Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.730 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. listopadu 2012 ve 12:02 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> jj,taky už jsem na to koukal,ale sám si viděl,že praxe je někdy docela odlišná
reagovatHlavní je,naučit se dobře „číst“ a plně využít ten „svůj“.
A na tu ajfelku jsem zvědav.Zda jen nějaký chybka,či opravdu podivný útvar.
Jinak nevím,kdy se tam ještě vydám,momentálně nosím venčit co hodinku až dvě chorého bulla a neypadá to na „chvíli“ - Úterý 27. listopadu 2012 ve 12:00 ® kejra reakce na …
-
AdamHT>jj,o tom vánočním stromku vím… a kolem něj samozřejmě spousta dárečků
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 v 11:38 ® AdamHT
-
džigit> čau jak jsme se bavili o těch paprscích sondy echolotu, frekvenci pokrytí atd tady to máš http://www.carpconcept.cz/…oty-a-kamery
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 v 11:06 ® AdamHT reakce na …
-
kejra> viděl jsi na 3Dku tu ajfelovku pod vodou jak jsi vyjížděl?
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 v 9:33 ® kejra
-
Včerejší hartu jsem chtěl pojat jako „mise candát“ a samozřejmě se nekonal ani jeden..tak alespoň hafo štíhlat a okyšů průměrných velikostí.Harta nádherně vylidněná,spatřen akorát jeden bobík.Při ranním průjezdu rázoveckou zátokou jsem ty ryby doslova rozrážel,přišlo mi,že je tam nastěhovaná celá Harta…divadlo končilo samozřejmě před tyčí,jak jinak
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:16 ® AdamHT
-
nebylo o čem psát dostali jsme na prdel dva okuny a jedna akvarijní štika
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:15 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> to bud rad ze jsi se ji vyhnul my mame nastesti novy cnc…tedka se u nas dodelava nova hala a asi budu mit jako bonus s kolegou navic zihaci pec…to se budou odlevat oluvka:D:D:Dnic valim spat jdu na dve do prace at v utery muzu vzit roha z prace a davaj harta…jedu si pro tu ponorku co jsem ji tam dneska zapomel:D
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:06 ® kingkubik reakce na …
-
schokar> samozdrejme zalezi copak potrebujete ale pokud mohu byt napomonec nemam problem…SZ
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:01 ® schokar reakce na …
-
kingkubik> Mohl bych se s vámi spojit telefonicky nebo na skypu ?Mám v Mezině loďku.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:50 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> My máme jenom jednu CNC frézu a té sem se obloukem vyhnul, tak ji dostal na starosti kolega. Nějakej starej deckel. Strašnej krám.
Jinak co to bylo za tu ponorku? Vůbec nevíš?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:34 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> ale mam tam cnc soustruhy(systemy fanuc a sinumeric)takze to jsi proti me pan programator:D
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:17 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> A co programuješ za stroje? Já mám pod sebou dva lasery T600RL a T3030 + dva svařovací roboty. Naštěstí mám pod sebou ještě jednoho programátora.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:14 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> jestli ty 35 ja bohuzel 45:Djelikoz jsem cca o 10 let mladsi:Dale tak uvidime co z toho bude:Dhh co na tom mame podobnyho:Dty sedis na prdeli v kanclu a ja haruju na hale:Dne delam si prdel:Ds kolegama jsme rozjizdely firmu… fungujeme uz rok a pul. delam programatora,serizovace,obsluhu…no proste co je treba:Dtreba se tez dopracuji k teplemu kreslu v kancelari:D
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:00 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> No jako předmnou je takovejch ještě 35 let práce tak se uvidí.
reagovatJeden starší kolega 3roky před důchodem vždycky říká. Nejhorších je prvních 45 let, pak si zvykneš
Koukám, že máš podobný zaměstnání jako já. Jenom nedělám toho operátora, jenom programátora a vedoucího oddělení.
