Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 790.911 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. září 2013 ve 21:02 ® kingkubik reakce na …

Hatori> cau Honzo.okouni na hloubce?my dneska taky nic jedno C dorostence dva nedobrane zabery od kudlicek ale okoun ani jeden zase:(celou zatoku jsme meli pro sebe nikde ani noha…zato zima jako prase:)uvidime co se povede zitra snad bude lepsi pocasi jelikoz dneska to bylo nechytatelny!

reagovat
Pondělí 2. září 2013 v 7:06 ® Hatori
Hatori

Včera jsme ráno pěkně zmokli, za pět hodin vláčky pár okounů a jedna kudla. Slabota…8-( Zkoušel jsem větší gumy na fousaté a není to asi nejlepší strategie. Zmenšoval jsem až na 7 cm. Nikdo nikde, lidí na víkend málo.

Hackl To bude v rukách asi:-93; chce to trpělivost..

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 19:53 ® kingkubik reakce na …

jajco> ja pocitam ze uz by mohli pomalu zacit jit…v tydnu jim dal ale beru vetsi gumy takze bud 40+ nebo nic:Dvlastne v patek rano jsem se umyval jak me rafla stika a pod nohy mi priletela rybicka za ni hned okoun. jak okouna tak ploticku jsem lapnul do ruky:Dtakze vlastne taky jsem lapnul:D

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 19:24 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> No já na ně mám taky smůlu,tenhle udělal velkou radost,byl takovej pěkně kulatej.

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 19:01 ® kingkubik reakce na …

jajco> jn myslim:Duz je mi do breku:Dale tipuji to na slusny vousaty hovadko:( bud rad ze je to tak bere…ja o okouna nezavadil a to jsem je hodne zkousel:(ale teprve ted prijde ta prava chvile

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 18:33 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Neco sem četl vedle,jestli myslíš to co já.

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 18:23 ® kingkubik reakce na …

jajco>chces pobavit?

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 17:57 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Štikuli už jsi dostal,nebo se ti pořád vysmívají?:-D Já byl včera zkusit Žermanice na večer a jen okoun přes 30cm.Vzal sem sebou syny a potvory mi nechtěly vůbec půjčit prut,jak je chytla přívlač.

reagovat
Neděle 1. září 2013 v 17:50 ® kingkubik reakce na …

sajmon> jo uz jsem to zjistil taky:(nevadi mi nonstopka ja by jen chtel docilit aby sebou nesla nejaky pravidla…

reagovat
Sobota 31. srpna 2013 v 10:09 @ Hackl

Ahoj,byl jsme na chatě v roudně a zaplatil jsem si jednodení povolenku.Vyšel jsme ve 3 ráno k hartě k takové zátočině s mnoha kořeny a přítokem kde jsou ůdajně velké štiky.Šel jsem na vláčku,o půl šesté se rozednilo tak jsme začal vláčet,poprvý asi v 7 mi něco potáhlo ale hned zas pustilo,to jsme neřešil pak jsem podel břehu nahodil kolem 8hodiny na zeleného volbera 8cm a škubla obrovská štika.Jsem vláčkář začátečník,takže jsem nevěděl jak správně zaseknout.Sekl jsem rybu jsem měl tak 3sekundy na prutu,když zatřásla hlavou vyvlékla se.Bylo mi to líto.Potom už nezabralo nic.Naobědval jsem se a šel obhlídnout o kousek dál,strmou čistou vodu s velkým kořenem ve vodě.No tak tam jsem si dokonce i zaplaval,bo jsem měl vázku.Ale jak mile jsem přišel tak nahodím wobler asi 14cm a najednou se zastaví,říkám si co to?Zase vázka?!!Tak jsem zatáhl a najednou se rozjede štika asi 50cm přímo ke břehu,silon nebyl v tahu a štika ve vzduchu mrskla hlavou a byla pryč.Stál jsem v ůžasu ale taky jsem nechápal ty záběry.Že nešly rozeznat od vázky.Zkouším znovu.Bylo asi 15hodin odpoledne když vyzkouším přívlač s mrtvou rybkou.Vzal jsem jednoháček na lanku a píchnu to rybce do tlamy,měla asi 10cm.Říkal jsme si oddělám cívku až ucítím záběr,at to trochu pokouše a pak seknu.Hodim to za kořen a vleču abych vylákal štiku.Najednou se z hlubiny vynoří podle mého 80cm štika a obloukem jako žralok sežere z hladiny mou nástarahu,mířila zpět do hlubiny.Než jsme stihl oddělat cívku rybce se odtrhla hlavička a štika zbytek těla snědla.A potom až do večera ani tuk jak na rotačky,stream­ry,woblery mrtvé rybky tak ani na plandavky.A k ve­čeru na kačenu ani ťuk.Můžete mi říct co jsem udělal špatně?Díky,vážně by mě to zajímalo.

