Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 790.905 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 1. října 2013 ve 21:21 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Termín, místo a čas. První céčko a runda jde na mě.

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 21:19 ® kingkubik reakce na …

zander1980> posledni tri roky je to vsude slabota s okounama!pred treba rokama stacilo najit misto a okouny kolem 20cm jsem chytal na hod a to hlavne po ochlazeni.dneska je to o nahodnych rybach a uz nejaky patek se mi nepodarilo ze brehu najit misto kde by jsem solidne zachytal…s okounama je to cim dal horsi…mozna kluci lodickari je najit a zachytat umi ale ze brehu to je opravdu mizerie a musim rici ze zlate casy nam skoncily!pokud je nekdo jineho nazoru rad s njim na ryby ze brehu zajdu a podivam se jak se to dela

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 21:12 ® kingkubik reakce na …

šima1970> konecne nekdo kdo se vyzna na harte:D

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:58 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>se přidej

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:25 ®  reakce na …

zander1980> jen mlz :-) peknou zahadu jste z toho udelali! Vim naprosto presne kde to je.. ostatne jako vsichni „dlouhokourovci“:-)

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:24 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>…točený Bernard…ten mají mazlíčci tuze rádipivo

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:17 ® šima1970

Myslím že tohleto místečko je naproti jinému místu, které si vybudovali nějací místní lovci kaprů. Pěkně se tam v těch břízkách zabydleli.Na tomhle místě jsou i pěkní candáti.

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:16 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Na Mrku. K Jelovi…Hm…je tam výčep? :-)

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 20:10 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>…ale byl jsi a to je důležité…já asi příští týden na tři dny k Jelenovi…David je už na bivi měkoň:-) …kde je k vidění Hatoriho zub?

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 19:18 ® zander1980 reakce na …

Stroft> No v té „mojí“ mělčiny moc není.Ale teď vím zase já,kterou myslíš ty.Tam bývá na můj vkus moc lidí a poslední dobou se tam lodě točí jak svatí na orloji.Na zubaté jsme tam svého času chodívali dost a býval to těžký nápor na peněženku,když to člověk včas nezvedl před pařezama.

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 18:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> čoeče tak už vím. Cca. před měsícem jsem tam tahal zuby.Z mělčiny to tam padá na 8metrů.

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 18:55 ® zander1980 reakce na …

Stroft> Ale kluci z kapely říkali,že už jednu holku mám…A tak nějak jsem vypozoroval,že jsi asi taky fanoušek dobrého dlouhého kouře,tak se možná u té vody někdy potkáme a můžeme v přátelském duchu zabafat a zalapat.

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 18:46 ® zander1980 reakce na …

radekch> Stranu jsi tipnul dobře,ale není to ona.Ale bývala to jedna z nej zátok na všechny dravce.Pokud tam chodíš,tak mi asi dáš za pravdu,že konkrétně s okounama je to tam už hodně slabota oproti minulým rokům.

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 18:13 ® radekch
radekch

Zander – můžu si tipnout ??? Od mostu u závodiště ( cesta Bruntál – Razová ) jedeš až na konec asfaltky, pak kousek dolu po louce ( naproti je kostel ) a vpravo je taková kuásná zátočka s pařezama ??? Tož co ???

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 17:08 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> Čapku si nechej je šik.Nikdy nevíš, koho v lese potkáš, zvláště v této době, kdy je v lese houbařek, více jak hub:-) A každý „zářez“ se počítá, no ni?

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 17:00 ® zander1980 reakce na …

Stroft> Já stále věřím v morální vlastnosti a pevný charakter,ale k…v lidí je dost,o tom žádná.A taky věřím,že podle čepice mě jistě na Hartě jednou vystopuješ.:)Asi budu muset kůpit nějakou novou,sakra..

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 16:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Byl jsem v sobotu, kosa jako z nosa:-((

reagovat
foto/forum/2013/th-img101979.jpg
Úterý 1. října 2013 v 16:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> Kde žiješ, čeeče, jsi v česku a tady se úspěch neodpouští, no ni?:-)

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 16:41 ® zander1980 reakce na …

Stroft> Pánové,nejsem krkoun ani nepřející,ale místa je tam stěží pro dva vláčkaře a nerad bych se mačkal.Harta má 900ha a každý si může najít to „svoje“místo,no ni?

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 16:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Super, když je Zander takový krkoun, tak svoláme zbytek mražakového družstva a jdeme do nich. Ps. Viděl jsi toho Zuba od Klasoně? :-(

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 15:31 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Péťo klid…to místo bezpečně poznávám,stačí jedna početná loupeživá výprava ostraváků a ten flek dovybrakujeme a všechno sežerem…:-D

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 15:27 ® kingkubik reakce na …

zander1980> tak ty tipy na megahejna hezky predej ja jsem je vcera teda nenasel:/zato rymecku,kaslicek a horecku mam dneska luxusni!

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 14:10 ® zander1980 reakce na …

Stroft> A to zase prrr.Každý máme svoje místa a tak je to správné a tak to má být…:) Zítra končím dřív v práci a půjdu si zaházet,tak snad něco bude kousat.Mám totiž info o megahejnu malých rybek na jednom fleku.A kde jsou rybky,jsou i hen ti oni!

reagovat
Úterý 1. října 2013 ve 12:40 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> Hm, dám se podat. Souřadnice do SZ:-)

reagovat
Úterý 1. října 2013 v 7:17 ® zander1980 reakce na …

Stroft> Samá voda..Tím směrem moc nejezdím,protože to mám zbytečně z ruky.Obávám se,že to ani jeden netipnete,pánové.:)

reagovat
Pondělí 30. září 2013 ve 20:31 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> Kufa, jsem si byl jistý:-(( Možná je to ta další zátoka, směrem na hráz, tam to vypadá podobně:-)

reagovat
Pondělí 30. září 2013 ve 20:25 ® kingkubik reakce na …

Stroft> ee je to jinde.dneska jsem se tam byl podivat ale byly tam nasackovanni kaprobici s petkou 100m daleko!nemelo smysl se tam hnat tak jsem prochytal okoli a skoncilo to dneska nadhernym zerem:D

reagovat
Pondělí 30. září 2013 ve 14:26 ® zander1980 reakce na …

Stroft> Toto je v zátočce s pracovním názvem Kančí.Každý večer nám chodili dvacet metrů za prdelí a dělali bordel v houštině.

reagovat
Pondělí 30. září 2013 ve 13:59 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> JEDINĚ TAK, MYSLEL JSEM, ŽE JE TO PSI ZÁTOKA.

reagovat
Pondělí 30. září 2013 ve 13:22 ® zander1980

Stroft> Tak to si pleteš místo,protože v sobotu jsem tam ještě byl a auto bylo na cestě a z vody nejde vůbec vidět,čéče.. Za celý týden se tam objevil jen porybný z Meziny na okouny s rybičkama a na nějaký bonz,že masíme kapry.Asi nějací mrazákoplniči dali falešné echo,aby měli klid na paličkování rybomasa.A že se přes daleklohled dozvíš věcí,jakou mají někteří„taky rybáři“ doma spotřebu rybiny..

reagovat