Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 796.014 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. července 2009 v 8:53 ® trip reakce na …
trip

Měl jste dědka kopnout do ř…, na hartě to vře no…

reagovat
Středa 8. července 2009 v 7:07 ® Petula
Petula

koukám,že každý má dostatek různorodých zážitků

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 22:29 ® jiri33

tak tedy ještě jednou. v pondělí jsem byl zase u ostrova,přišel jeden starší pán s paní a šel brodit na ostrv.Přešel sundal batoh ašel si pro zbytek věcí.Jak přišel blíž upozornil jsem ho že z ostrova je rybolov zakázán.On semne zeptal kde je to napsáno tak sem mu řekl že v soupisu revíru on mi na to odvětil že to není ostrov.jak sem začal mluvit o porybném tak řekl že by si sním pěkně promluvil a začal mi vyhrožovat policií že tam jezdíme na černo že stačí zvednout telefon takže ja za to že sem ho upozornil su nejhorší.Autem jsem stál stejně jako on a ostatní auta.Pán měl blou kšiltovku jestli ho tam někdo potkáte pozdravujte ho.

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 22:10 ® jiri33

Taktéž zdravim,v sobotu jsme byli chytat kousek od Leskovce u ostruvku najednou se nám kolem stanu prohnal nějaký černý Wolcvágen combi zastavil opodál,jak zjistil že je skoro celý břeh obsazen otočili se a jeli naproti kde bilo volno.z auta vyskákali tři mladíci vytáhli z kufru 2 basy piva hodili je do vody pustili v autě muziku a začali dělat bordel.jeden tam pořád vykřikoval smrt Paroubkovi a smrt zabiječum ryb.Zavolal jsem PČR asi po 15 min. přijeli začali se mne vyptávat na adresu a co se tam děje.mezitím naproti přijelo druhé auto vytáhli velký přístřešek a postavili ho.policie k nim přijela u nich byli možná 5min.a odjeli.poté začali vykřikovat smrt bonzákum .Auto měli mladí tak 20m.od vody.navečer jsme odjeli tak nevim jak to tam dopadlo.

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 19:34 ® chachar reakce na …

Podívej cos tu napsal a pak si stěžuješ?Běž se léčit raději Tě nepojmenuju

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 19:32 ® chachar reakce na …
reagovat
Úterý 7. července 2009 v 15:37 ® ThomasD

Zdravím všechny, taky se vracím ze třídenního pobytu na Hartě. Tentokráte jsme zkusili Roudno a i tam spousta rybářů. Když jsme se byli projet na loďce ke kostelu, tak opravdu stanový městečka. Jinak co se týče ryb tak kapří aktivita výborná. Vytaženo (na jeden prut) cca 40 kaprů a minimálně deset jich upadlo, ale velikostně špatný vše tak 35–47 cm. Kolega vám snad sem dodá fotku štiky 79cm, kterou ulovila jeho žena v sobotu odpoledne. Jinak dravci moc nešli, v neděli večer jsem vytáhl candáta 52 cm. Vedle nás seděli o den déle rybáři a zakrmovali to kukuřicí a boilie a vůbec se jim nedařilo. Vytáhli pár kaprů a největší snad 50 cm.

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 14:01 ® mihy.san
mihy.san

Asi to bude od starého zranění, možná když byl kapřík malinký, tak ho kousl nějaký dravec nebo možná kormorán ještě někde na sádkách. A takhle se mu to vyhojilo, na tom hřbetu je jasně vidět, že tam nějaké zranění bylo. A během růstu se ta část poškozené hř. ploutve takhle posunula dozadu. Ono to zase o takový kus není …

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 13:41 ® trip reakce na …
trip

jen že na hřbetní ploutev je to uz celkem dost daleko…ale možné to jistě je…

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 13:40 ® trip
trip

No to je taky možné…nepopírám..

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 12:10 ® jelen

spíš zbytek špatně vyvinuté hřbetní ploutve než tuková ploutvička

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 10:03 ® trip
trip

Jinak můžu říct, že na hartě jsou vyloženě invaze rybářů a nejen českých…téměř všude se zaváží, bojky plavou téměř u každého stanového městečka, borci na člunu vláčí mezi sýkorkou a závodištěm..no co dodat, absolutní anarchie.....každý si tam dělá co chce..a před včerem jsem viděl jezdit po pláži naproti sýkorce dva jeepy..prostě mazec, porybní nás kontrolovali dokonce dva během hodiny,ale týpkům ze stanového městečka neřekli ani slovo..jako by tam nebyli…

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 9:39 ® trip
trip
reagovat
foto/forum/2009/th-img9415.jpg
Úterý 7. července 2009 v 9:38 ® trip
trip

Zdravím vás, vrátil jsem se z pětidenní chytačky z harty, můžu říct, že kapři šli jak o život..vytáhli jsme snad něco přes 50 kaprů, ale všechno malé, největší měl 52cm..ale všechno šlo na krmítka..zkoušeli jsme boilies (předem dobře pokrmeno)a za pět dní ani potah…dravci ani tuk, ted jdou ale dravci u přítoku, dvakrát po sobě odchytáno všechno přes 65 candáti…vedle kolega zase tahal pěkné uhoře…takže u přítoku dravci žijou…jinak se nám povedlo vytáhnout kapra s tukovou ploutvičkou…zkusím vložit fotku…

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 9:06 ® Olda74 reakce na …
Olda74

Taky se mi nelíbí ze skoro každý musí autem skoro až k vodě. Taky jezdím autem,ale abych s nim dojel skoro až ke břehu to jsem nikdy neudělal. Tak jak píšeš mužem si za to sami kvuli pár jedincu.

