Chytej.cz

Slezská Harta

17.9.2007 | Petula | 791.088 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 15. července 2013 v 19:09 ® kejra reakce na …
kejra
reagovat
Pondělí 15. července 2013 v 17:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

kingkubik> Na většinu případů, si vystačím s Toulenem.

reagovat
Pondělí 15. července 2013 v 10:26 ® kingkubik reakce na …

jajco> ja se zkusim hecnout zitra nebo ve stredu ale hnedka z rana…akorat premyslim nad flekem?

reagovat
Neděle 14. července 2013 ve 23:21 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Tak hlásím nic,jen dva drbance do gumy a jeden setřepanej hned po záběru.

reagovat
Neděle 14. července 2013 ve 21:47 ® kingkubik reakce na …

jajco> bud klidnej:Dja jsem chtel jit taky dneska ale vcerejsi svatba+dnesni turnaj byl moc zahul na mou jatru:Djsem rad ze jsem doma

reagovat
Sobota 13. července 2013 v 17:00 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Zítra večer jim dám,dnes jsem se synem trénoval s hrouzkama a zítra to půjde.Pokud mi nebude blbě z oslavy narozenin.pivo

reagovat
foto/forum/2013/th-img100128.jpg
Sobota 13. července 2013 v 5:36 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik>Vzdal jsem to,zmoknul jsem na houbách a to mi stačilo.Jsem líný jak prase.

reagovat
Sobota 13. července 2013 v 0:24 ® kingkubik reakce na …

jajco> tak co vzdal jsi to nebo jsi nakonec byl?kdyby jsem mel na tebe tell ti cinknu…mlada musela za sestrenkou co se vdava a tak se mi naskytnul volny vecera sup za klukama k vode:(ale slabota i kdyz pocasi nebylo uplne zly.jeden dorostenec a jinak nic:(

reagovat
Pátek 12. července 2013 v 7:21 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Já si užil zase pracovní sobotu i neděli a to ty si tahal céčka z vody!pivo

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 21:52 ® Petula
Petula

Divočák je to pěkný,respekt z nich mám přes noc na břehu a je vidět,že je třeba se mít na pozoru i přes den

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 20:30 ® kingkubik reakce na …

jajco> tvl to ma nekdo zivot zliskat se ve stredu:Dna pytel jak je to pocasi jako na houpacce:(

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 20:08 ® kingkubik reakce na …

AdamHT> a rekni mi kde jsou ty zatraceny zubaty?

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 19:06 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Dnes sem to vzdal,kocovina mně zmohla rybolov odkládám na zítra.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 15:47 ® AdamHT
AdamHT

dneska to celkem šlo 4 cečka pětkové řady a Hatori jedno a dva okouny.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 15:45 ® kingkubik reakce na …

jajco> snad se ti zadari nam to tento tyden vbc neslo pocasi je celkem na pytel:( nic valim robit pak dej vedet kolik fusatych:D:D

reagovat
Středa 10. července 2013 ve 23:29 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> ty vole,ty si akční! Já být tebou,tak brzdím co se dá!vykašli se na svatbu!Bo ti bude blbě!Zahradu poseká sekačka!A třešně jsou na pálenku na houno!Být tebou,jdu na ryby,nechytneš nic!kurde,už to nepiju! Zítra dám echo jak velké to houno bylo!

reagovat
Středa 10. července 2013 ve 22:31 ® kingkubik reakce na …

jajco> tvl ja ted byl tri dny za sebou jelikoz o vikendu mam svatbu a turnaj a na ryby se nedostanu:(zitra zrovna musim jet sekat zahradu k tetce a natrhat tresne at je z ceho palit jelikoz svestek moc nebude:(skoda ze jsem si to neprecetl driv:(

reagovat
Středa 10. července 2013 ve 20:52 ® mazar reakce na …

„Plaval rychle jako prase“:-D .

reagovat
Středa 10. července 2013 v 16:12 ® knopivo
knopivo

No, byl jsem docela zděšený když jsem ho zahlédl, byl zrovna ve stejné úrovni od břehu jako já, nešel vůbec slyšet. Docela trvalo než jsem ho dohnal, plaval rychle jak prase :-) Každopádně od té doby se dívám i na vodě kolem sebe :-)

reagovat
Úterý 9. července 2013 v 18:00 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Ve čtvrtek nejdeš na večer vláčet?Já jedu kolem a zajdu.

reagovat
Pondělí 8. července 2013 ve 21:06 ® kingkubik reakce na …

Alesio> neni!

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 19:44 ® Alesio

Zdravím všechny. Je prosím Vás udělená vzjímka pro nonstop rybolov na Hartě? Dík za odpověď.

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 15:26 ® kingkubik reakce na …

Hatori> a ja stejne verim ze jde…za x let az se stesti unavi a sedne zase na me.zrovna sedim a premyslim jestli to dneska ma cenu zkouset…pocasi neni zly ale potrebuji se vyspat nekdy:(ale letos spise doufam ze se mi podari uvlacet neco vousatyho…stacil by uplne dorostenec:(ale proste asi jsem jalovej:(

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 11:48 ® AdamHT
AdamHT

knopivo> cííí jo vodní prase to se jen tak nevidí :-)

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 9:42 ® fola66
fola66

Divocaka videt jak si plave…tak to je sila. Kimos videl na Harticce srnce jak si to plave na druhou stranu.

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 9:34 ® Hatori
Hatori

kingkubik> Já taky myslím, že tvůj céčkový osobák už překonat nejde kámo :-)

reagovat
Neděle 7. července 2013 ve 23:52 ® kingkubik

jajco> jiste ze doufam :-D nejaka ta 105tka tam isto jeste plave:Djinak dneska to bylo vazne horsi povedla se jedna peknejsi fish kolegovi.mi spadnul jeden dorostenec a tim to skoncilo ale uz cestou na hartu jsem vedel ze to bude stat za prd ale co kdyby:D

reagovat
Neděle 7. července 2013 ve 22:40 ® Dredaty
Dredaty

knopivo> :-D

reagovat
Neděle 7. července 2013 ve 22:05 ® macek2 reakce na …
macek2

džigit> ty bivaky no koment

reagovat
Neděle 7. července 2013 ve 21:36 ® džigit

macek2> ty bivaky v zadu? :-))

reagovat