Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 790.841 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. listopadu 2013 v 16:27 ® kejra reakce na …
kejra

miki499>…no beztak že jo,snad mi do čtvrtku něco napustí!

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 v 16:00 ® miki499
miki499

včera na hartě vůbec nic bude to tím že ubyla voda :-((

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 v 15:08 ® kejra reakce na …
kejra

AdamHT>…kuwa a domotej si šňůru…jak ti to má pak lítat:-93;

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 v 15:07 ® kejra reakce na …
kejra

AdamHT>…já myslel,že jsi sejmul ten Berkley co jsem ti dal…to by tak nebolelo jako ten skelouš:-(( …i když jak se dívám to už je ten novější typ s eva-pěnou…starý dobrý korkový series one by vytrímal:-)

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 ve 14:00 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> toho skeletora jsem koupil od Hátoriho teda musím mu ho zaplatit prodal mi ho taky na něho chytá a jeden měl uplně nový. Už jsem psal na rybolov kolik bude stát ten vrchní díl zatím čekám na odpověď. Musel jsem ho někde klepnout a narušit ho protože křupnul jak malina :-D

reagovat
foto/forum/2013/th-img103025.jpg
Úterý 19. listopadu 2013 ve 13:52 ® Hatori reakce na …
Hatori

Pařez> Tak až na mně příště vyplázne candát jícen, tak ho mám opíchat kousek od řitě:-/ a pak se mu ta bublina vypustí a bude žít jo? Někde jsem to taky slyšel, ale dost o tom pochybuju. Mi se zdálo že byl mrtvý během minuty, ani už moc nebojoval borák.

kingkubik> Já jsem celý týden uvězněny v pracovním procesu, snad se na Slezskou dostanu o víkendu..

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 ve 13:51 ® kingkubik reakce na …

Hatori> honzo ja dneska zase jednoho s mechyrem ven…taky lehce pres miru tudis jel se mnou do JKT.dalsi kusy z te same hloubky byly ok

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 ve 13:07 ® šima1970

Je divné,že z jednoho místa se stejnou hloubkou při pomalém zdolávání nemají žádný problém ale přijedu za dva dny a je to úplně jinak. Zdolávám stejně ale už mají jícen ven.

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 ve 12:01 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> No uvidíme jak to bude vypadat ve čtvrtek.

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 v 11:34 ® Pařez reakce na …

V Kajmanovi 4/2001 se píše zhruba toto: okounovité ryby nemají propojený plynový měchýř s trávícím ústrojím a proto trpí nemocí vysokého tlaku při rychlém vytažení ryb z hloubky nad 5 metrů. To se projeví ztvrdlým břichem, ryba má vyvalené oči a mnohdy i vyvalený žaludek. Pomůže velmi pomalé zdolávání, aby ryba stihla vyrovnat tlak v měchýři. Pokud to nepomůže, provede se opatrný vpich do břicha injekční stříkačkou 2 – 3 cm od řitního otvoru směrem k hlavě a upustí se tlak z měchýře. Měchýř se nesmí propíchnout skrz až k páteři, protože je u páteře ledvina. Těsně u řitního otvoru je močový měchýř (tam také nepíchat.

Sportovní rybaření na velkých hloubkách s následným pouštěním ryb může být pěkná masařina.

reagovat
Úterý 19. listopadu 2013 v 11:17 ® Hatori reakce na …
Hatori

Stroft> Dobrá parta na lodi, dvě Plzně, hulo, byla sranda:-D Pecka počasí, ráno fest kosa, ale přez den sluníčko a vůbec nefoukalo, hladina uplny olej.

Jo ten prut byl ze staré serie one. Taky jsem čuměl jak puk, bo já na něho chytám sedmý rok! Ryby nespolupracovali! Vydráždil jsem pár okounů a jedno mírové céčko jsem klepnul. Fakt trápení a nejenom my, všichni okolo čisté zera:-/

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 ve 23:51 ® fola66
fola66

Nedele : aspon toto

reagovat
foto/forum/2013/th-img103005.jpgfoto/forum/2013/th-img103006.jpgfoto/forum/2013/th-img103007.jpg
Pondělí 18. listopadu 2013 ve 23:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> No jo, ale to byl Skeletor ze serie one:-) bo, ten je fakt nesmrtelný:-)) Jak bylo v neděli?

