Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 793.292 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 19. dubna 2010 ve 21:14 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Pakliže mluvíš o Hartě, tak to tak je. Jenže Harta je momentálně přeplněná a když člověk ví, kam jít, tak tahá kapříky a drobot jak v létě. Zatopené traviny jsou doslova balzámem na rybí žaludky.

Jinak pán bůh zaplat za tvé duchapřítomné komentáře.Moc mi chyběli! Už mi tu jen chybí " jaro, voda, slunce, leto, podzim, zima, sníh"…Pane bože :-D

reagovat
Pondělí 19. dubna 2010 v 6:47 ® Petula
Petula

voéda klesá,ale je pořád sněhově zabarvená a ledová

reagovat
Sobota 17. dubna 2010 ve 21:41 ® LeoC
LeoC

Dneska jsem tam byl, teda ne u vody, ale na chatě. Vypadá to, že pravá strana Harty od přítoku Černého potoka po zátoku k Novým pláním je totálně plonkovní, protože většina, ne-li všechny rybářské fleky jsou pod vodou. Takový stav hladiny jsem neviděl… Do včerejška voda stoupala, poslední dva dny radikálně zvedli stavidla a odtok je po dlouhé době větší než přítok…

reagovat
Sobota 17. dubna 2010 v 0:25 ® kačer

není na Hartě ještě moc studená voda, jakto tam vypadá už něco bere?

reagovat
Pátek 16. dubna 2010 v 15:07 ® Desire
Desire

ok.díky ještě pouvažuju a potom uvidím co a jak?!(nevíte někdo jak to vypadá na Hartě? ..... Nebyl někdo?!)

reagovat
Pátek 16. dubna 2010 v 0:33 ® kingkubik

Desire :k tomu snavijaku shimano.nemel jsem v ruce primo tenhle model ale podobnej a uplne nejmensi velikost a zdal se mi jako lacinej sunt s prominutim od shimana by jsem nic nad 2500 nekupoval­.jestli muzu doporucit tak okuma longbow II velikost 30 ja ho mam asi druhou sezonu a maximalni spokojenost citliva predni brzda,kovova civka,volnobezna zadni brzda atd.. se podivej myslim ze to je hodne muziky za rozumnou cenu http://www.usumce.cz/…w-lb-30.html

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 12:43 ® trip reakce na …
trip

Souhlasím s tebou..shimano za 1,200 je fakt podezřele levný…

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 ve 22:09 ® LeoC reakce na …
LeoC

Desire> na to jsou jiná fóra, Hyperloop v heavy údajně není špatný, baitrunner od Shimana za 1.200,– je podezřele levný… Nejde o výběhový typ..?

reagovat
Pondělí 12. dubna 2010 v 19:42 ® Desire
Desire

http://www.tropicliberec.cz/…heavy-feeder

http://www.tropicliberec.cz/…st-6000-ra-2

Co si o tom myslíte?,diky.

reagovat
Neděle 11. dubna 2010 v 5:30 ® Petula
Petula

voda má něco kolem 5 stupňů a to je moc málo ještě

reagovat
Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 21:23 ® LeoC reakce na …
LeoC

Alov> přítok dnes se zvedl a stále je hodně nad odtokem. Dnes jsem tam chvilku seděl a tolik vody nepamatuju (ale jezdím tam jen 4 roky). Zatopené křoviny a keře vyloženě svádějí ryby k dovádění. Zkoušel jsem vlastnoručně vyrobené boilies, ale na ně je asi ještě zima a navíc jsem měl problémy se sáčky (jakoby navlhly). Na feeder pár plotiček, jinak štika lovila asi 3 metry ode mně.

reagovat
Čtvrtek 8. dubna 2010 v 11:57 ® candos reakce na …

AdamHT> jsem tam byl dnes a taky se mi to poštěstilo

reagovat
Čtvrtek 8. dubna 2010 v 9:29 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Alov> no mohli by to nechat zvedlé déle však sníh už roztál tak nebezpečí přeplnění nehrozí. O víkendu jsem seděl na hlučíně a dva metry odemě podel břehu proplouvala pohodově štika, krásný pohled.

reagovat
Čtvrtek 8. dubna 2010 v 7:24 ® Petula
Petula

štiky se stihnou každý rok vytřít i vykulit,jejich nepřítel je spíše silný vítr,pár krát jsem viděl jak male štičky vyhodila vna na břeh

reagovat
Středa 7. dubna 2010 v 18:57 ® Alov
Alov

AdamHT> No na takový max stav jako letos určo nééé :-) Ale přítok už klesá, takže zas skončí jikry na suchu :-((

reagovat
Středa 7. dubna 2010 v 16:44 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Alov> Nebylo to minulý rok taky dlouho zvedlé?

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 15:35 ® Alov reakce na …
Alov

trip> Tak doufejme, že jikry vydrží ve vodě. Kulení jiker trvá dle teploty 12 až 17 dní. Vzhledem k tomu, že zatím přítok je 2× vyšší než odtok, tak se dá předpokládat, že by to konečně po párletech mohlo klapnout :-)

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 15:20 ® trip reakce na …
trip

Byl jsem se podívat na hartě v neděli, štičky se pěkně třou:-)

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 15:16 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

rybardusacek> 31 plotic a dva cejny

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 ve 14:11 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

A co si chytil? :-) To nejdůležitější nenapíšeš…

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 ve 12:24 ® AdamHT
AdamHT

Včera bylo na Hartě fajn trochu foukalo a trochu pršelo ale jinak pohoda a klídek.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 18:47 ® Jak.novi
Jak.novi

LeoC> To je dobře. Jdeš na ryby?

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 17:49 ® LeoC reakce na …
LeoC

Jak.novi> Tak to sú klidný, zítra svítí i u nás :-93; :-93;

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 17:25 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

LeoC> A u nás krásně svítí sluníčko. :-)

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 16:32 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

trip> přesně jen za tím šmejdili ale moc se jim do toho nechtělo, no musí se to trochu ohřát pak budou aktivnější

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 15:39 ® trip reakce na …
trip

tak to je potom všechno jasne…ono stejně je to ještě studené, zatím to jde dobře na rybníkách..teda aspon tady v bruntále ale harta je ještě mrtvolka…

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 9:04 ® AdamHT
AdamHT

rgb23> Ul vlačka je skvělá , ale ta teď bohužel nejde. Neměl jsem co ukecávat přišli, zeptali se jak jde trenink zkontrolovali povolenku a šli dál. Jo a ten muj stremer byl maličký nebyl to 10 cm štikový to bych si nedovolil.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 9:01 ® AdamHT
AdamHT

trip> Ne to bych si nedovolil, to až od 16.června. :-)

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 8:59 ® AdamHT
AdamHT

je jedno jak muškařím nemám tam rotační plišek ani vrtulku, takže jsem v pohodě a pokaždé když mě kontroluje rybářská straž tak nic nenamítá, na jaké ryby chodím je vlastně uplně jedno. Prostě zákon nepřekračuji a jak říká Michal je to jen slovíčkaření a co chytnu neovlivním když se mi daří chytat candaty i na feeder na červy když jdu na plotice.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 8:57 ® LeoC
LeoC

V Ostravě +5°C a prší

reagovat