Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 791.033 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. června 2013 v 0:32 ® kingkubik reakce na …

jajco> tak to dej echo ja se tedka vratil a jo zase to celkem slo:Djsem spokojeny jak zelva.kde kempis?kdyz tak osobka

reagovat
Pondělí 17. června 2013 ve 23:34 ® jajco
jajco

Noční zprávy od vody.Mraky plotic na feeder,nějaký cejn,kapr.Noční vláčce jsem moc nedal,protože mně bolí ruka z feederu.Teď si dám šlofíka pod deštníkem a ráno zkusím něco vydolovat z pařezovky.

reagovat
Pondělí 17. června 2013 v 16:47 ® Stroft
Stroft

Tež něco přidám, sumci na to prděli, spíš si myslím, že nejsou tradičních místech, zvedali se mi na nových místech(velmi slibných) Cadáti, ještě sedí na hnízdech, tak jsem je moc nepokoušel.Za 5hodin vláčky cca.15 Okounů, 25 Ceček a 6× Štika. Zahájení, u mě dobrý. Z povídaček o šílenství, které na Hartě vypukne, jen internetový blábol. Na vodě jsem potkal max 10lodí. Z doslechu vím, že zdejší vydra Fola66, lapnul na gumu 10kilového sumejše. Snad dodá fotku. Dravcům zdar.

reagovat
foto/forum/2013/th-img99353.jpgfoto/forum/2013/th-img99354.jpg
Pondělí 17. června 2013 ve 14:46 ® kingkubik reakce na …

sajmon> nevim jestli nekdo neco vytahnul byl jsem na druhem brehu a byla tma ale minimalne 8–10 bojek bylo ve vode a minimalne tri az ctyri rincely jak jeble pak se tam behalo se svetlem ale zda se neco vytahlo netusim.ale i ja jsem presveceny ze jsem videl prave sumci zaloveni na melcine…ale to nam zdeli tady povolanejsi pres sumce jak to bylo a nebylo…teda snad

reagovat
Pondělí 17. června 2013 ve 12:32 ® sajmon

vůbec nic, čistá nula, prý to moc nešlo, že by braly sumci jak píše kingkubik – tak to taky netuším – o nikom nic nevím

reagovat
Pondělí 17. června 2013 ve 12:07 ® kingkubik reakce na …

lidi jako maku a to jsem jel az navecer:(ale musim uznat ze jsem na pitomce nenarazil i kdyz dva k tomu meli hodne blizko ale k memu udivu se omluvili a odkraceli o kus dal coz pro me bylo opravdu mile prekvapeni…tes­tovani nove vybavy dopadlo na jednicku a vyber mista byl uzasny prvnich 6 hodu a tri krasne ryby a to nebylo vse co se na breh podivalo:Dprespal jsem a ve 4 u vody znova…kolega jenz dostal na prdel vecer bicoval vodu hned ve 4 a ja si vychutnaval ten pocit ze jsem mu oplatil za lonskou sezonu.kdyz jsem ale prvnim hodem zdolal dalsi krasnou rybu byl uz na vyvrat:Djeste k tomu na miste kde nejakou chvili uz hazel…pro me zahajeni snu:D jinak jsem zaznamenal ze vecer zvonily rolnicky jak jeble…

reagovat
Pondělí 17. června 2013 v 8:26 ® ondrass

Tak jak včera,povídej­te,přehánějte… Já pouze 2štičky.Těch lidí tam teda bylo, nebýt na vodě,tak ani nerozbaluju.Do 14dní se to snad uklidní

reagovat
Neděle 16. června 2013 ve 21:34 ® šikula
šikula

Neco co by stalo za zminku z dnesniho zahajeni nebo jeste vsichni cubete vodu? Ja tradicne vyrazim az v puli prazdnin -:)

reagovat
Sobota 15. června 2013 v 9:39 ® fola66
fola66

Včera jsem mluvil s ing.J. a k problému chytaní nonstop na Hartě podali odvolání.Takže zatím ne.Já bych to uvítal na fusaté ideální. Chlapi jestě 18h......a vyplouváméééé

reagovat
Pátek 14. června 2013 v 17:00 ® Stroft reakce na …
Stroft

zander1980> Přesně tak, jen do těch policajtu šijme a za chvíli budeme parkovat v Bruntále u Kauflandu:-(

reagovat
Pátek 14. června 2013 v 15:44 ® zander1980 reakce na …

ondrass> kura,hned bych na ně někoho volal.včera byly na „závodišti“auta až u vody,tak jsem zavolal policajty.já se s nima párat nebudu! když to nestíhá kontrolovat RS,tak si musíme udělat pořádek sami mezi sebou.

reagovat
Pátek 14. června 2013 v 15:41 ® zander1980 reakce na …

kingkubik> nechápu text,nechápu souvislosti…

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 ve 14:47 ® kingkubik reakce na …

zander1980> tento rok se naslapes co:D

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 ve 13:00 ® ondrass

zander1980: Neupozrnil,zůstali mi ústa dokořán… Sledoval jsem dalekohledem,dost daleko…

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 ve 12:28 ® zander1980 reakce na …

ondrass> a upozornil jsi je,ať tak nečiní?

