Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.388 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. října 2009 v 1:03 ® mihy.san
-
rgb23> Beru tvou pripominku a naprosto souhlasim. Tady se ale ted bavime uz o vecech v delsim casovem horizontu. Ne o jednom chytani, ne o jedne zvedle vode … Takze bud klidny. Jinak nic ve zlem, ale opravdu nepotrebuji tyto karatelske radky. Diky za pochopeni.
Pokud chces diskutovat primo se mnou, cesta Osobni posty je ti otevrena … At to, brekeke, neresime zde, kde to ostatni otravuje.
reagovat - Pátek 23. října 2009 v 0:36 ® rgb23
-
brekeke, proboha co řešíte? On ten candát asi opravdu vykuchanej je, alespoň podle fotky to tak vypadá… Nemám rád rybožrouty a masaře, ale že si někdo občas odnese od vody rybu, s tím problém nemám a pokud neporušuje rř, „neplení vodu co může“ tak proč ne… Možná je ta fotka nevhodná, ale víc mě pobuřují ty reakce. Trofejní ryba to nebyla, pod mírou taky ne. Asi zde budu pranýřován, ale příliš křeče vadí stejně jako rybíze. Aneb kdo si někdy rybu od vody nedonesl.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 ve 22:40 ® mihy.san
-
Petula> hele, Raimane, važ slova. Sejděme se někde v Ostravě a povykládejme si o souvislostech. Nemůžeš přece psát tak, a činit jinak, na webu ti pokrytectví nikdo nespolkne. A hlavně, vulgární oslovení snesu od lidí, které už tak nějak znám a vážím si jich, a použijí je po 4. vypitém pivu. Ty k nim ale v žádném případě nepatříš.
Máme jasno?
Pokud něčemu nerozumíš (což předpokládám), klidně mi zavolej: 603515190. Dojedu případně i na Jih, tohle už se musí rozseknout.
PS: toto není TVÉ fórum, jen jsi ho založil a provozovatel serveru ti umožnil psát sem příspěvky. Jak voda klesá, nebo naopak stoupá a jak fouká vítr. Ještě, že nebyly povodně, to by ses asi vyřádil …
A hlavně, tak nějak po našem, po ostravsku: NEBUĎ CIP!!
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 ve 13:04 ® Stroft
-
Nic proti,že si ulovenou rybu ponecháte,pokud ji ve velkém nerozdávate v hospodě.Takových rybářů co mají plnou hubu chyť a pusť znám stovky.Ale jakmile je nikdo nevidí,šup s rybou do batohu. Tady jde jen o to že fotka vykuchané ryby je pro tento server přiliž morbidní.A to že lovec tvrdí,že nejsou kuchlé je trapné.Každému,kdo je schopen,fotky zvětšit je to jasné.Jen mne udivuje,že majitel této „ostudy“ je zakladatelem tohoto fóra a jeho příspěvky až do toho posledního,na mě působily vždy kladně.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 11:44 ® kety.vydra reakce na …
-
RADE4EK> Si asi spadl z višně,zklidni hormon a jdi prudit jinam…a navíc jsi slepý jak patrona.
Petula: Nevšímej si ho a buď v klidu.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 9:58 ® RADE4EK
-
Bodejť bys viděl,když jsou tvoje.Já tam vidím krásně rozřezané břišní stěny,candáta,i štiky.Nebo že by ploutve?Myslím,že zamaskovat se ti to nepodařilo.Já taky rybu zmasím,ale když ji chci fotit,vyfotím ji před kucháním.Abych nezapoměl jsem řezník a za svůj život jsem se něco ryb nakuchal,sousedům v baráku,na učnáku,v zimě při prodeji kaprů,takže něco o tom vím jak to vypadá,když je ryba vykuchaná.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 7:13 ® Petula reakce na …
-
jde vidět,že slepci a tupci tady jsou,at koukám,jak koukám,vykuchanou rybu tady nevidím
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 23:47 ® candát reakce na …
-
Peťula ryby jsou nádherné a na ostatní se vykašli , protože takové ryby viděli jen na fotce . Petrúv zdar.
