Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 791.108 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. ledna 2013 ve 22:59 @ teror reakce na …
-
Když jim to řekneš slušně a oni ti řeknou,že si můžou dělat co chcou navíc se ti smějou do ksichtu a stáhneš kvůli nim udice ty by ses nerozčílil?
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 ve 22:52 @ teror reakce na …
-
No,a jak to tak vypadá ty budeš jeden z těch hajzlíků.
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 ve 20:16 ® regulus reakce na …
-
zedus> co ti na to napsat, lidi jsou různí, kdyby mě někdo najížděl do nahozenejch udic tak na něj hvízdnu, zařvu bacha a pokud to nebude magor, tak se normálně domluvíme, ale tohle je jasný už jen z toho příspěvku. Já říkám furt, že každej magor jednou narazí ještě na většího magora.
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 ve 20:03 ® macek2 reakce na …
-
teror>drsně řečeno pane anonymní
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 ve 20:03 ® zedus reakce na …
-
regulus> Nebo někoho fakt netrefil do škopku a neposeděl si pěkných pár let v chládku.
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 ve 20:01 ® zedus
-
teror> Všichni se jenom ohání surfama a 20lib prutama s 26cm magnumem. Místo toho aby normálně řekl, mám tam nahozený nejezdi tam, tak slyším, ču..áku vypadni zmr..e na tebe jsem tu čekal a to chci jenom projet kolem ani nemám nahozeno.Zase se to nedá srovnávat ve všechn případech, narazil jsem i na slušné lidi a s těma se úplně jinak jedná. Taky jsem zaži dobrodruhy, kteří si vyvezly bojky cca 200–300m do harty naproti kostelu a já jak jsem to objížděl, tak jsem tušil co je čeká. Zamnou si to hasila jachtička a ta už takovou toleranci neměla. Není v mém zájmu někomu stahovat udice, fakt není. Chytá tam on a já to toleruju. Jenom se může stát všechno možné a já fakt nevím kde přesně to má kdo nahozené. Snažím se suchozemcům vyhýbat jak to jenom jde. I tak jsem předloni někoho stáhnul, loni naštěstí nikoho. Jenom si myslím, že by jsme to měli řešit jako lidi.
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 v 19:58 ® regulus reakce na …
-
teror> stačilo to napsat jednou, ne třikrát, tak jsem ti dva smáznul.
No a jak to tak vypadá, tak seš nějakej chabrus na nervy, to by chtělo po ránu omývat přirození vlažnou vodou …
Jo a s tím surfovým prutem bych si nezahrával, abys při svým chování náhodou nenarazil na týpka kterej bude stejnej chabrus jako ty a nenarval ti ho do prdele.
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 v 19:56 ® jiris reakce na …
-
teror> Pokud to cos napsal myslíš vážně, tak spadáš do stejné kategorie jak Ti na té loďce.
reagovat - Neděle 13. ledna 2013 v 19:33 @ teror
-
Jestli,že mi někdo z lodičkářů v zátokách jen zavadí o nahozenou udici ze břehu, bude mít co dělat s mým třetím surfovým prutem vždy připraveným a opřeným o strom a 120g.olovem a potom klidně se mnou,reaguji tak proto,že už jsem zažil jak mi 3.borečci na lodce asi 30m.od břehu přímo před mými palicemi prochytávali gumama místo tohle považuji za nehoráznou drzost a budu trestat ještě byli drzí a mysleli si,že jsou na člunu v bezpečí(chodíme si k vodě odpočinout a né se nervovat z bezohlednýma vláčkařema samozřejmě né všichni jsou bezohlední)
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 19:32 ® kejra reakce na …
-
petrikveprik> Na Hartě je příliš větrno a já chci mít jistotu prvního zásahu
reagovat - Sobota 12. ledna 2013 v 11:35 ® reakce na …
-
kejra> na nafukováky Ti postačí „špejlovka“
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 19:41 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…tuž v tym připadku se flobertka zidě ta ja tak
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 17:52 ® Stroft reakce na …
-
kejra> 14 dnů budou brblat a pak je to přejde. Více se obávám dobrodruhů co k 16.6, nakoupí nafukovačky z Tesca a vyjedou do zátok, to bude groteska
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 v 15:42 ® kejra
-
Zeduse s kajakem celkem chápu,ale jinak je mi podběrák-nepodběrák celkem buřt…do lodi se mi vleze a na větší fišli sa niekedy zíde.Spíše jsem zvědav co,už tak s nepochopitelnou nevraživostí pobřežních přísedících,udělá nová plavební situace…si snad pořídím flobertku nebo co
reagovat - Pátek 11. ledna 2013 ve 14:18 ® mazar reakce na …
-
O jeden lahváč sebou méně, to není žadná legrace:).
