Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 791.007 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. června 2013 ve 23:27 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> cau Honzo.mno letosni sezona zatim na jednicku!sem tam to kouse dobre jen to neni tak pedstre.teda okouni nejdou vbc ale ti maji casu dost a zubaty taky ne…mel jsem jednu peknou ale nebylo nam souzeno:)ted jsem si odskocil do turecka neco vysnorchlovat ale pristi tyden jim zase nedam pokoj:)co vy?
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 12:07 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Rychlost člunu by měla být taková, že při ostře střižené zatáčce, letíš 20 metrů vzduchem. Ostatní rychlosti jsou na šneka
reagovat - Středa 26. června 2013 v 8:18 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> TORQEEDO je pecka, jenom ta cena
reagovatChlebiš je prodává,ale i ta naše Minnkota s digi maximizérem,je hodně v pohodě,fakt na ty dvě baterky se dá objet celá Harta
AdamHT> Já myslím, že jsou zaparkovaní na 7
OK tak já vyrazím na Skalku,ať to máme druhově pestřejší. Dredaty> Ze skal se dá vždycky dobře zachytat.Jajco nebo Kingkubik, by ti mohli povyprávět,co vytáhli ze břehu za bestie
- Středa 26. června 2013 v 7:24 ® AdamHT reakce na …
-
Hatori> jj dneska jde pod zamek, dneska budu mít ty hačky tak budu dělat osmičky a dvanáctky
reagovat - Středa 26. června 2013 v 0:34 ® Dredaty reakce na …
-
Hatori> loď má, ale čas nemá. Proto se ptám, jestli se dá ze břehu, že bych zajel aspoň tak.
Stroft> s motorem už řádí od minulého léta. Lítá to po té vodě dobře.
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 23:20 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Prochajdu jsem potkal, očumoval jsem ten jeho motor
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 22:02 ® Hatori reakce na …
-
AdamHT> OK, tak čtvrtek a doufám, že něco rubnem
Zítra zameček?
Dredaty> DA se lapat i ze břehu, však Peťa Prochazka má novou našlapanou loď
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 21:57 ® AdamHT reakce na …
-
Dredaty> dá se ryby jsou blízko v malé hloubce tak cca 5 m
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 20:52 ® Dredaty
-
Achjo, taky bych zajel. Dá se něco pochytat ze břehu nebo jsou ryby daleko?
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 20:09 ® mkratas reakce na …
-
AdamHT> já myslím že jo
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 19:05 ® AdamHT reakce na …
-
Hatori> tak ve čtvrtek jedem vypadá to dobře, jen ráno bude trochu kosa
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 17:07 ® AdamHT reakce na …
-
a stroft taky pochytal
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 17:26 ® AdamHT reakce na …
-
zedus> jo tak to byl teb druhý mrak, my odjížděli cca v jednu. tak to nechápu ty tam chytneš cečka, harori taky a já mám asi posrané ruce a házel jsem to do kýblu
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 15:31 ® zedus reakce na …
-
Hatori> Tak to já chytil asi ten druhej mrak. Přijel jsem až po bouřce a bylo krásně, najednou mráček. Hup nad Hartu chcanec jako kráva. Bouřka to nebyla, žádný blesky nic ani vítr.
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 15:21 ® Hatori reakce na …
-
zedus>Byla to solidní bouřka
reagovatto jsem dlouho nezažil takovou rubanici s kroupama. Před ní jsem lapnul jedno šestkové céčko.. Stroft> S ® AdamHT pojedeme ve čtvrtek a asi i v neděli ráno, zaplatil jsem si povolení vjezdu v Mezině. Je tam luxusní sjezd do vody
- Pondělí 24. června 2013 v 8:50 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Zkoušeli jste zátoku v Mezině? Kdy jedem????
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 8:13 ® zedus reakce na …
-
AdamHT> Sakra to jsem vás zase někde minul. Zmokl jsem taky solidně. Naštěstí mě všechno z lodě odteče dírama zase do vody, akorát to oblečení zůstalo durch, ale to už jsem stejně chtěl valit domů. Jinak já standart. 3 céčka do 60 a jeden spadený. Zase tam jak jsme se potkali na zahájení.
reagovat - Pondělí 24. června 2013 v 7:52 ® AdamHT
-
Pro jistotu upřesnění těch 20 cm bylo v zadní části, protože loď byla navalena na břehu a mi jsme se schovali v lese. To proto, kdyby se někdo nudil a chtěl spočítat jaký je potřeba objem vody aby to šlo ke dnu
reagovatStroft: ráno to vypadalo dobře, zataženo, žádný vítr, potom se vyčistila obloha a byl pařák, no a pak to přišlo, 20 kýblů za sekundu
- Neděle 23. června 2013 ve 22:29 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Hm, klobouk dolů, mě od lovu odradila předpověď radaru.
reagovat - Neděle 23. června 2013 ve 20:48 ® AdamHT
-
Tak dneska na harte jrme moc nepochytali, zato jsme kvalitne zmokli. V lodi 20 cm vody batohy plavaly. Ale bylo peckovne nikde nikdo.
reagovat - Neděle 23. června 2013 ve 12:20 ® alfík reakce na …
-
To jsem si Rytmuse spletl s někým jiným, Rytmus se jen zaregistroval, aby mi mohl vynadat.
