Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 791.088 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. října 2013 ve 20:29 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Štylem, bych přetáhnul sám sebe, bo ta ponorka co mi to dnes šlukla v pařezovce a následně kousla či utrhla, byla na medaili
reagovat - Pondělí 14. října 2013 v 18:30 ® kejra
-
…a někdo by s ní občas potřeboval přetáhnout…ale „štyl“ je hezčí
reagovat - Pondělí 14. října 2013 ve 12:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
sajmon> nebo i násada od keseru…
reagovat - Pondělí 14. října 2013 v 11:01 ® hraji reakce na …
-
sajmon> u nás je násada takové to dřevěné, co se drží v ruce třeba u lopaty.
reagovat - Pondělí 14. října 2013 v 9:49 ® sajmon
-
jiris:
reagovatzajímalo by mě, jakou máš představu co je násada a co je roček ???
víš jaký je mezi těmito pojmy vůbec rozdíl
- Neděle 13. října 2013 v 0:23 ® jiris reakce na …
-
kingkubik> nasada, roček už je větší.
reagovat - Neděle 13. října 2013 v 0:09 ® dave76
-
Taky bych to videl na sadku…
reagovat - Sobota 12. října 2013 v 15:10 ® Dredaty reakce na …
-
kingkubik> nemohli je sadit? U nás je kdysi v takové velikosti sadili.
reagovat - Sobota 12. října 2013 ve 12:13 ® kingkubik
-
nevite nekdo co se tam zase deje?v patek jsem nasel dva male candose(10cm) kaput a nejak jsem to neresil kdyz jsem dneska nasel dalsich 7 bylo mi to uz divne:(vse na jednom miste.v patek jsem jednoho vylovil a jeste jevil znamky zivota ale rozplavat jej neslo
reagovat - Pátek 11. října 2013 ve 22:21 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Tak, tak, včilek začala ta správná sezona. Vnitřně si slibuji,alespoň 2× týdně.Ten 50cm. pruh, tam někde na mě pořád čeká
reagovat - Pátek 11. října 2013 ve 20:54 ® kejra reakce na …
-
Stroft>Na image kašli,důležitá je jen ta rybářská hercna…a ta bije pro Hartu!…trošku ještě poladím sestavu a v neděli dám report jak jsem dopad
reagovat - Pátek 11. října 2013 v 17:42 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Nové gatě, nová čapka a výraz jak na hajzlu když dojde papír
reagovatNěco mi tam nechej, pojedu v pondělí.
- Pátek 11. října 2013 v 17:08 ® kejra
-
Tak mi to zase chvilku trvalo než jsem se jim trefil do chutí,ale pak už to šlo skoro na hod.Hlavně okyši futrovali jak o život.Asi v neděli zase
reagovat - Čtvrtek 10. října 2013 ve 13:04 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980> ty nejen ze se vyznas v mikinach ale i ryby umis chytat:Ddo ja se na ten dolnak budu muset stavit:D
reagovat - Čtvrtek 10. října 2013 ve 12:04 ® zander1980
-
reagovat
- Čtvrtek 10. října 2013 v 11:33 ® kingkubik reakce na …
-
fola66> nejsi sam vcera jsem byl a slabota:(dneska jsem zaspal a tak az zitra zase:D
reagovat - Čtvrtek 10. října 2013 v 8:51 ® fola66
-
Zdarec,vypada to asi tak,ze bud nikdo nechyta nebo vam ryby berou jak mi…jeden zaber za den…okounek
reagovat - Pátek 4. října 2013 ve 13:10 ® romča reakce na …
-
děkuju za zprávu
reagovatnevíš náhodou jak je to z místem pod hranexem
je tam moc kořenů ? dík
- Čtvrtek 3. října 2013 v 19:51 ® kingkubik reakce na …
-
romča> cus kamos tam sedi s koulema od nedele respektive sesty den a ani tuk:Dhodne stesti:D
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 15:52 ® zander1980 reakce na …
-
mazar> Celý on.Potkávám se s ním na Hartě dlouho a chvíli mi trvalo než jsem mu přišel na chuť,ale teď se už i rádi vídáme.Dokonce jsem od něj koupil několik krabic s třpytkama a woblerama za pár kaček.
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 ve 14:42 ® mazar reakce na …
-
zander1980> Starý Horák je hodně příjemný pán:) Minule mu nějací kluci sedli na ten jeho flek(který je mimochodem vedle tohodle:)). A dvě hodiny byl do nich schopný hustit, že mají jít vedle, že tam je to lepší a víc tam berou, jsem z něj nemohl:).
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 11:12 ® zander1980 reakce na …
-
radekch> Jenom jestli se tam neopaloval starý Horák z Bruntálu.:)
reagovat - Čtvrtek 3. října 2013 v 7:13 ® zander1980
-
Tož včerejší podvečerní vláčka byla divná.Hejno malých rybek nalezeno,hromada nedobraných záběrů a až po zmenšení nástrah se povedlo pár okounů nevalné velikosti a jeden kandát těsně kolem míry.
reagovat - Středa 2. října 2013 v 19:43 ® radekch
-
Zander.....tak ta pařezovka hned za závodištěm. Chodil jsem tam v létě na jerka, ale slabota. No, slabota – často se tam opalovala jedna paní nahoře bez, tak jsem se díval spíš na ni, než se věnoval lovu
reagovat - Středa 2. října 2013 v 16:25 ® romča
-
Ahoj všichni
reagovatChtěl bych se zeptat jestli někdo chytá kapříky na koule … popřípadě jak je to z místama na hartě jedem tam na týden a dost by nám pomohlo kdyby se nám ozval nějáký Karp Team co má z vodou dobré zkušenosti byl bych rád za každou fotku kapra z Harty díky !
- Středa 2. října 2013 v 15:38 ® kingkubik reakce na …
-
petrikveprik> jo no ja ti to verim:Dale stejne to ze brehu mam rad.lodka je fajn ale letos jsem zjistil ze bez motoru je to vazne zaprah a nic moc sranda
reagovat:D ale ti trolove co si kolem me jezdi me taky dokazou opekne nastvat hlavne kdyz nekde pul hodky slapes:D
- Středa 2. října 2013 v 15:36 ® kingkubik reakce na …
-
šima1970> trefil
reagovat - Úterý 1. října 2013 ve 21:55 ®
-
kingkubik> ze brehu jsem byl na harte poprvé, pak podruhé a pak uz nikdy. Od té doby co kolem me projel protroloval borec na lodce, dymecku v koutku a v lodce se nejaka borka opalovala nahore bez…jsem zjistil ze lodka je to prave
reagovat - Úterý 1. října 2013 ve 21:42 ® kejra
-
Stroft>předběžně úterý-pátek…podrobnosti posléze
reagovat - Úterý 1. října 2013 ve 21:35 ® šima1970
-
Myslíš že jsem se netrefil
reagovat