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 ve 21:37 ® jajco
-
Celkem mně zaráží,že se řeší a někoho dokáže podběrák a změny s ním spojené tak vyprudit
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 18:14 ® reakce na …
-
zedus> běda všem kteří by zakázali podběrák
reagovat) (mám miláška bambusáčka podle návodu chorchuse) a bez něj naryby nejdu. Nemá chybu, neváží nic..
- Čtvrtek 10. ledna 2013 v 9:33 ® Stroft
-
Kuwa a to ještě není ani půlka ledna
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 1:15 ® zedus reakce na …
-
Alov> Vlastně v podstatě jsi nenapsal špatně nic. Jenom v tom mám takový drobný a to můj osobní morální probém a to, že sice píšeš něco o české vlastnosti snažit se s něčím pořád vykejvávat a na druhé straně v tom já vidím další český problém a to je nechat ze sebe dělat ovečky a přijímat všechno se kloněnou hlavou a ti neotrlejší dokonce s úsměvem. Nech to plavat. Nechci se zase hádat na chytej.
Nechápej to špatně, byl bych pro mnohem radikálnější kroky aby se pomohlo tomu aby v našich revírech ještě něco bylo. Jenom to musí mít smysl a né prohlášit musíte mít podběrák a basta fidli. Prosím, já si ho vemu, ale dál budu ryby vyhačkovávat ve vodě aniž bych se jich dotknul, popřípadě je budu brát do namočených ruk a nebo u štiky používám vylovovací kleště. Vím moc dobře co udělá podběrák třeba s velkým pstruhem, jak z něj sedře šupiny a sliz a pohled jak odplouvá s roztřepenou ocasní ploutví není taky nic moc povznášejícího. Vlastně když se to veme kolem a kolem tak třeba u P vod bych byl naopak pro zákaz používání podběráku.
Problém vidím teď skoro ve všem, proč má náš rybářský řád tolik stránek? Když jedu někam do světa a dostanu se tam na ryby, tak jakto že se jejich rybářský řád vleze na zadní stranu povolenky a to ve třech jazycích? Jakto, že tam s tím nikdo nevyjebává? Co je na tom nejhorší, jakto že oni tam mají ryby a my tu máme už skoro ve vodách prd?
Toto už je fakt můj poslední přízpěvek k tématu podběrák, už na to nemám náladu poslouchat nějaké řeči o kvičení a o tom jak neunesu podběrák. Většina lidí z toho co jsem psal nepochopila vůbec nic a pakovat to do nekonečna nebudu. Nehledě na to, že tady o tom jenom kecáme a neuděláme s tím nic.
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2013 v 0:14 ® Alov reakce na …
-
zedus> Chceš snad říct, že v něčem zásadním nemám pravdu? Napsal jsem jen svůj názor. Pokud jsou věci, které píšu v rozporu s legislativou črs, tak sem s tím.
Pro potrefené husy. Svým vyjádřením samozřejmě netvrdím, že s tímto novým nařízením souhlasím. Jen se vyjadřuju k některým postojům k této problematice zde..
