Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 790.816 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. prosince 2013 v 16:21 ® kejra reakce na …
kejra

kerob>když bude nejhůř nasadíme Chucka:-93;

reagovat
Čtvrtek 5. prosince 2013 v 16:20 ® kerob reakce na …
kerob

Hatori> jestli se tenhle Segal jmenuje krestnim Steven, tak je třeba se opravdu bat :-D

reagovat
Čtvrtek 5. prosince 2013 v 16:01 ® Hatori reakce na …
Hatori

kejra> Taky ti to přišlo jo?? Já myslel, že je to zase nějaký ATAK na mně. Tak už žádné fotky, ani detailní zprávy z lovu:-O je ti to jasné!? Bo jinak tě Segal vykřupe!

reagovat
Čtvrtek 5. prosince 2013 v 15:38 ® kejra reakce na …
kejra

Segal>Milý kolego Kamile(časy jsou zlé)…protože i já,a asi ještě spousty dalších,jsem dostal totožnou výzvu jako Hatori,tak ač nerad,musím zareagovat. Možná,že jsou tvé úmysly ušlechtilé,ale forma pro kterou jsi se rozhodl je mimořádně nešťastná.Poslední dobou se tady rozplížila a je živena doměnka,že lodičkáři dramaticky snižují stav rybí populace na díle(příspěvky na větvi"Severní Morava-lov NON-STOP 2014" a podobně..)Odkud vítr vane je zcela zřejmé…je to ostrý pobřežní vítr plný frustrace a arogance.Absulutní ignorace skutečného stavu věci.Tvrdit,že tak uzká komunita, jakou je těch pár soudruhů na plavidlech ovlivňuje obsádku díla, je směšné.Navíc většinu z nich znám a naopak to jsou lidé kterým vesměs záleží na osudu této krásné vody a chovají se příkladně. Tím jsem ti chtěl hlavně zdělit,že pláčeš na špatném hrobě.Má zdejší (ne)prezentace úlovků nikterak neovlivňuje ani neovlivní dění na Hartě a je ryze mojí osobní a nezpochybnitelnou volbou.Pokud tě to žere do té míry,že jsi se odhodlal k tak osobní intervenci,měl by jsi spíše svou energii zaměřit na rozdmýchání debaty o kvalitní,per­manetní a hlavně nekompromisní rybářské straži.Osobně jinou cestu nevidím jak zlepšit stav věci.A to samozřejmě jak na souši,tak na vodě ať mířím i do vlastních řad…neb hovado je všudypřítomné.

reagovat
Čtvrtek 5. prosince 2013 v 9:27 ® Hatori reakce na …
Hatori

Jsem si myslel, že na Chytej.cz nejsou takoví lidé jako na Mrku, kde už nepřispívám, ale asi už nebudu psát ani do auditka SH. Poslední dobou mi chodí fakt divné SZ od lidí které ani neznám. Co si o tom myslíte kolegové?

Zdar, mohl bych tě poprosit o menší zveřejňování tvých úspěchů, informací či fotek? Harta je krásná voda a v posledních letech hodně zatězovaná. Rád tam jezdím chytám z lodě používám echolot a mám rád moderní metody. Vy zde vytváříte reklamu a každým rokem bude lovců z lodí přibývat. Proto si važme vody která má své neodolatelné kouzlo a chráňme ji… Jednou se tady místo fotek pruhovaných krasavců budou probírat jen vzpomínky jaké to bylo skvělé místo pro klid a rybačku.

Díky za pochopení a zamyšlení

Kamil aka Segal

Kamil? :-) nezapomeň, že jde vidět tvoje IP adresa

Vy zde vytváříte reklamu, chrante Hartu! To si děláš srandu ne? Kde jsi viděl v poslední době nějaké moje fotky ze Slezské? Smiř se s tím, že Harta není jenom tvoje, na tu plochu tam je vždy pár lodí a není možné aby se tak hluboká a velká přehrada vychytala!! Však at si to závistivci zkusí jenom tu lod dostat pod závorou na vodu a uvidí že kdo má lod, ještě neznamená že chytá ryby:) ono to zase není tak jednoduché! Takový alibismus od tebe, nic si už s kámošema nepiště, je to MOJE skvělé místo a okounů jen tam jenom pár. 80% je tam kaprařů a klid už tam nebude, s tím se smiř, když na svazu povolili 24 hod lov příští rok. Raději se zymysli než příště začneš moralizovat Kamile:)) a vyplň si kartu, ale ty jsi se asi stejně zaregistroval, aby jsi rozesílal spam.. STOP TOY CHAT!

reagovat
Středa 4. prosince 2013 ve 21:50 ® Segal reakce na …
reagovat
Středa 4. prosince 2013 ve 21:50 ® Segal reakce na …
reagovat
Úterý 3. prosince 2013 v 18:37 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> díky bylo luxusně, i echolot dostal zabrat :-D

reagovat
Pondělí 2. prosince 2013 ve 22:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Taky jsem tam chytal padesátky, ale na tom místě co jsem ti poslal foto, byl na prutě plecháč z jiného světa:-((

reagovat
Pondělí 2. prosince 2013 ve 21:36 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft> dneska mi dal Prdel na prdel…poslal jsi mne dobře,ryb až řiť štípala,jen je pochytat.Hafo plechohubáčů,ale přes půl metra nic…ale jinak sůůpr

reagovat
Pondělí 2. prosince 2013 ve 20:36 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Kuwa,už je večer:-((

reagovat
Neděle 1. prosince 2013 ve 13:26 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Díkec,zítra večer dám report

