Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.935 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 13:32 ® romanek26
-
Stroft> tak jak dopadla návštěva?já bohužel nedostal povolení,ale aspoň jsem se vyhnul tvému buch buch
reagovat…mimoto kde spoustiš lod?
- Úterý 7. srpna 2012 v 17:43 ® Stroft reakce na …
-
romanek26> Přiber, dva je málo,jsem odhodlaný trošku přitvrdit a u Rázové si dám obzvláště záležet
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 16:50 ® romanek26 reakce na …
-
Stroft> chlope vždy když tě slyším,beru si 2 brufeny…budeš zase klepat v okolí razové?
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 15:53 ® Stroft
-
Chlopáky, špunty do uší, zítra jedu a toho fouska si vyklepám
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 15:00 ® romanek26 reakce na …
-
tak to mam štěstí že jsem přestal
reagovat,ještě bych tam přidal zákaz zpívaní…
- Úterý 7. srpna 2012 v 11:23 ® kingkubik reakce na …
-
romanek26> hh tak pokud se chces ridit cečdulemi je na harte dokonce zakaz koureni:Dtakze beda ti:Dnapriklad tahle cedule je k videni v roudne:D
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 4:04 ® romanek26
-
Pokuď vím je na hartě zákaz taboření,což znamená zákaz rozdělávaní ohňů,stavění jakýhkoliv přístřešků…atd.takže zhrnuto,i bejvákováni je porušení zákona..ale jak bylo řečeno,rs z pčr to tolerují…teda aspoň jsem je nevyďel to řešit.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 4:03 ® romanek26 reakce na …
-
Bklonďák> třeba v Roudně,přes prázdniny tam sice býva tábor ale na levo od něj je místo,nebo leskovecká zátoka…pro slušnou rodinku ideál…a na obě místa dojedeš autem bez porušení nějakého zákazu.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 3:54 ® romanek26 reakce na …
-
papepa> kdyby mohli,tak vjedou se svým miláčkem až do vody…tohle u mne není rybář,já si vždy myslel že rybář je člověk co miluje ryby a přírodu…sere me když přijdu na flek a hodinu po někom musím uklízet a za týden znova…
reagovatno jo demokracia
- Úterý 7. srpna 2012 ve 3:43 ® romanek26
-
tam kde je zákaz k vjezdu se dá vyřidit povolenka,třeba na dlouhé stráni(myslím že to bylo cca 500kč rok),ale jinde je to zas složité protože by ses musel domluvit se všemi dotčenými vlastníky,já osobně jsem od toho ustoupil,nejsem detektiv…a tak i já patřím mezi ty hovada co porušuji předpisy.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 3:33 ® romanek26
-
Pokuď vím je na hartě zákaz taboření,což znamená zákaz rozdělávaní ohňů,stavění jakýhkoliv přístřešků…atd.takže zhrnuto,i bejvákováni je porušení zákona..ale jak bylo řečeno,rs z pčr to tolerují…teda aspoň jsem je nevyďel to řešit.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 22:17 ® papepa reakce na …
-
Ještě dodatek-ty auta tam byly od pátku až do neděle a nikomu to nevadilo-museli projet přes pastviny kde se pase dobytek,zvednout si elektrické ohradníky-známe to tam vážíme tama dlouhé cesty od legálně zaparkovaných aut k vodě když jdeme na krátké vycházky(jednodení)štve mě to z důvodu čím dál větší bezohlednosti a zneužívání a doplatíme na to zas my ti slušní!!!