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:57 ® zedus reakce na …
-
Alov> Tohle už ani nestojí za to kometovat.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 ve 23:45 ® Alov
-
A tady se kvičí jak v prasečáku
reagovat
Pánové, neberte to tak tragicky a nenechejte tady bujet tu slavnou českou vlastnost „se vším vyjebat (sítka na motýly atd.)“ Jednou jste se vstupem do črs zavázali, že budete dodržovat jistá pravidla výkonu rybářského práva, tak je dodržujte. Když přiletí zhůry befel, že musíme sedět k vodě zády, tak buď budem sedět k vodě zády nebo prostě z črs odejdeme. Nic víc, nic míň. Jestli je na hovno to či ono je zavádějící. V té prdeli, v které žijem je na hovno mnohem víc závažnějších věcí, ale ty dodržovat prostě musíme nebo krim, exoš, flastr, inkvizice. Tak buďme rádi za to, že v případě črs máme svobodnou volbu „dodržovat nebo odejít“… - Středa 9. ledna 2013 ve 13:06 ® janhardyovka reakce na …
-
zedus> Tedy všude ne, jen na některých revírech,nesmí se krmit ani zavážet.Kdyby to zakázali všude tak ti výrobci a prodejci toho krmení by vzali samopaly a šli by to asi vystřílet,to si nikdo nedovede představit jaké tam se točí peníze.Už tak si dovedu představit jak budou smutní prodejci,že jim uteče zisk z prodeje francouzských návazců,zavážecích lodiček a jiného zboží,které se na základě různých omezení a různých vyjímek nebude prodávat v takovém množství jako dosud.Aby se to aspoň trošku zkompezovalo tak si musí všichni pořídit podběráky a jsme u toho proč vlastně tady diskutujeme.
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:13 ® Koudy1968 reakce na …
-
janhardyovka> Sto lidí,sto povah.To by jste se tady mohli hádat do nekonečna.Jednou to je zpět,tak by se to holt mělo dodržovat…s tím nic nenaděláme
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 10:05 ® zedus reakce na …
-
janhardyovka> Tak já jsem se až tak nerozčílil z toho, že to je zase povinné, spíš ně dostalo to jakou z toho má většina lidí radost. O radu jsem nežádal. Chytal jsem i v době kdy to povinné bylo dřív a samozřejmě vestu s jojem a rakeťákem vlastním už pěknýjch let. Jenom ji už použiju tak 1× za rok a to když jdedu muškařit do ciziny. U nás jsem už pstruhovky vzdal před třema rokama. O tom frantíkovi jsem slyšel a ten zákaz vnadění slyším poprvé. Já ještě nový řád a papíry nemám. To fakt zakázali krmit na MP?
reagovat - Středa 9. ledna 2013 v 7:46 ® janhardyovka
-
zedus> Nikdy v životě bych se neodvážil radit někomu co má nosit na ryby,pokud mně nepožádá o radu sám.Nezlob se,ale vyskakuješ jak čertík z krabičky.Moji radu s tím podběrákem jsem myslel upřímně,nevím co je na tom špatně,možná jsem už tak starý a nedošlo mně to,že by Tě to mohlo urazit.Tak se omlouvám,snažil jsem se jen poradit.Já osobně jsem určitě to nošení podběráku nevymyslel,ani ho neschvaluji,ale jestli to je dané nějakým předpisem tak to musíme dodržovat,prostě zákon je zákon.Jsou další věci,které rozčilí spoustu lidí,zákaz krmení,vnadění,u muškařů je konec Francouzského návazce,to je ůplná bomba,dále zvedli některé míry ryb atd.Tak buď v pohodě ber to tak jak to je,stejně si akorát ničíš svoje vlastní zdraví pro blbé nařízení těch mocnějších.Buďte trošku nad věcí a užívejte si rybaření dokud jsou ve vodě ještě nějaké ryby.Jo a moji osobní kartu jsem si doplnil,sám jsem si nevšimnul jaký jsem bordelář,na všech ostatních stránkách,kde jsem registrovaný jsem to měl v pořádku,omlouvám se ostatním.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 ve 20:45 ® kingkubik
-
zedus> tak jak jsi to napsal.....co z toho ze to daji prikazem.....kdyz uz neco chcou udelat pro rybu tak meli nakazat i povinne pouzivani podberaku to by jsem pochopil smysl toho narizeni.....resim to stejne raketak a to jeste premyslim jak s tim dupnout a udelat jej rozebiratelny.V praci si s tim nejak pohraju jak bude cas a kazde mi muze vis co.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 7:49 ® Glockler
-
Jedna změna nezměna a co udělá
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 0:39 ® jiris reakce na …
-
zedus> já s podběrákem aji spím, takže pro mě nic nového.
reagovat - Úterý 8. ledna 2013 v 0:31 ® zedus
-
jiris> Mě přijde praktičtější mít při sumcovláčce u sebe lahváčka než na zádech rakeťák, ale byl jsem přesvědčen, že je to super a že to zachrání světový mír.
reagovat