Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 795.692 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 20:53 ® džigit reakce na …

Chorchus> jj,včil sem kupil za bura,bo sem minule při nakladani na střechu byl napaden utočnym gumovym člunem,kery mi zpusobil mnohočetne pohmožděniny sebevědomi a bulu na čele :-))

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 20:47 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> to je ten tvůj novy vuzek?

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 20:37 ® džigit

AdamHT> přivěs jede,koráb nakoráběn :-)) včil enem nezaspat…

reagovat
foto/forum/2012/th-img88700.jpg
Pondělí 19. listopadu 2012 v 18:41 ® fola66
fola66

Adam noooo krasavec. Gratuluji.

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 v 17:39 ® džigit reakce na …

jiris> ;-)

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 v 16:48 ® jiris reakce na …
jiris

džigit> píšu sám sobě :-)

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 v 15:58 ® džigit reakce na …

jiris> nebuď domýšlivý,co když si na titul „šulda“ tentokrát nedosáhl? :-))

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 v 15:24 ® jiris
jiris

for šulda II – To, že nějakej šulda do diskuse přispěje jednou za rok neznamená, že ji nesleduje…

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 v 15:01 ® šikula reakce na …
šikula

AdamHT> Díky

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 13:21 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> A když se budeš bavit v hospodě, tak tam všichni chápavě přikyvujou?

Já myslím, že právě o tom diskuze jsou – lidi mají názory, hájí si je, konfrontují je s názory ostatních a občas se pohádají. Tady byli ti oponenti velmi slušní a jen komentovali nějaké fotky.

kejra odpověděl, myslím, docela dobře (dá se o tom diskutovat, ale za sebe se prostě vyjádřil naprosto jasně a se značnou dávkou logiky).

Pokud jde o to focení, můžeš argumentovat hned dvěma věcmi – má-li člověk foťák na krku, je prodleva při manipulaci s rybou nepatrná, fotí-li kolega, je prakticky nulová.

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 13:02 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

šikula> už je tam čisto, jen kapraři občas sedi na cestě ale ti ti uhnou.

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 12:44 ® Stroft
Stroft

Že se vždy objeví nějaký šulda, který po pěti letech do diskuze nakoukne a kritizuje i špatný úsměv. Nefotit, nepsat a bude klid, sice nuda ale klid:-)

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 ve 12:09 ® šikula
šikula

Nemá někdo aktuální info jak je to s příjezdem k vodě v Roudně?

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2012 v 11:45 ® jiris
jiris

Věc druhá je, to že je zbytečný takový prcky fotit, ale to tu bylo už loni :-)

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:30 ® Hatori reakce na …
Hatori

hanis93> Trhá se fest i z lodi!

NEED> Při držení malé ryby na fotce tímto způsobem nedochází k tomu, že by rybář musel ulovenou fišku stisknout a tím by jí poškodil vnitřní orgány:)Každá ryba má na těle sliz a ten jí slouží jako ochrana proti parazitům atd. Tudíž při uchopení ryby do ruky, přes celé tělo, jí tento ochranný prvek setřeme..

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:22 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kejra> co přes týden budeš moct?

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:20 ® AdamHT
AdamHT

Já muškařil taky závodně a nic mu neříkám. Však není na závodech, tak ho nechte kolegové. :-)

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:42 ® Skalpi reakce na …

To tě tepe asi nějaký závodník. Ještě že to fakt neviděli. To by bylo hnet peklo!!!

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 20:52 ® kejra reakce na …
kejra

NEED>Tak předně kolego,ty ryby byly uchopeny nejšetrněji jak jen to jde a následně vráceny v živel.Za druhé netuším o jaké lize to mluvíš,za třetí by bylo vhodné vyplnit si kartu ať vím,která to legenda mne tepe a v neposlední řadě doporučuji nahlédnout do pravidel českého pravopisu bo to troche fest taha za očo

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 20:18 ® NEED

kejra jak to držiš teho candáta a tu štiku to vidět na lize tak tě hne napomenou a vyhodijou hnet

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 19:16 ® kingkubik reakce na …

AdamHT> tise zavidim:(

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 19:11 ® AdamHT
AdamHT

Tak report candát 65 a 50 na candátím kopečku a Kamoten Hatori dvě cečka a dva slušné okouny. Vítr v nárazech trošku větší ale jen chvilkama jinak zataženo a pohoda. Na vodě spatřeny další dvě lodě jinak nic.

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 14:06 ® hanis93
hanis93

Po dnešku zmrzlý, víc jak půlka krabičky na pařezech a do toho jsem si šáhl jen na pár okouních miminek, jedna pěknější štika u břehu smáka nedobrala :/ a regulérně za pysk chcíplého cejna jako kráva :-D ze břehu je Hartování se stoupající vodou nějak víc a víc náročné na finance i energii :-D bez necek ani ránu :/

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 ve 12:11 ® džigit reakce na …

AdamHT> chájzle ;-)

reagovat
Neděle 18. listopadu 2012 v 10:12 ® AdamHT
AdamHT

Tak prvni zaber a cecko 65cm. Jupi

reagovat
foto/forum/2012/th-img88648.jpg
Sobota 17. listopadu 2012 v 19:05 ® kejra
kejra

Takže dnešní resumé:…první překvapení mne čekalo hned ráno,kdy mi při strojení lodi,proběhlo 20 metrů za zády stádo zbytnělých kňourů.Ještě že jsem byl doma ráno na velké jinak by asi bylo bláto na hřišti:-)) Druhé překvápko,to milejší,pak nastalo na vodě.Ryby opravdu dneska kousaly,sice žádná velikostní hitparáda,ale bavil jsem se celý den.Obzváště candáti byli dnes při chuti.pivo

reagovat
foto/forum/2012/th-img21462.jpgfoto/forum/2012/th-img21463.jpgfoto/forum/2012/th-img21464.jpg
Sobota 17. listopadu 2012 ve 12:28 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

kingkubik> my jedeme s Hatorim až zítra dneska jsem držel v ruce tak možná vysavač :-(( Alov> :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 11:51 ® Alov
Alov

AdamHT> A tak to je dobře a jedině tak to je správně a tak to má byt :-D :-D :-D A pak se my, suchozemské krysy (copy Stroft) můžem divit, že o šupinu nezavadíme. Takže to není rukama. Hned jsem klidnější :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 11:49 ® Alov
Alov

kingkubik> No já toho letos Hartě moc nedal. Spíš až ted k podzimu. S těma kapři to je taky fajn. Každý mluví, kolik jich tam je a když jedu čapnout nějakého pro paňmámu, tak nic :-D Ale jednoho jsem ji do tama letos dovez. Padesátwosmička prý byla dobrá. Já to nejím, takže nevím.
Jinak z těch dravčíků jsem taky mimo. Sice vím, že u mě to je hlavně rukama, ale takovou bídu už jsem dlouho nezažil. Nevím, jestli to třeba nemá nějakou spojitost s tím letním úhynem úhořů. Těžko říct. Ale jak už jsem psal. Ani zálovy nejdou vidět. Prostě mi ta voda přijde fakt mrtvá. Je to divné. No na druhou stranu aspon si ji pár bláznů vyškrtne ze seznamu a bude tam větší klid. Ale to je spíš naivní úvaha :-/

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 11:35 ® kingkubik

AdamHT> a vy?

reagovat