Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.642 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:31 ® fola66 reakce na …
-
Ta duha byla luxusní.Ráno a v poledne to šlo. Cečka do 61.Vítr podle windguru vyšel jak psali,ale ustál jsem to v pohodě.Ráno jsem jedno c 57 podsek za hřbetní ploutev..nádherný boj ze 12m hl,říkal jsem si konečně pořádný kousek…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:24 ® kejra reakce na …
-
Stroft> Tak já doplním hlášení flotily,ale víceméně jak psal Honza…začalo to už tím,že v Roudně nejde spustit loď bo za závorou to je rozbombardované,přesun pod pilu kde to samozřejmě vůbec neznám a podle toho to tak vypadalo…ježdění po čertech ďáblech a málo chytání
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:19 ® kejra reakce na …
-
jajco>U těch skal jsme se chvíli motali-Džigit bílý gumák já a Hatori zbylé dvě plechovky,ale žádná sláva to nebyla…máš pravdu,tak početnou flotilu jsem snad na hartě ještě neviděl,bobíků taky tři řitě…ještě je moc teplo…ta pravá harta začne tak za tři týdny
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 12:57 ® Hatori
-
Dredaty> Ty jsi byl s Prochym na té vysoké lodi?
jajco> Jo to jsme byli my, na tom hliníku.. jak jsem na tebe mával, dost dobrý flek:)
Stroft> Nedělní trápení Peťo, o nic jsi nepřišel! Kejra chytal hafo malých okounů a na after dostal dva vypasené pruhy 30 cm, já vykouřil pět dlaňových a Adam vytáhnul jednoho hrbatého.. Džigit má nový perfektní echolot!
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 9:35 ® tom.fík
-
Tak se taky přidám, v sobotu boj o život ve větru, troling – zero, v neděli pěkná okounovačka na rybičky, ale hrbů málo
reagovat.
- Neděle 4. listopadu 2012 ve 23:18 ® Stroft
-
Kuwa, čekám hlášení z Linder stáje!!!
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:57 ® hanis93
-
hlásím taky nic moc … ráno jsem chtěl chytat na přítoku od Valšova ale nedošlo mi, že Harta postrádá pár metrů vody
reagovatpřesun o kousek dál na hlubší vodu a od rána jsem ze břehu našel jen jedno okouní hejno. Smáčka brali krásně na hod, pár třicátníků na břeh šlo ale hejno sem vychytal a konec :/
- Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:33 ® džigit reakce na …
-
jajco> jj bílý a okolo dvě „plechovky“
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:32 ® Dredaty reakce na …
-
jajco> ani jedno, jakesik salmo s plechovou lopatkou (něco jak rapala magnum). Bylo to na troling, ale až když jsem ho začal stahovat.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:25 ® jajco reakce na …
-
Dredaty> Potápivej slider,nebo plovoucí?Já to dneska mrskal obouma v 10cm a nula jak Brno.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:04 ® Dredaty
-
Sobotní kolem 80-ti. Jinak mrtvo, jen k tomu jeden okyš v sobotu a dneska.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:01 ® Dredaty reakce na …
-
džigit> taky jsme kolem projížděli, ale nějak jsem si tě nevšiml
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 20:51 ® jajco reakce na …
-
džigit> Končil sem kolem poledne,byl tam jeden gumák a tři plechové,nebo jaké lodě.Ty máš ale bílej parník né?Ten gumák byl tuším zelenej.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:58 ® džigit reakce na …
-
jajco> pod tou skálou, kde proud řeky syčí? Tam jsem byl ja on a oni.Enem nevim, kdy si končil
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:42 ® jajco
-
A kdo byl v pravo od Leskovce u těch skal?Tam sem končil a byl to samej člun!
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:35 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Já to zkoušel s těžším kalibrem a malé plotice při tažení wobu u břehu bláznili v domnění,že je chce sežral.Kontakt s rybou žádnej,ale fajn den.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:19 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> tak za 10h vlacky ve dvou lidech dve stiky + okouny…podarilo se nam najit misto kde braly tzv. na hod ale braly max do 25cm tak jsem misto opustil v domeni ze najdu lepsi flek:D…nenasel jsem:Dzakotvil jsem kolem 15:00 v jedne nejmenovane zatoce kde jsem byl uz rano…tri triliony rybicek na hladine okouni do nich busily jak o zivot za dve hodky hazeni jsem chyt jednoho pidi midi …proste pres ty kvanta rybek se k nim neslo prochytat …dokonce kdyz jsem tahl gumu citil jsem jak sem tam narazi do rybicek pri ostrejsim cuknuti spickou…nevim jestli to tam nahnal vitr nebo to pustily pri tom kdyz sadily kapry ale je to maras:Dtahle sezona se mi vbc nelibi!kde jsi se motal?
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:17 ® džigit reakce na …
-
jajco> nebyl si sám,rybu sem aj našel ,ale k pořádnému záběru nepřemluvil
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:08 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> já spíš nic než něco.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:06 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jak jsi dopadnul ty?ja dneska 10hodin vlaceni a vysledek spise nic nez moc:Ddneska bylo vic vlackaru na lodce jak na beruhu…pod hranexem u tabora na te hrane se to stridalo pekne:D
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 18:59 ® jajco
-
Tak se přiznejte vydry,kdo a kolik jste toho dnes chytli?Bylo vás tam jak psů!
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 18:50 ® kingkubik reakce na …
-
LeoC> ozvu se tedka jsem tu jen na skok nejak tenhle tyden nestiham:D
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:46 ® jajco reakce na …
-
šikula> Žabaři
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 20:55 ® kejra reakce na …
-
šikula>Nestraš!…snad to bude zítra lepší…jak s rybama tak s počasím
reagovat…dám zítra večer report
- Sobota 3. listopadu 2012 v 16:32 ® šikula
-
Vitr,dest,jeste vetsi vitr a bez kontaktu s rybou
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 12:01 ® LeoC
-
kingkubik> je pravděpodobné, že příští týden pojedu na chatu, jestli ten prut budeš chtít poslat Chorchusovi, tak dej vědět
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 23:29 ® hanis93 reakce na …
-
Kamaradovi v lete vypadla vlozka ocka u shima Beastmastera
reagovatmuzu se zeptat orientacne na kolik to tak vyjde? Zas tak drahy prut to neni, ale pokud by se to vyplatilo?
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 20:57 ® Chorchus
-
kingkubik> Ahoj Kubo, dorazilo ti to alconitové očko. Tak až ukončíš sezónu tak doval prut a vyměníme to.
reagovat - Středa 31. října 2012 ve 21:25 ® jajco reakce na …
-
tom.fík> ZERO
reagovat - Středa 31. října 2012 ve 21:10 ® tom.fík
-
all tak jak Hartička? včera jsem se rozcvičil na Vrbici – zero, dneska na Hlučíně – zero, ale v sobotu na loď
reagovat