Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 791.085 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. dubna 2013 ve 21:31 ® olsak.honza reakce na …

Tak díky, asi letos zkusím na trošku bližším revíru, štěrkovna Koblov.

reagovat
Úterý 16. dubna 2013 ve 20:49 ® kingkubik reakce na …

olsak.honza> loni jich tam vychcipalo teda pekne mnozstvi:(

reagovat
Úterý 16. dubna 2013 ve 12:10 ® alfík reakce na …
alfík

Loni měli nějakou nemoc a desítky kusů se našly uhnulý, já jednoho malátného vytáhl dokonce v čeřenu. Takže letos to bude asi bída.

reagovat
Úterý 16. dubna 2013 v 8:59 ® olsak.honza

Ahoj chlapi,jak to na Hartě vypadá s úhořem a kam na něho případně vyrazit? Díky,Honza.

reagovat
Sobota 13. dubna 2013 ve 21:25 ® Forest

Na rovinu loni jsem na 7 ani 8 Moravici už nechytal.Předloni už to byla bída. Od toho vytrávení je to tam dost špatný. Překvapilomě i na 8 jak bylo málo ryb. I těch malých. Proto už jsem tam tak dlouho nebyl, krásná voda, ale bohužel byla bez ryb. =-|

reagovat
Čtvrtek 11. dubna 2013 v 0:45 ® kingkubik reakce na …

sajmon> ja zase moravici znam jak svoje boty ale momentalne nejsem vlastnikem P povolenky

reagovat
Středa 10. dubna 2013 ve 20:23 ® sajmon

http://ulozto.cz/…/desktop-zip

Tady to je. Děkuji za radu

reagovat
Středa 10. dubna 2013 ve 20:18 ® regulus reakce na …
regulus

sajmon> malá rada, dotazníky ulož někde na netu (uložto, e-disk atp.) a dej sem jen odkaz na stažení. Předpokládám, že na mail se ti asi moc lidí neozve.

Já ti nejspíš pomoci nemůžu, jsem sice vlastníkem pstruhové povolenky, ale v místě tvého studia, takže o Moravici vím prd.

reagovat
Středa 10. dubna 2013 v 18:15 ® sajmon

Dobrý den

Jmenuji se Petr Chalupa, pocházím z města Krnov a jsem studentem doktorského studia rybářství a hydrobiologie Mendelovy univerzity v Brně. Během mého studia se zabývám především problematikou ekologie ryb, obhospodařováním tekoucích vod, ichtyologií, konkrétně především lososovitými rybami.

Tento rok se chci zabývat problematikou pstruhových revírů Moravice 7 a Moravice 8. Součástí výzkumu na těchto pstruhových revírech je i průzkum rekreačních rybářů. Rekreačním rybářům vlastnících pstruhovou povolenku jsem měl původně rozeslat dotazníková šetření. Bohužel tato možnost mi z mnoha důvodů nebyla umožněna. Proto bych Vás chtěl poprosit, zda byste si přiložené formuláře mohly stáhnout a vyplnit je, pokud jste majitelem pstruhové povolenky, popřípadě jestli byste nemohly tyto formuláře předat někomu, kdo tyto pstruhové revíry navštěvuje.

Děkuji moc za ochotu.

S přáním co nejvydařenější rybářské sezóny 2013.

Chalupa Petr

Bohužel nelze připojit jako přílohu zmíněné dotazníkové šetření. Chtěl bych Vás proto ještě poprosit, zda by jste se mi nemohli ozvat na můj email: petrchalupax@seznam.cz nebo zprávou do osobních zpráv na chytej.cz a poslat mi váš email, na který bych Vám dotazníkové šetření mohl poslat. Děkuji mnohokrát.

reagovat
Středa 3. dubna 2013 v 17:22 ® Alov reakce na …
Alov

hraji> e-e :-((
http://www.novaplan.cz/…ebkamera.htm

reagovat
Středa 3. dubna 2013 ve 13:50 ® hraji
hraji

Tak už to aspoň trošku odtálo na přítoku?

