Byl jsem tam 2× a super chytačka. Te´d by se mělo nasazovat, tak se těším!

reagovat
Sobota 8. května 2010 ve 20:11 ® Tutan reakce na …
Tutan

šikula> :-))

reagovat
Sobota 8. května 2010 v 10:15 ® trip
trip

Zdravím Vás, byl jste někdo tento výkend na hartě? Já jsem to zkoušel na rybníku minulý víkend jak nám pršelo..nachytáno asi 30 kaprů a vše vráceno vodě…:-)

reagovat
Neděle 2. května 2010 v 11:56 ® šikula reakce na …
šikula

Není zač, rádo se stalo

reagovat
Sobota 1. května 2010 ve 23:12 ® Tutan reakce na …
Tutan

džigit> šikula ;-) ..... hned po tom, co jsi napsal, že to je na webu, jsem zkouknul Kružberk i Hartu. Dík

reagovat
Sobota 1. května 2010 ve 20:50 ® džigit

http://www.ceskatelevize.cz/…opene-osudy/

reagovat
Sobota 1. května 2010 ve 14:48 ® džigit reakce na …

Tutan> jinak všechny díly najdeš na stránkách čt on-line

reagovat
Sobota 1. května 2010 ve 14:46 ® Tutan reakce na …
Tutan

šikula> Díky za echo… ;-)

reagovat
Sobota 1. května 2010 ve 13:11 ® šikula
šikula

Dnes v 18.05 hod na ČT2 Zatopené osudy – Slezská Harta

reagovat
Čtvrtek 29. dubna 2010 v 9:29 ® trip reakce na …
trip

tam jen klikni na způsob monitoringu

reagovat
Čtvrtek 29. dubna 2010 v 9:29 ® trip reakce na …
trip

tady: http://www.pod.cz/…cz/index.htm

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 22:29 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> A kde to pisou? Ja to tam nenasel :-((

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 21:05 ® Petula
Petula

píšou,že vodu měří v 1m hloubce

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 14:05 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Minulý týden kolega měřil teplotu u Pláně a v mělčinách měla voda 10,3C. To co píšou na strankach povodí Odry je trošku zkreslená informace. Čidlo teploty vody je momentálně cca 6m pod hladinou, takže tam to 7 stupnu jeste nemá, to je jasné. Ale v místech kolem 2 m hloubky uz je teplota 8 – 11 C cca…

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 9:12 ® trip reakce na …
trip

není zač, taky jsem to objevil náhodou:-)

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 9:11 ® trip reakce na …
trip

no já myslím, že 7 stupnu již v mělčích vodách má určitě:-)

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 v 19:22 ® šikula
šikula

Ahoj, nejedete zítra někdo na Hartu?

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 v 19:06 ® Petula
Petula

nevím jak to vypadá s třením štik,ale kolega říkal,že mu štiky útočili na plotky,které tahal,takže buď už jsou vytřené,nebo teprve do tření půjdou,přece jen štika potřebuje ke tření vodu alespoň 7 stupňů,což harta ještě nemá

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 13:53 ® HaD reakce na …
HaD

trip> díky za tip, dám to do našeho počasí

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 v 11:43 ® trip
trip

http://www.pod.cz/prehrady.html mrkněte, tady jsou aktualní hodnoty teploty vody

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 v 11:42 ® trip reakce na …
trip

jojo feeder..ten je super

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 19:04 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Konečně slovo do diskuse :-) S tou teplotou mas prqavdu. Voda je ledová jak psí čumák. Ale podle všeho už je štika dotřená, takže tam se to možná ještě stihne nalíhnout. S plotkama a cejnama to bude horší. A kapr se dle mého na Hartě tře minimálně. Potřebuje teplotu nad 20C aspon na 14 dní, což je možné možná na mělčinách, ale jinak je Harta celkově pro kapry studená. Uvidíme…

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 19:00 ® Alov reakce na …
Alov

trip> 1 klasika na těžko krmelec+rohlíkáč a druhý feeder. Na těžko jen ty dva lysce a na feeder lysec + mraky drobotiny :-)

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 ve 13:10 ® Petula
Petula

harta je oproti loňsku a předloňsku o 4 stupně chladnější na stejné období,bílá ryba už probuzená k životu je s kaprama si ještě počkáme,jen doufám,že se ryby vytřou a povodí spustí hladinu vody jako každoročně

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 11:40 ® trip reakce na …
trip

tak to je super, to jsi chytal na těžko nebo na splaveček? No v tuto dobu to by asi nečekal nikdo..

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 11:37 ® Alov reakce na …
Alov

trip> Ja v sobotu hafo plotic, cejnů a kříženců a pak behem hodinky z niceho nic 3 lysce +/- 50 cm (nemereni, ve vode osvobozeni). Takže to docela slo. Ale musim uznat, že jsem v tuto dobu na Harte neco obdobného vůůůbec nečekal. Ale potěšilo :-)

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 10:05 ® trip
trip

Alov> Zdravím, pokud jsi našel takové místo na hartě, tak ti gratuluju..co jsem se bavil s rybářama od harty z bruntálu..tak nikdo zatim nic nechytl…jde to dobře na rybníkách…

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 10:04 ® trip
trip

vzhledem k tomu, že toto je forum o hartě, tak nechci moc rozebírat toto téma, abych nedráždil kolegy, ale ja mam big baitrunery lc od shimana už třetím rokem a můžu prohlásit, že lepší naviják jsem ještě neviděl…ale cena je někde viš..něco kolem 4.500,–

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 10:01 ® trip
trip

Zdravím Vás, v sobotu jsem byl na hartě, rybářů tam bylo celkem dost a voda není zdaleka tak vysoko jak bývala na jaře:-) Jezdím na sykorku (před rázovou směrem k bruntálu) a někdy jsem sedaval i v sakovacím pásmu, čili v těch smrčkách, ted je voda tak 5 metrů pod vsakovacím pásmem, takže se chytá uplně skvěle… co se týče záběrů, tak to bylo dost slabé, harta se ješště neprobudila…chytl jsem asi 10 plotic a jednoho cejna, vše na žižalku…na rostlinku vubec nic ani při dalekých odhodech:-)

reagovat