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 20:39 ® Stroft reakce na …
-
mihy.san> a to sis všiml,že ten candoš je vykuchaný?Je to borec ten Peťula!
reagovat - Středa 21. října 2009 v 7:17 ® Petula reakce na …
-
ty jsi pouze kus vola,byl bych rád kdybys mé forum míjel,sám nic kloudného nenapíšeš jen všechny napadáš a urážíš.
reagovat - Středa 21. října 2009 v 0:32 ® mihy.san reakce na …
-
Petula> děkuji za další z fotografií štiky vyválené v hlíně a listí. To je opravdu unikát, se kterým je třeba se pochlubit … Úžasná kompozice, gratuluji. Zvlášť, když má celých 62 cm. Takovou fotku si snad dám i jako tapetu. Jako odstrašující případ …
Chlape, uvažuješ alespoň trochu, před tím, než tady něco napíšeš nebo zveřejníš?
reagovat - Úterý 20. října 2009 ve 23:40 ® rgb23
-
tak se kluci konečně začněte chlubit jak dopadl minisrazík… já dal v pátek auto na přezutí gum a skončilo to výměnou brzdových obložení, vyteklých válečků, ložisek náboje a pár prkotin, takže jsem byl bez vozítka a pomyšlení na ryby
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 19:22 ® bubu reakce na …
-
RADE4EK> buď rád, že z nich nečučí vnitřnosti. Ale viděl jsem i daleko nevkusnější. Někeří „rybáři“ nejsou vůbec soudní.
reagovat - Úterý 20. října 2009 ve 12:45 ® trip reakce na …
-
Petula> Hezke ryby…gratulace
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 11:59 ® RADE4EK reakce na …
-
kuchej to aspoň doma.
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 9:28 ® Petula
-
říjen
reagovat - Neděle 18. října 2009 ve 13:56 ® Daffne
-
trip> To že se chytají candáti je sice pravda ale jen na určitých místech. Mně se na Hartě minulí týden podařili nějaké štiky a klukům okouni kolem 40cm. Jinak jsem mluvil s vláčkařemi a ti prošli cca 8 km harty a pár štik a nějaké malé candoše lapli. Ale říkali že v místech kde bylo narváno( Místní)se střídali a odchytavali se asi 15metrů od břehu.Ryby měli od 55 do 70cm. Jak popošli asi 20metrů od nich tak neměli ani tukanec. Takže hledat velké prohlubně a nebo čisté pískové dno a uspěch na candoša je velký-
reagovat - Pátek 16. října 2009 v 9:26 ® trip
-
candát: Zdravím, já osobně ne, ale slyšel jsem o rybáři v minulém týdnu, že na vláčku vytáhl candáty 72 a 79 cm.. tak možna že už začali kousat…
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 v 17:01 ® candát
-
Tak chlapci jak to vypadá na Hartě , kolik je vody a kolik sněhu.Co dělají dravci , už koušou ? Máte někdo slušnější úlovek štiky nebo candáta ?
reagovat - Středa 14. října 2009 ve 22:08 ® rgb23 reakce na …
-
sajmon> vláčka vyhovuje, bude zima a pohyb neuškodí.
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 23:48 ® sajmon reakce na …
-
rgb23> tak já nevím no, zatím vím jen o třech lidech kdo tam bude. Co chceš vzít ty nejraději?? Klidně přibalím i jiné pruty.
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 23:12 ® rgb23 reakce na …
-
sajmon> no právě, asi by to chtělo se dopředu přibližně domluvit co a jak. Přeci jen příkladem třeba vláčka a položená se moc neslučuje a většina chytá na víc způsobů.
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 23:01 ® sajmon reakce na …
-
rgb23> já osobně beru vláčáky
reagovat - Úterý 13. října 2009 ve 22:55 ® rgb23 reakce na …
-
Alov> mno, myslel jsem spíš jestli vláčáky, feeder, nebo všehosměs
reagovatalkohol (něco na zahřátí) není špatnej nápad, ale jet na kole do Leskovce s plnou polní mě v tomhle počasí neláká a že bych sebou chtěl tahat ještě náhradního řidiče abstinenta, taky nic moc představa
- Úterý 13. října 2009 ve 22:35 ® sajmon
-
snad se nebudeme příští týden brodit na Hartě ve sněhu
reagovat, třeba začnou dravci šílet a budou skákat po všem, co hodíme do vody
- Pondělí 12. října 2009 ve 22:57 ® Alov reakce na …
-
rgb23> No hlavně nějaký fridex (kořalku) a papíry
reagovat - Pondělí 12. října 2009 ve 22:44 ® rgb23 reakce na …
-
sajmon> v 6 ráno je v sobotu na mě dost brzo, je to jedinej den kdy se můžu normálně vyspat, ale pokud nezaspím tak dorazím
reagovatCo vzít sebou?
- Pondělí 12. října 2009 v 17:39 ® sajmon reakce na …
-
trip> no tak už jsme 2
reagovat - Pondělí 12. října 2009 v 16:50 ® trip
-
sajmon> Pokud se něco nestane, budu tam…
reagovat - Pondělí 12. října 2009 v 16:49 ® trip
-
Stroft> Jj potvrzuji, o vikendu to stálo za to, kolega vedle mě tahal štičku za štičkou na polotěžko, ja jsem chytal kapříky a za hodku odchytane 50,55 oba lysci. Jinak pěkná ryba..gratuluji
reagovat