Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 790.467 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 12. června 2015 ve 14:45 ®  reakce na …

EvinkaMA> jak se koupeš nahoře bez, tak Ti poradím skvělé místo na které taky chodím :-))

reagovat
Čtvrtek 11. června 2015 ve 21:08 ® palab reakce na …
palab

Díky za info.. :-)

reagovat
Čtvrtek 11. června 2015 v 19:07 ® Petula
Petula

Ačkoliv se to někomu nelíbilo,přece jen je i zde o informace zájem,proto vkládám aktuální stav vody na Hartě s poznámkou,že stabilně jde voda pomalinku dolů.

reagovat
foto/forum/2015/th-img114262.jpg
Čtvrtek 11. června 2015 v 11:24 ® welik reakce na …
welik

EvinkaMA> ahoj Evi.je hodně mist kde se da hezky vykoupat a treba uplne osamote.mužu poradit :-) pisni mi na meilika pokud budes chtít. wohlr@seznam.cz zatim ´čuves.W.

reagovat
Čtvrtek 11. června 2015 v 9:33 @ EvinkaMA

Zdravím všechny, rybáře asi moc nepotěším otázkou, ale zase vy se tam vyznáte nejlíp. ;-) Potřebovala bych prosím poradit. Kde na pláž na Hartě s hezkým koupáním? Byla jsem tam jednou a už si nepamatuju, kde to bylo. Vím že nedaleko toho koupáku to není žádná hitparáda, ale třeba se pletu. Matně si pamatuju, že v Bruntále se odbočí u kauflandu a pak směr Harta,ale to je tak vše co si vzpomenu. Už pak je to místo, bylo tam víc lidí na koupání, pozvolný vstup do vody. Bylo to fajn. Poradíte prosím??? ;-) ps a prosím podrobněji, pro blondýnu :-D Díky všem.....nebo třeba odkaz na mapu?…díky Eva

reagovat
Úterý 9. června 2015 v 16:31 ® ondrass

nonstop od 16.6. to znamenaá od 00:00:01 nebo od 04:00:00 :-)

reagovat
Úterý 9. června 2015 ve 12:37 ® welik reakce na …
welik

Holajz2> AHOJ.NEJLEPE MAS KDYŽ SE JUKNEŠ NA STRANKY POVODÍ ODRY,TAM MAŠ PŘESNÉ UDAJE.NEBO JA JESTE KOUKAM NA WEB KAMERY.ALE TED JSEM KOUKAL A DNESKA ZAČÍNAJI DOST ODPOUŠTET.ALE TEDKOM JE V HARTE O DOST VICE VODY NEŽ JE TO BĚŽNÉ NA TUHLE DOBU.TOŽ SNAD JSEM TI POMOHL ASPON TROCHU.ČUVEC.W.

reagovat
Úterý 9. června 2015 v 8:26 ® Holajz2

Ahoj všichni, může mi prosím někdo z místních sdělit, kolik chybí vody v Hartě? Resp. o kolik cm je hladina níž než normál? U nás (Šumpersko) jsou řeky bez vody, jak v srpnu, tragédie… Předpokládám, že podobně na tom bude přítok Harty. Předem díky moc.

reagovat
Úterý 2. června 2015 v 7:10 ® welik
welik

zdarec kolegové.tak od nedele do pondeli,krasný odpocinek u vody.dve místa okolo Roudna bez zaberu.Mezina 1 misto cca tak 20 kapříku velikosti 40cm.pekná rybačka.jen škoda,že nedošel žádný urostlejší chlapák :-/.tož zatím ahoj a přeju všem štastný lov,a krásný relax.W.

reagovat
Čtvrtek 28. května 2015 v 11:46 ® welik reakce na …
welik

Galileo> to věřím,že bylo super.taky se moc těšm na víkend.Vidím,že jsi taky fanda non-stop.ja mam vyhodu,že mám člun a zajedu si bezpečně daleko od těch bumbajících jakoby rybářu:-/.na Hartičce je krásně.jak dlouho už jezdíš na Hartu?cca 6 let zpatky,to bylo pošušnáničko a balzám na duši si zajet na Hartu na ryby.ted už jen čekám,kdy z toho udělají přírodní zábavní aquapark.tož se opatruj a zas jen tak někdy písni jak se daří.W.

reagovat
Čtvrtek 28. května 2015 v 7:40 ® Krafty reakce na …

Zdravím, na Hartě non stop přes prázdniny.

reagovat
Středa 27. května 2015 ve 20:22 ® Galileo

Bylo super.Klídek Hlavně bez nájezdů partiček bumbajících NONSTOP.Bohužel to ale za chvíli začne.Kapřící skoro jedna velikost 42. Podařilo se i 56.Plotice ve tření,cejni nic moc.Chycen úhoř-menší než rousnice.Bralo to ráno a pak večer.Přes den můžete klidně na kolo.

reagovat
foto/forum/2015/th-img114031.jpg
Středa 27. května 2015 v 19:21 ® Petula reakce na …
Petula

johhny> Myslím si,že právě v tomto foru odpověď najdeš,zkus více pátrat :-)

reagovat
Středa 27. května 2015 v 18:50 ® johhny

Zdravím, jak je to na Hartě s lovem NON-STOP je povolen ? Dekuji

reagovat
Středa 27. května 2015 v 18:40 ® Petula reakce na …
Petula

Galileo> paráda :-)

reagovat
Středa 27. května 2015 v 15:08 ® welik reakce na …
welik

Ahoj.takže rybačka pěkná.a podle fotek koukam,že jste si užili i klideček.taky se chystame ted o vikendu,tak snad budou jeste ti kapříci při chuti.jsem rad,že se našel nekdo kdo jen tak písne o tom jak bylo.at se ti daří.ale hlavně pohodu a klídek :-) W.