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:51 ® papepa reakce na …
-
Větší průser jsou auta přímo u vody,byli jsme na zahájení dravců na Hartě dojeli jsme si člunem na nepřístupné místo ve skalách potichoučku, elektromotor atd. vylezli na břeh a zhrozili se asi 4 auta přímo u vody na protějším břehu na velké louce(určitě to tam znáte-z našeho pohledu po pravé straně malý ostrov a po levé kousek za rohem velký ostrov-omlouvám se nevím jak se to místo jmenuje),ale to nebylo vše,asi po půl hodině k nám přijela ryb.stráž ze dvěma policisty na palubě obrovský rachot(naftový motor)taky jsme nic do rána nechytli a stěhovali se jinde,když jsme se zeptali proč my voli kupujeme drahé čluny,když se může až k vodě autem dostali jsme velmi arogantní odpověd,že oni zasáhnout nemůžou jen když si bude stěžovat majitel pozemku a velkým obloukem je objeli no tak to at se na nás nikdo nezlobí,ale to je silné kafe,jinak Hartu mám rád a autem k vodě nikdy nepojedu krom závory kde spustím člun.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:09 ® jajco reakce na …
-
papepa> Já reagoval na stanování,stan bez podlážky je bivak.Cedule se zákazama je skoro na každé příjezdové cestě.I když sem nikdy neviděl aby to tam jela policie pokutovat!To mimo sezónu sem tam pětikilo za vjezd do zákazu dostal.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 20:49 ® papepa reakce na …
-
Proč by nesmělo stan bez pevné podlážky může být i když PROČ,když si po sobě uklidím tak si tam z rodinou na víkend zajedu je tam nádherně až na ty bandy ožralců a pak se to jde hrdině koupat o půl noci je fakt,že se to zneužívá čím dál víc a stanují tam i nerybáři,ale i dobytci,kteří o přírodě nic neví.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 20:11 ® jajco reakce na …
-
Bklonďák> Stanovat se tam nesmí,ale moc lidí to neřeší.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 v 19:29 @ Bklonďák reakce na …
-
Mohl by si mi poradit nějaké blízké místo, kde se může na Hartě stanovata je to blíž k vodě?? Díky za odpověď
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 v 15:21 ® romanek26
-
Nikdo nebyl na hartičce,že tu je tak prázdno??Včerejší celodenní návštěva dopadla(kapr zero,cejn 16,jelec 7,ůhoř 1,porybný 1
reagovat).Skoušel jsem i vláčku,ale pouze jeden dlubanec,tak snad to na podzim bude lepší…
- Sobota 28. července 2012 ve 21:14 ® šikula
-
Tak jsem si letos odpanil Hartu
reagovatA nikdo mne tam neuvidi driv nez na konci prazdnin.
- Sobota 28. července 2012 v 10:44 ® Hora reakce na …
-
Chorchus> nespletl jsi se? Nemělo to být 100m žabáky a 5 minut chůze?
reagovat - Sobota 28. července 2012 v 9:55 ® LeoC reakce na …
-
kingkubik> Napiš SMS, budu tam kolem 12 hod.
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 21:47 ® Chorchus reakce na …
-
kingkubik> nedelej to, poslechni doktora a sta rsiho, ja taky neposlech a ted ujdu 100 m a 5min drepim.
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 19:38 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> delas jedine dobre!jinak k tomu nanofilu…mno nevim jestli se lisi kvalita u ruznych vyrobcu ale ten co jsem mel v rukach ja mi teda vbc nesedel…a hlavnim problemem byla slaba nosnost…jelikoz jsem pletenkovej a chytam na pletenky od 0,08 do 0,12 tak se to vbc nedalo srovnavat.ale na nejakoe piskovne by jsem s tim i rad zachytal…za me je to lepsi jak silon ale horsi nez pletenka…mozna ze i nedeli se tam na chvilku ukazu ale pokud jo tak az na vecer ale to se vse uvidi co mi zitra zada dovoli
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 18:31 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Já tam radši ani nejedu,zůstanu u toho svého tříhektarového rybníčku,kde není živáčka,protože kapry tam vymlátili už na jaře.Budu testovat uzlíky na nanofilu a snad se splete i ryba.Ale až v neděli,protože sobotu mám opět pracovní.
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 18:15 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jj neni to muj oblibeny zpusob lovu:Dale nestydim se jen si delam prdel…uvazuji ze to zitra rano zkusim na dve hodky s privlacakem:Dkuwa kdyby me doktor videl:Djinak vcera jsem byl u vody a muzu konstatovat ze tenhle vikend ma zatim dobrej nabeh vyhrat cenu nejvetsi humus na harte…projel jsem hooodne znamych fleku protoze jsem potreboval flek at je to blizko k vode a tak na me zbydou ty nejproflaknutejsi mista…ale co se tam dely za veci byla sila
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 18:07 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Proč stydět?Jako,že si nastražil rybku?
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 18:01 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> nn na rybku rikal jsem ze tedka nemuzu vlacet(skrze zad) tak tohle je jediny na co se zmuzu …je to smutne ale je to tak a priznavam se k tomu:Da stydim se:D
reagovat - Pátek 27. července 2012 v 17:40 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Na přívlač?
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 13:05 ® kingkubik
-
LeoC> super.tak kdy se pro nej muzu stavit?
reagovat - Pátek 27. července 2012 ve 13:02 ® kingkubik
-
monstrum z harty:D
reagovat