Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 790.864 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 20:57 ® Look reakce na …
-
Kejra> Jsem furt v práci anebo hákuju na domě, takže už jen dostat se tam na celý den, je svátek. Tahat do toho Winguru, tak si o Hatě můžu nechat zdát. A vůbec, kde jinde bych si mohl takhle hrát na galejníka. Na příště nebudu shnilej a vezmu si z chaty lano na ukotvení, řeknu si o správnou loď a pro příští sezonu plánuju koupi echa.
reagovat - Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 0:06 ® Stroft
-
Vesla v lodi jsou pro amatéry bez špetky adrenalinu v krvi
reagovat - Středa 6. listopadu 2013 ve 22:38 ® mycek reakce na …
-
Look> Ve stejné lodi jsem zažil něco podobného.Z Roudna do prava k tomu ostrůvku,že tam budem až do noci.Jenže se vše obrátilo a zvedl se vítr,už za tmy,i když jsme byli ukotveni,tak nás to odtáhlo na vodu.Byl j sem se synem 18let.Bouřka s vydatným deštěm.Tma a nikde nic.
reagovat - Středa 6. listopadu 2013 ve 22:07 ® kejra reakce na …
-
Look>Poslouchej rady větrného gurua a budeš mít po problémech
reagovat - Středa 6. listopadu 2013 ve 22:04 ® kejra reakce na …
-
Hatori>chcalo enem v Ově,na Hartičce pouze krátká přeháňka…kaj ses smykal? že jsi vynechal taky luxus den
reagovat - Středa 6. listopadu 2013 ve 21:01 ® Look
-
No tak tu olejovou hladinu tedy závidím, čtyřikrát jsem byl na lodi, čtyřikrát to bylo ve vlnách. Před týdnem jsme měli mezi Roudnem a Karlovcem půlmetrové vlny. Z Roudna jsme jeli proti větru, tak si říkám paráda, zpátky to bude po větru, tak jsme si trouofli skoro až na Novou pláň, za celý den jeden okoun na drop shot, těch 5 kiláků trollingu ani prd. Zpátky to taková prdel nebyla. Jednak změna času, takže byla tma dřív, než jsme počítali, vítr se obrátil, tak jsme se zas vraceli proti větru, navíc baterie asi nebyla tak úplně plná a motor vypověděl službu už na úrovni kostela. Veslovačka do Roudna proti větru v lodi č. 10 (nikdy víc, příště prosím dvojku) byla asi jediný adrenalin toho dne
reagovat.
- Středa 6. listopadu 2013 v 8:59 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> Včera celý den pršelo, to jste museli být fajně mokří
reagovat - Úterý 5. listopadu 2013 ve 21:22 ® Stroft
-
Dnes na Hartě s panem Kejrou.....dobré to bylo
reagovat - Úterý 5. listopadu 2013 v 19:59 ® Petula
-
Něco z minulého týdne,zvrat počasí dodává na nulovosti záběrů.
reagovat - Pondělí 4. listopadu 2013 v 8:46 ® AdamHT
-
Tak včera na Hartě skoro bezvětří pršet začalo až o půl jedné. 5 okounu okolo 20cm 3 štičky cca 40cm a jeden jalec 45 cm. Vše zpět do vody na čečka jsem nenarazil asi věděli že bych je gafoval
reagovat - Sobota 26. října 2013 v 10:32 ® fola66 reakce na …
-
Fakt bombastické záběry,byt tam tak jedeně s plenkou.
reagovat - Úterý 22. října 2013 v 16:17 ® mycek
-
Harta ze čtyř kilometrů
reagovat - Úterý 22. října 2013 v 15:35 ® fola66
-
Jediny zaber v nedeli
reagovat - Úterý 22. října 2013 ve 14:46 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…kuwa ale zase pod tím mrakem by to mohlo být fajn…nejradši bych jel ve čtvrtek i v pátek
reagovat…no nevím…zítra to rozetnem
- Úterý 22. října 2013 ve 13:32 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Na Guru se mění situace, čtvrtek déšť. Pátek vypadá slibněji.Co ty na to?
reagovat - Úterý 22. října 2013 ve 12:55 ® hraji reakce na …
-
olsak.honza> tak si škrtám, Ostrava Antošovice, tam už taky velcí okouni brzy nebudou.
reagovat - Úterý 22. října 2013 ve 12:36 ® olsak.honza
-
..tak teda ještě ta fotka..
reagovat - Úterý 22. října 2013 ve 12:35 ® olsak.honza
-
Hezký den všem! Na Hartu mě to letos ještě bohužel nevyšlo, ale určitě se polepším.. Posílám jen malý důkaz, že slušné okounky máme i u nás v Ostravě, konkrétně na štěrkovně v Antošovicích. Je to z nedělní procházky, necelý metr od břehu na kopyto. Honza
reagovat - Neděle 20. října 2013 ve 20:33 ® Chorchus reakce na …
-
petr222> ahoj, http://www.chytej.cz/forum/5246/ , 18.8. 22:10, 20.8. 18:15
reagovat - Neděle 20. října 2013 v 18:46 ® petr222
-
Chorchus> zdravím,nedávno jsem viděl odkaz na vyrobu tvého kajaku ale už to nemůžu najít m§žu poprosit o zaslání odkazu na fotky nebo návod blíží se zima a bude nuda tak bych si ho chtěl vyrobit. předem díky
reagovat - Neděle 20. října 2013 v 11:27 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…a nebo ber to tak,že to mohlo být i horší
reagovat…příště jim zase dáme…jdu shánět patrony
- Sobota 19. října 2013 ve 20:38 ® Stroft reakce na …
-
Panové bída, čekal jsem více. Bacha na štiky, pořád zlobí
reagovat - Sobota 19. října 2013 v 6:09 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> tak jim tam pořádně ukaž
reagovat - Sobota 19. října 2013 v 6:09 ® AdamHT reakce na …
-
kejra> my dneska nic, jedem s Hatorkou až zítra snad nás to ráno neodfoukne.
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 15:54 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Kuwa, velké patrony nemám
reagovatDám dvě malé do tandemu
- Pátek 18. října 2013 ve 13:16 ® kejra reakce na …
-
Stroft>
reagovat…nechám tentokrát vyniknout tebe a očekávám,že budu na centimetr poražen…nezlekni se kolem poledne Hatoriho a Adama neb mně ti slídilové včera našli…a přiber si dostatek větších patron,mi došli a na té selekci to bylo znát… s brokama už střílíš jenom po menších
- Pátek 18. října 2013 ve 12:58 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Na sobotu mi necháváš volný prostor? To neděláš dobře,Vladimíre
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 12:52 ® kejra
-
jajco>Nuže ti prozatím popřeji na tvých toulkách mnoho úspěchů a budeme čekat až se někdy vyřítíš s pořádným škunerem
reagovat - Pátek 18. října 2013 ve 12:47 ® kejra reakce na …
-
fola66>díkec…tak ať nový shakespeare shakespearuje a o víkendu jim natřete dupy…já tentokráte musím být hodný
reagovat - Pátek 18. října 2013 v 9:20 ® fola66
-
Parádní okouni velká gratulace. Mi se podepsal zub času na mém elektromotoru shakespeare 34,přepinač rychlostí odešel a nedal ani z bohem.Vydržel bez chyby neuvěřitelných 10let.Ale vím odkud mi pošlou nahr.díl. Tak v neděli na Hartě!
reagovat