Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 790.965 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. srpna 2013 v 15:19 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> proc mu nedas toho dragona
reagovatbude chytat a jeste mu svaly narostou:D
- Pondělí 19. srpna 2013 v 10:48 ® džigit
-
http://www.slevomat.cz/…slezka-harta?…
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 22:02 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> To né,jen chci něco pro syna.Chce chodit do kroužku a chce i prut na přívlač.
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 21:43 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jakypak nevydrzel hazet:Dbud na sebe trosku tvrdsi:Dale jak jsem si u sousedu vsim budes lapat s ULkem jo:D
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 14:49 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> No jo,když já bych stejně celou noc nevydržel házet a kaprovercajk jsem už odložil.Příští týden v pátek bych se ale měl urvat a pojedu to tam proházet.
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 12:16 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jo ted mi na cantatofleku prestali brat candati a najeli stiky tak jsem celkem cumel asi ten flek budu muset prejmenovat:Dpres tyden to vypada na fajn pocasi tak snad se neco povede:Dale divim se ze tebe jeste nonstopka neprilakala?a je o co stat hlavne o vikendu(sice jsem nebyl ale kolegove hlasili) svetylek tri a za 10cm ploticku se na harte plati zlatem…candattci se rezou hlava nehlava
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 v 9:13 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> A potom že nemůžeš zavadit o štiku letos!
reagovat - Pátek 16. srpna 2013 ve 20:48 @ Petra2013
-
Dobrý den rybáři.
reagovatJeště jsem tady nepřispívala, ale včerejší zážitek mě donutil to udělat protože to možná bude někoho zajímat. Od pondělí do dneška jsme byli na Hartě, auta jsme měli zaparkované tak 40metrů nad náma a i když nás od aut dělilo několik malých stromků, tak jsme na ně viděli dobře. Včera jsme si kolem třetí odpoledne všimli, že z lesa vycházejí dva turisti, jeden byl blond s červeným baťohem a procházeli dál kolem našich aut. V pět odpoledne jsme si vytáhli jídlo, uvelebili se k prutům a šli jsme se nadlábnout. Po chvilce nas z klidu vytrhl alarm u auta tak jsme vyskočili a viděli už jen jak ti „turisti“ utíkají od auta do vysoké trávy. Tchán si nechal kousilinek pootevřené okýnko aby se mu tam trošku větralo tak nejspíše se tam snažili strčit ruku, ale pohybové čidla zareagovaly jak měly. Od vedlejšího stanu pak říkali, že se tam celé ty dvě hodiny motali kolem všech aut. Ano tohle byla naše chyba, že zůstalo kousek otevřené okýnko, ale protože často vidím, že si tam rybáři nechají auto a mají okna dokořán, tak si dávejte pozor na dva turisty s červeným baťohem.
Jinak co se týče úlovků, tak žádného „krakena“ jsme nevytáhli, ale za ty čtyři dny a kousek, jsme vytáhli kolem deseti kapříků, tři candáty a jednoho sumce (100cm).
- Čtvrtek 15. srpna 2013 ve 22:58 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980> je pravda ze co se snazim nekourit tak mi to nejak nejde:D
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 ve 13:38 ® zander1980 reakce na …
-
kingkubik> aha,takže v kouření to bylo,to je jasné.příště kuřit preventivně před lovem a ne až po fiasku..
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 ve 13:36 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980> na podberak se ani nedostalo:(vcera jsem trefil flek a na nem vyjete ponorky…neveril jsem a kdyby bylo jaro reknu ze jdou do treni!jedna pekna mi vcera spadla …klasicky zaber pod nohama.tak si rikam ty tam budou i zitra.a zase zaber pod nohama v primem prenosu.zasek razantni a a byl jsem presveceny ze ta vysi dobre jelikoz jsem to krasne s polarizackama videl…lehce povoluji brzdu jelikoz jsem cekal nejaky vetsi vypad a houby stala na fleku otevrela hubu 2× se mrskla jako by na miste a byla v trapu.tak jsem si ponadaval sedl na kamen po trech tydnech bez cigara jsem si zakuril a jel domu!
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 ve 13:28 ® zander1980 reakce na …
-
kingkubik> máš si koupit Rapalu za 250Kč a jít do pařezů..:)a pořádný podběrák máš?
