Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 795.627 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 9. listopadu 2012 ve 21:17 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Vidím to na středu. Jel bych i v pondělí ale asi to nedám, zítra vdávám dceru:-((

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 ve 21:06 ® kejra reakce na …
kejra

kingkubik>…tipuju 37… ozaj pekný ostriežik

tom.fík>..gra­tulace…já zkusím z kraje týdne,větrný guru je nakloněn:->

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 v 19:49 ® kingkubik reakce na …

tom.fík> tak chytit rybu domaci na harte vazne neni problem…ale radeji kdyby to uz zaclo kousat…v nedeli je zkusim taky prohnat jestli to casove vyjde…kolik mel ten okoun?

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 v 18:28 ® tom.fík reakce na …
tom.fík

kingkubik> Držím palce :-D

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 v 18:27 ® kingkubik reakce na …

tom.fík> moc pekna fiska…zitra pruhy seru!jdu chytit dva vanocni at mam pak klid na vlacku:D

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 v 18:10 ® tom.fík
tom.fík

zdarec for all, dneska téměř ideální větřík a na vodě skoro sami. Ryby žádná hitparáda, nicméně pár menších a dva hrbatí pruzi se na nás podívali :-) .

reagovat
foto/forum/2012/th-img21389.jpg
Pátek 9. listopadu 2012 ve 12:39 ® fola66 reakce na …
fola66

chlapi nic proti ale dival jsem se na windguru …vikend je az 23m/s v narazech. Ve stredu proti tomu bylo bezvetri.!!

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 ve 12:26 ® fola66 reakce na …
fola66

No morska nemoc ne,spis oblbnuti stability. Mala priprava na konec mesice -jedu na Balt :-) uz se nemuzu dockat az vyzkousim nove cudbaity-papuchal,okou­n,sledik. Na hartu se mozna urvu v nedeli…

reagovat
Pátek 9. listopadu 2012 v 11:14 ® olsak.honza

Ahoj hoši,mam v plánu vyrazit příští sobotu na Hartu na přívlač,nechce se někdo přidat z Ostravy nebo cestou? Honza

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 18:31 ® AdamHT
AdamHT

Jestli půjdete zítra někdo a budete u Roudna, mrkněte prosímjestli jsou tam ještě ty šutry na cestě, jestli se tam dá zajet s lodí nebo ne.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 12:01 ® Stroft reakce na …
Stroft

Hatori> Marné, nezahulíš nezachytáš. Asi mi budeš muset ubalit:-)

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 11:58 ® Hatori reakce na …
Hatori

fola66> Ty jsi zvyklý z Polska na pořádné vlny :-))

AdamHT> Zavolej jak se domluvíš v práci..

Přidám fotku jednoho hrbatého ze Slezské!

reagovat
foto/forum/2012/th-img21384.jpg
Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 9:01 ® AdamHT
AdamHT

Tak co v Neděli zase sraz na Hartě? Ještě trochu spadnot ty nárazy a jdeme na to. Zítra to je paráda, nízká teplota a málo větru. Jel bych hned, ale nevím jak to bude v práci.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 0:09 ® kingkubik reakce na …

fola66> jsi byl z lode?…blazen…je­dine na lodi co jsem potkal tak hasice na mezine…dnes to bylo minimalne na morskou nemoc:D

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 0:07 ® kingkubik reakce na …

petrikveprik> ty ono je to tezky…je pravda ze to je o trpelivosti nervech a ze brehu bohuzel i penezich ale sere me ze to co fungovalo x let z5 rok co rok je tedka uplne naruby.tam kde jsem chytaval ryby v tomhle obdobi neni letos ani supina…porad verim ze se zlepsi ale zitra nejdu seru na to potrebuji se taky jeden den vyspat:D

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 ve 20:39 ® fola66 reakce na …
fola66

Hlapi dneska z lode 6hod chytani A1okoun! dva spadli. No hruza myslim ze co psalo winguru se vyplnilo…mozna i 30cm vlnicky.. pak mi spadl privlacak do 8m hl…ale stal se zazrak po 15 min hazeni vyprostovakem sel na hladinu ..posejdone vim ze jsi :-)

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 17:48 ® Stroft
Stroft

Ve Valšově si můžete zachytat pstruhy na pstruhodromu:-) Hraji myslel Novou Pláň.