reagovat
Středa 27. května 2015 ve 13:58 ® Galileo

Víkendík na Hartě.Kapříci kousali,plotice byly ve tření.Pohodový víkend.

reagovat
foto/forum/2015/th-img114029.jpgfoto/forum/2015/th-img114030.jpg
Pondělí 25. května 2015 v 9:03 ® Petula reakce na …
Petula

Alov> Taky nechytám žádné monstra,ale dají se chytit hodně slušní candoši.Úhoři jsou tam krásní,to se musí nechat.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:07 ® hanis93 reakce na …
hanis93

Alov> nechápu :-D na účet Alov se přece můžeš přihlásit z jakéhokoliv počítače, mobilu, tabletu, … nemusíš každému zakládat nový profil. Jinak úhoře potvrzuju, už na ně někdo letos byl?

reagovat
Pátek 22. května 2015 ve 20:44 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Já candoše neumím. Chytám jen malé. Nevím, co dělám blbě. Já spíš mám v merku hady. Ti jsou na Hartě jak ruka :-)

reagovat
Čtvrtek 21. května 2015 v 18:01 ® Petula reakce na …
Petula

Alov> Přesně tak,třeba jestli letos půjdou krásní candoši na Hartě,hihi :-)

reagovat
Čtvrtek 21. května 2015 v 17:07 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Máš recht. Jen nicků nemám mraky. Alov tu mám od začátku a na ostatních compech nejsem přihlášen, páč hlava děravá. Mno prostě jsem zazdil heslo. Až bude reinstal tohodle, tak budu muset poslat prosbu na zaslání hesla asi :-D Ale co už. Jsou horší věci na světě :-)

reagovat
Čtvrtek 21. května 2015 ve 13:21 ® Petula reakce na …
Petula

Alov> Tvůj názor,nic proti němu nemám,stejně jako nic nemám proti tomu že máš mraky nicků,vše je jen tvůj problém,více nemá smysl dále tyto teorie rozvádět. :-)

reagovat
Čtvrtek 21. května 2015 ve 12:12 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Mimochodem, at nejsi u vytržení ze dvou nicků. Koukám sem ze 3 počítačů a pouze na jednom jsem trvale přihlášen. Takže Alov a Bivak je jedna a tatáž osoba …

reagovat
Čtvrtek 21. května 2015 ve 12:05 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> Hele, tak v tomto období se má šanci vytřít a vykulit maximálně Cejn, který má inkubační dobu cca 4 – 5 dní na chladnějších vodách, což Harta je. U Štiky to zaplať pánbůh podrželi, ale Plotice, se svou inkubační dobou 12 – 14 dní má pekelného smolíka, takže letos se dočkáme minima mladých plotic.Než se Plotka nalíhne, tak je voda dole o půl metru a drtivá většina jiker suchá. Ale je to zlaté letos :-D
Co se týče braní, tak pokud člověk není blb a dokáže používat hlavu a zkušenosti, tak si zachytá vždy. I na té Hartě.
Mno a vzrůšo z fotek? :-D Mě spíš baví to, že tady hážeš fota, jako kdyby si vysel na kostele v Leskovci místo web kamery Ty. Přitom když se chceš tak zuřivě dělit o postřehy z web kamer, tak stačí sem dat odkazy. Ale to ne. To už by nebylo tak jako že žůžu tajné a peckovní :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 21. května 2015 v 9:13 ® Petula reakce na …
Petula

Bivak> Ano voda drží,oproti minulým sezonám je toto zlatý stav,kdy se má ryba šanci vytřít a vykulit,pokud tobě ryby spolupracují dobře na Hartě již dva měsíce,jsi šťastný kouzelník,jiným ta spolupráce začala trošku později.Pokud tě vzrušují aktuální fota,tak na ně nekoukej,vzrušení rázem opedne… :-) ať ti berou :-)

reagovat
Středa 20. května 2015 v 19:49 @ Bivak reakce na …

Petula> Voda drží? Petulo, ty si blábol. Voda denně padá o 4 – 5 cm, takže za poslední 3 týdny šla téměř o metr dolů. Ryby spolupracují už 2 měsíce i na místech, kde se nesype.
A ty Tvoje fota woe :-D Nestačilo by dát odkazy?
http://www.slezskaharta.eu/…/kamera.html
http://www.novaplan.cz/…ebkamera.htm

A tady ještě odkaz na tu držící vodu :-D
http://www.pod.cz/…tabulka.html
Ty si prostě fantom Harty :-D :-D

reagovat
Středa 20. května 2015 v 18:28 ® Petula
Petula

ještě aktuální foto

reagovat
foto/forum/2015/th-img113849.jpg
Středa 20. května 2015 v 18:28 ® Petula
Petula

Lodí už máme plná mola,voda zatím drží a i ryby začínají spolupracovat,u­vidíme za 26 dnů jak jim bude spíše nešmakovat,jako každý rok,hihi :-)

reagovat
Úterý 12. května 2015 v 16:59 ® Petula
Petula
:-)
reagovat
foto/forum/2015/th-img113703.jpg