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 17:33 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Však se jednou dočkáme,naše hartí náklonost se po zásluze musí jednou projevit…trend je na vzestupu.Takže říkáš,že jsi pohlédl vobludě do opálových očí,jo? Já se chystám v pondělí,tak bych možná potřeboval nasměrovat a zužitkovat tu vaši šichtu(SZ)

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 15:42 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Neboj, tři dny na vodě a poctivá dřina.Nic nebylo ponecháno náhodě.Trošku trvalo než se ryba našla. Ps. už věřím, na metrového candáta z Harty, jen do objektivu se nepodíval:-(

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 15:02 ® kingkubik reakce na …

Petula> jak je to mozny …prvni mrazy…ted to teprve zacne kazdej rika:Dja mam dneska poctive odhazenych 6 hodin a stacilo mi na tom vetru ale dneska bylo kupodivu dobre jen ty ryby neotravovaly:D

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 15:00 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Honzu znám…je to fešák:-D …vidím,že bylo veselo,takže na ryby se už nebudu ptát.Je to smutné zjištění,že výpravu opět opanoval alkohol a liknavý přístup…z toho vlaku musíš urychleně vystoupit…ještě je čas,ještě je čas!

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 6:29 ® Petula
Petula

už je asi po všem byl jsem předevčírem a už ani ťuk

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 5:36 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> A Honzu znáš? Tak ošefovál nástražky:-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img103350.jpg
Pátek 29. listopadu 2013 v 17:22 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>…čekám výron obsáhlé fotodokumenta­ce…hlavně ryby,flašku rumu znám

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 ve 21:57 ® kingkubik reakce na …

Hatori> honzo vydrz…na vanoce objedavame od mlade tatovi vyhrivane rukavice tak ti pak dam blizsi info ale hodne uvazujem o tomhle http://www.frogman.cz/…ice-ROVER-3V

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 ve 20:10 @ karlos93

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat, jak je to s uchováváním živých ryb na delší dobu třeba na týden, je zde povolen haltýř nebo ne? Nikdy jsem nebyl na rybách delší dobu než dva dny. Prosím o radu jak uchovat živé ryby. Díky.

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 18:02 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Trošku mrazík, ale špice pod vodou by to měla zachránit.

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 17:43 ® Hatori reakce na …
Hatori

miki499> Jasne tady si piš co chceš. Nahazuj přímo z hráze, ale neposílej mi prosím už další přiblblé zprávy. Uvědom si, že já nejsem tvůj kámoš ze školy.

Stroft> Ta středa vypadá luxusně Peťo!

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 17:30 ® miki499 reakce na …
miki499

Sorry chytám teprve 2 roky sbíram skušenosti

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 17:22 ® miki499 reakce na …
miki499

Hatori> Tobě to muže být úplně jedno co já tady píšu :-D

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 15:49 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Na toto období, se psi perou o stín a ty mrzneš:-)) Už aby Harta padla do bílého to budou jatka.Jedu, středa-pátek!

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 ve 14:53 ® Hatori
Hatori

miki499> Některé tvoje dotazy a hlavně SZ mi připadají, že..

reagovat
foto/forum/2013/th-img103238.jpg
Neděle 24. listopadu 2013 v 11:31 ® Pařez

fola66>

Já na Hartě chytám candáty na max. 12 metrech a nevšiml jsem si, že by takto vypadali. Z jaké je to hloubky? Možná stálo za pokus jej píchnout, co se stane, i když skončí na talíři. Třeba od určitého poškození ryby nic nepomůže, kdo ví. Mám zkušenost z Norska při lovu mníků na 120 metrech. Byli nafouklí, vystouplé oči, kůže plná puchýřů. Jednomu rybáři se zachytil pilkr u dna a druhý rybář zamotal svou udici s dvěma pěknými mníky cca v polovině zdolávání do té zachycené udice. Mníci dostali 10 minut na dekompresi v 60 metrech, než se udici podařilo vyprostit. Po vytažení byli bez známek jakéhokoliv poškození v prvotřídní kondici.

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 11:31 ® Hatori reakce na …
Hatori

fola66> Tak to jste byli vy? Ti dva rampuši:-D co stáli v lodi u té skály, jediné plavidlo na Hartě respekt! Nepříjemné to mrholení do kcichtu co? Ty fialové konečky prstů auu, mi málem včera upadly a nejhorší jak jsem šáhl na rybu=-| . Příště http://www.tipnet.cz/…nfra-gh-75d/

reagovat
Neděle 24. listopadu 2013 v 11:12 ® fola66
fola66

Ja jsem vas myslim videl mezi Le.a Ra.:-) My C.nepichame:-) .ale hned jak vim,ze je maly tak mu povolim aby jel do hloubky a pomalu nahoru. Pak odhacit,nekdy se uz setrepne sam.Petru zdar:-)

reagovat