Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.708 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. listopadu 2012 v 10:43 ® AdamHT
-
Tak kejra už chytnul C 55, Š 55 cca a okouny do 30 cm
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 v 10:14 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> jasně dám vědět Alov: my už pruty nepoužíváme, už máme vlečné sitě proto jezdíme minimálně dvě lodi
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 21:56 ® kingkubik reakce na …
-
AdamHT> zkuste pak dej vedet a pokud najdes fleka nadostrel ze brehu cekam v nedeli SZ
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 21:54 ® kingkubik reakce na …
-
Alov> vytravene ne ale dedci v leskovci rikaly ze to prej ostravaci z lodi vychytali tak nevim
reagovatale mas recht je to tam spatny…myslim ze tak spatny rok jako tenhle jsem na harte nezazil…spise by me zajimalo cim to?na to ze se hejbe vodou jsou prece ryby kazdorocne zvykle…a to ze je hodne rybicek je pravda ale at mi nikdo netvrdi ze za 30 prutohodin nenaseru ani jednu zubatou po pripade netrefim nejaky okouny
- Pátek 16. listopadu 2012 ve 20:55 ® Alov
-
Já to říkám furt. Je to tam vytrávené. Já byl tuším v úterý na pařezech pod Hranexem a po 3 hodinách bez kontaktu jsem to zabalil. Voda úplně mrtvá. Ani zalovení okounu nebylo vidět. Nic. Prostě nic…
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 18:47 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Viděl jsem fotku, neskutečné hovado. Vzal gumu.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 18:25 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> C 86? take SCI-fi
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 18:24 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> no my to zkusíme když jedeš z roudna do psi zatoky tak hned nazačátku naproti v té zátoce jak je ten kříž možná tam něco kousne.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 18:12 ® kingkubik reakce na …
-
AdamHT> ja nevim mozna se do nedele seberu a mozna se tam taky budu nekde motat ale muzu rici ze po dnesku jsem psychicky na dne:Dnevim kolik je radku v povolence ale uz ji budu mit popsanou a mam snad jen 5× vychazku k jine vode:Dmyslel jsem ze dnesni chladne pocasi by s tim mohlo neco udelat ale vbc nic:(pomalu se smiruji ze letos uz to nezachranim…mimo jine byl jsem dneska…mezina…razova…psi zatoka…roudno…vsude to same…o tom na co vse jsem chytal a co vse jsem urval by jsem dneska mohl napsat roman:D
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 18:01 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> no tak to je past. jedem v neděli s Hatorim a kejra jede zítra. Kašlu oblíbené místa pojedem někde kde jsme nebyli to už není možne já lapnul zubatou 62 druhá to kousla a asi 5 okišu jinak nic.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 17:59 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> ok dovez mi jí já to vytuním.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 17:33 ® kingkubik reakce na …
-
AdamHT> cauec…jo dneska jsem tam byl…sjizdne to je ale meli dneska na prostredku cesty(za zavorou) hromadu prosivky a pokladaly tam obrubniky…otazka zni jestli ji stihly spotrebovat ale robily celou dobu jak cerni…jinak preji uspesny lov ja dneska za od 7 do 16:00 na harte…projel jsem vsechny dobre fleky co zname s kolegu a byl z toho jediny okoun cca15cm za cely den jsem mel asi 4 zabery a jeden byl od cecka podle toho jak byla kousla guma i zaber by tomu odpovidal…potka jsem dva lodickare a ti byly ve 12:00 stale bez jedineho zaberu takze do riti nechapu co se tam deje
reagovatnasel jsem flek kde mi okouni jezdily pod nohama cca 35cm ale ani se za tim neotocili:(
- Pátek 16. listopadu 2012 ve 14:57 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> já tam byl v tu středu a makali tam s bělorusem
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 13:22 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Ano, tak jsem to myslel. Představ si, včera tam jeden pytlák čapnul C 86cm
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:24 ® AdamHT reakce na …
-
kingkubik> ne bohužel až v neděli. hele jestli budeš v dohledu roudna mrkni jestli už je volná příjezdovka. Ve středu to zdálky vypadalo že už je to tam čisté, ale nevím jestli tam ještě něco dál nedělají. díky
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:22 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> čau nerozumím co tim přesně myslíš. Jestli ti jde o to že když tam dáš menší zátěž tak ti to nechce navíjet tak asi jo, musím to vidět, snížíme sílu pnutí na spínač.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 18:36 ® kingkubik
-
jde zitra nekdo?
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 11:38 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Čau Parde, je v tvých možnostech mi poštelovat el.kotvu, aby nepotřebovala, tak těžkou zátěž?
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 11:35 ® Stroft reakce na …
-
tom.fík> Jak píšeš, provětráš
reagovathttp://www.windguru.cz/cz/index.php?… Ale vyplatí se, berou mega Céčka
- Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 9:28 ® tom.fík
-
Tož fotky pěkné, o víkendu provětrám plechovku
reagovat.
- Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 8:57 ® AdamHT
-
Jj bylo krásně
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 21:41 ® džigit
-
Ale bylo fajně…
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 21:20 ® Stroft
-
Ráno jsem více projezdil než pochytal. Odpoledne jsem se vrátil na své oblíbené místa a do setmění jsem udělal 6× C. Jen ta velikost
reagovatPotkal jsem na vodě, Džigita a tyto dva pytláky
- Středa 14. listopadu 2012 v 19:11 ® kingkubik reakce na …
-
fola66> mno dost podobne:Dtedka jsem dojel …byl jsem na dve a pul hodky candatovlacky…teplota kolem –5 stupnu(ale tu jen tipuji jelikoz do fazola nenamontovaly teplomer)pletenka mrzla a ocka tak samo.za dve a pul hodky ve dvou lidech bez zaberu:Dv patek beru dovolenou a vyrazim na cely den
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 v 17:41 ® fola66 reakce na …
-
Jak to vypadalo dnes na Hartě?
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 20:56 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Ty Vaše hrby jsou cca 50 metrů od břehu, tam se ani nezastavuji
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 20:55 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Slyším dobře, tak klidně křič, čím sprostěji, tím lépe, to dokáže nakopnout
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 20:54 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> na těch hrbech je prd minule jsme tam byly a hovno hovno zlatá rybko
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 20:46 ® Alov reakce na …
-
Stroft> No ty vole
reagovatJsem myslel, že se budeš flákat někde kolem břehu, že bych na Tebe houkl jako že něco vulgárního a ty takhle… jdu do kouta plakat…
- Úterý 13. listopadu 2012 ve 20:42 ® Stroft
-
Alov> Hrby jsou cca.250 metrů od břehu. Tak pokud trefíš, můžeš randit s Barborkou Špotákovou
reagovat