Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 795.060 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. září 2012 ve 23:20 ® osprey reakce na …
osprey

kingkubik> Nikdy bych se neodvážil tvrdit, že někde není ryba, když ji jen nedokážu chytit na přívlač.

Ony tam jsou, jenže pokud budu mluvit jen za sebe, tak zdaleka neumím tolik, abych je uměl chytit na všech vodách.

Měl jsi to vidět teď na srazu – kromě pár okounů se celá ta naše tlupa nevzmohla na slušnější rybu (dravou). A ne, že by tam nebyly.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 23:08 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Dojedu a projdu to někde,budu na to mít celý den,tak se snad i na rybu podívám.Jen nevím čemu mám dát dřív přednost.Mám na mysli hromadu nakoupeného nářadí.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 23:07 ® zedus reakce na …
zedus

kingkubik> Já tam chytal 2 roky z bellyboatu a sumasumárum sem tam nezachytal nic. Jako okouny sem uměl to jo. Sice ne velký, ale chytl sem jich tam denně někdy i 30 na dropshot. Někdy menší štika nebo malej candoš.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 23:03 ® kingkubik reakce na …

osprey> zkratka a dobre to napsal spravne zadni okouni tam nejsou a basta ;-)

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 23:02 ® kingkubik reakce na …

jajco> jo hochu to byl jeden kamos…tvl na rovny ceste a nikdo nevi co se stalo…nepije,ne­kouri…ted ma narozeny druhy dite…humus co ti budu vykladat.prijet jsi vitan snad ti to pujde lepe ja uz jsem asi fakt premotivovany:D

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 23:00 ® kingkubik reakce na …

zedus> jn ze brehu…uz to tam znam jak svy boty za ty roky ze brehu takze vim kde co pod vodou je ale chapu mno lod je lod taky uz silne uvazuji za to zkusim aspon z gumaku jestli ho kamos pujci protoze pomalu a jiste se mi hrouti svet…ale verim ze z lodi to bude o dost uspesny

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:58 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Nazdar,si mě trochu uklidnil,že čtu tvoje příspěvky,sem viděl tam u vás auto omotané kolem stromu.V pondělí za týden ti to tam pojedu zkontrolovat,jak to tam je z těma dravcema.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:53 ® zedus reakce na …
zedus

osprey> Hmm zajímavé. Tak tam budou jenom máme naexkrementováno v rukách. Tak já se o ně zase tak moc nesnažím, spíš když už mě nudí těžký kalibr.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:47 ® osprey reakce na …
osprey

zedus> Čtyřicítka v extrému vyroste za 6 let. Vyzkoušel jsem. Ovšem je to skutečně extrém – já dal 30 okounů 1+ dlouhých asi 15 – 18 cm do jedné vody plné rybiček a vzpomněl jsem si na ně za 4 roky. Chytil jsem jich asi 5, měli od 33 do 39,5 cm ve stáří 5 let a 7 měsíců.

Normálně ale tak rychle nerostou.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:46 ® zedus reakce na …
zedus

kingkubik> Ty chytáš ze břehu? Mě by tam nikdo nedostal když bych nemohl jezdit po vodě. :-) Jednou jsem to zkusil asi 15minut a po utržené třetí gumě jsem to vzdal a sedl na candoša na rybku a druhej den zase tradá na hladinu. :-)

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:43 ® kingkubik reakce na …

zedus> ja v jeden den dva na smacka:Dale jestli jsi spokojeny tak to ja asi delam neco spatne

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:32 ® zedus reakce na …
zedus

kingkubik> No vidíš, já sem třeba nechytil kapra asi 3 roky. :-)

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:21 ® zedus
zedus

kingkubik> Já sem naopak letos s harou reativně spokojený.

