Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.775 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. prosince 2012 ve 22:04 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> zauber CF 4000 uz ho mam v 1000 velikosti a chrochtam si uvazoval jsem nad nejakou daiwou ale nekradu:Dno pocasi je tady fakt jak mrdle…nesere me zima ale vitr:(zitra to asi odstojime na fleku jak to tak vypada…neni moc moznost vyberu
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:44 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Tady to počasí taky blbne,ale má se oteplit,tak doufám,že to půjde před silvestrem.A navijáček plánuješ jakej?
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 21:31 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> vybral jsem ten black pearl ale mohl by ho donest jezisek:Djj dam ale myslim ze divocina to zrovna nebude a s tim pocasim co u nas panuje nevim nevim…snih,dest,vitr jako prase:(cesta namrzla jak led tak jsem zvedavej tam se nam podari dojet:D
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 v 17:40 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> A co si vybral za kousky?Jinak dej info zítra co a jak.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 v 16:33 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> tez beru jeste jeden i navijak asi vymenim ale zase to nebudu hrotit letos jsem stejne 98% odchytal s destinkou:D to je hold srdcova zalezitost:Ddoufam ze se fakt neco zubatyho zitra splete:D
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 v 16:25 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Tohle bude čtvrtej letos,jen sem to komplet obmněnil.Ještě naviják a budu na chvilku spokojenej,no možná dva navijáky.Jinak uvláčených ryb letos asi 10.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 v 16:18 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> mas letos vic prutu koupenych jak ryb chycenych ne:D
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 v 15:56 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> No jo,sem neodolal a hlavně sem chtěl něco delšího než 2.70m právě na Hartu a Žermanky.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 v 15:39 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> kdyz tak mi tady pisni jak jsi dopadnul.(xxxxxx) tady jsem casteji:D ale ja taky dofam v nejaky to prekvapko…mohlo by prijit mno:Dzajdu zitra a dal se rozhodnu jestli to jeste bude mit cenu:Dty jsi zase kupoval novy klacek:D???
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 14:32 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Já už jen naposled,rozlučková vycházka se sezónou.Doufám,že bude překvápko jak loni,i když na zubaté se nechystám.
reagovat - Neděle 23. prosince 2012 ve 14:20 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> 29 nevim jestli tady budu ale kazdopadne jeste ted mezi svatkama zajdu…zitra jdu na sichr to se nesmi porusit:D
reagovat - Sobota 22. prosince 2012 ve 12:08 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Možná ježíšek půjde kolem
reagovatJá se chystám asi 29tého.
- Sobota 22. prosince 2012 v 11:50 ® kingkubik
-
jde nekdo v pondeli?at vim koho vsechno tam mohu potkat?
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 17:35 ® Stroft reakce na …
-
tom.fík> Hm, tam to moc neznám. Škoda, že se nemůže rybařit v Leskovecké zátoce, to by byl mazec
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 16:55 ® tom.fík reakce na …
-
Stroft> jo, byli jsme dopoledne, ale od Leskovce
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 ve 13:27 ® Stroft reakce na …
-
tom.fík> Byli jste na lodi?
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 9:56 ® tom.fík reakce na …
-
Stroft> gratuluju, my byli včera s kolegou za bezrybky
reagovat. Jen ty hejna kormošů, hnus velebnosti.
- Čtvrtek 20. prosince 2012 v 7:18 ® jajco reakce na …
-
Chorchus> Povidej mi něco o času!Od listopadu sem byl doma celkem pet dniNespecham na to.
reagovat - Středa 19. prosince 2012 ve 23:29 ® Chorchus reakce na …
-
Stroft> Krásné, krásné, co já bych dal za den na rybách.
jajco> Neboj, nezapoměl jsem, jen času je málo.
reagovat - Středa 19. prosince 2012 ve 23:19 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Tajně doufám, že to letos stihnu ještě 2×!
reagovat - Středa 19. prosince 2012 ve 22:45 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Pěkný,co já bych dal za den na rybách s dvouma okounama 40.I bez ryby by mi bylo fajn.Letos už to vidím jen na jednu vycházku.
reagovat - Středa 19. prosince 2012 ve 20:54 ® Stroft
-
Byla to trapenka ale 2×, 40cm pokořeno
reagovat - Středa 19. prosince 2012 v 7:18 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Tak ať se daří,já dopíjím čaj a jedu do práce.
reagovat - Středa 19. prosince 2012 v 6:20 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Dopíjím kafe a zapřahám loď, směr Roudno.Mezi svátky jistě ještě pojedu.
reagovat - Úterý 18. prosince 2012 ve 22:44 ® jajco
-
Harťáci a co plánujete někdy před silvestrem? Já se jedu rozloučit,ale co nejaka společná chytačka?
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 ve 13:49 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> ja urcite ne:Dvcera harta a dneska jsem si bral dovolenou s horeckou:Dale aspon si vyberu trosku dovci mam ji jeste zbytecne mnoho
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 ve 13:22 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Já jedu až ve středu.
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 ve 12:41 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> ja byl vcera.v roudnu(a jeste na par mistech) se motali tri lode. za cely den jeden kolega maly C druhy kolega stiku akvatijni velikosti a na me o5 zbylo posledni misto bez kontaktu s rybou:D teda jo jednou mi dobnul okoun pod nohama 30+ kdyz se tam promenadovali a ja je zkousel vydrazdit:Djinak podebiral jsem rybickari stiku 64…aspon jsem se podival na rybu:Djinak nikdo koho jsem potkal o rybu nezavadil. a ty?
reagovat - Pondělí 17. prosince 2012 v 10:49 ® olsak.honza
-
Já jsem včera byl ze břehu od Leskovce a pod Hranexem od rana do 12hod a nic.. Jen u Leskovce jeden rybičkář asi 2 minuty ponahození vytáhl jednu štičku 60 cm,jěště jsem mu ji podebíral,má to někdo štěstí.. Jinak na vodě byla jen jedna loď.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 21:54 ® Stroft
-
Nikdo nebyl?
reagovat