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 16:50 ® hraji reakce na …
hraji

petrikveprik> na opačném konci než Roudno.

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 16:29 ®  reakce na …

hraji> rozhodne se nepřu. Hartu neznám a pokud se mi tam podaří dostat 10× do roku tak jsem šťastný. Věřím, že znalí domorodec trumfne všechny lodičkáře. Každopádně díky za radu – hned jdu koumat mapy kde ten valšov vůbec je..

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 15:39 ® hraji reakce na …
hraji

petrikveprik> dovolím si mírně nesouhlasit. Taky už jsem párkrát na Hartě chytal, ze břehu i z loďky a rozhodně nemohu na lov ze břehu nadávat. Ryby se chytily tak i tak. Zejména ze strany od Valšova je lov ze břehu poměrně snadný a úspěšný.

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 15:20 ®  reakce na …

kingkubik> ty voe ja zasnu kolik mas trpelivosti.. Na hartu jsem prijel 2× ze brehu a od te doby jsem vedel, ze bud jedine z lodky nebo uz never more :-) Byl jsem uchozeny ja kokot a prd z toho.. Za par slupek pujcis v Roudne lodku. No kdybych bydlel jako ty vedle harty – uz bych mel asi nekde minimalne primknuty nejaky „vor“ :-)

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 ve 13:22 ® kingkubik reakce na …

jajco> obavam se ze ze brehu uz to lepsi nebude…ry rybicky nemaji sani vymlatit ani kdyby zraly 25h. dene:D

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 ve 13:10 ® kingkubik

dnes se harta promenila v male more.v podstate nechytatelna.pul­metrove vlny,silny ledovy vitr,mrholeni,dest a cekal jsem i snih. 4,5 h lovu a jeden okounek ve dvou lidech…ja samozdrejme zero…jestli bylo nejaky klepnuti to fakt netusim v tom vetru neslo poznat nic…ryby nereaguji zatim

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 ve 12:38 ® Stroft reakce na …
Stroft

nnnap> Z toho jsem vycházel,ryba 13,5cm prsty 2cm tedy 13,5:2=6,75× tři prsty cca 6cmm celkem 40cm ať nežeru 45 a takové chytá na Hartě, Kejra na hod:-)

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 ve 12:29 ® nnnap
nnnap

Stroft> to jo, ale prsty jsou v rovině ryby a klidně si můžeš dovodit pravděpodobnou velikost ryby. Kdyby měl prstíky nemluvně a ty 3 měly 5cm, tak …pěkný.

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 ve 12:05 ® Stroft
Stroft

Kluci klíd, jen dobrý fotograf a dlouhé ruce.

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 11:47 ® kejra
kejra

Hatori> Tak tam prdni ještě to megacéčko ať je ta frustrace kompletní:-D

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 11:04 ® džigit reakce na …

Hatori> asi ne z Harty :-))

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 10:55 ® Hatori
Hatori

Simčo na Facebooku sdílí poslední dobou fakt brutální fotky!

reagovat
foto/forum/2012/th-img21376.jpg
Středa 7. listopadu 2012 v 7:35 ® jajco
jajco

kingkubik> Dokud dravci nevybijou ty plotičky,tak to bude ze břehu slabota si myslím.proto sem se taky včera spíš kochal.Když sem protáhl gumku o břehu,tak co chvilu sem tam měl napíchlou plotičku,co potom vodní lovci.Vjede do hejna s otevřenou papulou a má pupek k prasknutí.Ať se ti dáří,já jedu pracovně směr Zlín.

reagovat