Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.164 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. září 2012 ve 21:48 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> kazdopadne palka to je slusna vo tom zadna…kdyby to tak slo cely udelat homemade a byl by klid.ze slapanim by jsem strach nemel skladam kola hodne jezdim takze kdyby jsem mlade rekl ze jsem zase na harte jedu tam na kole a jeste slapu na vode tak uz me necha vazne zavrit nekam na psychinu…bud me a nebo sebe urcite uz tak to nedava:D
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:35 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Jo a motor k tomu nepotřebuju. Ještě abych řešil nějaký baterky, radši jezdím na vlastní sádlo a šlapu do pedálů.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:34 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Sonar mě stál asi 3500 z USA a Většinu držáků a pičičand jsem si udělal sám a nebo to k tomu už bylo. Lodě jsou všechny drahý, když nepočítám nafukováky i když i ty jsou někdy mastný.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:27 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> dvojnasob?+ motor + echelot +drzaky + upravy tak trojnasob.tenhle svet se me uz netyka:Dja si asi jeste nejaky ten patek budu slapat brehy nez naskudlim lovky jen aby pak melo jeste vyznam cokoliv na hartu kupovat buh vi jak nase svazovky budou vypadat za 10 let jestli jako pstruhovky v mem okoli koupim si radji fishing simulator
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:19 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Máš tady o tom celý forum, kayakfišing.
reagovatA co se týká těchto šlapáků, tak tam je cena teda bohužel dvojnásobná.
- Úterý 4. září 2012 ve 21:17 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> tak to je parada nedavno jsem na youtube takovy podobny lode ocumoval cena byla myslim kolem 30 000 ale ted premyslim kde jsem na to narazil jelikoz vim ze to bylo v cestine ale za boha si nevzpomenu na ten nazev…ale rozhodne tohle je vyborna hracka
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:14 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Tohle bylo v prosinci tuším mezi svátkama, akorát ne harta. Teď by měl být tuším vystavený vypreparovaný u procházku v obchodě.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:10 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> v chladných měsících je to právě suprovka. Sice musíš trocha řešit oblečení, když by si z toho náááhodou spad, což se mě ještě nestalo ani ve velkých vlnách, ale nikdy nevíš. Prostě se na tom hejbeš a nesedíš na lodi jak zmrzlina. Chytal sem do zámrazu.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:08 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> ja verim delam si jen legraci vypada to vazne moc dobre.da se na tom i v chladnejsich mesicich?nebo to uz je problem?
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 21:02 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Tak jestli mě na tomlhe přitáhneš tak ti pogratulu, já s tímle za sebou tahám boutaře a ještě předjíždím gumáky s elektromotorem. Maximálku to má kolem 10km/h.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 20:53 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> houby tak to je maras lodicka:Dale urcite jsem te jeste nevidel jelikoz to by jsem si asi vsimnul kdyby jsi se motal nekde na druhou stranu je fakt ze tady u takovyho plavydla si ani neuvedomim ze by to mohlo byt na chytani ryb:Djj jsem rad ze to mam pred sebou v podstate tady u nas neni kde jinde jit na ryby proto travim vsechen volny cas na harte.tak ja hviznu po pripade kdyby jsi neslysel a budes na dostrel tak si te pritahnu:D
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 20:42 ® zedus
-
kingkubik> Jo to věřím. Z vyprávění vím aji jaký to bylo než se otevřela pro rybolov. Pytlačil tam vrátný od nás z firmy.
reagovatJá toho zase tak nelituju. Něco o ní už vím a něco sem už i pochytal. Tebe ještě čeká objevování kouzla lovu z lodě. To je taky svět sám pro sebe.
Když by si tam vidě na vodě tadytoto plavidlo tak na mě hvízdni nebo něco. Nemůže to být nikdo jiný jako já, zatím tam podobný kajak nejezdí.
- Úterý 4. září 2012 ve 20:28 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> ty je to jednoduche:Ddesitky naslapanych kilometru,stovky prutohodin,tisice nadhodu a informace od kamosu sam na to nejsem:D a to by bylo aby se nekdy nejaky hejno nenaslo:D:D:D:Dne ale vypozorovat se to da:D¨mimo jine skoda ze jsi na hartu zacal jezdit tak pozde protoze co se tam delo po napusteni by mi neveril nikdo max ten co to zazil…okouni 35+,stiky 50+ no mazec nebyl problem uvlacet 15 stik za vychazku okouni se chytaly na medovky atd atd…
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 13:53 ® Stroft reakce na …
-
alfík> Jo,jo přítok je přítok, člověk se sice musí proměnít na kamzíka, ale stojí to zato
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 13:47 ® alfík
-
Tak nevím, už v kolem roku 2000 jsme na přítoku od Valšova tahali okouny 35–46 (můj osobák je z té doby) a sumce 78 + 88 v létě 1999.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 12:57 ® šikula
-
Je pravda, že jsem byl na Hartě letos teprve 2× a je to 1:1. První hytání bezrybka a napodruhé super okounovačka (jen ta velikost).
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 12:53 ® šikula
-
Harta nezná bratra
reagovat, co platilo včera dnes již platit nemusí.
- Úterý 4. září 2012 v 0:40 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> No tak to jseš proti mě veterán. Já tam chytám cca 5 let. Jak hledáte hejna rybek ze břehu? Pravda jenom letos jsem viděl hodně aktivity rybek na hladině, dokonce jsem viděl jak se voda vaří od rybiček a následně jsem po pár náhozech vytáhl štiku co tam úřadovala. Jenom mě to přijde bez plavidla a sonaru takový nějak moc složitý.
