Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.257 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. září 2012 ve 13:07 ® sajmon
-
Hatori V neděli se tam určitě objevím. Konečně na ryby v česku, byl jsem čtvrt roku na Aljašce a tak teď si konečně musím vyzkoušet zase český rybolov.
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 13:00 ® zedus reakce na …
-
Hatori> Možná se tam v nedělu objevím. Záleží na tom jestli to pujde ve čtvrtek.
reagovat - Úterý 18. září 2012 v 11:35 ® Hatori reakce na …
-
Vyzkouším v neděli progumovat nějaké pařezy, přidá se někdo chlapi? Trhám fest a tu závoru O5 bezmilosti podjedu!
- Pondělí 17. září 2012 v 18:49 ® mravenec
-
Pánove včera jsem nasel krabičku s gumama a třpitkama vím že patrí porybnému s dvorcu jenom nevím jak se jmenuje at se ozve rad mu ji vratim 775427290
reagovat - Pondělí 17. září 2012 ve 13:50 ® kejra
- reagovat
- Pondělí 17. září 2012 ve 13:45 ® kejra
-
Tak já taky s troškou do mlýna…včerejší Harta s AdamemHT ve znamení celkem slušné okounovačky.Jen ta velikost,velebnosti
reagovat…přes 30 jsme se dostali asi jen třikrát.Jinak klasika,sem tam kudla,sem tam candošek,počasí jak ze žurnálu a rybek tři řitě…tak černé echo jsem ještě neviděl.stop.
- Neděle 16. září 2012 ve 23:46 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Tak to máš kliku, nebo chytáš na špatných místech(bez kořenových). Asi 10 okounů dlaňové velikosti a jedna kudla, dobrých 25cm
reagovatJo a jeden bolen 20cm.
- Neděle 16. září 2012 ve 23:05 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> jj bavim jsem se s klukama a taky kamos rikal ze vsechno daleko od brehu ale na zubatou nenarazily:Dale z lode takovy zaber v primem prenosu muze byt luxus
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:56 ® zedus
-
kingkubik> Céčka se drželi u hejna rybek v 8m hloubce, ale celkem daleko od břehu, okouny jsem chytil během chytání těch céček takže to samo a štika byla kousek od kraje, ale drapla to až sem vytahoval nástrahu z vody aji jsem ji viděl jak po tom vystartovala.
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:47 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> taky jsem chtel jit ale jakasi chripka mi dava na frak …mno celkove se mi docela dari…posledne se mi taky podarily dve cecka a okouni do 25cm ale zubatou jsem ani nezahlidnul.snad me to nezkoli at to muzu jit prubnout v tydnu.. prej nic moc to si setzujes?asi jsi zvyklej letos na jinej standard mno:Da zabery na hloubce nebo kolem kraju?
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:47 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> taky jsem chtel jit ale jakasi chripka mi dava na frak …mno celkove se mi docela dari…posledne se mi taky podarily dve cecka a okouni do 25cm ale zubatou jsem ani nezahlidnul.snad me to nezkoli at to muzu jit prubnout v tydnu.. prej nic moc to si setzujes?asi jsi zvyklej letos na jinej standard mno:Da zabery na hloubce nebo kolem kraju?
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:29 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Nj to, ale musíš vědět kde kerej pařez ve vodě je. Já sem byl v sobotu. Něco malých candátků kolem míry spíš asi menší ani sem je neměřil, něco málo okounů do 25 a jedna cca 65 kudla. Takže celkem za prd.
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:22 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft>
reagovat:D:Da ulovky? tvl 26× porvat tak to je uz celkem sila:Dkdyz mam blby den rvu tak 10× kdyz dobry tak 3×:Dale je fakt ze ze brehu fleky znam a mam na to uz nejaky finty:D
- Neděle 16. září 2012 ve 22:10 ® Stroft
-
Dnes Harta ze břehu, ozdobil jsem pařezy, 26kusy nejrůznějších nástrah. Našlapáno minimálně 5km. Už nikdy více
reagovatloď je loď.
