Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 791.108 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 7. února 2013 v 18:50 ® kingkubik

byl uz nekdo?

reagovat
Pátek 18. ledna 2013 v 18:41 ® zander1980

Hmm,pěkní plantážníci.Z těch by teda Mirek Dušín neměl radost :-) .

reagovat
Pátek 18. ledna 2013 v 16:54 ® mazar reakce na …

Ne, bylo to přímo v zátoce, více méně v jejím cípu. Klasika děcka na prázdninách, psi, volejbálek, diskotéka, bečka a po dvou dnech ráno najebaní autem domů:). Řekl bych, že skauti to nebyli:-D

reagovat
Pátek 18. ledna 2013 v 16:49 ® mazar reakce na …

Předpokládám, že ne, ale uznávám, že i já se mohu občas plést:-d.

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 23:58 ® kingkubik reakce na …

mazar> pockej kde to bylo?nebylo to z plaze v leskovci(ale ne na strane kostela)protoze podobnou particku jsem taky v srpnu videl

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 23:58 ® kingkubik reakce na …

mazar> pockej kde to bylo?nebylo to z plaze v leskovci(ale ne na strane kostela)protoze podobnou particku jsem taky v srpnu videl

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 18:09 ® zander1980

Oukej.Promiň,jsem jelito a proto se kaji.Takže to fakt nebyli oni?:D

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 18:02 ® mazar reakce na …

Tak ještě jednou, nebyli to oni, řezali si stromy pouze na oheň a měli tam i diskoteku v podobě natuněného auta:). Navíc tam nebyli jen kluci, prostě prázdniny. Dřevorubci by přece řezali poctivě ti si jen nakáceli co se potřebovalo na vatru:)

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2013 v 9:59 ® zander1980 reakce na …

mazar> Oni rybáři nejsou,ale vztah k alkoholu mají vyloženě kladný:).To byli určitě oni.Ale jinak jsou to hodní kluci.

reagovat
Středa 16. ledna 2013 ve 22:32 ® mazar reakce na …

No řekl bych, že tu třímetrovou vatru asi povodí nepovolilo:-D , byli tam dvě noci, najebaní nonstop, ale rybáři to nebyli spíše někdo na prázdninách.

reagovat
Středa 16. ledna 2013 v 18:15 ® zander1980 reakce na …

mazar> Ti dřevorubci(pokud myslíme ty stejné),tak to měli za úkol od povodí.Jinak jezdí se Santa Marií a vozí šťastně se tvářící rodinky po přehradě:)

reagovat
Středa 16. ledna 2013 v 17:45 ® mazar reakce na …

kingkubik> No od Rašply sis moc nepomohl:). Co se týče těch kontrol, tak přes 50 výcházek z toho minimálně polovina byla aspon na dvě noci a kontrola žádná, normálně jsem zažil v Leskovecké zátoce frajery s motorovou pilou, masakr to jsem ještě nežral za bíleho dne tam řezali stromy, pak už jsem chodil jen ke skále tam jsem nenarazil ani na človíčka. Možná, že na takové dřevorubce by se Čajnák hodil, jenže nikde nikdo. Upozornuju, že telefon k vodě nosím jen zřidka kdy, ale popravdě nevím jestli bych někomu volal.

reagovat
Středa 16. ledna 2013 v 0:20 ® kingkubik reakce na …

zander1980> jj taky me mrzi jak to slo do prdele s tou RS kolegu co se mnou chodi na ryby ukecavam at vezme RS ktera mu byla nabidnuta. kazdopadne sance potkat na harte kontrolu je uplne stejna jako ze chytnes metrovku…jak jsem tu psal drive jezdily na lodich s policajtama a kontrol jsem mel za rok klidne i 10 a pamatuji takove co si vyzadali aby jsem ukazal tasku(pokud by mi to nevydilo)pean,me­tr,podberak… a kolikrat si i rybu premerili pokud se jim nezdala