- Neděle 25. listopadu 2012 v 18:54 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> mno ta laminatka ma cca 60kg maximalne ale delka neni dobra:Dtakze mam dve moznosti bud ji dycky 10 km prevezu na strese ci voziku a nebo v leskovci mam rodinu u ktere jsem dlooouho nebyl na navsteve a necham to u nich …mimochodem je to barak uplne nejbliz k vode naproti kostelu takze k vode to je asi 15 metru:Dty jak ty ale co mam rikat ja:Dv robote dostanu propustku a pujdu rovnou na krchov:Dale sen to je krasny vo tom zadna:D
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 18:43 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Chceš ji tahat pokaždé domů nebo ji tam nechávat? Můj sen je, že na důchod si tam koupím baráček a loď s kajutou a budu ji tam nechávat. Má to jenom dvě chyby. Žádnýho důchodu se nedožiju a druhá je, že v tu dobu už tam nebude vůbec co chytat.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 18:27 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> ja te uklidnim chces:Ddneska chytacka od 7 do 16:30 a vazne nic moc:(ve dvou lidech tri okouny jedno cecko s ocima na stopkach a jedna mnou zdupana ponorka ktera me asi bude dlouho strasit:(nejhorsi na tom je ze nejspis vim co to bylo zac:(jinak ten parnik zatim parnik neni:Dale bude:Dna novou ted nima love:(ale jeden rybar mi daroval pramici laminatku jestli chci tak si ji mam opravit…tak do zacatku to bude dobry doufam:D
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 11:03 ® zedus
-
Tak jsem normálně zaspal a teď už to nemá cenu na pár hodin jezdit.
reagovatSnad se tam ještě letos dostanu.
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:58 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Ono se to zdá, ale v podstatě to ani není namáhavé. Teď už nemužu jezdit tak rychle, tak už tak velký výjezdy nedělám. Co máš za novou kocábku?
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:45 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> dobrej trenink:Dja startuji asi na mezine tudis na kostel uvidim kdyz tak pisknu:D:Dnecekam zitra nejaky sileny brani spise jedu vyzkouset novy hadry a je mozny ze taky hartu objezdime vsude mozne:D
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:35 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Semnou je to těžký, většinou objedu hartu celou někdy i víckrát.
reagovatNejspíš nalodění v roudně a nahorů ke kostelu.
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:26 ® kingkubik reakce na …
-
tak a uz mam lod:Dpres zimu opravim a pristi rok jezdim s piratskou vlajkou a to by bylo aby nebylo:D
zedus> tak snad te zitra uvidim slapat…kde se budes pohybovat?
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:53 ® kejra reakce na …
-
zedus>…taky očekávám nějaký report,ale asi dostali od hartičky na prdel
reagovat…já nakonec měním zítřek za pondělí,tak doufám že ty už nějakou zajímavou reportáž zítra poskytneš a řádně mne navnadíš…tak ať ti zítra hryžou!
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:00 ® zedus
-
AdamHT>
Hatori>
Pořád čekám, že se tu objeví něco jak to dnes šlo, abych věděl jaký klacky si zítra mám brát a ono nic. To ještě filetujete?
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 v 15:50 ® zander1980
-
Vypito 0,7l čaje,vykouřeno 5 cigaret,uvláčeno 9 okounů a dvě štíhlata.Tož dobré to bylo.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 18:17 ® Stroft
-
Hatori> Nestraš
reagovatVýhled na 10 dnů, hovoří max –4°C a to jen v noci.
- Pátek 23. listopadu 2012 v 17:13 ® zedus reakce na …
-
kejra> To já řeším akorát jestli chytat štiky nebo candáty.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 17:06 ® jajco reakce na …
-
AdamHT> Já kdybych mohl,tak bych jezdil na neděli domů a zbytek chytal.
reagovatBohužel sem okroužkovanej a nemám na to nárok.
- Pátek 23. listopadu 2012 v 17:01 ® AdamHT
-
kurňa jel bych i v neděli, ale to by mi žena asi už polámala klacky
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 15:57 ® kejra
-
zedus>…a já asi tež…zkusíme pohledat jakýsi ten psí zoubek
reagovat