reagovat
Pondělí 3. září 2012 ve 22:16 ® kingkubik reakce na …

zedus> tak uz jsem z5 a poslune hlasim zero a pomalu zacinam propadat panice…je to cim dal tim horsi…dyt ja mam letos na vlacku vic uvlacenych kapru jak stik ci peknych okounu

reagovat
Pondělí 3. září 2012 v 19:37 ® zedus
zedus

kingkubik> A na hartě nějací jsou? Když počítám, tak harta je napuštěná 15 let. Okoun v 15 letech bude mít asi tak kolik, cca 35cm max? Z čehož vyplívá, že ti okouni 40+ jsou puvodní ryby, ze zatopených rybníků, kolik jich tam bude? Počkal bych ještě tak 10 let a bude to na hartě ok na trofejní okouny. :-)

reagovat
Pondělí 3. září 2012 v 15:41 ® kingkubik

chlapi jdou vam velci okouni nebo jen ja su take kopyto?uz mi z toho jebe

reagovat
Sobota 1. září 2012 v 10:18 ® romanek26
romanek26

jinak ráno v tom dešti jsem skoušel vlačku a bylo to 2:0 pro hartu,od 6:00 mam nahozeno a zatím 2krát okoun,2krát cejn,1jelec…tak snad ještě přijde něco zajimavějšího a já si konečně zabojuju…:->

reagovat
Sobota 1. září 2012 v 10:05 ® romanek26 reakce na …
romanek26

kingkubik> asi rekord toho pána,ale věřím že tady někde nějakej pěknej a velkej vousáč určitě plave!!!

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:29 ® kingkubik reakce na …

romanek26> to jako vazne:Dja o tom vbc nic nevim ale jestli tohle je rekord tak klobouk dolu:D

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:28 ® džigit

Rekord? :-)) to já vím o větším,na jedné štěrkovně,přes dva metry.Viděl jsem foto-tři chlapi a řádnej fous :-)

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

šikula> Pořád tam plave, ještě jsem ho neviděl ale první lehký vztah jme již navázali:-) Zlomený prut jsem mu odpustil a čekám na další kontakt:-)

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:55 ® hanis93
hanis93

haha :-D :-D to je ten co jsem psal s tim uhorem :-D mel jsem rukavici tak jsem mu ho vytahoval z vody :-D byl pekny ale proc to daval do telky? :-D no foto nicjake kvality mam, tak se kochejte tim rekordem … snad se pan Kovařík nebude zlobit, že tady jeho rekord spatřil světlo světa :-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20921.jpg
Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:40 ® romanek26 reakce na …
romanek26

kingkubik> no pokud se jmenuješ Kovařík…teď jsem to četl na polaru,ale nechápu proč to dávaj do televize:-93; .cituji:manželé kovaříkovi ulovili na přehradě slezská harta sumce 126cm 12kg.asi reklama:-))

reagovat
Čtvrtek 30. srpna 2012 v 10:34 ® kingkubik reakce na …

romanek26> neni to on?:D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20920.jpg
Čtvrtek 30. srpna 2012 v 7:33 ® šikula
šikula

Strofte, přiznej se. Kolik měl? :-))

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 23:10 ® romanek26
romanek26

dnes mi volal tchán,že pry na hartě někdo chytil rekordní úlovek sumce…nevíte o co jde?

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 21:56 ® kingkubik reakce na …

Hatori> na odmenu kasli ale kamos uz me ukecaval at mu ho dam ze si z toho udela drzak na prut kdyz plni krmitka:Dtak se supej radeji:D zatim si myslim ze by toho byla skoda:D

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 20:30 ® Look

Táta byl v pátek na divalde a kolem břehu se motal metrový úhoř. Je to škoda, že jdou do kytek.

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 v 19:50 ® Hatori
Hatori

kingkubik> Ahoj na Hartu jsem vyjel na zahájení a od té doby jsem tam nechytal. Neboj stavím se na podzim a odměna tě nemine!

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 v 16:44 ® hanis93
hanis93

s tema uhorema je to tam smutny taky jich nachazim po brehu spousty … na druhou stranu jednomu rybari jsem pred tydnem vylovoval sumce kolem 130 a druhy den mi rikal ze mel v sobe uhore= soudim tedy ze zerou i ty nemocne a chciple, ale treba sumikovi krivdim a poctive si ho ulovil :-D

reagovat