reagovat - Neděle 23. června 2013 ve 12:04 ® alfík reakce na …
-
Ta kačena byla jiného rybáře,který se bohužel neozval, a já se jen slušně zeptal jestli Vám všem říká něco rybářský řád.Jinak jsem rozený moravák a ty děcka jsem potom taky okřiknul.Jelikož tu celkem často diskutuješ, dost mně to překvapilo, že to seš zrovna Ty.
reagovat - Sobota 22. června 2013 ve 12:51 ® AdamHT reakce na …
-
mkratas> takže tam nedáme ani loď do vody v Roudnu?
reagovat - Pátek 21. června 2013 ve 23:18 ® kingkubik reakce na …
-
Rytmus> o jaky sobeckosti to tady mluvis?ze ma nekdo nahozeno v zatoce je sobec?ona snad ta harta je tak malicka tobe 900 hektaru je malo?mimo jine lov cerinkovanim z plavidel je zakazan!pravidla plati pro vsechny stejne!jako nebo mi chces tvrdit kdyz vsichni kolem me chytaji stiky a me jdou letos jen candati mam nasadit trohjacek a nejakou si u brehu podseknout?nevim co jste mezi sebou meli neznam ani jednoho z vas!potkavam dnes a dene na harte turisty co prijedou na dravce bez rybicek a pak placou ze harta je pitoma ze tam nejdou chytit ani nasrazky a uplna odvaha je kdyz prijdou prosit o 10cm okounka co jsem prave vygumoval!vedomne jsi porusil rad a priznal jsi se tady k tomu…policajti ti taky neodpusti ze jsi vypil jen jeno
reagovata jsi ready!tudis by jsem nezkousel nikomu sahat do svedomi
- Pátek 21. června 2013 ve 14:49 ® mkratas
-
Zdravím všechny, kteří se chystají na Slezskou Hartu ve dnech 26.7.2013 – 3.8.2013. Po souhlasu Výboru územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko bude v této době uzavřen oboustranně od asfaltové cesty – cca 150m na každou stranu – břeh pro lov ryb – v obci Roudno v oblasti Včelího lesa – v místě Skautského vodáckého tábora – GPS souřadnice 49°54'33.286"N 17°30'24.769" V tomto prostoru bude probíhat rybářské soustředění rybářské mládeže MO ČRS Ostrava – MS Poruba 1. Celá oblast bude označena cedulemi Zákazem rybolovu. Cedule budou vyvěšeny 20.7.2013 Toto upozornění budeme dávat na rybářské webové stránky, každý týden do zahájení soustředění. Velmi děkujeme za pochopení. V případě nejasnosti nám pište na email MO.Poruba1@seznam.cz. Za organizační výbor – Kraťas
reagovat - Pátek 21. června 2013 ve 14:05 ® Rytmus reakce na …
-
Rybky jsme si nakonec nachytali do čeřenu v Pláni ze břehu, protože mněl Alfík kačenu nahozenou sobecky přímo ve vtoku do zátoky, nebylo možné vůbec dojet ke břehu. Všude okolo Pláně na zahájení rozházené trhací bójky. Z mola taky něšlo taky chytat, protože tam děcka házeli petardy a dělali bordel (ty ovšem nikdo neokřiknul). Rozhodli jsme se tedy v zoufalosti lod narazit skoro uplně na břeh a ukotvili jsme se v metrové hloubce. Alfík seděl od nás pár metrů na břehu a arogantním pražským přízvukem po nás začal hystericky ječet, z jeho hlasu šla slyšet závist, že beztak celý den nic nechytnul, když my jsme okolo něho chytali jednu pěknou rybu za druhou.Nebylo na to co říct, hádat se s tebou nikdo nebude! Já bych si nedovolil nikomu nadávat do blbců, to jenom vypovídá o tvé povaze.
alfík>
reagovat - Středa 19. června 2013 v 7:32 ® alfík
-
V neděli jsem nechal člun doma a tak seděl v Pláni, hoši na člunu lovili do čeřenu z loďky, další tam lovili do čeřenu také, vedle sousedovi najížděl a lovil další borec přímo u kačeny, ten druhý mu říká, „pozor má tam kačenu“ a on mu odpověděl "vidím ne ? " tak jsem se jich zeptal jestli si četli rybářský řád o zákazu čeřínkování z plavidel na Hartě? Jeden člun hned odjel a druhý jen přejel o cca 50 m a pokračoval v čeřínkování. Pak jsme my všichni na člunu zařazeni mezi tyto blbce.
reagovat - Úterý 18. června 2013 ve 23:03 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> ja za dva dny ani jednou neurval?!?nechapu uz nic a kolega na stejnem fleku zarval minimalne 20×!ja uz taky nic nechapu.chtel jsem jet zase dneska na vecer ale tornado mi prekazilo plany tak to kaslu a pojedu na 4:D
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 18:56 ® jajco
-
Tak sem si na těch rybách vůbec neodpočinul.Z feederu mně bolí ruka jak mně nebolela ani po celodení vláčce.Jinak v Razovské zátoce se ukázalo,že konfliktů s rybáři na loďkách se nevyhneme.Borci z Pražskou espézetkou dvakrát zabrnkali na nervy projetím přes osm nastražených prutů.Nějak nám to nevadilo,ale kdyby tam seděla partička ožralých,tak by to bylo na nože.Dravec se nepovedl žádnej,ale moc jsem tomu v tom horku ani dnes nedal.Překvapilo mně,že jsem za hodinu orání dna gumou ani jednou neuvázl,i když jsem zkoušel dropshot.
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 9:34 ® nnnap
-
15 Okounů, 25 Ceček a 6× Štika
proč? Protože pondělí?
reagovat