Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 790.537 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. listopadu 2014 v 8:28 ® Hatori reakce na …
-
Pivonˇ> Další nadějný flek propálený, dokonce nám tvoje stará odtajnila i svoji techniku lovu!
reagovat - Středa 12. listopadu 2014 v 1:42 @ Pivonˇ
-
SOORY ,NELEKNĚ TE SE , TO JE MOJE DRAHA POLOVIČKA,, ZATIM SE TO UČI,,
reagovat - Středa 12. listopadu 2014 v 1:35 @ Pivonˇ
- reagovat
- Středa 12. listopadu 2014 v 1:31 @ Pivonˇ
- reagovat
- Středa 12. listopadu 2014 v 1:27 @ Pivonˇ reakce na …
-
ZDRAVIM,
reagovat - Úterý 11. listopadu 2014 v 18:37 ® kingkubik reakce na …
-
AdamHT> nejde to no…sam jsi to pocitil:)
reagovat - Úterý 11. listopadu 2014 ve 14:47 ® Hatori reakce na …
-
RADE4EK> Štěstí s tím, že David chytá pravidelně pěkné ryby nemá co dělat! Důležitá je správná technika lovu, místo a čas. Kejra ryby chytá odmalička a vydra prostě umí.. Je to rybář na ligové urovni. Věřím, že kdyby vedle něho na lodi seděl Segal, nechytí ani šupinu!
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2014 v 16:05 ® RADE4EK reakce na …
-
kejra> Samozřejmě je to jen a jen o štěstí, když máš zhůry dáno, tak chytneš i na hovno, a když to prostě nejde tak to nejde a můžeš se třeba posrat. To byla ironie.
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2014 ve 13:48 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> tak to už je pak chyba jen mezi prutem a botama
reagovat - Neděle 9. listopadu 2014 ve 23:30 ® kingkubik reakce na …
-
kejra> ja vim kde i na co …ale ze by mi to k necemu bylo…
reagovat - Neděle 9. listopadu 2014 ve 22:50 ® kejra reakce na …
-
RADE4EK>…no tak hurá všichni tam!…o místa vůbec nejde,na hartě jsou prostě topograficky daná,navíc notoricky známá…otázka nezní „kde?“ otázka zní „jak?“…a tady už má informační embargo opodstatnění
reagovat - Neděle 9. listopadu 2014 ve 21:19 ® RADE4EK reakce na …
-
kejra> Zase se propalují fleky
reagovat - Neděle 9. listopadu 2014 ve 20:13 ® kejra
-
…tak ať to tu zase není moc ufňukané
reagovat - Neděle 9. listopadu 2014 v 10:59 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Byl jsem minulý týden na jednu noc.Možná pojedu příští na víkend.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2014 v 18:06 ® fola66
-
Zdarec,pátek byla krásná O, nebýt paru okounů po převazani na velmi jemno.Počasí windguru naštěstí nevyšlo.Mělo být až 15m v nárazech a bylo bezvětří.Nevím jetli to bylo úplnkěm nebo rukam,ale nešlo nic. Harta mě zlobí, po třeti co tam jsem z čistou O.Holt i to je rybařina,někdy se kocháme a jindy si můžem i otřit ruce od slizu.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2014 ve 12:12 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> a co ty ty jsi byl na hartě kdy naposledy?
reagovat - Sobota 8. listopadu 2014 v 11:52 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Neboj, to bych nikdy neudělal
reagovat - Pátek 7. listopadu 2014 v 18:56 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> ty suchozemská kryso
reagovatzradil jsi cech lodičkářu
- Středa 5. listopadu 2014 v 17:46 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Ještě že jsem měl v tento den na hlavě kulicha, tak mě nikdo nepoznal
reagovat - Středa 5. listopadu 2014 v 15:08 ® AdamHT
-
jo to bylo huste, na 100 metrech 22 bobkařu a další chodily a sedali si mezi ně
reagovat - Úterý 4. listopadu 2014 ve 20:47 ® Segal
-
Tak má vypadat dobře napsaný report
reagovat - Úterý 4. listopadu 2014 v 19:21 ® Petula reakce na …
-
Hatori> Nedráždi ho,nebo nám předvede nějaký další béčkový film už nevím který v pořadí.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2014 v 15:51 ® Hatori
-
Tak jsme v neděli s AdamemHT vyjeli po delší odmlce zkusit štěstí na Slezskou. Harta se s náma moc nemazlila, za silného větru mi to jednou očesala zubatá a od zera mně zachránilo nakonec pár okounů. Vzrůstající tlak na břehu je patrný, všude nasrané.. Sedmý bobkař zleva s tím copánkem je Segal, který si hlídá svůj TOP flek
reagovat - Pátek 31. října 2014 ve 20:39 ® Petula reakce na …
-
Pařez> Změna je život a proto je třeba pořád s nějakými změnami počítat.Ale jinak máš recht.
reagovat - Pátek 31. října 2014 ve 20:30 ® Pařez reakce na …
-
Petula> Žermanice mám kousek, ale když chceš chytat z lodě, jiná alternativa, než Harta není. Vranov mě nenadchl, Křetinka se mi líbila, ale je docela malá, takže jedinou zajímavou alternativou jsou Pálavská jezera. V prosinci se rozloučím s Hartou a příští rok budu zkoušet štěstí na Liptovské Maře. Občas je nutná změna
reagovat.
- Pátek 31. října 2014 ve 14:34 ® Petula reakce na …
-
Pařez> Proč jezdit tak daleko,stačí kouknout na Žermanice,Těrlice atd.Ale rozhodně v celoročním pohledu je na Hartu oproti ostatním přehradám tlak zanedbatelný.Letos tam byla nonstopka,tak bylo živěji,ale na jaře a na podzim je Harta prázdná.
reagovat - Čtvrtek 30. října 2014 v 18:50 ® Pařez
-
kingkubik> souhlasím, že tlak je natolik silný, že už je problém pravidelně ulovit slušnější rybu i pro toho, kdo se vyzná. Naštěstí na březích Harty nejsou chaty. Zkus si projet v létě lodí Vranovskou přehradu. Je to dlouhá úzká nudle, chata vedle chaty, voda o víkendech prokřižována silony a bójkami. Přespolní nemá moc šancí dostat se k vodě. Takže i místní, pokud dostanou šanci, dokáží vodu řádně „vytěžit“.
reagovat - Čtvrtek 30. října 2014 ve 14:14 ® Petula reakce na …
-
džigit> Ne trochu,ale úplně,proto jsem to ani nechtěl s ním rozvádět,protože není co.
reagovat - Čtvrtek 30. října 2014 ve 14:06 ® džigit reakce na …
-
Petula> chlapec neví,co je silný tlak
reagovat
Jinak je to stále stejná písnička,místní,nemluvě jen o Hartě,neradi vidí na svém revíru přespolní. Ovšem při takové velikosti a rozmarech této přehrady je to trochu mimo mísu - Čtvrtek 30. října 2014 ve 12:41 ® Petula
-
kingkubik> O tom můj příspěvek nebyl.
reagovat