Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.482 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. srpna 2009 v 7:04 ® Petula reakce na …
-
je to tak každý rok
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 15:23 ® Alov reakce na …
-
Petula> Počítám, že záběry začnou u dravců s úbytkem drobotiny u břehu, což jak si správně napsal bude koncem září (já bych spíš tipnul druhou polovinu října). U kapra a ostatních ryb se to zlepší s úbytkem prázdninových sypačů tun šrotu, kukuřice, koulí atd. a s ochlazením vody, takže počítám, že to bude někdy za 3 – 4 týdny. Teorie dobrá, tak doufám, že to tak bude
reagovat - Středa 26. srpna 2009 ve 14:37 ® Petula
-
počítám,že záběry začnou až koncem září
reagovat - Úterý 25. srpna 2009 v 0:07 ® rgb23 reakce na …
-
vyyyydra> ono se to snad s podzimem zlepší, ale fakt je že pořádně nejdou ani kapři.
reagovat - Pondělí 24. srpna 2009 ve 23:46 ® vyyyydra
-
Pánové dávám Vám za pravdu, že to na Hartě stojí za h…Tak jak sem dopad s vlačkou v sobotu na Hartě nepamatuju. Vlačel sem skoro půl dne a vythl sem akorat 2 malé okouny…
reagovat - Pondělí 24. srpna 2009 v 6:34 ® Petula
-
konečně někdo něco chytil
reagovat - Neděle 23. srpna 2009 ve 13:17 ® kugča reakce na …
-
Asi jsem měl více štěstí,čtvrteční noc v Roudně Candát 60 cm a menší úhoř(54)-oba na živé okounky.V pátek pak přes den zubatá na třpytku(53),už jsem si myslel,že štiky na Hartě jsou jen přelud.....
reagovat - Neděle 23. srpna 2009 v 0:32 ® 1Mara
-
Co se to tam u Krnova z vaší Hartou děje že nemáte ani záběry , a to tam máte i mníky
reagovat - Sobota 22. srpna 2009 ve 23:27 ® rgb23
-
proseděl jsem na Hartě celé páteční odpoledne a večer, slabota. Na feeder pár cejnů a plotic, místo nástražních rybek jsem na červa chytal miniaturní boleny a miniokouny, na živou rybku ani potah.
reagovat - Sobota 22. srpna 2009 v 17:40 ® 1Mara reakce na …
-
Alov> ahoj kamaráde z druhé strany republiky
reagovat, to je dost že se taky na chytej ukážeš
, co krámek jak ti to šlape ? nebo už na ryby jen jednou do mněsíce a ještě neberou ?
- Sobota 22. srpna 2009 v 16:49 ® Alov
-
24 hodinovka na Hartě s malou 4 hodinovou přestávkou v noci ve znamení totálního howna. Uvažuju, jestli na tuhle vodu vůbec jezdit.Za měsíc zkusím znova. Je to toální bída. To už jsem na Hartě dlouho nezažil. Bud jsou ryby mrdlé a nebo vymasené. Jinak si to nedokážu vysvětlit…
reagovat - Sobota 22. srpna 2009 v 10:13 ® candát
-
Včerejší noc na Hartě byla krásná , ale bez jediného záběru . Dravci ještě nekoušou . Máte někdo jiné zprávy ?
reagovat - Sobota 22. srpna 2009 v 8:14 ® Petula
-
tento ochlazený víkend snad přinese lepší výsledky z lovu
reagovat - Pátek 21. srpna 2009 v 7:46 ® mycek
-
V polovině září se chystáme na týden do Roudna.Loď k dispozici.Jen štika candát a okoun.Poraďte nějaké místo pro toto období.
reagovat - Pátek 21. srpna 2009 v 6:52 ® Petula
-
sumce na hartě nikdo zdejší neloví?
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 0:09 ® rgb23 reakce na …
-
Michal/> trumany na Tylově nemají určitě
reagovatani na rybníku, ani v rybárně
Někde ale jsou, protože když se na podzim dělaly zimní výlovy rybníků, pár se jich pak v kádích s násražníma rybkama našlo. Netuším ale odkud.
- Středa 19. srpna 2009 ve 23:50 ® Michal/
-
co třeba Tylov? Prý tam má v poslední době všechno možný, ale nevím to jistě, jen z doslechu.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 23:28 ® rgb23
-
nemáte někdo tucha, kde se dají v okolí chytit sumečci američtí?
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 16:25 ® inspo reakce na …
-
Michal/> To bezesporu mohlo.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 15:57 ® Michal/
-
inspo< Taky si to myslím, ale i tak by se mohlo něco pověsit.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 14:52 ® inspo
-
Na mníky je podlě mě ještě brzo.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 13:34 ® Michal/
-
trip< U přítoku, takže někde kolem mostu? Jinak 73 je už fakt pěknej. Jednou to určitě zkusim.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 12:53 ® trip reakce na …
-
Michal/> No jasně, ja tam jezdim na mniky druhy rok. V podstatě největšího jsem vytahl 73, ale slyšel jsem i o větších…určitě to vyzkoušej..
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 6:53 ® Petula
-
candáti nejdou letos nikde,snad později začnou kousat
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 1:00 ® rgb23 reakce na …
-
Michal/> občas se údajně nějakej mmík vytáhne na přítoku, ale žádné zázraky to asi nebudou.
Teď jsem se vrátil z candátů, ve třech lidech od 16:00 do 23:30 na mrtvou i živou rybku, těžko i polotěžko, chvilku vláčka, ani náznak záběru.
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 18:28 ® Michal/
-
trip< Harta a mníci? To slyším poprvé. Kolik se ti zatím povedl osobáček? Zní to zajímavě
Jinak nevím jak Harta, ale včera jsme ještě s pár kamarádama vyrazili na podhradí a jim to na rybku nešlo vůbec. Jen já sem měl na feeder s rybkou občas nějaký pořádný zacloumání, ale nic sme nevytáhli
reagovatjinak voda je to taky pěkná
- Úterý 18. srpna 2009 v 6:54 ® Petula
-
jako každé léto
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 21:59 ® rgb23 reakce na …
-
trip> já byl včera večer v Mezině na candáty a taky těžký průstřel, sedělo nás tam na cca 150m asi 12, vytáhnul se snad jedinej canďa 59 cm. Rybářů víc než komárů, hrůza.
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 v 7:58 ® trip reakce na …
-
Alov> asi jim je moc horko…v zaři to snad bude lepši..byl jsem před 14 dny na hartě na mníky a můžu říct, že jsem dopadl uplně stejně…
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 9:50 ® Alov
-
Tak včerejší podvečer a noc na Hartě pod Roudným zcela ve znamení totální nuly. Veškeré ryby včetně dravců rejdily u hladiny a na mnou nabízené oukleje totálně žádná reakce od zubatých. Toto jsem zažil cca před 3 týdny a při ranní chytačce na splávek s ponorem pod hladinou nachýtána spousta kaprů…
reagovat