Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 793.883 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. března 2010 v 9:09 ® trip
-
Zdravím, chtěl bych Vás informovat o stránkách českého hydrometeorologického ustavu, kde najdete aktualni snímky z družice a radaru a hlavně předpověď počasí a předpokládaný vývoj na týden. Věřím, že se vám to bude hodit…www.chmi.cz
Pokud bude počasí takové jak říkají, tak bude zachvilku po ledu…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 8:46 ® džigit reakce na …
-
Petula> no dnes ráno jsem jim to přestal věřit.Pěkná porce nové sněhové nadílky :-/
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 7:46 ® Petula
-
příští víkend slibují už pořádné oteplení až na 18 stupňu,tak to snad konečně roztaje
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 13:00 ® kingkubik
-
a netaje a netaje:(jak dlouho si myslite ze bude trvat tohle pocasi?za jak dlouho se zbavime ledu?
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 18:28 ® LeoC reakce na …
-
AdamHT> Já taky ne
reagovat. Jenom jsem se hrabal na internetu v článcích o domácí výrobě a pak jsem to zkusil. Faktem je, že navštěvníci kanclu si celkem rychle všimnou výrazné změny ovzduší (boilies musí přece vyschnout) a jsou někteří, kteři to i chtěli ochutnat, nevědouc že je to pro ryby. Třeba jahoda a banán voní dost výrazně, trochu zaostává perník, protože tam se to bije s názorem, že jde o skořici, vanilka se taky dost často pozná. Faktem je, že se tím dost bavím, hlavně vymýšlením nových kombinací. Jenom kdyby ty Dipy a atraktory byly o něco levnější..........
- Pátek 12. března 2010 ve 13:23 ® AdamHT reakce na …
-
LeoC> cííí jo uplná kuchařka, no mě mužeš akorát říct jestli to na to bere, protože v tom se vubec nevyznám.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 13:22 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> jo tak to ty tam děláš ten kravál a po mě řve ten domorodý duchodce co má barák hned u vody na sjezdu v Roudně ať tahnu ať mu neplaším ty jeho podmíráky
reagovata to měl nahozených pět prutu debil jeden.
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:16 ® LeoC reakce na …
-
AdamHT> Teď je vařím v kanclu. Dodělám daňové přiznání a už hnětu těsto. Už jsem nakazil i kolegu. Dneska jsem dělali vanilku a já si na konec šichty umíchal trochu banánu (novinka). Až vychytám mouchy a hlavně je odzkouším, tak je dám k dobru včetně obsahu proteinů a cenové kalkulace. Zatím všechny vychází do 200 Kč za kg.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 19:34 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Díky ale mi se do navijáku více nevleze,To bych musel dát menší průměr.Zatím jsem si s 30metry vystačil.Ale pravdou je, že když na Hartě vábničkuji tak cca 15metrů navíc by se šiklo.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 17:59 ® AdamHT reakce na …
-
LeoC> taky už jen čekám až roztaje. Tak ty si doma vaříš kuličky pěkně. Já se v práci teď trochu nudím taky si vyrábím Jerky, no jestli na to něco chytnu tak to bude zazrak
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 15:13 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> ještě mám doma 15 m pětky z te minkoty od Klaska tak ti to mužu dát.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:32 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Hm,ja si musím vystačit s 30 metry
reagovat - Středa 10. března 2010 v 16:58 ® LeoC
-
Jakmile odevzdám všechna daňová přiznání, tak okamžitě fičím na Hartu. Snad do té doby roztaje...... Jinak jsem propadl domácí výrobě boilies, takže se mají kapříci na co těšit..
reagovat - Středa 10. března 2010 v 16:50 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> dnes jsem dodělal kotvy na lod. Dvě desetikilové placky z činek a 50 metru horolezekého lana osmičky.
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 17:39 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Jo, s Hartou s Tebou počitám,letos se Hartě chci více věnovat.Jednak s mušákem ale taky z lodě kapry, lopaťáky a sumce.Ale na zahajení pojedu už tradičně na Maru.Doufám,že za Kejru najdu náhradu,protože s nim už opravdu nejde počítat
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 16:45 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Kejra říkal že by taky jel, že mu mám dát vědět ale vidím to stejně sním bledě jako každý rok
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 10:39 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Však na Hartu pojedeme hned jak to roztaje. Vezmeme mušáky a trochu to tam prostreamrujeme.
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 9:00 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Já na Maře ještě nebyl a protože mě čeká Norsko, pak jedu kamarádovi na svatbu do Prahy a pak chceme jet s přítelkyní na dovolenou a to všechno něco stojí takže letos budu jezdit na Hartu.Je to kousek nejsou to takové výdaje. Maru nechám na příští rok nejspíš.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 18:27 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Hm, tak to stihneš zahajení na Hartě,nebo snad na Maře?Ptám se bo Kejra je total v Pr…
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 18:21 ® AdamHT reakce na …
-
džigit> ne teď ne budu mít sezonu musím být v práci. Pojedu 23. června
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 16:55 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> určitě byl a ve středu budu zase
reagovatNeměl si jet na sever?
- Pondělí 8. března 2010 v 16:41 ® AdamHT reakce na …
-
džigit> nazdárek, no ani ti nevím tady trochu práce tam trochu práce, a člověk zapomene. Nebyl jsi minulý týden u Obecního uřadu v Porubě?
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 11:43 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> tož vítej,kde si se flákal
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 11:18 ® AdamHT
-
LeoC> jaj ať už to rozmrzne muškák a člun už mám nachystaný
reagovat - Neděle 7. března 2010 ve 23:38 ® Desire
-
jojo
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 15:18 ® mihy.san
-
LeoC> Ta webová kamera je umístěná na kostele?
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 11:06 ® LeoC
-
Led zase postupuje
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 7:29 ® chen
-
No už to zase zamrzá !
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:07 ® Desire
-
už aby odstoupil!!:D
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 v 11:58 ® LeoC
-
Led pomalu ustupuje…