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:23 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> dekuji ti a vazim si toho ale na harte chytam na vlacku od jejiho napusteni nevim jestli jsi treba zazil chytacku v dnes jiz hajene zatoce u hraze:Dale proste letos tam jsem jako ucen ktery kdyz nevytahne mikro navnady tak nezachyta…asi se naseru a fakt vyjedu s gumakem i kdyz jsem tady slysel ze prej to na nem neni az tak bezpecne podle nekterych ale tak voda je zatim tepla
reagovat:D:D:Dale ze by jsem rezignoval to zase ne jen ti neudela dobre kdyz nekdo vedle tebe po 5 prutohodinach bez zaberu vytahne stiku 98 a rekne ti mam ji na prute uz po treti dvakrat mi to urvala a poprve mi vzala medovku:D
- Úterý 4. září 2012 v 0:12 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> ja vim ze jo …mel jsem jen slabou chvilku dneska:D
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:12 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Čoveče ty mluvíš jak já, když sem letos rezidnoval na sumce na vláčku na řece. Jedinej kloudnej utok na nástrahu jsem měl na zahájení a pak už šla voda dolů a dolů a dolů (mimochodem hodně duležitá záležitost i na přehradě). Já se letos sumce nedočkal a vzdal jsem to. Jezdím už v podstatě jenom na hartu. Původní plám byl, že budu chodit celé léto na sumce a podzim strávím tam. Vybodnul jsem se na řeku, která má teď tak nízké průtoky, které jsem já ještě ani nezažil a jezdím vesměs jenom na tu naši přehradu. Poradím ti jedinou věc, všechny dravce tam řídí hejna rybek, alfa omega. Nejsou rybky nejsou dravci.
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:09 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Neboj to přijde a ukážou se i ty +40cm
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:01 ® kingkubik reakce na …
-
osprey> jj jsou to lahudky kdyz potkavas bobkare u vody a poslouchas kolik candatu nachytali vcera vecer a ze neni mozne ze se mi na gumu nic nesplete¨.porad cekam kdy dospeju k tomu ze se za tema rybama prestanu honit ale porad ne a ne to prijit… nekdy uz to hold nastve ale jsem rad ze jsem se tady mohl vyplakat a snad to zase bude najkou chvilku lepsi:D
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:56 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> to mas dost podobny trasy jako ja:D na jednom z tech fleku jsem byl dnes a na ten druhy se chystam ne nedeli asi:Dale schvalne ti nebudu psat kde jsem jak dopadnul aby jsem ti to predem neznechutil a mozna se ukaze ze problem je ve me a ne v rybach:Dchlupate vytvory?tudis home made jo:Dna ty to tesi dvojnasob!ale ne ze zacnu chytat dravce s knirkem jak jo vim kdo za to muze:D
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:55 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Já vůbec nemyslel, že by to byla narážka na mě. Prostě když ryby na vláčku nechtějí, tak nechtějí. A vydrží to sakra dlouho.
Bla kdysi jedna P nádrž a tam v životě velkýho okouna nikdo nechytil. Pak z ní udělali MP, začalo se chytat na rybičku a lidi se nestačili divit.
Je vláčkařovým osudem, že ty ryby pořád jen ukecává a ukecává a často neukecá.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:44 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Až uvidí moje chlupaté výtvory,tak se malí podělají a budu chytat jen ty nad 40!Budu asi někde v okolí Razové,nebo Leskovce,ale ještě nevím přesně.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:43 ® kingkubik
-
osprey> vsak jasny ja to myslel malinko jinak ale v klidecku…nebyla to narazka na tvou osobu:Dkazdy mame svoje triky a kazda voda je jina.dyt taky se nebavime o zavodeni a to ze se nekomu nedari ci nekdo umi mene neznamena ze je to hlupak. proste kdyz se dari tak se dari:D
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:38 ® kingkubik
-
jajco> tak to ja mam jasno…jsemm gumovej tudis koupu stale gumy:Dale myslim ze tve dilema zcela chapu…ja uz si ted nejlepsi kousky nechavam na lepsi dny a pozdejsi obdobi:Dpak hod echo kde jsi taky se tam budu motot urcite…ale neco je vaznje spatne jelikoz i vlackari co je potkavam celorocne tedka koupou rybicky ze prej uz na to nemaji nervy:Dto vis tri haky jsou tri haky
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:38 ® zedus
-
osprey> Na přehradách to tak je. Když něco objevíš jeden rok, tak neznamená, že druhý rok je všechno stejně.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:35 ® kingkubik
-
zedus> nad tim bellyboatem taky uvazuji ale porad nevim jestli neukecat kamose nejakyho a koupit rovnou nejakou lodku .ne ze by me to ze brehu nebavilo ale je to uz na hlavu kdyz vim kde ted jsou ale bohuzel se k nim nedostanu ze brehu.ale pri trose snahy se to da jen to chces trosku cas a pres tyden se to moc nestiha.jo malych okounu nachytam taky kolik chci ale nemam az tak naladu stat na fleku a prochytavat se pres male okise na mini navnady k tem vetsimm a zbytecne jim trhat huby zkousel jsem to tak minuly tyden a k zadnemu vetsimu jsem se ani tak nedostal.ono az se ochladi budou uz se snaz hledat ale ted to aspon stoji za prd mno
reagovat