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 ve 13:13 ® kingkubik reakce na …
-
olsak.honza> co ja by dal dneska za woblera:(spadla mi pekna devadesatka pod nohama:(zatraceny jednohaky:)vcera jsem taky o jednu peknou prisel:(nevim jak to delam ale letos uz jsem uz minimalne o tri moc pekny ryby prisel:(
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 v 11:28 ® olsak.honza reakce na …
-
zander1980> Ale to já vím,dotaz byl ironický,jezdívám tam,Hartu trošku znám a něco málo už mám odloveno,raději teda gumu než woblera,nicméně za případný společný lov bych byl vděčný..
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 v 8:43 ® kingkubik reakce na …
-
zander1980> jj jeste jsi zapomel dodat ze jak to neni rapala za 250kc nema to v parezech cenu:Dsynek si musi uvedomit ze uz je to okres brutal…drsny kraj-drsne ryby-mohou se podarit i zubate zaby:D
reagovat - Čtvrtek 15. srpna 2013 v 7:14 ® zander1980 reakce na …
-
olsak.honza> To bych Tě rovnou mohl vodit za ruku kolem vody.Potom by jsi náhodou nic nechytil,pomluvil mě a má průvodcovská činnost by dostala vážné trhliny hned v počátku.Pěkně si vem zeleného voblera s ponorem aspoň 4metry a jdi do pařezů. p.s.kdo oře v pařezech,ten chytá..
reagovat - Středa 14. srpna 2013 ve 21:27 ® olsak.honza reakce na …
-
..tak mi ještě prozraď, ve které zátoce se schovávají a bude to dokonalé..
reagovat - Středa 14. srpna 2013 ve 20:01 ® romanek26 reakce na …
-
zander1980> tak to jeden vobík bude málo
reagovat - Středa 14. srpna 2013 v 15:48 ® zander1980 reakce na …
-
olsak.honza> Na rybičku teď neberou.Vem voblera a zajdi někam do pařezovky..
reagovat - Středa 14. srpna 2013 v 11:44 ® Stroft reakce na …
-
olsak.honza> Na rybičku
reagovat..... Tak to jeďině na hráz.
- Středa 14. srpna 2013 v 11:19 ® olsak.honza
-
Ahoj všichni,poradí mi někdo,kam jít nejlíp na Hartu na candáty na rybičku ze břehu?
reagovat - Úterý 13. srpna 2013 ve 23:37 ® mycek
-
to na moje přání vyfotil kolega,už jsem tady něco dal,ale to bylo z větroně
reagovat - Úterý 13. srpna 2013 v 8:53 ® kety.vydra reakce na …
-
mycek> Cos dělal v 11ti kilometrech? Tos letěl na dovolenou a zrovna přes Hartu?
reagovat - Pondělí 12. srpna 2013 ve 23:05 ® kingkubik reakce na …
-
mycek> to asi nebude z rozhledny v roudne ze:Dpekny foto…taky mam nejaky fotky od znameho ale jen z rogala…tohle uz je jina liga
reagovat - Pondělí 12. srpna 2013 ve 14:37 ® mycek
-
Pohled na Slezskou Hartu z výšky 11300 m.
reagovat - Neděle 11. srpna 2013 ve 22:27 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> ja uvazuji ze zajedu v tydnu ale taky mi to moc nevychazi.a vubec ted pres praqzdniny vbc o nic neprichazis a aspon si nemusis kazit iluze o harte!
reagovat - Neděle 11. srpna 2013 ve 21:41 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Já hořím celé prázdniny,mám tolik práce,že letošní noční vláčka je u konce,snad jednou to možná stihnu.
reagovat - Neděle 11. srpna 2013 ve 21:05 ® kingkubik
-
byl nekdo?ja dneska pekne vyhorel:/
reagovat - Pátek 9. srpna 2013 ve 20:17 ® BIGCARP reakce na …
-
Pozdě ale přeci.Konečně jsme se dočkali,super
reagovat)
- Pátek 9. srpna 2013 ve 14:11 ® ThomasD
-
Mám špatnou zprávu pro některé. Na Hartě je od včerejšího dne povolen lov nonstop viz: http://www.rybsvaz-ms.cz/…ZE-16231.pdf
Rozhodnutí MZe ČR ve věci žádosti ÚS ČRS Ostrava o výjimku z denní doby lovu v období od 8. srpna do 31. srpna 2013 a období od 16. června do 31. srpna pro rok 2014: •revír 471 048 Morava 17A – ZAMÍTNUTO •revír 471 200 Slezská Harta 1A – POVOLENO
reagovat