reagovat
Středa 16. ledna 2013 v 0:16 ® kingkubik reakce na …

mazar> ja jsem v 17nacti kvuli neho na strele nalapal od Rasply:Da jeste dneska ti muzu rici na ktere oko jsem to koupil:Dkazdopadne jak pise tady kolega jeho chovani se na RS moc nehodi…ale zase na druho stranu myslim si ze je to jediny porybny co se neposere v lete z particky bivakujicich vymatlancu kteri na harte maji zelenou!jestli to jeste dela netusim ale zjistit to umim.jedine co vim tak to ze na nej bylo hodne stiznosti kvuli jeho arogantniho chovani,neznalosti ryb.radu,atd…

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 ve 21:52 ® zander1980 reakce na …

Jestli se někde škube v kleci,dělá trenéra v rambodílně,nebo třeba vyhazovače je mi fakt úplně salám.Ale u vody jako RS něco reprezuntuje a měl by umět se slušnýma lidma vycházet v klidu a u problémových neustřelit.Mě se třeba jeho chování vůči mě kvůli jeho ničím podložené domněnce vůbec nelíbilo.Nehledě na to,že když jsem všechno v klidu vysvětlil,tak se ani neomluvil a ještě pohrozil,že si na mě dá pozor.A to jsem mu objasnil jisté věci z RŘ! Ale co jsem tím chtěl říct.Uroveň kontrol šla na Hartě sakra dolů jak počtem,tak kvalitou a je to škoda.Protože jistá selekce i z řad některých taky „rybářů“ by byla potřeba.Jinak zlatý Sedláček,každý na něj sice nadával,ale byl aspoň trochu přirozená autorita a leckdo si rozmyslel dělat chujoviny. Howgh amigos

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 ve 20:47 ® mazar reakce na …

Já už jsem od něj jednou málem dostal:), fakt jsem se z toho vykecal jen tak tak:), ale to nebylo na rybách naštěstí.Čumím, že tam dělá RS, dost mě to zaskočilo a nemůžu říct, že příjemně:).

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 v 15:21 ® zander1980 reakce na …

kingkubik> Jasné,to je on:).Mě je ale úplně jedno jestli je rapl,nebo není.Jednou je RS a měl by znát RŘ,jak když bičem mrská a ne mi tlačit nějakou svoji pravdu.

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 ve 14:18 ® kingkubik reakce na …

zander1980> tipnul by jsem to na Cajnaka.taky jsem na nej slysel dost stiznosti…ale nevyskakoval by jsem do nej..:Dje to rapl:Dale podle toho jak jej popisujes je to na 200%on a ma cerne santaFEcko http://opavsky.denik.cz/…otbalis.html ten v levo:D

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 ve 12:29 ® zander1980 reakce na …

kingkubik> čokla neměl,ale tvářil se jak od bezpečnostní agentury.naburácel s tou károu až k vodě,opřel se o ní jak kovboj a čuměl jak tele.

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 ve 12:11 ® kingkubik reakce na …

zander1980> jj a nebyl nahodou ten kovboj s rotfajlerem a v boisackych hadrech?

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 ve 12:04 ® zander1980 reakce na …

kingkubik> 76 docházek a 1 kontrola od profi RS kovboje s černým SUV,který by se měl naučit RŘ..

reagovat
Úterý 15. ledna 2013 v 0:25 ® kingkubik reakce na …

Alov> ja taky vsechno na suchu.mno tak ja 80 vychazek a bez kontroly. kolega 167 vychazek a jednu kontrolu…vse ze brehu