reagovat
Pondělí 1. dubna 2013 v 18:45 ® kingkubik reakce na …

jajco> mi uz z toho do smichu moc neni tady mam vse pod ledem:(

reagovat
Neděle 31. března 2013 v 9:52 ® jajco reakce na …
jajco

Petula> Vánoce přicházejí:->

reagovat
Neděle 31. března 2013 v 9:46 ® Petula
Petula

to je počasí

reagovat
Pondělí 25. března 2013 ve 23:21 ® Petula
Petula

letos bude vše opět zpožděné,hlavně tření ryb,snad nebudou hýbat s hladinou a něco se i vyklube né jako předešlé roky,kdy po vytření spustili vodu a jikry zůstaly oschlé na břehu

reagovat
Pondělí 25. března 2013 ve 20:00 ® Stroft reakce na …
Stroft

JesperKing> Na Hartě se z lodě nesmí. A basta.

reagovat
Pondělí 25. března 2013 v 19:18 ® Spacirek reakce na …

Mas to v radu primo vytisteno kde se smi a kde ne, muzes chytat z lode uz temer vsude…koukni tam a vse zjistis

reagovat
Pondělí 25. března 2013 ve 12:09 @ JesperKing

Nevíte náhodou, kde bych našel nějakou mapu, kde se smí ještě chytat z loděk a kde už ne? Anebo máte někdo už zmapováno, jestli jsou tam cedule, kam až se smí? Jde mi hlavně o přítok od Valšova po Novou Pláň.

reagovat
Pondělí 25. března 2013 v 8:00 ® alfík
alfík

Harta je komplet zamrzlá, už ani kousek vody není vidět, já ji objel.

reagovat
Úterý 19. března 2013 ve 23:10 ® kingkubik

bohuzel:/ kdyby byl vikend normalni risknu pritok ale jestli bude fucet zalezu zase z5 do perin:( dalsi vec je ze kdy na harte nefuci ze:D:D:D:D

reagovat
Úterý 19. března 2013 ve 22:40 ® Petula
Petula

tak či onak,minimálně měsíc je ještě na hartu čas

reagovat
Pátek 15. března 2013 v 18:19 ® kingkubik reakce na …

Petula> jo?ted dojel bracha z Jeseniku.pro­jizdel kolem Harty a prej na otvreny vode je to bez ledu jenzatoky jsou jeste pod ledem aspon tak mi to bylo receno

reagovat
Středa 13. března 2013 v 15:01 ® Petula
Petula

Zdarec,ještě 8 cm ledu a už se nám ukáže hladina a proklatě čistá voda.

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 17:08 ® zander1980 reakce na …

alfík> Chytat ho můžeš celý rok.Jen Tě nikdo nesmí chytit!

reagovat
Čtvrtek 28. února 2013 v 19:55 ® alfík
alfík

Pochopil jsem správně že letos je mník hájený i na Hartě ?

reagovat
Čtvrtek 28. února 2013 v 9:43 ® zander1980 reakce na …

alfík> Byl jsem se projít v neděli a led všude a celkem silný.Myslím,že to ještě chvíli bude trvat.

reagovat
Středa 27. února 2013 v 7:38 ® alfík
alfík

Ideální stav – do konce února led,do konce března teplota vody nad 8°C a v dubnu můžem začít.

reagovat
Středa 13. února 2013 ve 13:23 ® kingkubik reakce na …

alfík> otazka jak dlouho tam vydrzi vzhledem k tomu jakou hlasi predpoved…

reagovat
Středa 13. února 2013 v 11:14 ® alfík
alfík

Konečně na led napadl i sníh a rybky si hezky odpočinou. (od nás ) a budou na jaře v bezva kondici.

reagovat
Pátek 8. února 2013 v 16:37 ® zander1980

kingkubik> Ne..

reagovat