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 ve 23:03 ® Hatori
Hatori

Stroft> Mrtvý bod. Napnutí šňury a tah při snaze o vyproštění nástrahy pod lodí. Pokud není jiná možnost než už nástrahu utrhnout, nikdy nervu přes prut! Taky jsem tak zlomil nejeden klacek..

kejra> Mojeho Skeletora za trojku 8-(

kingkubik> Ohledně toho přechodu při zdolávání ryb z hloubky, mám z víkendu podobnou zkušenost, taky na mně ten candát vyplázl jazyk a to jsem ho netahal moc rychle. Prý to dokáže nějak srovnat a rozplavat říkal kámoš, ale nevím když má měchýř z huby, tak moc šancí bych mu už nedával, i když se potopí..

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:43 ® kejra
kejra

Skeletor to určitě nebyl,byl to mnou vyřazený Berkley,ale určitě ne skelouš…toho bych nedal!

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:39 ® mycek
mycek

Včera na Hartě,krásné počasí,ale s rybama to bylo horší.

reagovat
foto/forum/2013/th-img102998.jpgfoto/forum/2013/th-img102999.jpgfoto/forum/2013/th-img103000.jpgfoto/forum/2013/th-img103001.jpg
Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Jedině že byl s Hatorim a cosik pokuřili:-)

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:04 ® džigit reakce na …

Stroft> kecaš,Adam zbořil mýtus :-D

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:59 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Kecáš, Skeletor je nezlomitelný:-)

reagovat
Pondělí 18. listopadu 2013 v 15:28 ® AdamHT
AdamHT

Včera jsme dostali na Hartě pěkně na prdel. Hatori jedno cečko lehce nad míru a dva okouny a já zlomil nového skeletora :-D :-D

reagovat
Neděle 17. listopadu 2013 ve 20:56 ® Petula
Petula

Sobota přívlač ze břehu v Leskovci-2 štíhlata kolem 40+ na rotačku a na woblera 4 okouni okolo 25 cm.Nic většího se ani neukázalo,čistota vody dovolovala sledovat ataky na nástrahu,ale vše drobotina

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 ve 22:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Můžeš si ho schovat a dát do vitrínky mezi poháry z dětství s popiskem: jak jsem potkal rybáře:-)

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 ve 21:13 ® kejra reakce na …
kejra

kingkubik>…jinak gratulace ke krásné kmotře…a takových jalovic tam bude!

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 ve 21:09 ® kejra
kejra

Já jsem vám tam nic nepopíchal,to spíš vy mi v ten čtvrtek…jednoho okyše jsem zbavil Stroftového háčku i s kusem vlasce(máš ho Petře u mně v úschově)a jedna kudla měla pěknou ďouru v tlamě a to zase tipuji na Kingkubíkovu megagumu:-)) …vždyky mám pak pocit,že těch ryb tam zase moc nebude když se nám tak střídají na prutech.Ale pak mne zase uklidní ty jelita co doprovází neopatrného kolegu k lodi.Nesnáším rybářskou latinu,ale při těch pohledech se mi ježili chlupy!!:-O

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 v 17:35 ® kingkubik reakce na …

Stroft> na tri dny?a ty me rikej neco o pleneni:D…ja si pockam na vitr podle toho budu zkouset fleky…nejaky tipy mam v pripade nouze se budem drzet osvecenych fleku…pokud to psychicky ustojim a ryby budou komunikovat UT,ST,PA jsem tam taky…CT si udelam relaxacni den kdy budu objednavat gumy jelikoz zakrmeno mam porane:D

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 v 17:24 ® Stroft reakce na …
Stroft

kingkubik> Moc tam nepleni, příští týden jedu na tři dny, tak ať je na mě voda přivětivá:-((

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 v 16:31 ® miki499
miki499
reagovat
foto/forum/2013/th-img102954.jpg
Sobota 16. listopadu 2013 v 16:21 ® kingkubik

kejra> tady mas…aby jsi neprovokoval jen ty:Dja narozdil od tebe jsem charakter a propalim i nastrahu:D

reagovat
foto/forum/2013/th-img102953.jpg
Sobota 16. listopadu 2013 v 16:17 ® kingkubik

Stroft> a popichal tam toho teda asi dost:(jelikoz jsme dneska skoncili malem s cistym prustrelem:/teda ne malem ale uplne:/kdyz nepocitam okouni dorost spocitatelny na prstech jedny ruky:/ na chvili jsem zmenil s kamosem fleka a uz vim kde bydli zase jedna solidni stikule tak v tydnu na ni zkusim zaklepat zda-li bude doma:Ddneska mam dost a do uterka o harte nechci slyset

reagovat
Sobota 16. listopadu 2013 v 15:59 ® miki499
miki499

Candát

reagovat
foto/forum/2013/th-img102952.jpg