Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 795.056 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 28. srpna 2012 v 16:41 ® hanis93 reakce na …
hanis93
reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 ve 22:29 ® kingkubik

mimo jine dneska se mi podarilo treba najit nahozeny navazec ve vode privazany hezky ke korenu.silu vlasce by jsem odhadnul na 0,32mm a barva Fluo zlena…tudis to vypada ze i kaprari maji na harte krizi… pracky za toto polamat

reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 ve 22:27 ® kingkubik reakce na …

Wohlík> no vlacka nebyla tak zla jako posledni dobou jen ta velikost:Dv klidecku jinak…jel jsem jakartovice bohdanovice leskovec ale do meziny az jsem nedojel ale jako jeste ho nepohrbivej treba se nekdo ozve pokud to fouklo nekde v mezine na placene ceste…minuly rok jsem tak treba nasel drzak na prut z lodi a majitele jsem tady nasel az po 14 dnech:Djeee ten byl rad:Dbohuzel do dneska ho mam doma a nebyl schopny se pro nej zastavit i kdyz mi jezdi kolem baraku

reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 v 17:29 @ Wohlík reakce na …

čauvajs kingkubiku.asi už píšu trošku pozdě,ale byli jsme na mezině a pak jsem fičel razová.leskovec­.bohdanovice.a­le už jsem ho pohřbil,poněvadž mohl frnknout uplně kdekoliv na mé cestě domu do bílovce.ale moc díky za ochotu.někdy se potkame a máš u mě štamprličku za ochotu.doufam,že se ti aspon dneska zadařilo na tu vlačku.

reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 ve 12:36 ® Koudy1968
Koudy1968

Já jsem našel teď během čtrnácti dní už třetího tuhého úhoře na břehu v okruhu dvaceti metrů.Nějak se to množí.Je to škoda,všichni měli přes 70cm…

reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 v 8:17 ® kingkubik reakce na …

Wohlík> cau.kde presneji to bylo?dneska se na harte asi budu motat s privlacakem tudis pokud to bude realne v mem dosahu mohu mit oci na stopkach.po pripade SZ

reagovat
Neděle 26. srpna 2012 v 15:29 @ Wohlík

Ahojte kolegové rybáři.Prosím tímto článkem,jestli dnes v okolí Sl.Harty někdo z vás nenašel stan,ktery jsem špatně přikurtoval na vozík a on mi ho vítr vyfouknul.Tyčky mi zustaly a stan je boužel fuč.Jestli někdo našel a je ochoten vrátit třeba za lahvinku,volejte na 776748152.předem moc děkuji.

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 9:28 ® džigit reakce na …

Stroft> jo takhle :-D Já myslel,že reaguješ na Kraťasův termit srazíku.
Ale dle jeho termínu to vypadá,že ho nakonec okovem :-))

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 0:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> čoveče, to nevím. Myslíš, že by se nechal okovat ownerama?

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 ve 23:53 ® džigit reakce na …

Stroft> myslíš Kraťas,viď ;-)

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 ve 23:48 ® Stroft reakce na …
Stroft

šikula> Já byl dneska,okouna jsem nepotkal:-(( Sumci se zvedali suprově, ale záběr nepřišel.Karas, asi není to pravé ořechové.

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 v 15:22 ® šikula reakce na …
šikula

mazar> jj ta sama sorta i pocet za podobnou dobu

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 v 11:58 ® mazar reakce na …

šikula> Ja taky za dve hodky kolem dvaceti pruhovatcu, ale do 25 cm.

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 v 10:11 ® džigit

Stroft> stále to platí,vždyť víš,že neni třa zbytečnych slov ;-) Musime pokřtit „Zahořovo lože“ :-))

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 v 7:58 ® šikula
šikula

Byl jsem vcera-prijemna okounovacka,ale velikostne slabota. Lidi bylo vic nez ryb ve vode:-D

reagovat
Sobota 18. srpna 2012 ve 23:50 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Jo, sraz na Hatě…ten se nějak odmlčel, tak nevím zda něco bude:-((

reagovat
Sobota 18. srpna 2012 ve 22:23 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Tak to tě ani nezchladí ten vánek!Já jedu v pondělí kolem,bohužel s celou rodinou,vezu je k rodičům a v "terý do Olomouce pracovně.Psal sem z džigítem o tom srazu na hartě a nevím,jestli mi to vyjde:-(

reagovat
Sobota 18. srpna 2012 ve 21:44 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> 2–3m/s, paráda.

reagovat
Sobota 18. srpna 2012 ve 21:41 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Vítr:-D

reagovat
Sobota 18. srpna 2012 v 19:54 ® Stroft
Stroft

Kdo bude zítra na vodě?

reagovat
Pátek 17. srpna 2012 ve 21:36 ® osprey reakce na …
osprey

alfík> Anguilikóza (pokud jí trpěl) není přenosná na člověka. Technicky vzato je takové zvíře konzumovatelné. Někteří lidé to i dělali.

V praxi je samozřejmě maso nemocného zvířete vždycky méně kvalitní. Jak moc, to nevím, nejsem odborník na potraviny.

reagovat
Pátek 17. srpna 2012 ve 20:31 ® alfík
alfík

Včera večer mi do čeřenu najel had cca 75 cm byl malátný, ale nebyl nijak poškozený. Nechal jsem ho odjet. Mám dotaz jesti že byl „nemocný“ měl jsem ho zabít a zakopat? Nebo by mohl být i k jídlu ?

reagovat
Čtvrtek 16. srpna 2012 v 15:44 ® kingkubik reakce na …

Petula> jsem rad ze nejsem jediny kdo od harty dostava na prdel:D

reagovat
Čtvrtek 16. srpna 2012 v 11:46 ® Stroft
Stroft

Pánové v klidu, do Harty vysypaný kibl kukuřice, je do hodiny vypucován do mrtě.

reagovat
Čtvrtek 16. srpna 2012 v 9:35 ® jajco reakce na …
jajco

Petula> Jak sem tam byl já,tak lítala do vody raketa s krmením do vody 2hodiny!Střídala se u toho celá parta a ládovali to tam fest.Kolega se mnou prohodil párkrát pod nohama a chytal taky,možná i víc.

reagovat
Čtvrtek 16. srpna 2012 v 9:01 ® Petula
Petula

po trech dnech u vody zadna slava.jeden candos.par kapriku jinac rybaru jako much.nepochopim vsak jejich logiku a myslenkovy pochod.za cely den nemaji poradny zaber ale kyble kukurice letaji do vody kolem jejich krmnych bojek i tri krat denne.

reagovat
Středa 15. srpna 2012 v 16:48 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Nečuč,taky nenosím v klavě všechno:-))

reagovat
Středa 15. srpna 2012 v 16:42 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

hraji> Aha.Ještě jsem neviděl tolik pochcípaných úhořů pokupě,aby to stálo za sběr.Pár mrtvých ryb za rok z vody vytáhnu.Ale,přiznám se,že mě to nenapadlo.

reagovat
Středa 15. srpna 2012 ve 13:48 ® hraji
hraji

kety.vydra> nejde o to bojovat, jde třeba o to zorganizovat sběr uhynulých ryb, evidenci uhynulých kusů a odhad škod. Mimochodem, povinnost informovat hospodáře tak nějak vyplývá z obecných pravidel. Vůbec tam není daná podmínka možnosti nebo nutnosti bojovat proti nahlášené události.

reagovat
Středa 15. srpna 2012 ve 13:04 ® džigit

kety.vydra> :-O

reagovat