reagovat
Pondělí 14. ledna 2013 v 16:21 ® nnnap reakce na …
nnnap

Alov> a co teď s nimi bude? Budou mít hlad. Mohou v zimě uhynout! Nezodpovídáme snad my, za svou krajinu? My zodpovídáme za to, že jsme nechali zamrznout vodstvo. Je naše. Z toho se nevyvlečeme! Tak jako myslivec si v zimě krmí škodnou vysokou, střední a nízkou, tak i slušní lidé petrova cechu by se měli semknout a vytvořit hráz lhostejnosti, cynismu, lakotě těch obyčejných lidí. Řadových členů. Navrhuji založit neziskovou příspěvkovou nadaci, jejich účty bych pro transparentnost vedl já. Název mám – The National Institute of Conservation Fucking Dick. Zkratka pro čerpání evropských peněz NICFD. Žádám slušné lidi o příspěvky, nejlépe pravidelnou srážkou ze mzdy. Použité peníze chceme vynaložit kromě nákladů na transparentní vedení transparentního fondu také k nákupu čerstvých sleďů, nákupu čtyřkolek k jejich rozmisťování po zamrzlých hladinách řek, rybníků, přehrad a jiných význačných staveb uvedených ve vodním zákoně. Kromě nejvyššího vedení hledáme také dobrovolníky pro projíždění techniky v nepotřebných letních a podzimních měsících. Pro tuto nadaci chceme také oslovit morální autority. Hlaste se! Chceme oslovit pana Vágnera, který je nezpochybnitelnou vědeckou kapacitou ministerstva zemědělství a má také nezanedbatelné zkušenosti se zřizováním Obecně Prospěšných Společností. Jeho zkušenosti budou jistě přínosem.

Připomínky a dobré nápady jsou vítány.

reagovat
Pondělí 14. ledna 2013 ve 14:35 ® Alov
Alov

Tak to vypadá, že černé svině s baštou končí :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img91504.jpgfoto/forum/2013/th-img91505.jpg
Pondělí 14. ledna 2013 ve 14:23 ® Alov reakce na …
Alov

kingkubik> V průměru mám ročně cca 20 – 30 vycházek na Hartu a kontroly jsem měl každý rok aspon 2. Chytám na souši, takže asi proto :-)

reagovat
Pondělí 14. ledna 2013 ve 14:07 ® zedus reakce na …
zedus

kingkubik> Loni 23 kontrol 0. Předloni asi taky tak a kontrol 0. předpředloni asi 11 a kontrol 0. Prostě jsem zatím na hartě na RS nenarazil.

reagovat
Pondělí 14. ledna 2013 ve 13:41 ® kingkubik

PLS otazka pro vsechny kdo se nestydi odpovedet. muzete mi rici kolik jste meli na hartu dochazek a kolik kontrol od RS?diky

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 ve 23:44 ® regulus
regulus

teror> tak v prvé řadě, vypiskovat tady začals, ty. Smazal jsem ti jen duplicitní příspěvky a na tvůj příspěvek reagoval v žertovném tónu s mírným nadhledem, ikdyž si osobně myslím, že borec kterej takhle vyhrožuje by měl mít místo papírů na ryby, papíry na hlavu, protože to co jsi psal moc normální není.
Hlavně prosím tě nejezdi na jižní Moravu, zůstaň tam kde seš, my tady máme dost svejch magorů.

Jo a mimochodem, z lodi ani kajaku nelovím.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 ve 23:36 ® zedus reakce na …
zedus

kingkubik> A z čeho nejsi nadšený? Z toho povolení chytání z lodě v zátokách? Mě to celkem neláká. Kdo má náladu, dívat se na ty města ze stanů a poslouchat je tam. Jediný co mě zaujalo je možnost chytat i za kostelem z lodě.

reagovat
Neděle 13. ledna 2013 ve 23:14 ® kingkubik

zedus> kazdopadne je jedna vec jasna bordel budou delat ti co tam jsou parkrat za rok…nejvic to odserou ti co jsou na harte casteji ja mam letos na hartu jen 80vychazek(ale dva mesice jsem mel marodku pres leto) ale jak k tomu prijde kolega co jich mel letos 167 tusim…uprimne rikam sam za sebe ze nadsenej z toho nejsem

reagovat