reagovat
Pátek 30. srpna 2013 v 9:39 ® sajmon

kingkubik. No opravdu s tím nic nenaděláš! Co by si taky s tím chtěl dělat, je to rozhodnutí Ministerstva zemědělství a je vše řádně dle zákona. Není zde porušeno, myslím si, zcela nic. Uživatel revíru (VÚS Ostrava) podalo písemnou žádost majiteli příslušného revíru a ten žádosti uživateli revíru vyhověl. Prostě tak to je, neřešme to. Tak máme na Hartě nonstopku, mě to taky štve, ale co s tím naděláme. Prostě jednou je to dané, tak tak to prostě je. Smiřte se s tím.

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 23:11 ® kingkubik reakce na …

mazar>nejhorsi je ze ani tim liskanim si nepomuzes…jsem zvedavej kolik jich zase rano najdu.zajimalo by me jestli uz to nemam nahlasit na svaz ze tady cecka do 40cm maji nejakou nemoc a umiraji.pockej pristi rok jak bude nonstopka od zacatku sezony!to teprve na harte potece krvava voda!docela me sere ze se nevyznam v rybarskem pravu atd atd…klidne by jsem se obratil na prislusne organy a vznesl aspon stiznost po pripade navrh aspon na nejaky omezeni v dobe nonstopky.ale zkusim rano pozjistovat od kolegy co vse by se s tim dalo delat ale obavam se ze ja sam na to budu maly pan…

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 22:53 ® mazar reakce na …

kingkubik> Tak jak říkáš a já si myslím, že u těch kaprů je to fakt víceméně jedno ta ryba se dvacítkou koulí prostě nezažere o candátech se nemusíme bavit, viděl jsem to plavat kolem břehu sám. Já jsem měl na Hartě kontrolu letos vlastně vůbec poprvé od té doby co tam jezdím a to hned dvakrát, tak jsem si myslel, že se věci začly trošku hýbat, už jsme se o tom bavili, kdyby byla povolená rybka 15 cm a výše tak by se tou nonstopkou vlastně nic nedělo, protože bordelu tam bude pořád stéjně, dost mě taky zaráží, že hodně rybářú tvrdí, že bordel je tam hlavně po koupajících se, ale sám dobře víš co za odpadky se tam válejí a je víc než jasné, že většina je od kolegů, na závěr se nechám trošku unést, kur.va ja bych to liskal hlava nehlava:).

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:24 ® kingkubik reakce na …

mazar> jj taky jsem uz zaznamenal ze cim blize k pritoku tim vice kontrol(mam jedinou kontrolu a to na pritoku)…dobre ale ma predstava o ryb stratzi na takovym reviru je daleko jina.nevim cim to ale po napusteni tam fungovala ryb straz.v doprovodu policie,jezdili na clunech,smatlali po brehu,tehda jsem na ryby chodil jen o vikendu kdyz jsme ukecali s brachou tatu a to nas stale cepoval nejaky porybny! o te nonstopce se nemusime bavit ze.aby jsem pravdu rek desim se se toho jak pristi rok bude nonstopka uz od toho 16nacteho:(se spostou lidi to nic moc nedela ale az budu chytat kapry taky mi to bude jedno a budu jeste rad!

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 10:44 ® mazar reakce na …

kingkubik> Já jsem měl letos už dvě kontroly a to jezdím podstatně méně, než předešlé roky obě na mezině. Co se toho bordelu týče tak mi to nepříjde, že je ho víc než předešlé roky, ale to nemění nic na tom, že ho je hodně, kdyby, ale každý poctivě přišel a před chytáním si místo uklidil, tak to taky vypadá lépe, ted jsme odvezli dva pytle bordelu a z toho byla naše tak maximálně půlka pytle, staré deštníky atd. nechápu. Těch malých candátu tak je otočených fakt dost, taky jsme na to koukal, když už nonstop, tak to mělo mít nějaké pravidla.