- Neděle 16. září 2012 ve 22:09 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> vy me s tema lodema serete:Dja tez nesmocil pokousi se o me jakasi chripka ale kluci dneska byly ve ctverko vlacet a tri okouni jinak prej ani Ň?Dtak ja nevim co se tam deje:D
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 20:00 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Nesmočil sem,byl sem u rodičů a vezl sem v kufru dva zabité krocany,tak sem musel spěchat,abych je co nejdřív nacpal do mrazáku.Už sem ale domluvenej s bráchou a za tři týdny jedem na tři dny do Roudna a budem válčit z lodě.
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 19:35 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> tak jak jsi dopadnul?
reagovat - Pátek 14. září 2012 ve 12:51 ® AdamHT
-
Stroft> jo to byla škoda, pěkně ti ten ořešák porval, škoda že se netrefil.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 22:09 ® jajco
-
Zítra hlásím opět okupaci pařezů!Změním strategii a večer podám hlášení a snad i nějakou fotku.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 14:12 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> uvidime co reknou na to ochlazeni.mozna taky pujdu zitra hned rano ale nevim jestli mi to vyjde:(urcite chci vyrazit o vikendu na poradnou trestnou vypravu tento tyden vbc nestiham:(
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 13:41 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Ještě že mě to počasí včera nechalo v klidu,zítra se možná opět stavím a potrhám zbytech uvázaných chlupatic.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 13:04 ® kingkubik
-
http://www.novinky.cz/…pradedu.html a je to tady:)
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:45 ® Koudy1968
-
Tak vitální zvěře,dalo by se říct že snad i prasat jsem letos na Hartě okolo vody letos potkal víc než dost.Hlavně o víkendech.A někteří se i chovali jako by taky byli střelení,nebo minimálně urvaní z řetězu…Teď tak přemýšlím,možná to bylo i něco menšího…snad žíznivé hovada.Ale naštěstí nebyli všude
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 10:56 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Střelené či poraněné nebo i nemocné zvíře často táhne k vodě. Má žízeň, někdy horečku. Pro prasata je to poměrně běžné. Je to vitální zvěř a k té vodě stačí dojít.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 7:20 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Bylo to na břehu,už jen kůže a kosti,ale řekl bych že ho voda jak šla dolu vyplavila.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 1:22 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> ja ti to rikal:D:D:Dkde jsi videl to prase?ve vode?pokud ano ono by se to melo hlasit…jedno prase vcera vytahovali prej u hraze.ja nevim co se deje uhori umiraji prasata ve vode umiraji…to neni dobre
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 20:02 ® jajco
-
Tak sem dostal na prdel od Hartičky
reagovat,utrhl asi 20kousků nástrah a potkal jedno smradlavé torzo divočáka,jeden setřepaný okoun a jeden záběr ze dna,totˇvše.Ale potěšil mě klid,nepotkal sem jediného rybáře a dostal ty dva záběry na homemade uvázané chlupatice.
- Středa 12. září 2012 v 11:02 ® nnnap reakce na …
-
osprey> tak touto počítačovou gramotností by měl dneska vládnout prakticky každý žák druhého stupně. O to by mělo být cennější a samozřejmostí, dobře chránit před zneužitím transparentní IP. Nevydat jinak, jak na příkaz oprávněných orgánů. Nepodlehnout nátlaku, výhrůžkám zhrzených milenek apod. Píšu to pouze v obecné rovině, ne že si někdo vyloží jinak. Prostě je to podmínka pravdivého psaní. Pokud získám pocit nebo obavu, zachoval bych se obdobně, tj. přikryl štítem. Názory nezměním, přitvrdím, co jiného ve válce už, ale to už je disent. Tak doufejme, že snad, na českém mediálním webu, ne.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 0:49 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> To dělá David, já tu pravomoc nemám. A mým úkolem není lidi vyhazovat, ale v první řadě spíš usměrňovat.
Varování padlo. Dál se uvidí.
Mimochodem – šikovnému člověku ani blokace IP adresy v dalších návštěvách nezabrání.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 0:44 ® kingkubik
-
osprey> vy mu neumite bloknout ip adresu?aby nemel pristup k servru?
reagovat