Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.388 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. října 2012 v 10:28 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> co ti k tomu mam rict:D
reagovat - Pondělí 22. října 2012 v 10:28 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> a je to tady:D
reagovat - Pondělí 22. října 2012 v 7:38 ® šikula
-
O pruhy jsem se tuto sobotu vůbec nepokoušel. Pouze jsem se projížděl po Hartě a přišla se z vody podívat pěkně stavěná štička 60+.
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 22:22 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Dneska Pruhy na hod
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 22:03 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Vždycky se najde nějaký hovado, co neví, že to vůbec nebere.
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 22:01 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> v klidecku.hlavne ze ho mas…vsak se letos jeste u vody isto potkame.
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 21:58 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> jojo dneska nam dala na prdel:Dale stejne cekam ze se vynori nekdo a bude vykladat jak to bralo na nadhod:D
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 21:54 ® romanek26
-
Tak to jsem rád,že nejsem jediný bezrybka..3 dny lovu 2 kapříci,ve dvou z manželkou…Ale nevzdávam to,příšti týden ji dám na prdel-:)
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 21:53 ® zedus reakce na …
-
Hatori> Jezdil jezdil a prd chytil. No není každý den posvícení.
reagovat - Neděle 21. října 2012 ve 20:46 ® Hatori
-
kingkubik> Jsem nevěřil, že jsou ještě poctiví lidi mezi náma.. Ještě jednou ti moc děkuju za ten držák! Taky jsme dneska dostali pěkně naprdel od Hartičky, nevím jak dopadl Zedus, říkal, že bude šlapat do tmy.
reagovat - Neděle 21. října 2012 v 19:02 ® kingkubik
-
svet se v prdel obraci!nebere mi ani Fň…neprizusobivi si prijedou na ryby v novem mercedesu a kdyz zmenim jeste revir hned po prijezdu zjistuji ze zakaz lovu kaprovinych ryb plati jen pro nekoho a zbytek si tam vali krmitka s medovkou:D…asi vazne neco delam spatne
reagovat - Čtvrtek 18. října 2012 ve 13:28 ® kejra reakce na …
-
Stroft>Víš jak to je,jednou huj-podruhé chuj a sezona teprve začíná!
reagovat - Čtvrtek 18. října 2012 ve 12:21 ® kejra reakce na …
-
džigit>dík,ta kudla přišla hned co jsem ti to sklapl
reagovat - Čtvrtek 18. října 2012 v 10:02 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Jo,jo viděl jsem tě.Dobré místo.
reagovat - Středa 17. října 2012 ve 23:35 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> jak jste koncily a nakladali lod sli jste kolem me:Dbyly jsme tam na tech kamenech..ver ze nebyl:Dja jsem si rikal ze musite mit luxusni flek kdyz jste se kempily na fleku:D ale nam to taky neslo:Drybek tam bylo tri prdele tak si rikam tady musi byt a taky ze jo…braly ale jen do 25cm a 40ricitky se za nema jezdily divat az nam pod nohy.az me to deprimovalo…ale nic poradneho se nepremluvilo 1000000000 rybek u hladiny a okouni do nich za 3 h najely dvakrat ti velci tm byly ale jen ocumovaly zmenily jsme tri mista a prvni dve byly uplne nulove bez potahu
reagovat - Středa 17. října 2012 ve 21:58 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Ano modrá sedačka. Dnes jsem byl nejhorším rybářem široko daleko až je mi hanba, dokonce mě přechytal kolega, co jsem ho vzal na loď a to je sváteční rybář. Každopádně mistr Kejra dnes řádil jako za mlada, Kudlu 85cm, tu jsem ještě zkousl ale pak nahlásil Okyše 44cm a to mi spadla brada
reagovat - Středa 17. října 2012 ve 20:01 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> jak jsi zachytal?byl jsi to ty v tom roudne ze:Dtipuji podle modre sedacky na lodi:D
reagovat - Středa 17. října 2012 v 19:55 ® jajco reakce na …
-
kejra> Pěkný moc,příští tyden se tam taky možná podívám,tak se mi snad taky něco podaří.