reagovat
Středa 28. srpna 2013 ve 23:29 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> stacilo kdyby ta rs se tam vbc ukazala…s pro­minutim na to ferove serou!!!!na jaro se tam ukazali profici a uz po nich neni ani vidu ani slechu!ted jsem to pocital…za poslednich 40 dochazek na hartu nemam kontrolu pricemz jedna dochazka dela minimalne 6h s vlacakem v ruce a kilometru mam naslapanych taky dost!

reagovat
Středa 28. srpna 2013 v 15:10 ®  reakce na …

fola66> no hoši.. ještě aby RS rozdávala podrby za špatné sraní :-D D

reagovat
Středa 28. srpna 2013 ve 12:21 ® fola66 reakce na …
fola66

Je to jen olidech,ja si to zahrabu jak kocka:-) . Mrzi me ze po sobe rybari neuktidi,ale urcite to neni 24hodkou. Vice duslednejsich kontrol. Petru zdar:-)

reagovat
Středa 28. srpna 2013 ve 12:00 ® kingkubik reakce na …

jajco> dneska zase dva:( ale jednoho 40cm jsem nasel cca 20m od kluku chytajicich na vyvesenou......byl relativne cerstvy tudis by jsem to tipnul na jejich praci:(Nachodil jsem dneska dost a muzu poslusne hlasit ze nebylo krovi kde by nebylo nasrane!

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 ve 23:01 ® kingkubik reakce na …

jajco> jj cetl jsem …uvidim co najdu zitra

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 17:50 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Já našel taky dva kolem 40cm.

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 ve 23:22 ® kingkubik

me se dneska rano podarilo najit 4 mrtve cecka cca 40cm uz v znacnem rozkladu sice ale myslim ze jich zarve o dost vic:(smutne na tom je ze jsem prosel asi jen 300m brehu:/ zajimave ze vsichni chteli chytat sumce a nikoho jsem poradne nevidel…a mrtveho sumce na brehu taky ne…ony ty cecka asi budou nemocny.a ta nemoc se jmenuje jak?rybicka10cm????

reagovat
Pondělí 26. srpna 2013 v 6:31 ® welik
welik

a bude hůř a hůř kluci.

reagovat
Neděle 25. srpna 2013 v 18:15 ® Weinis reakce na …
Weinis

ja vidim ten bordel kolem chce se mi zvracet

reagovat
Neděle 25. srpna 2013 ve 13:36 ® Dredaty
Dredaty

Byli jsme minulý pátek/sobotu a taky mi stačilo. Bojky neosvětlené, vyvezené i víc jak do 2/3. Jedeš v půlce, aby ses teda aspoň vyhl těm „legálním“ do 1/3 a najednou řev ze břehu, jestli jsi to a to, že jí má tam na „druhém břehu“. Škoda mluvit, bojím se příštího léta, až bude ta 24 celé 2 měsíce.

reagovat
Sobota 24. srpna 2013 v 11:39 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> To je slabé slovo,kupodivu sem neslyšel zpěv a hlasitou hudbu,ale všude nasrané,odpad­ky.V ponděli asi vezmu nějaký ten pytel a jak pojedu kolem,tak udělám trošku pořádek alespoň na kousku.Jinak na břehu dvamrtví candáti kolem 40cm a já dvě malé štiky,které se v břehu setřepali,po setmění bez kontaktu.Vylezl měsíc a ten mi nikdy nepřál.

reagovat
Sobota 24. srpna 2013 v 10:40 ® kingkubik reakce na …

jajco> mazec co:(

reagovat
Pátek 23. srpna 2013 ve 22:40 ® jajco
jajco

Tak jsem se odvážil zajet si zachytat a asi to přes léto už zkoušet nebudu.Je mi z toho celkem smutno jak to tam vypadá.

reagovat
Úterý 20. srpna 2013 ve 21:30 ® kingkubik reakce na …

jajco> taky rad chytam okouny a dva dny se o to pokousim:D v pondeli vemu sportexa a velke gumy a trefuji mi je okouni ale nedobiraji tak dneska s destinkou a malyma gumama a zase berou stiky:Dcert aby se v tom vyznal:Dnezavidim mlademu:Dale jestli ti vyjde ten lexus tak to bude mit na okouny good

reagovat
Úterý 20. srpna 2013 v 18:01 ® jajco
jajco

kingkubik> Ten má 2.9metrů,to je na něho moc a rád chytá okouny,tak mu vezmu nějaké to Ul- ko.Ale má podminku udělat si papíry.

reagovat