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 7:14 ® Petula
Petula

souhlasím s názory,auto je třeba mít pod kontrolou,je však pravda,že hodně rybářů zneužívá toho,že nas úřady a policie nechává parkovat kolem harty a sjíždějí autama až k vodě kde přímo u svého zadku parkují,už jsem viděl rybáře,který si u nahozených prutů zřejmě z nudy myl auto,dopadne to brzy jako na ostatních revírech,že autem už se mimo parkovací plochy na hartě nikde nedostaneme.vždy si všechno děláme sami,potom nadáváme jak jsou úřady proti rybářům tvrdé,díky několika jedincům.

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 1:23 ® jelen

auta jsou problém,nejsem chromý na nohy a taky raději preferuji auto za zadkem,už jsem měl na kapotě rytinu ve tvaru kosočtverce a to nikomu na radosti nepřidá,až to u nás bude jak ve Švédsku,kde se auta skoro nezamykají tak ho klidně budu nechávat na odstavných parkovištích

reagovat
Pondělí 6. července 2009 v 10:48 ® GE-MA reakce na …

S těma autama je to problém,já prostě chci mít auto na dohled nebo aspoň za smrkama,kdo mně zaručí že nejaký trouba se na něm nevyřádí a policajti na to kašlou.

reagovat
Neděle 5. července 2009 ve 22:36 ® Romeo

¨Byl jsem se mrknout okolo harty,hlava na hlavě,auta v zákazu no katastrofa tak jsem to vzdal a jen se kochal krásou přírody.

reagovat
Sobota 4. července 2009 v 7:08 ® Petula
Petula
reagovat
foto/forum/2009/th-img9363.jpgfoto/forum/2009/th-img9364.jpg
Sobota 4. července 2009 v 7:03 ® Petula
Petula

bída s rybama,bída

reagovat
foto/forum/2009/th-img9360.jpgfoto/forum/2009/th-img9361.jpgfoto/forum/2009/th-img9362.jpg
Sobota 4. července 2009 v 0:57 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Žádná sláva to s dravci zatím asi není, a zřejmě nejen na Hartě. Rybníky jsou na vláčku podle všeho taky zadřený… ale ono s tím počasím se není čemu divit… Máte někdo alespoň z doslechu info kde se už co podařilo zaháknout? Vím o štice 83 na baloši, vyháknuté snad metrovce na oborné 1, ThomasD psal o 91 z harty, na městským prý šel z vody canďa 68 a na rusáku štika 65. M8te někdo nějaké další drby a úlovky? :-)

reagovat
Pátek 3. července 2009 v 8:49 ® Petula
Petula

dravci májí kolem břehu pastvu s rybkama,až se vše vytře bude líp

reagovat
Čtvrtek 2. července 2009 v 16:48 ® chachar reakce na …
reagovat
Čtvrtek 2. července 2009 v 10:58 ® sajmon

Já jsem se vrátil včera ze dvodenní chytačky na Hartě. Převážně jsem vláčel, chyceno cca. 30 okounů a jedna štika cca. 70 cm spadla. Jinak nic. Ale jinak to je bída.

reagovat
Čtvrtek 2. července 2009 v 6:59 ® Petula
Petula

včera jsem byl na hartě a můžu jen potvrdit,že dravci neberou a břehy jsou poseté bílou rybou,oukleje jsou ve tření

reagovat
Středa 1. července 2009 ve 20:24 ® jelen

včera večer a dnes ráno vláčka na Hartě,čístá 0,dravci nekoušou,za to jsem ráno viděl tisíce ryb u břehu(fakt nepřeháním)kousek od břehu byla héjna ouklejí,plotic,per­línu,cejnů,okou­nů a i kapři se objevili a vše se to krmilo,neuvěřitelné kdo neviděl neuvěří,občas jsem měl pocit,že se dívám do akvária,bombónek nakonec bylo,když jsem uviděl ve vodě koi kapra a vzápěti úhoře(asi60–70cm)a pak jděte na dravce,když břehy jsou plné ryb??!!

reagovat
Středa 1. července 2009 ve 12:34 @ sabrina.01

Dobrý den pánové rybáři. Hledám levné ubytování v chatce nebo maringotce v blízkosti Slezské Harty. Prosím, může mi někdo z Vás poradit? Děkuji sabrina.01

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 17:32 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Do tehle zatočinky jezdím na dravce na podzim. Říjen – Listopad. Tam za tou hranou je hlubina jako kráva :-)

reagovat
Úterý 30. června 2009 ve 13:54 ® Petula
Petula

voda je přímo průzračně čistá

reagovat
foto/forum/2009/th-img9249.jpgfoto/forum/2009/th-img9250.jpgfoto/forum/2009/th-img9251.jpg