Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 793.593 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. března 2010 v 7:35 ® LeoC reakce na …
-
Desire> Loni při první rybačce někdy v půli dubna jsem nachytal během necelé hodinky tak dvacku plotic a cejnů. Prut Shimano Alivio 3,6 M na 2 oz špičku, 20 q feedrové krmítko. Během roku už to bylo horší, ale málem byl na to chycený kapřík, akorát, že 12 silon a malý háček byl proti tomu. Chytal jsem vždy na pravé straně Harty v místě zvaném Nad soutokem, je to před zátokou k Novým Pláním.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 23:47 ® Desire
-
Nemáte někdo prosím zkušenosti s (feedrem) na Hartě..diky
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 18:47 ® LeoC
-
Desire> a o pár hodinek později… když to tak půjde dál na apríla jsem tam…
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 13:12 ® Desire
-
nooo jo ale už to taje!..
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 8:48 ® džigit reakce na …
-
LeoC> neboj,pak už se bude moct na Hartě i dírkovat
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 8:37 ® LeoC reakce na …
-
džigit> Rád bych, ale teď jsem v zajetí formulářů pro FÚ a do konce března se nehnu. Pak mám naplánovaný okamžitý odjezd na chatičku. S takovou ale budu maximálně okopávat záhonky.....
reagovat - Neděle 21. března 2010 v 7:56 ® džigit reakce na …
-
LeoC> s˝r na Hartu,šak oni ji nevypustí.Nechej ji se nachystat na příjezd Tvého lordstva
reagovatTřeba osvěžit a převézt do praxe zimní přípravu!Běž na řeku
- Sobota 20. března 2010 v 11:33 ® LeoC
-
reagovatDnešní situace:
- Středa 17. března 2010 v 19:56 ® LeoC reakce na …
-
džigit> asi máš pravdu, stalo se mi to i na PC v kanclu…
Jinak vyrábím boilies o 106 a už se nemůžu dočkat, až je prubnu. Jen aby z toho ryby negr......
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 12:20 ® džigit reakce na …
-
Alov> mi vyprávěj…Jednou nebylo moc lidí,nechali jsme se unášet a pozorovali vodu,ta bestie vyjela z pod raftu z takovou razancí,že jsem měl málem bláto na hřišti
reagovatNa mělčině se vyhřívaj v trávě rybky a ony do toho vjíždí.Sumíka prý taky viděli docela okolo dvou metrů,ale znáš to…
- Středa 17. března 2010 ve 12:12 ® Alov reakce na …
-
džigit> No však právě. Štiky tam jsou jak noha, ale tenkrát se zkoušelo co se dalo a prd. V pravé poledne, když svitilo slunce na hladinu, tak to byla dalekohledem docela koukačka
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 12:10 ® džigit reakce na …
-
Alov> o rybách mi nemluv,ty vidím z lodi.Jen nikdo nehlásil žádný větší úspěch.Proto se ptám
reagovat - Středa 17. března 2010 ve 12:06 ® Alov reakce na …
-
džigit> Na Hrázku jsem jezdil kdysi tak před 15ti lety. Ryby tam jsou nádherné, ale docela těžko lapitelné, protože se zdržují právě spíš ze strany od lesa, kde se dá dost špatně dojít. Vesmes jsem tam lapal průměrné kapříky. Nic extra. Od té doby, co bydlím v Krnově jsem tam ale nebyl
reagovatTakže čersté info ti nepodám …
- Středa 17. března 2010 ve 12:01 ® džigit reakce na …
-
Alov> když si zmínil tu Moravici,jak to vypadá na hrázce?Já to znám akorát z lodi při sjíždění.Levý břeh nánosy bahna a pravý neschůdný.Ani nevím,zda se z něj smí.Samozřejmě nemyslím období pouštění vody pro vodáky.Jo,já jen MP
reagovat - Středa 17. března 2010 v 11:58 ® Alov
-
džigit> Občas chodím, ale na MP pod Krnov. Loni jsem mel i P povolenku, ale po 8 vycházkách s UL vláčkou jsem to zabalil, páč mi nějak nešlo pod nos trhání hub 15 cm potočáčkům. P vody tu jsou o ničem. Pytláků jak máku a ochrana žádná. Na řeku spíš jezdím kolem Opavy na Opavici a Moravici
reagovat - Středa 17. března 2010 v 11:38 ® džigit reakce na …
-
Alov> a na řeku chodíš na Opavu?Vlastně taky moc možností není…
reagovat - Středa 17. března 2010 v 11:35 ® Alov reakce na …
-
džigit> Však ta se stavět bude. Má mít 200 ha. Mělo už se začít v roce 2013, ale vzhledem k tomu, že nejsou love to na bere zkluza samozřejmě. Tam už to žádný ekolog nezastaví. Už jsou skoupené pozemky atd. Teda pozemky pro rekreaci
reagovat - Středa 17. března 2010 v 11:27 ® džigit reakce na …
-
Alov> nějakou protipovodňovou v Nových Heřmínovech.To máš blíž ne?
reagovat - Středa 17. března 2010 v 11:03 ® Alov reakce na …
-
džigit> No zatím budu jezdit jen na řeku a pak se uvidí. Možná Pochen. A co nam tu meli stavet? Nějak netuším wo co go :-/
reagovat - Středa 17. března 2010 v 10:32 ® džigit reakce na …
-
Alov> a kam budeš jezdit?U Krnova nic velkého není,nebo se pletu?Chtěli Vám tam postavit,ale Vy nééé
reagovat - Středa 17. března 2010 v 10:27 ® Alov reakce na …
-
džigit> Osobne si myslím, že co se ledu a teploty vody týče tak na Hartu je minimálně měsíc čas. Led je krystalicky bílý, takže se voda pod ním neprohřívá od slunce a led tvoří jakousi odrážecí clonu. Ze zkušenosti vím, že bílý led taje na vode podstatně pomaleji než černý skelně průsvitný led. A kor na Hartě
reagovat - Středa 17. března 2010 v 8:56 ® džigit reakce na …
-
LeoC> mám pocit,že to nebylo u Tebe,mně to kolikrát ukázalo na nemožnost připojení k databázi apod.Sander šel „kvůli“ toho na ryby.Jak tak koukám na počasí,tak na Hartu je ještě stále dosti času.O to víc by mělo být veseleji až to sleze,fišky odpočaté a nachystané na „braní“,plné elánu do soubojů s rybáři
reagovat - Středa 17. března 2010 v 8:06 ® LeoC reakce na …
-
džigit>
reagovatto ne, vytuhnul mi počítač, tak jsem to odesílal a odesílal, až odtuhnul a už bylo pozdě to vymazat. Hold Windows Vista…
- Úterý 16. března 2010 ve 21:42 ® džigit reakce na …
-
LeoC> honíš body
reagovatstačilo jen jednou ne?
- Úterý 16. března 2010 ve 21:38 ® LeoC
-
Pevně doufám, že na Velikonoce už budeme chytat.....
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 21:37 ® LeoC
-
reagovat - Úterý 16. března 2010 ve 21:35 ® LeoC
-
reagovat - Úterý 16. března 2010 v 8:16 ® trip
-
pekne foto…tak to je pořádně tlustý led…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 23:26 ® Alov
-
Brezen
reagovatCerstva dnesni fota. Led v prumeru cca 20 – 30 cm. Za 3 týdny možná…:(
- Pondělí 15. března 2010 ve 20:05 ® kingkubik
-
no jako uz aby to bylo:(
reagovat