Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 795.306 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 10. října 2012 ve 20:54 ® Stroft reakce na …
Stroft

zedus> Kejra je Lišák, na jenom místě chytá a druhém fotí:-)

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 20:48 ® zedus reakce na …
zedus

Stroft> Neříkej, že nepoznáš kde je to focené. To musí každý znalec harty poznat na první nadrcnutí. :-)

reagovat
Středa 10. října 2012 ve 20:37 ® kejra
kejra

Stroft>Nech být!…ráno kosa nostra jak cyp,ale klidně si vem zítra triko s kratkym a 50-tku faktor.....tě ofukne a budeš zas na marach se zadama:-))

reagovat
Středa 10. října 2012 v 19:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Kuwa neříkej, že to bylo na rukavice a čapicu. Do SZ pošli souřadnice kde to mám zítra prohodit.

reagovat
Středa 10. října 2012 v 19:28 ® kejra
kejra

Dnešní Hartička k nám ze začátku byla skoupá,ale pak začala vydávat své poklady…spousty pruhovaných loupežníků v ucházejících proporcích…nád­herný den!

reagovat
foto/forum/2012/th-img21197.jpgfoto/forum/2012/th-img21198.jpgfoto/forum/2012/th-img21199.jpgfoto/forum/2012/th-img21200.jpg
Pátek 5. října 2012 v 19:59 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Protože ryby berou jak šílené,tak jsou všichni u vody!:->

reagovat
Pátek 5. října 2012 ve 13:53 ® kingkubik

tu je nejak klid ne?

reagovat
Sobota 29. září 2012 ve 21:34 ® zedus reakce na …
zedus

šikula> A jak to myslíš, malé rybky u břehu? Vždyť je to tam jak polívka z rybek, ještě se vůbec rybky nehnuly.

reagovat
Sobota 29. září 2012 ve 21:32 ® zedus reakce na …
zedus

šikula> Jsme se někde minuli ne? Já si sakra musím koupit ten dalekohled. :-)

reagovat
Sobota 29. září 2012 ve 21:25 ® šikula
šikula

Vcera dve sticky 60 cm a jeste jeden okoun.Male rybky u brehu jen ojedinele.

reagovat
Čtvrtek 27. září 2012 v 16:20 ® kingkubik reakce na …

LeoC> ja ma letos asi dva nebo tri na feeder jinak jsem se pod 40cm nedostal:Dale je fakt ze kaprit moc nehodim:D

reagovat
Čtvrtek 27. září 2012 v 1:13 ® LeoC reakce na …
LeoC

kingkubik> já skoro pořád… :-D

reagovat
Čtvrtek 27. září 2012 v 0:10 ® mazar reakce na …

kety.vydra> Tam se hlavně neodhajuje, protože tam hájení není.

reagovat
Středa 26. září 2012 v 16:16 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kingkubik> Nechtl(A):-D Na Hartě jsem byl jen jednou…:-)

reagovat
Středa 26. září 2012 ve 14:53 ® kingkubik reakce na …

kety.vydra> jsi na harte nekdy chytla nemiroveho kapra v poslednich dvou letech?ja teda ne:D

reagovat
Středa 26. září 2012 ve 14:41 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kingkubik> Hm,nic nového.To samé se děje v listopadu po odhájení.Taky si sedám raději bokem,bo hádat se s pitomcema,na to fakt nemám.A co se týká toho smýkání kaprů-no,podběrák se přece používá jen pro evidentně mírovou rybu:->

reagovat
Středa 26. září 2012 ve 14:00 ® kingkubik

dnes O5 uzasny zazitek od vody:D po x mesicich jsem se rozhodnul ze pujdu ulovit kapra(na jidlo…pote co me prosila maminka). Klegove z prace uz pres tyden a pul jezdi na hartu krmit boilim tak si rikam pujdu na ten zakrmeny flek jednu lupnu na boilis a jedu na kukuricku. pri prijezdu na misto uz tam sedel nejaky starsi pan..rikam si vsak at sedi.6:20 nahozeno a cekam co se bude dit.do hodiny prijelo osum mistinch kaprobijcu s tim ze jim sedim na zakrmenem fleku:Dpousmal jsem se a sedel dal.rikam tady se jich asi 8 nevleze tak potahnou dal ale to jsem se seredne spletl.deda prijde ke me odkrokuje tri metry pich vidlicku a sedi …600m volneho brehu a my tam sedime na 30m v 10 lidech do toho zacal silny vitr tudis krmitka litaly vsemi smery…bohuzel to byl samej duchodce(nic proti nim jinak) moc nechybelo a mozna by nekdo chytnul i facku.8 chlapu 8 podberaku ale ani jeden nenamocen kazda ryba hezky smykem po kamenech.Lahudka jinak:Djsem z kapru vylecen a budu dareji dal chytat dravce co neberou jelikoz po druhe by jsem tohle podstoupit nemohl!

reagovat
Středa 26. září 2012 v 0:01 ® kingkubik reakce na …

jajco> jo sahnul:Do5 obludy:Dale nesmis jim dat prostor:D zitra jdu zase:Djednou nejaky krokodyl musi dostat hlad:D

reagovat
Úterý 25. září 2012 ve 20:56 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> A na živou rybu sis sáhl,nebo si byl opět jalovej?

reagovat
Úterý 25. září 2012 v 11:51 ® kingkubik reakce na …

Chorchus> poslusne hlasim ze jsem zpet:Dtak na uhore jsem nenarazil ani na jednoho prosel jsem cca 3km brehu ale ani jeden…zitra budu u vody zase tak se podivam co a jak

reagovat
Pondělí 24. září 2012 ve 23:26 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

kingkubik> dík.

reagovat
Pondělí 24. září 2012 ve 23:14 ® kingkubik reakce na …

Chorchus>cau.tedka jsem zadne nepotkal a kdyz tak uz vysusene ale zitra jdu vlacet tak jestli na nejakyho narazim vezmu ho domu…zitra dam vedet

reagovat
Pondělí 24. září 2012 ve 22:51 ® Chorchus
Chorchus

Harťáci, prosím, kdyby ještě někdo našel uhynulého úhoře, zamrazte prosím a do osobky dejte vědět.Ď.

reagovat
Pondělí 24. září 2012 ve 12:24 ® kingkubik reakce na …

jajco> nebyl jsem cely vikend…vybiraji se brambory takze nestiham vbc…chci zajit ve stredu…tedka vbc na ryby nejak neni cas.kolega byl v nedeli ale zadna slava to nebyla…zase maly kudly a maximalne mikrookouni:D

reagovat
Neděle 23. září 2012 ve 20:53 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> A co ty,nebyl si dnes?

reagovat
Neděle 23. září 2012 ve 20:51 ® kingkubik reakce na …

Stroft> je mi to zcela jasne:Dkazdopadne ta se ti povedla:D

reagovat
Neděle 23. září 2012 ve 13:49 ® Stroft reakce na …
Stroft

kingkubik> Ano i ta hrana, tu jsem si vytvořil, speciálně na lov okounů:-)

reagovat
Neděle 23. září 2012 ve 13:15 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

jajco> jj to je ona stím ostruvkem

reagovat
Neděle 23. září 2012 ve 12:25 ® jajco
jajco

Stroft> Kde to je ta psí zátoka?To je v pravo od Roudna,ta zátoka s ostrůvkem?Já jezdím jen na opačnou stranu a na protějším břehu sem ještě nebyl.

reagovat
Neděle 23. září 2012 ve 12:03 ® kingkubik

Stroft> myslis ten jarni ostrov jo:Da ta hrana kolem nej je taky tvoje prace ze:D

reagovat