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 ve 12:01 ® zedus reakce na …
zedus

Stroft> Dokud to není v červených číslech tak mě to nevadí. Aspoň nebude takovej pařák a pěkně se pohojdáme. :-)

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 v 11:55 ® Stroft
Stroft

KUWA, NA TOM VĚTRU, JAKSI PŘIDÁVAJÍ VOLUME:-(

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 v 9:22 ® ondrass

Do zahájení dravců zbývá 2dny,18hod.,40mi­nut… Poslední akce z 8.-9.6. na Hartě ovšem hovoří za vše. Sobota odpoledne-přijíždí dva mladíci-Volárenská zátoka.Jeden rozbaluje stan,druhý objíždí zátoky s přívlačákem,ve vodě kýbl rybek…V neděli bez drzosti lodí projížděl kolem rybářů ,,Na betonech´´ a pokoušel zase štěstí…Tak jsme zavzpomínali,kdy jsme naposledy zažili kontrolu od profíků na Hartě. Na 50 docházek za rok- z toho 3víkendy) ani raz… Jen tak dál…

reagovat
Čtvrtek 13. června 2013 v 7:50 ® fola66
fola66

Zdarec lovci. Tak uz jen dva dny a Harticka. V nedeli bude frmol. Jeste ze to horko nebude co hrozilo. Pristi rok nas nonstop nemine..ti co delaji bordel budou delat porad…chce to vic kontrol cus v nedeli

reagovat
Středa 12. června 2013 ve 20:02 ® zedus reakce na …
zedus

Hatori> Záleží v kerým dříve nedostupným místech se budete pohybovat, ale jak se znám tak ji projedu celou. Takže se někde uvidíme :-)

reagovat
Středa 12. června 2013 v 19:51 ® kingkubik reakce na …

Hatori> suchozemsti to asi vypusti v nedeli na pondeli dovolena tak na cely den:Di kdyz vecer se mozna stavim testnout novy proutek…do nedele daleko

reagovat
Středa 12. června 2013 v 6:22 ® Petula
Petula

Já myslím,že vyjímka nevyjímka,bordel tam bude zase a nahozených prutů po půlnoci tam bude taky dost,alespoň bude mít profi RS co dělat.

reagovat
Úterý 11. června 2013 ve 20:53 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

Nejen za Tebe. Myslím, že to tu bylo napsáno jasně a výstižně, kam by tato výjimka vedla. Aspoň bude v noci u vody klid.

reagovat
Úterý 11. června 2013 v 18:42 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Neboj, Linder team, bude kompletní :-X

reagovat
Úterý 11. června 2013 v 18:35 ® Alov
Alov

Tak se ke mě dnes dostalo z úst činovníka ČRS, že vyjímka z denní doby lovu pro Hartu udělena NEBYLA! Tudíž si můžem všichni oddechnout :-) Další indícií pro toto sdělení je to, že Mze musí tuto vyjímku udělit nejpozději 30 kalendářních dnů před začátkem platnosti vyjímky z denní doby lovu, což se rovněž nestalo. Tato musí být neprodleně zveřejněna na stránkách Mze resp. ČRS.
Takže uff. Teda aspon za mě :-)

reagovat
Úterý 11. června 2013 v 11:37 ® Hatori
Hatori

Stroft> S kým se uvidím v neděli na vodě chlapi? Do zahájení lovu dravců zbývají 4 dny, 16 hodin, 21 minut a 29 sekund!

http://www.windguru.cz/cz/index.php?…

reagovat
Neděle 9. června 2013 ve 20:11 ® kingkubik reakce na …

alfík> krasa pohledet vid?dneska jsem se byl podivat u vody a perfekto!

reagovat
Neděle 9. června 2013 v 9:39 ® alfík
alfík

Byl jsem v sobotu, pár malých kapříků, ale toho plůdku obrovské množství, kačeny do toho vjížděli se zobákem u hladiny jen si mlaskaly, na ploše cca 2×6 metrů úplně černo, a o cca 50 metrů dál to samé.Moc pěkné – konečně nezůstaly jikry na suchu. Jo a v trávě hodně planktonu. Prostě paráda.

reagovat
Sobota 8. června 2013 ve 20:18 ® Petula
Petula

Byl jsem kouknout,pár rybářu sedělo,krom plotic nic.Nějaká drobotina je ve tření,zřejmě oukleje,takže místy rachot u břehu jak do toho mlátí malí okouni,jinač mrtvá voda

reagovat
Sobota 8. června 2013 v 17:49 @ Kaprobijec

Chlapi,nevite jak to vypada s kaprama?

reagovat