reagovat - Středa 17. října 2012 v 19:51 ® džigit reakce na …
-
kejra> gratulajda
reagovat - Středa 17. října 2012 v 19:42 ® kejra
-
Dnešní Hartička mi přinesla dva nové osobáčky v podobě okyše a zubaté.Ráno a dopoledne bylo nějaké zakleté,ale potom se to slušně rozjelo.Opět nádherný den na Hartě.
reagovat - Středa 17. října 2012 v 11:25 ® AdamHT reakce na …
-
jarda1951> Než pojedeš mrkni tady řídíme se tím než jedem z lodě chytat, ten čtvrtek bych neriskoval.
http://www.windguru.cz/cz/index.php?…
reagovat - Úterý 16. října 2012 ve 22:18 ® jarda1951 reakce na …
-
Příští týden úterý až čtvrtek jedu na Oravu, tak pokud budeš chtít vědět nějaké podrobnosti, tak napiš. Zkusím výhradně zubáča, ale informace z Oravy jsou špatné – jen samí malí. S pozdravem K.
reagovat - Úterý 16. října 2012 v 18:07 ® kejra reakce na …
-
Luban>Díky za info…s tou vodou je to špatné dlouhodobě všude,Harta je teď taky proklatě nízko.Měl jsem spíše na mysli jak to tam teď s rybama vypadá obecně.Kdysi dávno prý voda rybám zaslíbená a teď snad vybrakovaná.Na Maře to jde rok co rok od desíti k pěti
reagovat.Zajímá mne hlavně ostriež a zubáč.
- Úterý 16. října 2012 ve 14:25 ® reakce na …
-
kejra:Oravská priehrada je hlboko pod stavom,na niektorých zaujímavých miestach sa zmenil reliéf dna,celý víkend sme znovu mapovali dno a ukladali nové súradnice do GPS.Miesta s najpravdepodobnejším výskytom šťuky sú prakticky bez vody.
reagovat - Úterý 16. října 2012 ve 13:31 ® kejra reakce na …
-
jarda1951>Auto se dá nechat hned před závorou a od ní to máš s tím gumákem tak asi 70m k vodě. Jinak na Maru jezdím taky už léta letoucí,ale tak komplikované jak na Hartě to tam není. Na Oravu se s kolegou neustále chystáme,ale pořád nám to nějak nevychází…o té by jsi mohl pustit chlup zase ty a já přidám něco Hartě
reagovat…nejlépe asi přes SZ
- Úterý 16. října 2012 ve 13:09 ® Stroft reakce na …
-
jarda1951> V Roudně necháš auto za závorou, je tam mini parkoviště. Kdy bylo na mě, tak raději jedu na L.Maru!!
reagovat - Úterý 16. října 2012 ve 12:58 ® jarda1951
-
Díky za rady, zkusím se dostat k vodě v Roudnu, mám nafukovací člun, je kde nechat auto? Chytám na Slovensku a např. Orava, nebo Lipt. Mara – dostat se k vodě, příp. tam bivako vat na břehu – je problém taky, zejména pokud to tam neznáš nebo tam nemáš známé.
reagovat - Úterý 16. října 2012 ve 12:16 ® kejra reakce na …
-
jarda1951>s tím přístupem do vody to tak bohužel je,ale ze všech těch blbých je nejméně blbý asi v Roudně…od závory to máš nejblíže k vodě.Pokud máš ale pevnou loď,tak pod závorou asi neprojedeš.Ostatní je pak dílem Tvé osobní odvahy a odhodlání
reagovat - Pondělí 15. října 2012 v 19:21 ® Stroft reakce na …
-
jarda1951> Jezdím tam 10let a pořád nevím kde ani jak. Oficiální sjezd pro lodě do vody není.
reagovat - Pondělí 15. října 2012 v 18:23 ® jarda1951
-
Chystám se ve čtvrtek- pátek na Hartu na dravce(candát, okoun), nikdy jsem tam nebyl, poraďte, kde
reagovat
příp. jak, budu chytat z lodi, příjezd apod. jsem od Vsetína. Dík.